0
934 comments

Marți, 21 august 2012. Sunt acasă, întors de la Neptun. Azi rămâne o zi istorică, de care nu vreau să-mi mai amintesc – Traian Băsescu se întoarce la Palatul Cotroceni, reinstalat de șase judecători ai Curții Constituționale a României (CCR), împotriva celor 7,4 milioane de români care au votat pentru demiterea lui la referendumul din 29 iulie. N-are rost să mai insist, CCR a constatat că la referendum nu au participat cel puţin jumătate plus unul din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente, pentru ca referendumul să fie valabil. În comunicatul dat publicităţii de Curtea Constituţională se precizează că la data publicării acestei hotărâri în Monitorul Oficial încetează interimatul lui Crin Antonescu în exercitarea funcţiei de preşedinte, iar Traian Băsescu îşi reia atribuţiile de şef al statului. Așa cum i-am promis Doinei, în semn de protest că Băsescu redevine președinte al României, împotriva voinței populare, închid acest blog (îl las în funcțiune, cei ce doresc pot să publice comentarii). Sunt prea supărat și dezamăgit, nu merită să mă mai omor cu firea. E prea mare bătaia de joc, nu mai suport sfidarea sistemului ticăloșit (și a complicilor lui din SUA și Uniunea Europeană). Așa cum mă așteptam, am atras aici atenția demult, judecătoarea CCR Aspazia Cojocaru a trădat PSD – fostă turnătoare la Securitate, e clar că a fost șantajată de Băsescu. Mi se face greață. România e condusă de securiști, Băsescu e tartorul. N-are rost să-mi mai pun mintea cu Diavolul. Le cer scuze cititorilor acestui blog, în care am scris zilnic până azi din 19 februarie 2010 – repet, zilnic (n-am mai pomenit alt blog să se găsească în această situație). Aceasta e realitatea politică, în care o turnătoare la Securitate, Aspazia Cojocaru, hotărăște destinul țării, de ce trebuie să fiu părtaș? Mă retrag, nu mai scriu nici pentru Cotidianul.ro articole politice, săptămânal. Numai o demisie a lui Băsescu (sau o dispariție fizică a lui) ar putea să mă mai întoarcă în fața blogului și la masa de scris articole politice. Poate, din când în când mai intervin aici, dar pun cruce scrisului zilnic. Mă bucur că liderul PNL-USL Crin Antonescu a anunțat că nu iese din politică. Personal, aș invita toți deputații și senatorii USL să părăsească Parlamentul, să declanșeze alegerile parlamentare anticipate… E impresionant, totodată, că protestatarii anti-Băsescu și anti-CCR au ocupat în această seară Piața Universității în București și au reușit să oprească, incredibil, circulația. Băsescu ar trebui să-și dea demisia, România e făcută praf, invalidarea referendumului de către CCR a pus o bombă la temelia statului. Băsescu e un președinte de țară ilegitim, o va sfârși urât.

Închei jurnalul de la mare – la 10 pe plajă, am făcut cu Doina o baie înainte de plecare, marea n-are valuri și e limpede, n-am mai întârziat pe prosopul dublu decât până la ora 11, la ora 12 trebuie să predăm camera, vine altă serie de scriitori. După duș, am închis bagajele (trezit de la ora 8, m-am bărbierit și am strâns bagajele). Am mâncat. Am ieșit cu greu din parcarea de la Casa Scriitorilor, am venit în stațiunea Neptun la un magazin de încălțăminte și am cumpărat două perechi de ghete de munte – pentru mine și pentru Doina, măcar cu atât să ne alegem, fac eu cinste. Venim apoi la Mănăstirea Sf. Maria de la Techirghiol, auzim la radioul mașinii că Băsescu se întoarce la Cotroceni, ne piere orice chef. Ne închinăm inclusiv la mormântul Arhimandritului Arsenie Papacioc, nu numai în biserica de lemn adusă din județul Mureș, pictată pe lemn, bem o gură de apă sălcie de la izvoarele Sf. Pantelimon. Suferim evident de vestea întoarcerii lui Băsescu la Cotroceni – venim fără probleme pe autostrada de la Agigea la București. La 17 suntem acasă, găsesc locul meu de parcare liber, nu-mi vine să cred. Suntem cumva bronzați, chiar dacă soarele a apărut numai printre nori cât am stat la Neptun. N-avem cu ce să ne lăudăm, am cheltuit și ce mai aveam adunat. Mulțumire sufletească?

***

Public un poem semnat de poetul drag de la Adjud Paul Spirescu, care-mi scrie: E clar, Liviu: nu mai scăpăm niciodată de curva asta portocalie. Poate fiii noştri, deşi ar fi prea devreme.

TRÂMBIŢEAZĂ TRÂMBIŢA

Trâmbiţează trâmbiţa soldatului

strident, îndelung, apodictic şi sfânt

până când crestele munţilor ajung să se bată

cap în cap, ca doi uriaşi

pe o pală de vânt… //

Până când aripile norilor iau foc

şi se sparg zgomotos în nespuse cuvinte,

până când viitor şi trecut se adună-ntr-un loc

semn suprem de bolnavă aducere – aminte… //

Mai mult nici  se poate

mai puţin, nici atât!

Trâmbiţează trâmbiţa soldatului,

strident şi bolnav, ca o frânghie

atârnată de gât!

Paul Spirescu

PS. La bună revedere, oameni buni! Mă opresc aici cu acest blog, vă urez tot binele din lume!


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Like it? Share with your friends!

0
934 comments

934 Comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. N OUL MODUS OPERANDI

  Cum se fura o masina in prezenta soferului!

  Cum se fura o masina! De la cine am primit, este om serios.
  Zice ca la noi se intampla, la Timisoara au fost cateva cazuri.
  Este adevarat ca se selecteaza masini mai valoroase, dar si obisnuite care nu atrag atentia pe drum pana se descotorosesc de ea.
  Aveti grija !
  Saptamana trecuta, un prieten a parcat intr-o parcare publica.
  Cand a plecat a remarcat o hartie pusa pe fereastra din spate.
  Cand a ridicat-o (dupa ce a ajuns acasa), a vazut ca era un bon de benzina.
  Din fericire, unul dintre prieteni ii spusese sa nu opreasca, caci era posibil ca cineva sa-l astepte sa coboare din masina.
  Aceasta tehnica se aplica atat femeilor cat si barbatilor.
  Atentie la hartiile lipite pe luneta masinii dvs. O noua maniera de furt a masinii(nu e o gluma)!
  CUM? E SIMPLU!!!
  Este bine de stiut: Mergeti in parking, deschideti masina si intrati inauntru.
  Porniti motorul si bagati in marsarier. In timp ce priviti prin luneta pentru a merge cu spatele, remarcati o hartie lipita in mijlocul lunetei.
  Va opriti, iesiti din masina pentru a da la o parte hartia (sau altceva) care va blocheaza vederea.
  Cand ajungeti in spatele masinii, apare hotul, nu se stie de unde.
  Intra in masina si pleaca in mare viteza, practic fara sa puteti reactiona.
  Ghiciti, doamnelor?
  Pariu ca geanta dvs.este in masina.
  Deci adresa, banii, cheile. Casa si identitatea dvs. sunt compromise!
  ATENTIE LA ACEST NOU MOD DE OPERARE.
  Daca vedeti o hartie lipita in spatele masinii, incuiati-va portierele, porniti motorul si plecati.
  Veti ridica hartia mai tarziu!
  Transmiteti acest e-mail familiei, prietenilor.

 2. Foarte interesante ( ca de obicei !) analizele dvs. dle Ciprian !
  Mai ales astea în care apar drogaţii, pentru mine reprezintă o premieră !

 3. Preiau integral articolul MAI MULTE ONG-URI CREȘTIN-ORTODOXE CUNOSCUTE AU DAT UN COMUNICAT DE SUSȚINERE ȘI PARTICIPARE LA PROTESTELE anti proiectul Rosia Montana DE AZI, 15 Septembrie 2013, Duminica de după Înălțarea Sfintei Cruci:

  În contextul evenimentelor din ultimele săptămâni, societatea civilă creștină va ieși în stradă și duminică 15 septembrie. Uniți sub semnul Sfintei Cruci vom protesta împotriva dezastrului ecologic care este pe punctul de a fi dezlănţuit asupra României, cu acordul unor importanți factori politici de decizie din țara noastră.
  Transformarea Roşiei Montane – cu munţii şi patrimoniul său cultural nepreţuit – într-un imens lac de cianură, constituie un act împotriva poporului roman. Pentru că niciodată o investiție industrială nu a avut un asemenea impact nu numai asupra zonei respective, plină de frumuseți naturale și de semne ale istoriei înca din perioada antică, dar și asupra întregii țării și a cetățenilor ei. Răul s-a întins să înghită România!
  Amintim hotărârea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, elaborată încă din anul 2003:
  ”Având în vedere, pe de o parte, temeiul biblic potrivit căruia pământul este creația lui Dumnezeu, iar pe de altă parte că proiectul minier al corporației canadiene Roșia Montană Gold Corporation urmează să desfigureze atât ecologic, cât și uman zona Roșia Montana și, prin extensie, întreaga regiune a Munților Apuseni, … Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române se pronunță împotriva realizării proiectului Rosia Montana Gold Corporation și speră ca această zonă să rămână intactă în sfințenia, puritatea și frumusețea ei.”
  Suntem solidari cu decizia Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române. Suntem solidari cu românii din Roșia Montana care se opun proiectului de exploatare prin cianurare a aurului de aici. Suntem solidari cu frații români de pretutindeni ce protestează împotriva cianurării Roşiei Montane. Suntem de asemenea solidari cu românii de la Bârlad ce au ieșit în stradă strigând „Cu noi este Dumnezeu!”, în lupta împotriva crimei otrăvirii apelor prin explorarea şi exploatarea gazelor de şist.
  Cerem respingerea imediată a proiectului de lege de către Parlament, interzicerea prin lege a utilizării cianurilor în industria minieră și deblocarea procedurilor de includere a Roșiei Montane pe lista UNESCO, precum și interzicerea exploatărilor gazelor de șist prin fracționare hidraulică.
  Ne punem, în primul rând, nădejdea în Dumnezeu, și ne înarmăm cu rugăciunea şi cu puterea de nebiruit a Crucii, gata de a ne apăra ţara cu dragoste, dreaptă socotinţă şi fermitate.
  Asteptam ca toți românii conștienti de gravitatea momentului, să iasă în stradă, fiecare în localitatea sa, și să se opună ca pământul sfânt al țării să fie batjocorit doar pentru a îmbogăți câteva persoane, distrugând și cimitirele și bisericile, tot trecutul unei vechi colectivități de români. Ieșiți cu cruci și icoane, ca să fim întăriți de Dumnezeu, căci “Uniți in jurul Crucii, salvăm România!”

 4. Aveti ceva dreptate in ce priveste reactia anti-occident pe care o sustineti. Si eu am una de acelasi fel, insa nu anti-occident, ci anti-drogatii din Occident, si ma refer la evreii drogati a la Baesa si Iehu din occident. Mie mi s-a tras de la astia, prima care mi-a atras via Iehu-istii din Romania, care au inceput tembelizarea vampirica gen Twilight Zone, a fost Nikole Kdman, pe care m-am jurat si pe mine si pe Dumnezeul meu ca sa o vad lepadata, moarta ca un gunoi uman ce este. Ea a inceput inscenarea in 1990 prin filmul Bangkok Hilton, care inseamna Band la cocosel care striga: cucurigu boieri mari, dati punguta cu doi bani rezultata deci din coapsa nascatorului. Ori Kidman este ceea ce tiganii numesc omul ( ei tiganii zic dom ca sa insemne in tiganeste om; probabil si o persiflare baalamica a cuvantului latin Domini, care inseamna Domnul, adica Christos, cu varianta lui romaneasca Domn ) puradeu, vesnic puradeu, ori astia nu sunt decat tiganii si Baesa si Iehu. Pe mine aceasta inscenare m-a lovit, ei, Iehu-istii drogati din SUA au fost scosi la inaintare incepand cu Michael Jackson, si au lovit si in mine. Apoi a urmat deci: Twilight Zone, serie inceputa in 1985, pe cand la Moscova a inceput domnia lui Iehu al doilea de Beria, care era Cernenko. Dupa seria unu din 1985-1986, au urmat seriile 2 si 3 intre 1986-1988, probabil un deliciu pentru abjecti ca Silviu Brucan, ca probabil de aia a fost incarcerat la Damaroaia, si probabil de aia zicea el romanilor ca sunt Stupid People, ca stupid people din orasul plin de crime religioase din Twilight Zone. Ca sa culmineze cu aberatiile lui Copola si Stephenie Meyer, ale astia din urma Twilight Saga si mai nou The Host, care inseamna Gazda, o gazda drogata spun eu, pentru un extraterestru care dibuieste codul genetic. Voi incerca sa cumpar maine, din SUA, un DVD cu documentare despre organizari sociale psihopate, DVD se numeste Psychpaths & Maniacs, care adica oameni ce traiesc si se hranesc din drogul uciderii ca Stalin si Beria. Pe vineri voi incerca sa cumpar tot din SUA DVD-ul Trade, care reprezinta dizolvarea familiei de catre organizatia drogatilor, astfel incat parintii isi dau copiii ori la bordel, ori ii baga la nebuni ca sa traiasca deci din ordinea asta a drogatilor de Baesa si Iehu, ca daca adica nu sunt psihopati si nu vor sa colaboreze de bunavoie, atunci sunt obligati sa suporte hrana psihopatilor din ei, sau din copiii lor, etc., totul prin teroare, apoi pe sambata, duminica doresc sa cumpar DVD-ul Trade of Innocents, unde chiar si cei care nu au nimic comun cu ordinea drogatilor, care adica sunt in alt registru, sunt obligati ca sa profite acesti scelerati de pe urma inocentei lor prin abuz. Apoi pe luni sau marti mai doresc sa cumpar DVD-urile: “War Stories:Drugs, Money and Narco – Terror”, “Narco State” ( adica statul narcotic, care gestioneaza problema mandragorelor, cu cartelurile de droguri sud americane, indeosebi mexicane ) si “Bought & Sold: An Investigative Documentary about the International Trade in Women”. Chestia este ca la noi abuzul depaseste orice imaginatie anarhica, exact ca abuzul unui anumit Ptolemeu care distrugea regimul nordist, etc., si nu avea vreo noima juridica a ceea ce facea, incat incepuse sa realizeze lucruri fara noima ca Stalin, distrugea si nu mai avea nici o norma juridica care sa justifice crima produsa de el, ei bine, eu sunt un astfel de caz, pentru ca sunt pus la incondeiere fara nici o justificare juridica, in mod cu totul anarhist, fara nici o norma juridica oficiala pe care sa fiu obligat sa o ispasesc, si aici la mine este sitreaba cu gazda lui Meyer, pentru ca exuista extraterestrii la vecinii mei drogati, care au diabet si alzheimer, inafara ca tot aici a fost o psihoza cu Twilight Zone si apoi cu Twilight Saga, niste descelerati, nu se poate pune vreo baza in ei, este anarhie ca inaintea Armaghedonului, si ei nu urmaresc in uzurparea lor decat Armaghedonul, adica pe Dumnezeu care sa se cutremure de uzurparea lor anarhica si in cutremurarea lui sa ii otraveasca cu duhul lui, asta vor sa obtina, Armaghedonul deja, insa prin absolutizarea anarhiei drogate. Ceausescu, care era un Ahab, si care era steaua de dimineata din Manase, stia de acest fenomen, si pe timpul lui au fost vreo doi teologi ai lui Ceausescu care au descris evolutia lui. Preotul Mina Dobzeu zice ca a intrat in polemica cu acesti doi teologi marcanti, unul este Florin Georgescu si alta este Ana Balasa, care au descris consecintele la care vor ajunge drogatii, chiar si aici in localitatea in care sunt eu, adica intalnirea cu extraterestrii. Si iata ca au avut dreptate, Dinca Te Leaga avea ceva iscusinta in astfel de fenomene, cica el robea astfel de persoane care aveau astfel de aplecari, care sa saboteze oasele domnesti, dar saracu’ nu a fost suficient de priceput ca pana la urma extraterestrii si-au facut de cap si au adus la putere pe drogati, s-au aratat ca Scaraoschii in furtuna si au intaratat via ca sa faca vii-t-ura si sa vina drogatii la putere, de la tatal lor Scaraoschi, vorba lui Ivan Turbinca. Aici la mine sunt incondeiati vreo doi de Dinca Te Leaga, de pe vremea lui Ceausescu, eu eram pregatit si s-a bagat si el sa dea ajutor in dreptul regatului de nord, una era liberala si a fost numita de el Satana, si altul era ateu, si intradecvar femeia aceia seamana cu un barbat din asta de la Teheran. Dar Dinca Te Leaga a mai slobozit pe unul aici la mine, contabil, dar el om cu mare inima, si el, cand a auzit de ful-contactul cu extraterestrii ( care acum sunt in gazda la o familie abjecta vecina ), a zis ca o sa fie bine ca sa vada steaua de dimineata, si a trebuit sa ii explic eu ca problema cu Armaghedonul nu va veni mai intai si ca este mai bine sa fie intelept si sa vada in contabilitatea lui numai lucruri folositoare ale stelei de dimineata, eventual si actualizate, numai ca Dinca te Leaga a lasat ca el sa il vada pe dracul, eu m-am mahnit de aceasta, si am zis ca daca tot il vede pe bazmutul ala, macar sa se scuture si sa fie protejat, si uite ca pe vremea drogatilor astora ala l-a vazut pe dracul gol si a ramas complet cutremurat, dar au mai fost persoane care au avut contact cu dracul, o femeie care ii dadea dracului tot timpul pe drogati, a povestit prin 1998 ca nu e bine sa ii dai dracului, ca a venit dracul in timp ce dormea, dimineata, si s-a bagat in pat langa ea, si numai nu stiu ce putere a scapat-o de o astfel de pocitanie abjecta, cu care unii fac pact ca sa aiba foloase din astea dracesti, drogate. Fenomenul cu pricina va fi mai mare, pentru ca va veni Pacatosul, care va fi blestemat sa fie asa in contact cu dracul, si apoi va veni Pacat-ul, care se pare ca este Dan Voiculescu, care va fi un astfel de drac cu fata umana, un astfel de pacat care este dracul gol.

 5. M-ati amuzat cand ati reactionat asa la ceea ce eu am denumit drogati. La noi la romani, cuvantul drog este similar cu cuvantul drag si cu cuvantul drac, iar in engleza cam tot asta este radacina caci la mandragore li se spune mandrakes, iar dracul este denumit drake, ba si cuvantul draga este apropiat ca radacina: “dear”, care mai inseamna si indrazniti, ca Eu am biruit lumea. Pentru mine cuvantul drogati este o forma pentru a spune indraciti. Daca va aduceti aminte, dupa ce Regele Saul a ucis filisteni, David a ucis si mai multi decat Saul, inafara de drogatul ala de Goliat. Si astfel israelitencele zicea ca Saul a ucis doar cativa filisteni insa David a ucis cu miile, sau mai multi, iar vorba asta a vehiculat pe la cei din Ham care erau in Canaan. Iar cand a venit problema ca drogurile fac ravagii in familie, Saul, ca sa isi apere familia de David, care era mai performant, a inceput sa il prigoneasca pe David, dupa ce ii dadu-se pe fiica lui a doua, Micol, de nevasta. Ba i-a luat si nevasta si i-a dat-o altuia, desi din aceasta nevasta trebuia sa iasa linia tatalui lui Mesia. Si David a fugit de la fata lui Saul ( regatul de nord ), ca sa nu fie unire intre drogati, insa a venit la casa unuia din Ham, si acela era sfatuit de unii dintre supusii sai ca David ar fi drogat din bai de canaaneni, ca Baesa si ca Iehu, iar David anticipand asta a inceput sa faca spume la gura cum fac eu cand imi administreaza injectia aia care provoaca boala Parkinson ( ei bine, nu fac spume, dar am o senzatie de drog in mine care imi creaza o indispozitie ca a lui David cand facea spume de la mandrakes-urile respective ). Stiti ce a zis acel rege canaanean, ca daca astfel este starea unui astfel de om drogat, cu referire la Baesa si Iehu, atunci sa il lase in plata Domnului pe David, si uite ca aceasta hotarare este inteleapta, David i-a sugerat-o, cu drogatul nu te poti intelege ca de la om la om, el are alta ratiune care nu mai este omeneasca si care nu o intelege pe cea omeneasca.

  Acum doresc sa imi spun si eu pasul, care il inteleg cei care tin la Nativitatea acestui popor. In Yugoslavia, adica Serbia, Muntenegru si Bosnia Hertzegovina au fost alti drogati: Milosevici si Karajici, care erau din Iehu amandoi. Americanii au un documentar care se intituleaza: “ABC News Nightline Bosnia Children of War – Part 1 & 2”, care vorbeste deci de copii nascuti sub presiunea terorismului drogat al lui Iehu, in baia de sange. As fi foarte interesat, dupa ce casa lui Iehu ( FSN ) va fi inlaturata, sa vad un documentar cu copiii strazii la noi, cu abuzurile sexuale si cu drogarea cu aurolac ( neofalina din lacul auriu ), cu exploatarea lor prin trimitere la cersit, un documentar cu si despre drogurile introduse in Tara, cu acele droguri numite usoare, cu fenomenul intoxicarii si eventual si cu cel al dezintoxicarii, pentru ca nu-i asa Romania va scapa candva, se va dezintoxica, de casa drogata a lui Iehu si oranduirea ei abjecta, drogata.

 6. Am gasit chiar acum un DVD cu un film intitulat: “Children Underground (2001)”, care are ca actori pe copiii Cristina Ionescu si Mihai Alexandre Tudose si ca regizor pe Edet Belzberg. Costa 15 dolari la care se adauga 6,48 dolari costurile de expeditie ( cam vreo 75 RON cu totul, cu rotunjire si eventual si taxa pe tranzactie pe net care se achita la banca, adica costurile de transfer din contul meu in contul celui de la care cumpar ), caci vine direct, nu mai trebuie sa platim si vama, pentru ca nu se plateste vama pentru un colet in valoare de 15 dolari sau 10 euro ( nu stiu acum daca s-a mai marit stacheta ) care vine din afara U.E. . Am facut o inspectie, sunt multe filme legate de acest aspect, mai ales si unele interesante poloneze, inclusiv Chinatown al urmaritului pentru coruptie si trafic de iluzii Roman Polanski ( cine stie aspectul, pentru ca dupa cutremurul acela puternic prevazut si de preotul Arsenie Boca, va incepe in lume o actiune internationala de dezintoxicare de casa lui Iehu; de aceea cine stie aspectul ?, caci cine este tare in politica si a avut viziune este imposibil sa nu stie care sunt si previziunile si eventualele evolutii, cu dor am dorit dezintoxicarea, dar sa vedem daca avem parte de ea, daca si ajungem sa o dobandim )

 7. Trebuie sa spun ca americanii au mai turnat o varianta a filmului Candidatul Manciurian, pentru ca se pare ca atat Baesistii cat si Iehuistii s-au folosit tot de ideea de dezintoxicare ca Nikolski sau Eugen Turcanu, in sensul ca dezintoxicarea nu se face daca nu treci prin tavalugul acesta al inchisorii de tip Pitesti, pentru ca e scris ca cel care robeste cu intoxicare drogata si care mai si ucide cu injectii la creier, va fi neaparat robit si trebuie neaparat sa fie numaidecat ucis la fel cu droguri, cu injectii, iata cum se trece prin dezintoxicare, dar sunt si forme mai putin violente, cele mai radicale sunt pentru cei care nu se invoiesc cu nici un fel de invoieli cu drogatii, si atunci sufera de problema dezintoxicarii in dauna vointei lor, dar acestea sunt si fara schimbarea credintei, adica fara partasia cu credinta drogatilor, fara problema prozelitismului, iar la acestea problema se puna ca la dreptul Iov.

 8. Nichifor Crainic l-a scris acum mai bine de 70 de ani:

  “… nu există aur pe lume să echivaleze preţul ţarinii strămoşeşti. Pentru că, din moment ce această ţarină e strămoşească, ea are mai presus de toate o valoare morală, ce nu se poate măsura în bani. Cine îşi vinde pământul săvârşeşte un sacrilegiu fiindcă îşi vinde morţii din el. Crima democraţiei e că a pus la mezat patria, şi aceasta însemnează în principiu detronarea neamului românesc din drepturile lui de rasă regală. În lumina spiritului autohton, invazia străinului e tot una cu o năvălire barbară, ceea ce constitue caz de război defensiv. De aceea, în suflul mistic al naţionalismului, să lămurim geamătul morţilor jigniţi în mormintele lor şi grindina blestemelor înscrise în dania lor. Căci patria e dania strămoşilor şi ea nu se lasă nici răpită, nici vândută. România trăieşte sub dictatura capitalismului fără patrie.”

 9. E bine că aşi adus lămuriri suplimentare în legătură cu drogaţii, deoarece eu subsumasem aici ceva mai puţini dintre ei !

 10. Sunt mai multe feluri de drogati si sunt mai multe feluri de droguri, dintre ele: marihuana, este drogul in contra zilei de luni, canabisul este drogul in contra zilei de miercuri, iar extasy este drogul in contra zilei de vineri, dar sunt vreo zece tipuri de droguri distincte, dupa numarul celor zece coarne ale Leviathanului. Si mai este ceva, drog pe drog se scoate, in sensul ca daca vine cineva cu un drog din ziua de luni pentru ziua de miercuri, atunci drogul din ziua de miercuri se aparaq si corecteaza abuzul drogului din ziua de luni, adica il scoate, alungandu-l unde este locul, daca nu cumva drogul de luni in contra Rosiei Montane, adica a aurului, a Arhanghelului Gabriel si a darului ca o samanta de mustar, care scapa de drog prin dezintoxicare, si dobandeste aurul curat lasand pe capul ticalosului carbunele de la Lupeni arzand. Drogul de duminica este heroina a la Balaceanu Stolnici, tiganul de Crin Antonescu, Radu Campeanu detractorul care il inscena pe Radu Mazare in contra mea, ca sa ma uzurpe pe mine, si alte canalii liberale care s-au auto-abolit ca partid, ca sa nu provoace vreo lupta ilegala in contra regatului de nord legitim marxist, si care apoi, desi inchisi pentru revizionism, au inceput sa faca epigrame cu esecul pe la Ploiesti, ca canalia de Mircea Ionescu Quintus, canalie care in mod evident s-a inecat ca tiganul la mal, cum spunea si Marcel Petrisor, iar dupa epigrame au sprijinit o Lovitura de Stat a lui Iehu, in cea mai mare ipocrizie fata de neamul omenesc si regatul de sud, prin Dumitru Mazilu, iar acum trebuie sa vina sabia ca sa ii taie pentru ca au mancat si au uzurpat trupului lui Christos din Israel, regatul de nord, desi au promis ca nu vor face astfel de lucru cand s-au autodesfiintat. Iata astia sunt eroii drogati care consuma heroina, ca sa ajunga eroi falsi, astia sunt unul dintre cartelurile de droguri si traficantii de iluzii din Romania.

 11. Un evreu habotnic moare si ajunge in rai. E extrem de excitat – o viata
  > intreaga asteptase sa-l intalneasca pe Moise! … La poarta raiului da
  > peste un tip cu barba. Plin de emotie si infrigurare, omul nostru il
  > intreaba:
  > – “Moise?”
  > – “Nu, fiul meu, eu sunt Sf. Petru. Moise e mai sus” ii raspunse barbosu’,
  > aratand catre o scara care ducea spre un nor superior.
  > Habotnicul incepe sa urce cu greu scara. In fine, intalneste un alt individ
  > cu barba si i se adreseaza plin de speranta:
  > – “Moise?”
  > – “Nu, eu sunt Mahomed. Moise e mai sus.”
  > Habotnicul urca sprinten mai departe, in ciuda urcusului abrupt, plin de
  > euforia revelarii faptului ca reprezentantul musulmanilor se afla la un nivel
  > inferior fata de Profet … Ajunge la urmatorul nor si-l intreaba respectuos
  > (dar plin de subintelesuri) pe barbosul intalnit in cale:
  > – “Moise?”
  > – “Nu, eu sunt Hristos.. Moise e mai sus…”
  > In ciuda efortului depus, fata i se lumineaza – dandu-si seama ca tocmai are
  > dovada clara a superioritatii iudaismului fata de crestinism …
  > Habotnicul se taraste mai departe, cu ultimele puteri, si ajunge la ultimul
  > nor, adresandu-i-se individului (tot cu barba, dar mult mai) impunator din
  > fata sa:
  > – “Moise?”
  > – “Nu, fiule, eu sunt Dumnezeu! Dar tu arati cam extenuat, doresti o cafea?”
  > – “Daca se poate, va multumesc din suflet.”
  > Tragandu-si un pic sufletu’, habotnicul continua:
  > – “Sincer sa fiu, trecand peste faptul ca m-asteptam sa va prezentati drept
  > Iahve, n-as fi putut banui vreodata ca n-o sa-l intalnesc pe Moise
  > aici…”.
  > Dumnezeu il linisti imediat, spunandu-i:
  > – “Dar Moise este aici, chiar la acelasi nivel cu mine!…”, dupa care
  > se-ntoarse batand scurt din palme:
  > – “Moise – repede, doua cafele!”….
  *=))

 12. 5 dovezi ca islamul radical este un produs al serviciilor secrete americane, britanice si israeliene

  Posted in CIA, ISLAMISM, ISRAEL, Mossad by saccsiv on octombrie 8, 2011
  Iata ce aflam din articolul 5 Facts That Prove Radical Islam Is A Child of American-British-Israeli Intelligence:

  Saman Mohammadi – The Excavator- 6 octombrie 2011

  Controlul grupurilor islamiste radicale de către guvernele din umbră ale SUA, Israel şi Marea Britanie este asemănător controlului mişcării Tea Party[1] de către fraţii Koch şi alţi oligarhi de dreapta, care au preluat rapid din mers această mişcare şi o îndreaptă pe calea auto-distrugerii.

  Cu alte cuvinte, a existat o mişcare islamistă organică împotriva imperialismulul Vestic în ţări precum Iran şi Egipt care, deşi a crescut fără nici un fel de sprijin occidental, a fost limitată şi ineficientă. De-a lungul anilor, principalul motiv pentru care această mişcarea anti-democratică a câştigat putere şi influenţă în rândul populaţiei musulmane s-a datorat finanţării şi susţinerii mascate venite din Vest şi din partea Israelului.

  Dovezile arată că America şi Israel au finanţat, au înarmat şi au folosit grupările islamiste radicale precum Hamas şi Frăţia Musulmană atât pentru a contrabalansa ascensiunea mişcărilor naţionaliste, cât şi pentru a-şi promova obiectivele geopolitice şi discursurile politice în Orientul Mijlociu.

  America şi Israel au mers chiar până la crearea de false grupuri islamiste transnaţionale precum Al-Qaeda cu scopul de a controla mesajele pornite din Orientul Mijlociu şi a-i direcţiona pe musulmani spre sprijinirea extremismul islamic şi a războiului continuu cu Vestul.

  Activitatea de direcţionare a energiilor creatoare din Orientului Mijlociu de către America include sprijinul financiar şi diplomatic acordat “revoluţiilor colorate” şi revoltelor populare care nu ameninţă în nici un fel structura de putere a noi ordini mondiale şi nici dictatura băncilor centrale occidentale.

  Aceste informaţii nu sunt secrete. Adică nu este nimic nou sau controversat. Până şi un elev de clasa a cincea cunoaşte această situaţie istorică. Singurele locuri în care aceste informaţii sunt suprimate sunt reprezintate de instituţiile mass-media occidentale dominate de sionişti şi serviciile secrete anti-democratice occidentale.

  Cunoscutul expert în problemele Orientului Mijlociu şi fost prezentator al BBC, Alan Hart a vorbit pe 11 septembrie 2011 la Freiburg, în Germania, despre complicitatea mass-mediei occidentale în muşamalizarea adevărul despre 11 septembrie şi despre conflictul dintre Israel şi Palestina. Hart a spus:

  Adevărul istoric este necesar pentru a ÎMPUTERNICI cetăţenii naţiunilor Vestice astfel încât democraţiile lor să sprijine o soluţie justă a problemei palestiniene şi pacea tuturor. Fără această împuternicire, eu cred că nu există nici măcar o şansă minimă pentru o rezolvare justă a problemei palestiniene şi pentru pacea a toată lumea; iar cancerul pe care îl reprezintă acest conflict ne va consuma în cele din urmă pe noi toţi.

  Hart a scos în evidenţă lipsa analizelor şi informaţiilor credibile din mass-media occidentală cu privire la falsele atacuri de la 11 septembrie şi cu privire la alte adevăruri care ar putea schimba destinul Orientului Mijlociu şi al lumii dacă ar fi discutate în mod deschis în mass-media. Hart a mai spus că cetăţenii din Vest şi, mai presus de toate, cetăţenii americani “au fost condiţionaţi de propaganda sionistă să creadă într-o versiune a istoriei care, de fapt, nu este adevărată.”

  Această versiune a istoriei susţine că:

  1) Israelul este victima perpetuă a violenţei Palestiniene,

  2) Există în lume o mişcare islamistă puternică care ameninţă America şi Vestul cu distrugerea,

  3) Al-Qaeda, care reprezintă un braţ al mişcării islamiste, a fost responsabilă pentru atacurile din 11 septembrie şi planifică mai multe atacuri teroriste împotriva Americii,

  4) Nu va exista pace între naţiunile musulmane ale Orientului Mijlociu, pe de o parte, şi Israel şi America, pe de altă parte, decât atunci când toţi teroriştii islamişti vor fi ucişi, iar Jihad-ul lor împotriva Vestului distrus, şi

  5) Iranul este decis să înceapă Al Treilea Război Mondial şi să şteargă Israelul de pe harta lumii.

  Toate cele cinci puncte de mai sus sunt minciuni. Israelul nu este o victimă, nu există un Jihad Islamist împotriva Vestului, 11 septembrie nu a fost întreprins de Al-Qaeda, pacea poate fi instaurată dacă întreg adevărul este înţeles de toţi, iar Iranul nu a spus că va ataca Israelul cu arme nucleare.

  Istoria timpurilor noastre a fost atât de mult manipulată şi răsucită astfel încât noi nu trăim într-o lume reală. Vieţile noastre sunt miciuni. Trăim într-o lumea fantasmagorică, în care liderii politici făţarnici şi mincinoşi ne stăpânesc gândurile şi ne controlează percepţiile.

  Civilizaţia noastră este schizofrenică, iar dialogurile noastre sociale sunt, de cele mai multe ori, controlate de atotputernica mass-medie. Această mass-media a creat o cultură a nebuniei şi a morţii. Am lăsat psihopaţi periculoşi precum Dick Cheney, Donald Rumsfeld şi Benjamin Netanyahu să conducă ca nişte nebuni în loc să-i spânzurăm ca pe nişte criminali de război şi terorişti ai statului.

  Cred că Ron Paul a exprimat foarte poetic starea timpurilor noastre la House Floor pe 19 mai 2009 când a spus: “Ne-am rupt de realitate – suntem o naţiune bolnavă psihic. Ignoranţa cu o brumă de cunoaştere a înlocuit înţelepciunea.” Dr. Paul şi-a început discursul cu o sinceritate şi solemnitate chiar mai mari şi a spus: “Oare chiar totul este un vis urât, un coşmar? Imaginaţia mea îmi joacă feste sau ne-am pierdut minţile? Este suprarealist, este chiar de necrezut. Este o mare absurditate, o mare decepţie, o înşelătorie de proporţii monumentale bazată pe idei ilogice şi al căror timp nu ar fi trebuit să sosească niciodată; simplitatea este distorsionată şi încâlcită în mod grotesc; nebunia s-a dat drept logică; planuri grandioase construite pe minciună, bazate pe moralitatea unor Ponzi şi Madoff; răul descris ca virtute, ignoranţa s-a transformat în înţelepciune; distrugere şi sărăcie în numele umanismului; violenţa a devenit unealta schimbării; războaiele preventive sunt folosite ca o cale spre pace”.

  Singura cale de ieşire din această nebunie este prin adevăr, transparenţă şi înţelegere. Trebuie să ne întrebăm pe noi înşine cum am ajuns aici şi să cerem răspunsuri de la proiectanţii monstruoşi ale acestor planuri mondiale care duc lumea noastră la limita dezastrului.

  Cele cinci fapte care sunt reliefate mai jos pot să ne ajute să scăpăm mental din ficţiunile bolnăvicioase ale istoriei, să ne recâştigăm claritatea şi să revenim la realitate.

  1. Israel a lansat mişcarea radicală Hamas în Palestina în anii ‘70 drept “contra-balanţă la PLO (Organizaţia pentru Eliberarea Palestinei)” – potrivit lui Tony Cordesman, analist pentru Orientul Mijlociu la Centrul pentru Studii Strategice, care este citat în articolul lui Richard Sale din iunie 2002 pentru United Press Internaţional, numit “Istoria Hamas legată de Israel”.

  Sale citează deasemenea un înalt ofiţer din CIA care a spus că ajutorul dat de Israel organizaţiei Hamas a fost “o încercare directă de a împărţi şi dizolva sprijinul pentru PLO care este o organizaţie puternică, seculară, prin folosirea unei alternative religioase concurenţiale.”

  Israel a finanţat Hamas atât din motive strategice, cât şi politice. Beneficiul cel mai evident îl reprezintă reputaţia şi încrederea internaţionale. Un duşman radical şi intransigent însărcinat cu politicile Palestinei le permite liderilor duri ai Israelului să-şi manipuleze oamenii şi lumea fără ca ei să apară în postura de băieţi rău.

  Există o logică de netăgăduit în spatele sprijinului îndelungat pe care Israelul îl acordă fundamentaliştilor islamişti. Este o mişcare nebunească să-ţi creezi propriul monstru atunci când doreşti pace. Dar dacă doreşti război şi ai uneltele necesare să ucizi monstrul, de ce să nu-l creezi?

  Numeroşi experţi pe problemele Orientului Mijlociu, oficiali ai serviciilor secrete, jurnalişti şi intelectuali au atras atenţia asupra faptului nebunesc prin care serviciile secrete israeliene şi cele vestice au finanţat mişcarea Jihad pentru a împiedica lideri seculari, moderaţi şi naţionalişti să devină dominanţi în regiune. În februarie, când protestele din Orientul Mijlociu au început să izbucnească, Noam Chomsky a scris:

  “Ameninţarea generală a fost întotdeauna independenţa. În lumea arabă, Statele Unite şi aliaţii săi au sprijinit permanent islamiştii radicali, câteodată pentru a preveni ameninţarea naţionalismul secular. În multe privinţe, islamismul este sora ciudată a sionismului. Amândouă sunt putrede în interior şi vor primi un verdict aspru din partea istoriei”.

  2. Răsturnarea primului-ministru al Iranului ales democratic, Mohammed Mosaddeq, de către CIA şi MI6 a fost asistată de către liderul fundamentalist islamist al Iranului în acea perioadă, Abol-Ghasem Kashani care a fost mentorul viitorului lider al Iranului, Ruhollah Khomeini. Perfizii mola[2] ai Iranului au uitat intenţionat faptul că ei au colaborat cu CIA şi MI6 şi că l-au înjunghiat pe liderul popular al Iranului în 1953. Unul dintre grupurile islamiste care au fost implicate, denumit Fadaian Islam, era un cunoscut grup terorist care a fost responsabil de multe crime şi tentative de asasinat eşuate, implicat inclusiv într-un atentat asupra vieţii lui Mosaddeq.

  Citiţi articolul “Why Iranian Mullahs helped the US install the Shah and then turned against him?” (De ce mola iranieni au ajutat Statele Unite să-l pună la putere pe Şah iar apoi s-au întors împotriva lui?) scris de Masoud Kazemzadeh, profesor asociat de Ştiinţe Politice la Universitatea de Stat “Sam Houston” din Texas.

  3. Statele Unite i-au finanţat pe mujahedinii afgani pentru a atrage Uniunea Sovietică în Afganistan cu scopul de a o învinge. Acest fapt în sine nu este neplăcut – este istoria oficială a politicii de putere şi o mişcare deşteaptă făcută de către imperiul SUA. Însă imperiul SUA nu a renunţat la sprijinul pe care-l acordă gherilelor musulmane teroriste nici după căderea Uniunii Sovietice. De fapt, SUA au continuat instruirea şi finanţarea fundamentaliştilor islamişti şi în anii ’90 pentru a crea un nou inamic străin care să-i sperie pe americani şi să justifice bugetul militar colosal.

  Este un fapt istoric de necontestat că Osama Bin Laden este o creaţie a CIA. La fel este şi liderul islamic fundamentalist Anwar Al Awlaki, care a fost invitat la Pentagon să ia masa şi să bea un ceai, după atacurile din 11 septembrie.

  De ce au fost Pentagonul şi CIA atât de prietenoşi cu cei mai aprigi duşmani ai lor – Osama Bin Laden şi Anwar al Awlaki? Singurul răspuns logic este că, de fapt, ei nu au fost niciodată duşmani. CIA i-a crescut pe aceşti băieţi în spatele scenelor, dar i-a creat drept false personalităţi istorice şi le-a spus să pornească un Jihad violent împotriva Vestului pentru a justifica cucerirea ilegală a Orientului Mijlociu de către Pentagon şi Israel.

  4. Nu există un grup islamist radical numit Al-Qaeda care este hotărât să distrugă America şi civilizaţia occidentală. Acesta este un mare mit care a fost creat în mod voit de către guvernele din umbră din America, Israel şi Marea Britanie.

  Al-Qaeda nu există aşa cum a susţine mass-media. În limba arabă, Al-Qaeda înseamnă “bază”, aceeaşi bază cu cea a fraierilor musulmani ai CIA şi ai altor servicii secrete occidentale folosiţi sub acoperire atât în atacuri teroriste împotriva cetaţenilor occidentali – aşa cum au fost atacurile din 11 septembrie şi 7 iulie – cât şi în atacuri împotriva naţiunilor din Orientul Mijlociu care se opun dominaţiei Vestice.

  Haideţi să reformulez. Imaginaţi-vă că exista un mare cort cu numeroase centre de recrutare în interior care are mese cu pliante şi anunţuri pe care se pot citi: “Angajăm terorişti Jihad. Înscrieri aici.” În acel cort, cele mai mari grupuri de recrutare care caută terorişti Jihad nu sunt Fraţii Musulmani sau Republica Islamică a Iranului, ci MI6, CIA, Mossad şi Spionajul Saudit.

  Cu alte cuvinte, agenţiile de spionaj vestice au acaparat piaţa comerţului cu terorism. Aceste agenţii deţin cele mai faimoase personaje, cum ar fi Bin Laden, Anwar al Awlaki, dar şi mulţi alţii care nu sunt faimoşi, dar care deţin multă putere şi prestigiu printre musulmanii creduli care urmează cuvântul Jihad-ului.

  Islamul radical este o marcă globală, iar specialiştii de marketing din spatele acestei mărcii globale lucrează la cele mai înalte niveluri în Mossad, CIA şi MI6.

  Pentru mai multe informaţii asupra acestui subiect, citiţi următoarele articole: “11 Reasons Why The Threat From Al-Qaeda is Not Real,” (11 motive pentru care ameninţarea Al-Qaeda nu este reală) şi “Al-Qaeda 100% Pentagon Run” (Al-Qaeda condusă 100% de Pentagon).

  5. Atacurile din 11 septembrie, care sunt văzute drept cea mai mare victorie militară şi propagandistică a islamului radical asupra vestului, au fost organizate de guvernele din umbră de la Washington şi Tel Aviv. Acesta este un fapt istoric, sprijinit pe dovezi stiinţifice, şi nu o teorie nebunească a conspiraţiei.

  Oricât ar vrea Al-Qaeda să pretindă că ea a fost în spatele atacurilor din 11 septembrie (şi nu o bandă trădătoare din Washington), este absurd să aibă astfel de pretenţii în pofida tuturor dovezilor şi faptelor. Repudierea Al-Qaeda de către preşedintele Iranului, Mahmoud Ahmadinejad, în discursul său de la Naţiunile Unite în care a învinovăţit Washington-ul pentru 11 septembrie, este caraghioasă.

  Este evident că CIA direcţionează şi controlează revista online a Al-Qaeda “Inspire” şi că Al-Qaeda nu este nimic mai mult decât un grup mass-media de faţadă care acţionează ca un braţ de propagandă pentru guvernul SUA

 13. Domnule Radu Humor, islamismul extremist si terorist nu este nici macar islamism, daramite sa fie ceva inventie a serviciilor secrete ale lui Israel, Occidentale sau SUA. La vremea aparitiei islamului ( am vazut recent, duminica, filmul: The Messenger, adica Mesagerul, care reprezinta istoria islamului, in care profetul este nevazut ca Moise de care ati vorbit, si apar doar persoane intruchipate de personaje legate de profet, in care Irene Papas este sora profetului, iar Hamza, protectorul din casa domneasca a arabilor al lui Mohamed este jucat de Antony Queen; va spun eu, islamul in sine nu este o eroare, iar eroarea extremista asazis islamista este de fapt reactia de eliminare a islamului in sanul celor chemati si oranduiti sa fie sub protectia imparatului de la Medina, din Dedan, Medina se numea Dedan, adica un fiu al lui Avraam cu tiitoarea lui pe care si-a luat-o dupa ce a murit Sarra si a ingropat-o; au iesit doi fii: Sava si Dedan, ambii din Avraam si in contra jefuirilor pe care vor sa le faca Gog si Magog, scrise la Iezechiel 38 si 39. Islamistii sunt din Dedan, care a acceptat islamul ca forma de deosebire de niste tentatii in contra erorilor care vor provoca jaful lui Gog si Magog sprijinit de triburile nordiste, mai precis de casele lui Baesa si Iehu, din care iese si Iuda Iscarioteanu si Antichrist, Iuda Iscarioteanu era un bastard al lui Iehu, concretizat, perfectionat de Osea, fiul lui Elah, fiul lui Baesa. Intre timp crestinii au demonstrat ca si in Gog ( chinezii ) si in Magog ( rusii, ma rog, slavii, toate popoarele slave ) se pot combina persoane care sa concretizeze in contra jefuitorilor amintiti, si care deci pot apara in contra curvelor amintite din Stalin, Beria si Cernenko, atunci cand a fost provocat dezastrul de la Cernobil, la sfarsitul lui aprilie 1986, legat tot de aceasta problematica, insa care era provocata din Romania. Iata in legatura cu provocarea din Romania ce am scris la comentarii pe you tube la videoclipul: Victor Ponta si Moise Guran despre proiectul Rosia Montana: “Nu mai este ce sa se discute, astia sunt bastarzii, sunt ca in filmul “Fogi is a bastard”, adica Fog inseamna abureaza cu fum si F(r)og inseamna si broasca,in cazul nostru broasca raioasa a lui Antichrist,ca in apocalipsa,nu mai este ce discuta,ce negocia, trebuie inlaturati in cea mai vehementa si radicala metoda, cu toti aia de la FMI,sa ii prindem si sa ii strangem cu esa de corupti ce sunt ca sustin niste bastarzi drogati din casa lui Iehu de Iliescu adica FSN,este ilegal ce face acest FMI ! Va spun eu, Iehu de Iliescu si FSN au fatat pe Iehu doi de Basescu, care este un macabeu mai basinos, adica tot tiganesc, iar Iehu doi are ca scop fatarea unui violator tiganescu care sa violeze niste leninisti din Petru Groza, care zicea ca munca l-a facut pe om si bautura e un drog, ei bine vor umbla cu abureala afumata si o vor viola ca sa iasa un bastard care sa falsifice leninism marxismul si engels too ( engels era popa ), lenin regele de nord si marx profetul profetilor de nord. Secretul este construirea regimului lui Antichrist in Romania, adica a bastardului cu glas de broasca raioasa pe care vor sa il aduca la conducere. Cine stie teoria marxista din care se trag si drogatii Baesa ( Stalin ) si Elah, si casa lui Iehu, stie ca sigur asta e planul, instalarea regimului lui Antichrist reprezentat de bastardul mentionat, ori acest regim inseamna sa ia totul si sa dea numai daca ai 666 pe frunte ( daca ai gandit fabricarea bastardului ) sau pe mana (daca doar ai facut-o). Dupa cate se stie au fost doua cutremure in Romania, unul in 10 noiembrie 1940 la Painea din Potir ( pentru fabricarea tatalui bastardului ), altul la vinul din Potir ( pentru fabricarea mamei bastardului ) si va fi si altul la apa calduta in Potir, atunci cand bastardul se va bate la Armaghedon cu Christos ca sa il uzurpe, adica in Valea lui Izreel, sau Meghido, unde trebuie starpita casa lui Iehu, conform Osea si Amos, pentru ca au usurpat steaua de dimineata ca sa il faca pe bastard. Izreel este steaua de dimineata (este un nume dat stele de dimineata),si are intruchiparea in semintia lui Manase,fiul lui Iosif cu fata unor preoti egipteni. Si sa va spun un secret,din semintia lui Manase erau Hrusciov,Brejnev, sunt Putin si actualul presedinte al Chinei, si mai era si Ceausescu, care era fiul lui Omri, Ahab, os domnesc inrudit cu casa lui Iuda ( sora lui Ahab era mama lui Ozia, regele lui Iuda ) pe baza comuniunii cu steaua de dimineata, care invinge la Meghido pe antichrist. Sa va mai spun ceva, Christos a spus despre Iuda Iscarioteanu care era rezultat din casa lui Iehu ( la noi Iliescu ) si apoi dintrun nepot al lui Baesa ( Baesa a nascut pe Elah – Elah nu Alah, si nici Elan, sau renii lui Mos Nicolae, Santa Klause, ca sa nu se mai naste Christos cu Elan – si Elah a nascut pe Osea, cel care vrea sa termina cu independenta si suveranitatea Romaniei, ca sa export antichristismul si in alte tari ), ca mai bine ii era lui daca nu se nastea, ori acum dupa ce… Ori acum dupa ce Christos a trimis pe Spirtul Sfant care a vadit lumea de pacat, de dreptate si de judecata, ce rost mai are sa dovedeasca, daca a judecat odata, ca trebuie sa revizuisca totul si sa le faca bine si bastarzilor astora, sa nu ii osandeasca ? Iata unde este problema, este de moartea a doua, ca daca Christos va fi mincinos si nu a judecat bine, si nici Spiritul Sfant, atunci conform lui Pavel, sau Paul Goma, nu mai are sens credinta, cand uzurparea poate face orice fel de anarhie. Oameni buni,astia nu trebuie lasati sa puna mana pe aurul romanesc sau pe cel grecesc,astia sunt dintr-o casta care nu ajunge la astfel de concluzii,nu catre aur este drumul lor.Haideti sa va intreb de ce a fost greva minerilor de la Lupeni?Va spun eu drogatul nu cauta aurul,ci el este un ticalos care se multumesc cu niste carbuni aprinsi in cap ca sa scape de ticalosia lui.In 1929-1933 a fost marea depresie,si liberalii din care provin actuali drogati pentru care se intoarce in mormant Bratianu. Deci liberalii, care umblau pana atunci la ciolanul drogat si la uzurparea mai ales a liniei materne a lui Christos, cf. cartea neamului dupa mama al lui Christos din Luca, au pasat la limita guvernarea taranistilor, ori minerii s-au razvratit in contra liberalilor care falsificau si productia de carbune in contra ticalosilor, dar si munca cinstita a minerului. Apoi a mai fost una in august 1977, tot impotriva actualilor burghezi rosii, ca chestia cu sindicatul liber al lui Vasile Paraschiv. Deci oameni buni, stiti oare de productia crescuta sovietica de pe timpul lui Omri de Hrusciov, care era ucrainian, la carbune, ca sa scape de actualii anchristi ? Si mai stiti si de criza energetica din anii ’70, de pe vremea presedintelui Jimmy Carter care l-a primit pe Ahab de Ceausescu ? Deci intrebatii pe producatorii de carbune si petrol si gas daca astia merita aur, daca le este felul lor catre aur, sau vor sa il falsifice si pe asta ca liberalii in 1929, ca sa iasa bastardul ?

  Asta cu rusii si extremismul de tip stalinist si iehu-ist. Dar islamistii au avut niste dileme initial. Practic cei din care trebuia sa devina imparat imparatul Dedan de la Medina nu l-au primit initial pe profet, ba chiar l-au respins si au inceput o prigoane insa fraticida, din insasi familia profetului, prin sora profetului si respectin niste viitori califi, adica mostenitori ai lui Dedan, din care trebuia sa se nasca Dedan. La acea vreme acei mostenitori erau idolatri, ca si Caesarul Romei, si deci incurajau pe Cronos, Nimrod, pe Bel, Nin si Nan, pe tatal lui Melchisedec, etc., pe filisteni, etc., astia care erau idolatri din aria lor de actiune, inclusiv deci pe cei din actualul Iran. Dupa cate se stie profetul Mohamed, ca orice profet al lui Dumnezeu nu bea nici vin, nici sichera si nici nu isi rade capul, cum i-a ras capul Dalila lui Samson, si face asta ca profetul Samuel si mama lui Ana. Deci profetul Mohamed a fost ca sa zic asa, pentru un post antiMelchisedec. Ori pentru asta initial a fost respins, insa atunci xcand el a vestit, cum era mesagerul lui Alah impotriva lui Antichrist de Elah, a fost acceptat ca profet si de catre califi. Apoi se stie cum ca califii si-au intrat in dreptul lor de mostenitori din Dedan, si dupa moartea lui Mohamed, doi frati de ai lui Ali, fiul credincios al profetului Mohamed au plecat in Persia, actualul Iran ca sa dovedeasca cum ca islamul invinge si la potrivnicii lui Iranienii, iar acolo iranienii i-au asasinat, culminand deci cu incercarea de eliminare a profetului care a vestit in contra erorilor din care s-a nascut Melchisedec, Nimrod, Bel, Nin si Nan si Melhi, tatal lui Melchisedec. Iata ce furnizeaza terorismul asa-zis islamist, idolatria araba ajutata de cea din Iranul actual, sau de popoarele de tip iranian din Afganistan, Pakistan, Turcia ( regiunea Capadocia ), Azarbaijan, Turkmenistan, cele islamiste din Caucaz unde sunt popoare de tip iranian , islamiste. Uitati ca si in Siria si Liban si unde sunt siiti sustinatori ai asirianului de Bashar Assad, care crede in reincarnare si este alawit, sunt astfel de terorist asa-zis islamsti, insa care sunt in mod explicit in contra profetului si a califilor care duc un curat islamism.

 14. Uitati Domnule Radu Humor care este parerea mea in legatura cu dracul, i-am transmit unei doamne de la Fundatia Arsenie Boca, care mi-a transmis postarea Fundatiei, i l-am trimis in reply. Uitati deci: “Sa va spun ceva !: ma dor gingiile si am o senzitivitate la rece, la mos gerila ( adica un inceput de paradontoza, si in 1986 parca, bunica mea care a cerut de la Gavril ca sa ma aduca barza pe mine, si care era ca o babuta intoarsa la varsta unei copile, cu dintii necrescuti inca – deci in 1986 bunica mea s-a vaitat, m-a instiintat si pe mine de durerea ei, la fel ca cea a mea de acum, si a spus ca a fost si la dentist, nu paradontolog, si ca i-a spus sa scoata dintii cu carii si ca mai mult nu poate face; apoi eu i-am spus ca hreanul este bun, ma instiintase sistemul Fecioarei Maria pe care am vazut-o, stia si bunica mea, ceaiul de musetel, si am aflat ca si tinctura de propolis si apa de gura de la plafar, cu aloe si argila, dar magazine de plafar nu erau acolo la ea in sat, satul era Baia de Tulcea, vechiul Hamangia, de unde este ganditorul de la Hamangia, si cum eu eram student in Bucuresti am incercat sa iau eu, insa am avut o problema cu mama mea, pentru ca mama mea era pro-casa lui Iehu, care face pe acel bastard, si nu am putut sa o ajut, insa cand i-am spus bunicii mele ca nu trebuia sa se lase asa lipsita de august, ea era si o Istrate, adica din provincia Istria, nascatoare de augusti; deci doresc sa spun ca pe bunica mea a lucrat-o mos gerila asta de Vasile Vasile, macabeu imputit, cu acest ger sodomist impotriva nativitatii, desi cutremurul cu pricina va fi ca cel din august 1986, adica va fi un rece incalzit cu apa sfintilor la potirul lui Melchisedec randuit de Christos ), v-am spus de Nimrodul ala de popa Vasile Vasile ( de care m-am plans ca este un blestemat care imi face probleme si ma bate gandul sa actionez mai radical ca sa obtin linistea, daca nu isi vede de treaba si nu se mai baga unde nu ii fierbe oala, adica daca nu accepta precum ca casa lui trebuie sa i se lase pustie – este sapator la altar scarba asta sodomista, uzurpatoare ), care mai recent contribuie si la constructia de bastarzi care sa abuzeze de o fiica din Petru Groza ( Ieroboam I, din Efraim ), si sa duca ca bastard la cutremurul la apa din Potir. Asaa ca durandu-ma gangiile m-am dus la noul plafar si am luat tinctura de propolis si apa de gura si Coenzima Q10 ( pentru intarirea gingiilor ), asa cum este programul de scapare de bastarzi si de cutremurul nefiresc pe care il provoaca aplecarea lor desavarsita spre uzurpare, despre care Christos a spus ca mai bine le era lor daca nu se nasteau. Dracul este o iluzie, este o realitate iluzorie, se poate materializa cum spunea Parintele Constantin Galeriu, poate fi foarte urat, uraciunea desavarsita asa cum spunea Parintele Cleopa Ilie, dar nu este ceva ce poate fi necesitiv, asa cum declara gresit teologia ortodoxa rusa post-Tarista. Dracul nu are loc nici in aloe si nici in argila, dracul nu are nimic comun cu Christos, si nici paharul dracului nu este ceva comun cu partasania lui Christos, acest pahar trece, pentru ca ii era mai bine lui sa nu fie, sa fie desert si sa nu fie facut, si el trece cu folosinta, ca sa nu fie, sau trece fara folosinta in sensul ca omul care il accepta in mod mincinos, nu pentru Crucea lui Christos, trece si el, insa devine si el o realitate iluzorie fara suport, asa cum este dracul, ca un fel de drog care mistuie si nu rezolva niciodata nimic in trecerea lui, nici in partea materiala a trupului si nici in partea spirituala. Dar aceasta trecere la om trebuie cel mai bine sa fie nesmintita, ca adica sa fie o trecere fara sa devalideze fecioria intru Maica Domnului nici inainte, nici in si nici dupa, ca adica pacatul ca drog sa nu aiba nimic, cum nu a avut nimic nici in Fecioara Maria si nici in Christos si sfintii lui ( inclusiv profetii si patriarhii si dreptii si Ingerii buni ). Adica am spus acestea ca sa va explic ca ati gresit cand ati legat definirea teologiei crestine de existenta dracului. Un drac bun este unul mort, dar nici un drac nu moare in eternitatea lui a mortii definitive, el in moartea lui definitiva este activ, ca un drog care il mistuie si nu il rezolva niciodata. Prin urmare, teologia sanatoasa este autocefala si nu se defineste in raport cu dracul, cu necesitatea existentei dracului ca marturie ( mincionoasa, adica si a fratilor mincinosi care sunt intruchiparea dracului in om ), ci se defineste in exclusivitate in raport cu Dumnezeu si lipsa desavarsita de comuniune cu dracul, chiar daca bea paharul acestuia in dauna vointei ei ( vointa este definita prin minte si Tatal, iar Tatal nu a nascut asa ceva, pe dracul si paharul lui ), ori dracul si paharul lui sunt prin definitie antagonisti fata de Tatal si onoarea lui, ba chiar incearca si uzurparea Tatalui, zicand ca nu e bine cum ar fi facut ceea ce a facut, haideti ca asemenea aberatii din pretentiile dracului mai bine nu trebuie pomenite. Am omis sa va spun ca in invatatura sfintilor parinti pustnici, am impresia ca si in Patericul egiptean, dracul are obligatia sa se duca pe pustie, in loc fara de apa, unde sa fie cu totul ineficient. Asta e obligatia unui crestin sa nu aibe nevoie de dracul si sa fie deci intelept, pentru ca dracul este semn pentru lipsa intelepciune, pentru asemanarea cu fecioarele nebune, ca adica atunci cand vine dracul incepator si il pune sa fie mieluselul pacatului, adica sa fie sacrificat ca mielusel pentru pacat, el trebuie sa faca tot ce poate si sa il loveasca precum pe bastarzii fiicei babilonului de piatra Christos si sa il trimita pe pustie, insa nu in pustia de bine a Domnului care este Ierusalimul cel Ceresc, ci in pustia unde el nu mai poate opera vreun pacat, iar cand vine dracul domnitor si ataca oile lui Christos ca sa doneasca peste ele, sa procedeze la fel, si atunci cand vine satana stapanitoare ca sa stapaneasca peste oile parinti ale lui Christos ca sa ii faca niste pui de bastarzim, atunci trebuie si pe satana sa il loveasca la fel, ca pe puiii fiicei babilonului, de piatra Christos si sa il trimita in pustia ineficientei desavarsite, asta este datoria crestinului si nu se defineste ca raport al demonologiei din teologia crestina, nu se defineste in raport cu existenta dracului, ci in raport cu piatra Christos si martorii mielusei, oi si iarasi oi ale lui Christos, si intelepciune care inseamna lipsa nebuniei ( a fecioriei nebune ) care este dracul.”. Deci asta e in legatura cu dracul caruia i se mai zice si pacat. Pekah va fi deci Dan Voiculescu, dar dupa cum vedeti Dumneavostra, de-a lungul timpului, incepand de la cutremurul de la sfarsitul lui august 1986 incoace, imediat dupa ce a murit Iustin Moisescu care era asistat de Dan Voiculescu, a inceput o intreaga tarasenie privind antichristul. Se credea ca el va reusit, vedeti acest cosmar al comunismului chinuia acum chiar fara nici un fel de suport, asa, dioar din talent fara suport. De ce vedeti Dumneavostra alianta asta contra firii a lui Dan Voiculescu cu FSN, casa lui Iehu, care stiti ca la un moment dat s-a spart tocmai din cauza lui Voiculescu in FSN si FDSN, cunoscut fiind ca FSN era partidul celor care organiza abuzul sexual ce determina nasterea bastardului, iar FDSN era partidul bunic cum se spune, ca de aia i s-a zis la un moment dat lui Iliescu bunicuta. Vedeti Dumneavostra, daca va aduceti aminte de jocurile de noroc tip Caritas, inventia lui Iliescu in contra Norocului, adica a lui Gad de la Galati, care are noroc si scapa tara de FSN, de casa lui Iliescu. Deci era normal ca Dan Voiculescu, adica Pekah sa fie virtutea pentru noroc, dar atunci de ce nu a avut el noroc si a intrat in casa lui Iehu, si apoi a spalat-o, cum nu se poate, ca trateaza ca amicii, pretini in avere nedreapta, ca la Bingo sau alte jocuri unde se fura norocul ca sa aiba parte de fundatura rezonabila acestia antichristi, daca se poate ca sa fure si aurul, ba chiar si carbunele si petrolul si gasul ca sa le arda degeaba pentru ca tot alimenteaza ticalosia lor si tot nu se opresc ca sa nu o mai produca. Nu vedeti ca au intra hotii de lupi infecti pastori la oi, la Rompetrol si pe unde mai este Sorin Ovidiu Vantu, si altele ca astea ? Nu vedeti ca ticalosia lor nu se opreste, ba se face mai maere ca a lui Dinu Patriciu ? Deci de ce pe fondul asta Dan Voiculescu a preferat un pacat in contra firii succesorale, care adica sa fie virtute pentru noroc, in locul unui pacat care ajuta la furtul norocului si uzurparea norocului, ca sa falsifice si fundatura de la Fundeni si Fundulea ? Se prea poate ca Dan Voiculescu sa fie ceva excroc cu Fundulea, ca asta e pentru pacat, pentru ca am impresia ca el, prin Melicincopschi a incercat sa ia pe te miri ce Institutul Alimentar de la Fundulea. Sa o luam tacticos cu Fundulea ! Pai acolo, de acolo a inceput alimentatia rationala a lui Ceausescu bazata pe hibridizarea legumelor, cerealelor, etc, animalelor ( e vorba de nutreturile pentru ingrasarea rapida a porcilor, vitelor, gainilor, curcanilor, ce avea alimentatia ordinara a oamenilor de rand – pentru ca pacatul asta era ca aia mari, din partid mancau numai sturioni din aia salbatici din Delta, care nu ajungeau in comertul romanesc – iata de ce l-au avut la mana pe Dan Voiculescu, pentru ca a fost santajat ca este ceausist, si el a trecut de partea casei lui Iehu ca sa isi salveze sufletul, dar si l-a pierdut, ca a zis si Cornel Burtica in cartea lui “Culpe care nu se uita”, se referea la programul alimentar coordonat de Pekah asta de Dan Voiculescu, ca de fapt pacatul este mancarea – plus ca in mancare intrau legume, cereale si animale si pasari degenerate prin hibridizare sau prin alimentaie cu mancare hibridizata si hormoni ). Iata deci cum sta problema cu pacatul si cu dracul asta islamist, se pare ca el nu este necesar din identitate si se practica ca si iconomie doar, o iconomie facuta spre abolire ca si pantecele pacatosului. Apropos, arti vazut ura regimului si a lui Satana care conduce acest regim FSN in judetul Galati unde a provocat viiturile ? Dar si la Tulcea excrocului drogat de Crin Antonescu ? Se pare ca dracul asta o sa faca furori la oamenii astia slabi de inger care nu stiu adevarul ca de fapt dracul, asa cum este este cel mai lesinat dintre toate creaturile, unul care este lasitatea absoluta, chiar si impotriva lui las, cum se spune ca ii e frica si e las si de umbra lui. Parintele Constantin Galeriu avea o viziune buna impotriva acestuia, asta in mod probat, o zice si canalia de Mircea Geoana, care se spovedea la el, ba ce circ si cu asta, la fel ca cu Dan Voiculescu, tot prin santaj, dar asta a fugit de frica smitelilor mari si a dat peste smiteli si mai mari, ca a fugit sa nu se inece in put si a cazut in lac.

 15. Dle Ciprian, mă surprindeţi din nou cu multitudinea datelor legate şi de acest suniect (Roşia Montana), dar mai ales cu celelalte completări deosebit de pnteresante .
  Mulţumesc mult !

 16. Să mai şi râdem !

  M-am cazat la hotelul ăsta de cinci stele, lux ce mai…..Vă spun, prosoapele erau atât de groase că abia am reușit să închid valiza!!
  __________________________________________________

  Am un respect deosebit pentru pisici. Mi-am dus pisica in alt oras, am lăsat-o la groapa de gunoi, printre boschetari, fără nici o posibilitate de supraviețuire. Dar s-a întors acasă. Fără urlete, fără amenințări, fără reclamații la poliție.
  Nu ca soacră-mea!
  ___________________________________________________________

  Pentru unii umorul este ca și o limbă străină: fără subtitrare nu înțeleg nimic!
  __________________________________________________________

  Soția i-a mărturisit soțului că l-a înșelat când el a fost la pescuit. Și el a dispărut. Nu l-a vazut o săptămână. Apoi a început abia-abia să-l vadă cu ochiul drept!
  __________________________________________________________

  Cea mai distrugătoare explozie este explozia de entuziasm la un prost.
  __________________________________________________________

  – Care este diferența dintre o femeie și o greșeală?
  – Când găsești greșeala, problemele dispar. Când găsești o femeie, problemele încep să apară!
  _________________________________________________________

  Am împrumutat bani de la prieteni și mi-am cumpărat iPhone 5. Acum nu mai vorbesc cu sărăntocii ăia!
  _________________________________________________

  Soțul și soția se uitau atent în Fântâna Dorințelor…Deodată soția alunecă și cade în fântână … El se dă înapoi înmărmurit și exclamă: Nu pot să cred că funcționează!
  ________________________________________________________

  Dacă toți barbații sunt la fel, de ce femeile aleg?
  ______________________________________________________

  Oamenii au fost creați ca să fie iubiți, iar obiectele ca să fie folosite.
  Motivul pentru care este acum haos în toată lumea este pentru că obiectele sunt iubite, iar oamenii sunt folosiți.

  _______________________________________________________

  La cât de mult ne place școala, vom ajunge în situația în care un bărbat va cuceri o femeie doar cu un singur mesaj pe Facebook scris CORECT!
  ________________________________________________________

  Ascultă, esti băiat mare deja, ai 25 de ani. E timpul ca toate decizilile importante să le ia prietena ta, nu mama!

  _________________________________________________________

  Telefoanele sunt tot mai subțiri și mai deștepte pe când oamenii invers.
  _________________________________________________

  Psihologul este un tip care-ți ia o grămadă de bani ca să-ți pună toate întrebările pe care soția ți le pune gratis.
  ________________________________________________

  Bulă, ce era, mă, taică-tău?
  – Era tuberculos.
  – Nu, mă, vreau să zic ce făcea?
  – Tusea.
  – Mă da prost mai ești, n-ai înțeles nimic.
  Doar nu trăia din asta!
  Normal ! Din asta a murit.
  _____________________________________________

  Dinții către limbă : – Dacă te presăm puțin te putem tăia !
  Limba : – O singură înjurătură dacă rostesc unei persoane zburați toți 32!
  ______________________________________________

  Eu nu înțeleg de ce în parc scrie: ”Interzis animalelor!”. Ce, animalele pot citi?!
  _____________________________________________
  După cină, tatăl le povestea fiilor săi istoria familiei:
  – Străbunicul meu a luptat împotriva Rozelor, bunicul meu în războiul împotriva republicanilor, tatăl meu împotriva nemţilor în cel de-al doilea război mondial.
  La auzul acestor cuvinte, fiul cel mic spuse:
  – Dar ce are familia asta de nu se poate înțelege cu nimeni?
  _________________________________________________

  Doi șoferi ucraineni sunt opriți la vamă:
  – Ce transportați?
  – Calculatoare de buzunar!
  Controlează vameșii camionul și găsesc pistoale, mitraliere, grenade, etc.
  – Astea sunt calculatoare??
  – Păi noi în Ucraina așa ne facem socotelile!
  _______________________________________________

  Oftalmologul către pacient:
  – Citește aceste litere!
  – Nu pot.
  – Dragul meu, esti miop!
  – Să-mi bag piciorul! N-a fost destul că-s analfabet, acuma mai sunt și miop!
  _________________________________________________

  Maxima zilei : Dă-i unui bărbat mână liberă şi te vei trezi cu ea prin toate locurile.
  __________________________________________________
  Ora de religie în școală. Profesoara:
  – Și copii amintiți-vă permanent: cei care vor învăța pentru note de 9 si 10 vor nimeri în rai, cei care vor învăța pentru 4 si 5 vor nimeri în iad, …înțelegeți ?
  Bulă:
  -Doamna profesoară, să înțeleg că nimeni nu va termina școala asta viu?!

  _______________________________________

  Psihologul: Asta e prima ședință, săptămîna viitoare vom lucra și cu inconștientul.
  Domnule: Nu cred că soțul meu o să accepte să vină…..

 17. Probabil au blocat pagina pe vox publica, dar acolo se pare ca sunt fabricantii de bastarzi. Era o problema asupra careia nu m-am oprit ieri. Problemna este ca Pekah, adica Dan Voiculescu e probabil sa fi fost abuzat, asa cum poate sustine si Domnul OPaul Goma, atunci cand au venit in Tara evreii moscoviti Baesisti, gen Stalin. Initial in Tarile care au avut o conducere de factura nazista ( Ungaria, Romania, Bulgaria si a fost ceva si prin Croatia si Slovenia din Yugoslavia ), evreii moscoviti au avut o mana larga in reformarea societatilor eliberate de drogatul de Stalin. Si reforma a fost cumva exclusivista, avand in vedere persepectiva eshatologioca la acea vreme a comunismului, care adica sa fabrice si pe tatal lui Antichrist ( Baesa ), si pe Antichrist ( Iehu ) si pe mieluselul lui Antichrist ( Osea fiul lui Elah, fiul lui Baesa ). Majoritatea comunistilor care crdeau in comunismul facil considerau ca daca dracul este o realitate inepuizabila, chiar daca este facut mort si ineficient, considerau deci ca acest drac este mai eficient decat Christos, intrucat Christos trebuie sa se osteneasca pentru ca sa il faca mort si ineficient, ceea ce dracul si adeptii lor recunosc ca este un bine la un moment dat, dar este deci mai eficient pentru ca Christos nu poate deci sa il faca sa vada cand priveste, sa inteleaga cand aude si sa priceapa cand simte cu inima, ca nu cumva sa se intoarca si sa il vindece. De aceea zicea ca de fapt Christos chiar daca isi face datoria asta, totusi este ineficienti in fata cloacei si slehtei drogatilor. Si astfel au inceput abuzurile revizioniste, acest lucru l-au facut in cel mai radical mod in Ungaria, apoi in Romania si apoi in Bulgaria, pentru ca in Yugoslavia nu au putut de croatul Iosip Broz Tito, desi ulterior drogatii au sustinut ca Yugoslavia saboteaza esenta eshatologica, adica ultima a comunismului. Iata deci de ce dracul a venit la putere face to faxce in Romania dupa lovitura lui Iehu de Iliescu. Se pare ca aceasta lovitura a fost proiectata de mult, inca de la venirea stalinistilor evrei moscoviti. Astia au abuzat copiii lor, pe Elah ( ca Elah sa nasca un mielusel cu glas de Balaur Rosu in contra nazismului si a legionarilor si hortistilor ). Toata vremea a fost buna si frumoasa, desi ca si in Ungaria, din esalonul doi actionau antichristii de tip Baesa-Iehu-Osea, pentru ca pe acest fond, in contrapartida, in acelasi partid, erau cei care considerau ca Dumnezeu cand l-a facut pe om s-a muncit cu mainutele lui, iar cand i-a dat sufletul de viata pe gura a suspinat de osteneala cu drag. Ceilalti, partida cealalta zicea ca munca il strica pe om ca un fel de drog, si ca mai buna este destinderea si eliminarea celor care promoveaza muncile si oboseala si tracasarea prin acestea. Asa ca evreii mosciviti care erau drogati, taiau si spazurau si isi abuzau copiii, ca sa iasa Elah, tatal mieluselului turbat de Osea, si se delectau cu furtul din deposedarile celor pe care ii taiau si ii spanzurau. Asa a iesit un seminarist, ca Stalin, pe care il folosea Dinca Te leaga ca martor, si care a fost cooperant la demolarea Vacarestilor, a Sfintei Vineri si la translatarea altor Biserici de patrimosiu, pe temeiul seminaristului care sa zica pasarica muta-ti cuibul si te du, pentru ca Ceausescu, care fusese inchis la Manastirea Vacarescu avea in fata, ca un cosmar, icoana Arhanghelului Mihail, pe care a vazut-o impostorul ala de Codreanu si care mintea ca a avut o viziune cu acest Arhanghel. Ei bine, eu stiam de acest lucru de mai inainte de a veni student la Bucuresti in 1984. Dar in 1984 cand am venit eu, deja Manastirea Vacaresti era inceputa de a fi demolata, zidurile din imprejurul manastirii. Ei bine in aceasta degringolada am auzit ca Doamna Cela Delavrancea a fost la Dinca Te Leaga ( de fapt cica ar fi fost la Cabinetul Nr. 1, dar pe holuri erau securisti noi care ar fi imbracit-o si asa a interpelat-o Dinca Te Leaga care incerca afaceri cu seminaristul ) in audienta ca sa il roage sa intervina pe langa Ceausescu ca sa nu darame Manastirea Vacaresti de patrimoniu in favoarea seminaristului la care ma refer, si care acum ma supara ( este drac, si dracul se teme sa vina la lumina ca sa nu i se vadeasca faptele lui rele, tot Parintele Constantin Galeriu zicea asta, stie si prostanacul ala de Geoana ). Deci in toamna lui 1984 merg la Facultatea de Mecanica din Institutul Politehnic la un seminar si aflu ca Geoana terminase cu un an inainte si ca anul acela isi pregatea un fel de doctorat in Rectoratul Institutului Politehnic. Dar in 1985 cand l-am criticat pe Geoana de ridiculitatea revizionismului, el avea de gand sa revizuiasca ceva in favoarea oaselor domnesti, Iliescu, fiu preferat adoptiv al Ceauseasca-i il face prostanac, probabil chibitandu-ma pe mine. Eu am intervenit si am zis ca nu este prostanac cu totul, ca intentia lui este corecta dar modul in care vroia sa o concretizeze ducea catre ridiculizare. Iar Geoana trece si face studiile juridice, de juris-prudenta la seral, analizand teoria profilactica a relatiilor de cuplu care sa nu duca spre regimul antichristic, spre nasterea unor degenerati care sa distruga oamenii care sunt stapani pe ei.

  Ei bine, aseara ce mi-a fost dat sa aud si sa vad. Pe la ora 11.00, in camera de sub mine, prima fata a lui Rogojina ( Rog si jena, casa specifica pentru seminarist care are o jena la rugat si prefera ajutorul lui dracul, am spus de ce, ca sa profite de pe urma lui Christos ca jegul ) isi ia un ageamiu, venit pentru sprijinul facil al lui dracul, aici cultul pentru dracul este la mare si perseverenta preferinta, si deci sub asistenta seminaristului are acte conjugale cu acel tanar blond roscat, cu care nu este maritata, ca adica sa iasa bastardul. Rogojina asta, care este oltean, are trei copii, o fata, un baiat mijlociu si un alt baiat cam sfrijit, prototipul perfect pentru seminarist. Ei bine, blocul asta a fost terminat in septembrie 1989, si a fost dat in folosinta atunci, iar impartirile pentru apartamentele din el au fost date, cate 5 sau 10 apartamente la diferite intreprinderi de aici, si de la Primarie, era unul Bujgoi primar, si deci distributia a fost facuta de unul Hanceanu pe bani grei si Cafea Alvorada si cartoane de Kent. Deci totul a fost aranjat aici inainte de decembrie 1989, iar cei care nu s-au incadrat in proiect au fost indemnati sa plece din cauza inflatiei si a terorii permanente si psihopate a televiziunilor in aceasta regiune pentru acest proiect ( si-au vandut apartamentele ca sa se mute in locuri mai linistite si mai ieftine, ca sa faca fata inflatiei si lipsei de angajare in ceva care sa le asigure sprijin material in noua organizare statala a lui Iehu si FSN. Deci eu am vrut sa ma culc pe la ora 11.00 si cand sa ma culc aud discutii intre tanara asta si tanarul ala, discutii care invocau puterea seminaristului ca sa le blagosloveasca uniunea. Fata radea, ea fusese racolata de seminarist la locul de munca al tatalui lui, intr-o liziera dintr-un capat de gara, unde erau parcate locomotive cu aub care erau la casare, unde tatal ei vindea lemne pentru foc intr-un depozit cu cantar pe care intrau si carute si tractoare cu remorci, etc. Acolo, initial seminaristul l-a contactat pe Rogojina tatal, insa asta nu era prea interesat de proiectul pentru copiii lui, ca ii era jena sa se roage pentru ei, le dadea cele necesare trupului dar de restul nu ii pasa, si intervine deci fata cea mai mare, care este interesata de seminarist. Ea nu stia ca asta era seminarist, adica poponar din asta si heterosexual, care are ca intentie sa isi abuzeze copii. Dar cum era ea fascinata vine si al doilea frate si se asociaza, insa cel de al treilea copil, mai sfrijit bungheste poponaria seminaristului popesco-raspopit, si tatal sau incearca sa opreasca racolarea, sa o respinga. Insa ala de bunghi cum era situatia era si el in ascuns de aceeasi teorie seminarista, tatal lui stia si nu a oprit procesul de racolare, iar cand fata a vazut ca nu opreste procesul a intervenit si mai mult, a insistat, la care s-a asociat si al doilea frate, si astfel a fost creata o majoritate in numarul de copii, si astfel i-am prevestit lui Rogojina tatal un infarct, el a avut loc, dar nu ca sa nu fie prin slabiciune impotriva racolarii, ci ca sa fie de acord cu racolarea. Iata raptul. Fiul mai mic, seminarist si el a zis ca va spori cel mai mult din afacerea asta. Si asa a inceput sa se razgandeasca al doilea, pentru ca nu era el vizat, ci fata. Rogojina tatal vazand una ca asta a inceput sa ii puna la munca ca sa aiba fiecare ce isi munceste, stia ca il asteapta chestia cu 666 si sa fie spoliat, la fel si nevasta-sa, care este o Nuti spaima putii. Asta a fost deci in vara lui 1989. Dupa caderea lui Ceausescu prin concursul seminaristului care intervenise si in distrubutia apartamentelor la Hanceanu doar, nu a vrut ca sa fie ceva universal, incat lumea sesizand ca prin Hanceanu se face ceva mostruos dracesc aici a incercat sa il inlature pe motiv de coruptie, si doar eu am intervenit pentru el, pentru ca asta nu era el mentorul acestei situatii, ci era santajat, dar Primaria a distribuit apoi niste partamente ca sa linisteasca protestele. Insa cum am zis, Iehu i-a eliminat si a adus aici drogati cu ghiotura, pe te miri ce. Cum este insa istoria copiilor lui Rogojina, Dupa 1989, la partea cealalta a etajului statea o familie liberala comunista care avea doua fete. Cea mai mare se uita dupa oameni interesanti, dar nu stia nici ea dupa ce sa se uite, adica nu stia ce vroia sa faca. Cealalta mai mica era mica si inca nu punea problema, dar avea acelasi fel de frigiditate ca soru-sa. Cam prin 1991 ma intorc acasa si vecina din fata etajului meu este indemnata de parinti sa incerce sa isi faca un rost, pe fondul depravarii declansate de Iliescu. Ea refuza si incerca sa vada ceva la mine, dar nu stia ce sa vada, nu stia, si atunci pleaca la distractia specifica in Mamaia, bine era si fata. Eu ii spun simpatetic sa isi gaseasca un sot capitalist ca sa fie inteleapta, insa atunci era o perioada cica anti-capitalista si de nevoie se imprieteneste cu niste tineri ca ea. Eu sunt incarcerat psihiatric in 1992, si astfel porneste un proces nebun, cum ca cei care nu se insoara sau marita sunt dusi la spitalul de psihiatrie ca mine, si astfel ea, prin 1993, intr-un moment de lipsa a parintilor de acasa, aduce intr-o noapte un tanar si are o relatie sexuala cu el, presata deci de ceea ce am zis, lucru care este similar genocidului prin abuz. Oricum aceasta fata nu avea viziune si atunci nu putea sa inteleaga ce este un act sexual, si se despart, insa iarasi pleaca de acasa si incearca sa aiba o relatie sexuala cu alt tanar, dar in incercarea ei, pleaca de acasa lasand aparatul de gatit deschis si casa se umple de gaz metan. Tatal ei cand vine acasa cu mama ei, seara, incearca sa aprinda becul in sufragerie si gazul metan din bucatarie explodeaza, asa incat tatal are o lovitura la picior si ramane schiop. Fata vazand acest lucru curteste un italian si apoi pleaca in Italia. Ramane deci fata cea mai mica, vizibil afecata si ea de aceasta manipulare in care era angajata si aceasta familie. In cele din umra dupa o vizita a sorei ei, casatorita cu un italian in Romania pleaca si ea in Italia, si acolo ramane concubina unui italian. Insa broscarii isi dau seama de lucratura si fata este indemnata sa se casatoreasca la broscari, insa fata de frica mortii ramane pe pozitie si mainile ii incep sa aiba un fel de raie de broasca raioasa, probabil ca ea fusese de acord in copilarie cu nasterea bastardului. Este adusa in Tara de italian si parintii lui si lasata aici, pentru ca refuza casatoria la o biserica romano-catolica, pretinzand ca singura religie buna este cea ortodoxa in care este ea si ca nu poate sa treaca la alta religie. Aceasta fata vine deci in Tara si locuieste in apartamentul tatalui ei, la capatul etajului meu, si incepe sa ii gateasca tatalui si sa ii spele, pentru ca mama ei moare suit in timp ce facea curatenie de Pasti in Corbu, o localitate de langa Capul Midia. Fata cu pricina, raioasa pe maini, este compatimita de fata lui Rogojina, care si ea este in urma unei aventuri esuate. In timpul in care tatal fetei raioase este lovit de explozia de gaz metan, fata lui Rogojina, tot presata de presiunea sociala terorista de fabricare a bastardului, si imbarliga cu un tanar pe scara pe care locuisc la parter. Ei se tot imbarliga pana se incalzesc si apoi probabil s-au acuZat de trisare, adica tot ceva legat de boala psihica de care trebuie=au sa fuga. Si are loc deci furtul de fecioara, ea nu trebuia sa fie fecioara pentru aventura de aseara. Baiatul cu care se imbarliga pe scara a chemat-o acasa la el si acolo au avut un contact sexual cu deflorare. Fata vine acasa si tatal bungheste ca ea nu mai este fecioara din cauza ca incerca sa contiune acest tip de relatie pana la o eventuala normalizare. Insa Rog o Jena cu sotia sa Nuti spaima putii ii pun centura de castitate si ii interzic relatia cu acel tanar, desi norm,al era sa ii casatoreasca daca ei tot ardeau. Deci fata vecinul schip cu fata lui Rogojina incep sa se compatimeasca in bucataria lui Rogojina, si toti copii lui Rogojina sunt de partea sorei lor, pentru ca considerau ca era bine sa se casatoreasca. Si tot discutand asa, din compatimire in compatimire, fratele mijlociu se imbarliga in scopul apararii ortodoxiei cu fata vecinului schiop, si astfel are loc casatoria lor la biserica lui Salomea, fata care i-a taiat capul lui Ioan Botezatorul. Ei incearca sa se imbarlige in aceeasi camera de sub mine, insa isi dau seama ca au zamislit un copil bastard si il avorteaza, avort care a fost sutinut si de matusa, sora lui Nuti spaima putii ( care mai apoi are un atac de panica si cade, fiind tratate de ambulanta ). Apoi incearca sa faca copil dorit de seminarist, pentru ca asta se intampla dupa 2000, cand deja seminaristul era patronul din sufrageria cu televizor a lui Rogojina. De fapt imbarligarea mijlociului lui Rogojina cu fata mai mica a schiopului are loc la indicatia lui pretioasa, si probabil si senzatia de necesitate de avort tot de el a fost indusa prin aceea ca copilul necesita intretinere pe care el le reprosa ca tinerii nu i-o vor asigura. Apoi nasc Rogojinistii astia satanisti o fetita schizofrenica ( rezultata in urma unui avord, a fost promovata special aceasta boala ) si dupa nastere o pun cu patutul unde credeti in camera de sub mine, unde au si fatat-o in pat. Si o tin pana la varsta de un an si ceva, si apoi urmeaza faza de aseara, care era implinirea promisiunii fetei lui Rogojina de la depozitul de lemne de foc. Acolitul este un ageamiu care vine ca sa profite de drac, un las care cauta sprijin la dracul, iar cand eu amenint cu eliminarea acestie case in legitima aparare, prostul roscat-blondiu devine dintr- data curoajos in favoarea dracului, ca sa il apere pe dracul si aceasta familie indracita si lasa si nebuna si depravata, care probabil se va destrama, ca adevar ca dracul nu leaga, ci destrama. Si aseara, dupa ce pomenesc de prostanacul de Geoana, iata ca seminaristul ofera acest spectacol ca sa sfideze ca poate face orice, ca degeaba este profilaxia lui Geoana si altceva. Cam pe la ora 12 incepe patul sa scartaie iar ea incepe sa rada cumva isteric, apoi incep sa geama, insa in varinata specifica a primului numar pentru Dej ( tatal lui Antichrist ) rosu blodiul incepe sa pompeze, desi amandoi ardeau si ar fi vrut sa obtina apa cu mare ardoare, insa cum si ea ardea si cum se temea de soarta Semiramidei fata de fiul ei Nan il inseala iar el, la mai putin de trei minute are erectie fara ca ea sa aiba orgasm, si peste erectie mai pompeaza sperand ca imediat va ajunge si la orgasmul ei, insa a fost foc si nu apa, asa cum pe sovietici si pe Dejisti ii mistuia focul. Apoi are loc al doilea numar, pentru Iehu, stiti, teorie lor specifica de nastere a sleahtei lor, asta era cam ora 01.30, si alt doilea numar este unul de frecangeala de erodare, pentru ca nu mai are numic decat frecare si geamatul frecarii, face, dar nu face nimic, decat o pofta a carnii care se distruge in frecare creaind o senzatie de placere a distrugerii prin frecare, ceva masochist. Pe la ora 02.00, eu fiind sculat si in fata calculatorului, mama mea vine si zice samergem la alimentara pentru ca a sunat alarma, insa alarma a sunat si in realitate nu era nimic pentru ce sa sune, decat un gandac negru mare, despre care cei de la Zip au zis ca el ar fi provocat alarma. Cand ma intorc la 02.30 si incerc sa ma culc, ii aud pe acesti depravati, pe aceste curve, ca fac al trelea numra pentru Osea, insa aici era durere deja, o durere fara placere, ca si cum ar fi fost durerea fructului interzis. Iata deci ce tip de natalitate promoveaza astia. A doua zi, spre suprinderea mea, sotia unui evreu leş, adica polonez, vine ca lesinata la Rogojina cu “treburi”, si culmea, eu in 1988 toamna ma rugasem pentru ea ca sa ma ajute Maica Domnului, si am vazut ca ea a avut o viziune cu Maica Domnului sau cu vreun Inger, dar lesul, polonezul tot lesinat este, ca dracul poate, in fata nasterii, zicea si Stefan cel Mare in fata lesilor, cand a facut o armata din trunchiuri de copaci inzestrate cu arme. Femeia aia care a avut o viziune si la rugaciunea mea din 1988 a facut acum exeact contrariul rugaciunii mele, eu ma rugasem sa am sprijin in contra elaborarii bastardului si apoi sa vad ca ea vine si alimenteaza in dauna mea constructia bastardului. Dar aici este o psihoza generala ca sa se faca acest lucru. Vedeti, alarma aia a fost manipulata tot de astia, intre al doilea si al treilea, intre cele doua numere pentru cele doua generatii, probabil ca averizare de furt pentru 666, dar este o manipulare abjecta, iata am descris-o detaliat.

 18. Este inutil sa va spun ceea ce stiu toti cei cu capul pe umeri si care stiu ce este dreapta si stanga lor. Aici, in intamplarea de ieri noapte este de fapt constructia in miniatura a ancestorilor lui Antichrist, pastrati cu scrupulozitate de catre masonii de tip comunist, adica marxist, engels-ist, leninist si stalinist. Sa va spun ce cred eu. Christos a spus ca sa iubiti pe vrajmasii vostrii ca si ei fac exact ce faceti voi pentru casa voastra. Prin urmare definitia casei lui Antichrist este limpede in casa vrajmasilor, ea este sursa. Si ce zice Christos ca fac cei ai lui pentru casa lui Christos ? Se aduc patru prescuri, din care din prima se naste Christos, din a doua se naste Maica Domnului, din a treia se nasc ca persoane cele noua cete de Ingeri ca prima piramida ( cei care se numesc Gabrielescu, Mihaila, etc. ), apoi din a doua piramida din prescura dreptii vechiului testament pana la patriarhi si Ioan Botezatorul ( cei care se numesc Avram, Zaharia, etc. ), si din a treia piramida din a treia prescura Sfintii Parinti, toti cei din randul Sfintilor Parinti ( cei care se numesc Ioachim, Ana, Iosif ) si sfintii Apostoli ( cei care se numesc Petre ca nume de familie, Matei, care in mod neaparat trebuie sa se faca popi ca sa implineasca menirea numelui lor, desi popismul nu se mosteneste ereditar ), iar din a patra prescura sunt trei piramide cu actualii, unii sunt sefii, altii sunt popii liturghistori si altii ctitorii locasului, la care se adauga niste firide, adica faramituri pentru cei care latra eficient in favoarea respectivei stapaniri, asa ca un zaharel rasplata pentru latrat eficient. Ei bine si vrajmasii lui Christos din care iese neamul lui Antichrist a zis Christos ca fac la fel, acelasi tip de liturghie insa opus, ca sa fie eficient impotriva lui Christos, caci se stie ca la final, Fiara care se ridica din mare, Leviathanul, va fi slujit de o forma uzurpatoare de corp religios la care majoritatea o va constitui cei care sunt crestini falsi, asa cum zice islamul ca o vor face toti cei de teapa arianismului, nestorianismului, monofizismului, etc, ce mai tin ei cont si evidenta, ca sa aibe o memorie eficienta atunci cand se ridica Fiara. Dar dintre toate doctrinele liturgice doar marxismul, inspirat din calvinism, a introdus si reforma din timpul lui Christos sa o refaca intocmai, cu impostori la putere. Si deci masonii comunisti stiu cum se nasc cei din casa lui Baesa, cei din casa lui Iehu si ultimii revizionisti din casa lui Elah, fiul abuzat sexual de tatal lui si ajuns abuzat de seminarist. Deci ei au trei prototipuri: Fiara pentru razvratitul de Baesa ( despre care zice profetul Osea ( pomenit de crestini in a treia prescura din a doua piramida; adica nascut de ei ca intruchipare a izbutirii la Valea lui Izreel, adica la Meghido ), Desfranata Babilonica pentru Nemiluita, adica pentru Iehu, si Nu-este-poporul-Meu pentru Osea fiul lui Elah, mielul turbat. Ei bine acesti masoni au registre la diferite popoare, in general la cele care au fost impotriva lui Yahve mentionate in Biblie, pentru a cultiva ancestorii lui Antichrist. Insa ancestorii lui Antichrist se fac prin futai la fel ca cel care m-a rusinat pe mine, si astazi seara i-am intalnit pe tineri pe banca din fata blocului si am batut apropoul ca am auzit niste scartaiutui cu ceva rusinos, de care mi-a fost rusine, si le-am spus de cele trei numere pe care mi s-a parut ca le-am auzit la camera din apartamentul lor de sub mine, inclusiv problema cu alarma si al treilea numar, aici este o sminteala pe fata, oamenii zic ca este sfant ceea ce este rusinea lui Antichrist si zic ca este rusine ceea ce este al lui Christos, si ca dracul este cel mai bun pentru mantuire. Sunt linii diferite daca se vede, unirea la rau este imposibila pentru ca raul are ca principiu dezbinare si prin principiul lui el face dezbinare si nu unire, deci sunt linii diferite de ancestori si uite asa au avut astia pretentia sa faca omul nou in contra s-au opus nazistii si legionarii ( cu alt tip de om nou opus, de fapt acelasi tip de eroare ), adica omul nou fiind alimentarea revizionismului cu ajutorul dracului, cum zicea Richard Wurmbrand ca Marx pentru asta a fost in realitate un inchinator la Satana, al Sinagogii Satanei. De fapt iata ca prin astfel de regulari ei incearca obtinerea omului placut sarpelui de demult, diavolului si Satanei, adica Balaurului Rosu, si ce mai fac ei in Sinagoga Satanei, incercand sa reconstituie tot ce tine de ancestorii Sinagogii Satanei incepand de la Moise incoace, Pretentia lor este deci sa nasca prin astfel de regulari persoane pentru care apoi sa le plaseze ca paraziti pe spuza crestinilor, stiti cum, cu obligatia chiar prin forta majora ca crestinii sa le faca bine nu numai ca unor vrajmasi, dar daca ei prind ca li se da o mana apoi vor totul, vor sa fie aclamati si ca dumnezei, si nu Christos si neamul lui. Asa au construit ei comunismul si mai hahalere ca ei nu se poate, pentru ca l-au acuzat pe Ahab de Ceausescu si pe toti Ahabii ca astia au umblat cu droguri de au uzurpat comunismul si l-au adus in genocid, de drogati poate, ca sa vina apoi din nou cu spurcaciunea asta de care ma plang eu acum, si pe care au mai facut-o tot ei, pentru ca nu este acum prima data cand merg pe drumul asta batatorit de ei, ca sui cum nu sunt sigur si acum experimenteaza ce obtin si in ce directie merg, nu ei merg premeditat intr-o anumita directie, si au mers asa de cand se stiu ei, iar dezatrul pus pe seama lui Ceausescu si lui Petru Groza, etc, din os domnesc de fapt l-au facut ei, Sinagoga Satanei, adica drogatii care sunt de fapt ancestorii lui Antichrist. De exemplu dupa astfel de regulari trebuia hraniti cu paine ( Petru Groza ), cu vin ( Omri, Ceausescu ) si cu apa calduta ( Pekahiah, norocul, stomacul norocos, si PeKah, virtutea ). Dupa cate vedeti astea erau sa obligati sa le furnizeze astia din os domnesc din regatul de nord, inclusiv cel marxist, ca sa plateasca chestia cu 666, cvedeti ca pana vin parazitii astia la putere si vor sa ia totul si sa dea numai daca faci concret 666, totalitarism al Sinagogii Satanei. Deci dupa cate vedeti va dati seama cine a dus de rapa Romania, si nu Ceausescu, si din punct de veder genetic si din punct de vedere material, ca sa vina scarba de Silviu Brucan, din Sinagoga Satanei si sa zica ca romanii sunt stupid people, nici macar nu stiu sa isi faca datoria fata de Sinagoga Satanei, la fel ca scarba de Patapievici care ca o scarba afirma ca mortul din debara este Eminescu si nu sunt ancestorii lui din Sinagoga Satanei, de unde nu are cum sa taxeze, ca sunt morti in papusoi cum zic moldovenii. Deci si ei au o anumita ierarhie in nasterea bastarzilor de Baesa, Iehu si Osea ( fiul lui Elah ), caci Baesa apare nascut pe o linie, Elah fiind abuzat este eliminat si apare cineva care ca in fimul Warm Bodies a fost zombi ca Elah si a macat pe amicul unei fete din Osea profetul, ca apoi sa se casatoreasca cu acea fata si sa il faca pe Antichrist, mielul turbat. Iehu se pare ca este in afara liniei, si el are infatisare falsa in linie, si el acopera si sprijina la intuneric faradelegile casei lui Baesa, ca Iliescu dupa 1956 din Budapesta.

 19. Am comentat la link-ul care da catre un videoclip despre banditul Radu Ficior. Iata linkul:

  http://youtu.be/y6oAcOsLdnA

  Iata comentariul: “Băeee, de ce îl condamnaţi ?, nu este bandit ca voi ? Ba futu-te-n gura astia ai FSN lui Iehu de Iliescus si Basescu macabeu tiganos si basit, voi nu sunteţi ancestorii bandiţilor mă, abjecţilor ? Păi sunt bandiţi din casa lui Stalin şi Dej, care erau Baeşa, şi sunt bandiţi şi din casa lui Iehu, tot ancestorii lui Antichrist şi ai macabeilor care l-au rastignit. Baeşa conform masoneriei comuniste era ancestorul tatălui lui Antichrist, dar si ca bunic al lui Antichrist sub forma de copil. Deci Baeşa ( adică: Stalin, Mao Zedong, Kim Ir Sen, Pol Pot, Dej, Janos Kadar ) erau ancestorii tatălui lui Antichrist, adică antichrist sub formă de tată, iar Iehu ( Beria, Cernenko, Iliescu, Băsescu ) este ancestorul lui Antichrist sub formă de fiul omului, adică faţa umană adultă a lui Antichrist, şi fiul lui Baeşa, care a fost futut in cur de tacsu, ca sa ajunga zombie si sa nu stie cand naste pe nepotul lui Baeşa, este forma lui Antichrist ca copil, ca miel turbat cu glas de Balaur Roşu. Toţi ăştia sunt bandiţii, toţi sunt, şi din ei au ieşit Macabeii, care sunt din primul fiu al lui Iuda cu fata unui canaanean Şua, din al treilea fiu: Sela, ca ceilalti doi au murit, şi au avut grija ăştia ca in robia persană să îi reconstituie revizionist, a avut grijă Baeşa sa îl facă pe Ir, futându-l în cur pe fiu-su obtinut cu una din Sela, a avut grija Jehu sa il obtina pe Onan, si tot din Osea, fiul lui Elah, fiul lui Baeşa a ieşit si un Sela de miel turbat, toti ai Sinagogii Satanei. Asta fată masoneria comunistă, bastarzi din ăştia, şi au de gand sa aubeasca cu ceata si fum ( fog in engleza, dar frog inseamna si broasca raioasa ca glasul lui antichrist ) pe o fata din casa lui Petru Groza, care era Ieroboam I, si prin viol sa ii fure norocul si virtutea si sa ii faca un bastard care sa provoace un cutremur de 666 si sa darame Bucurestiul, ca ce nu darama cutremurul va fi bombardat de trei state. Planul lor a fost banditesc de la inceput. Planul lor a fost baditesc de la inceput, caci ca sa il futa si sa il fabrice pe Baesa a fost nevoie sa provoace primul cutremur la painea din Potir pe 10 noiembrie 1940, cand a fost daramat cu totul orasul Pascani din jud. Vrancea. Apoi al doilea cutremur din 4 martie 1977, la vin in Potir, a insemnat ca au reusit sa il fabrice pe Iehu, si a daramat orasul Zimnicea cu totul. Iar acest al treilea cutremur la apa calduta in Potir, adica in august, va realiza pe bastardul proiectat de Basescu. Casa lui Iehu este asa, Iliescu este bunicuta, adica bunicul fiului omului adica a lui antichrist sub fata umana adulta, Basescu, al doilea din casa lui Iehu, il reprezinta pe Iehoahaz, tatal ginerelui celui pus sa o abureasca cu fog si frog pe fata din casa lui Petru Groza, apoi vine ginerele, ar urma al treilea, Iehoas, care il face pe al patrulea, pe Ieroboam II, care este bastardul care falsifica cu totul regatul de nord si ce prinde si din cel de sud,ei falsifica linia lui Ioan Botezatorul. Sunt doua linii,linia celui mai mare om nascut din femeie, care conform cutumei romane este formata din patru generatii care se incheie cu Ioan Botezatorul, si linia din care se naste Dumnezeu, care are doar trei generatii conform cutumei romane si se incheie cu Isus si Maria,sot si sotie, barbat si femeie.Ei bine,regimul asta FSN-ist falsifica linia lui Ioan Botezatorul,pe care este si Ilie Tesviteanu si profetul Elisei. Rezultatul acestei falsificari sunt Irod cel Mare si cei patru fii ai lui. Cica evreii din cultul mozaic nu il mai asteapta decat pe Ilie Tesviteanu, care se spune ca va veni cu puterea lui Ioan Botezatorul, si iata de ce FSN-istii astia, care au prototipuri similare si intre cei din cultul mozaic, vor sa termine pe israeliteni care au ramas in scaunul lui Moise, ca sa aduca usurpatori a la Irod cel Mare si ca sa provoace secta irodienilor ) astia, irodienii, sunt numiti la noi dracul, un fel de Iude Iscarioteanu in variante de adulti copilarosi ca niste copii prosti.

 20. Milioane de utilizatori pleacă de pe Facebook

  Milioane de utilizatori din SUA şi Marea Britanie au renunţat la serviciile reţelei sociale Facebook şi şi-au şters paginile, în urma dezvăluirilor făcute de fostul asistent tehnic al CIA, Edward Snowden, şi portalul WikiLeaks privind supravegherea electronică la scară largă dusă de serviciile secrete din SUA, în colaborare cu alte ţări occidentale, relatează The Daily Mail.

  Astfel, aproximativ 9 milioane de persoane în SUA şi circa 2 milioane în Marea Britanie şi-au eliminat conturile de pe Facebook.

  ‘Oamenii devin mai precauţi cu privire la viaţa lor privată în spaţiul cibernetic din cauza unor istorii intens mediatizate precum informaţiile recente privind spionajul Agenţiei Naţionale de Securitate din SUA’, declară editorul revistei Cyberpsychology, Behaviour and Social Networking, Brenda Wiederhold.

  Revista a publicat rezultatele unui studiu realizat de o echipă de cercetători de la Universitatea din Viena cu privire la cauzele pentru care oamenii părăsesc Facebook. Oamenii de ştiinţă au stabilit în urma analizei răspunsurilor date de aproximativ 600 de intervievaţi că cea mai frecventă cauză – 48,3% – este preocuparea pentru confidenţialitatea vieţii private pe Internet. Pe locul doi – 13,5% – se situează nemulţumirea generală faţă de serviciile Facebook.
  Printre alte motive – refuzul de a purta discuţii sterile şi teama de a deveni dependent de reţeaua socială. Unii dintre cei chestionaţi au răspuns că au obosit de obligaţia ‘socială’ de a adăuga mereu noi prieteni.

  De asemenea, studiul a constatat că printre cei care au părăsit preponderent Facebook se numără persoanele în vârstă şi bărbaţii.

  Un scandal de proporţii a izbucnit în vară după ce presa a publicat informaţii despre programul de supraveghere PRISM, care colectează date despre utilizatorii de Internet de la nouă mari companii de comunicaţii din SUA:Microsoft, Yahoo, Google, Facebook, Skype, YouTube, PalTalk, AOL, Apple. Între altele, companiile ar face acest lucru voluntar în cadrul cooperării cu autorităţile.

  Giganţii de internet au fost nevoiţi să prezinte o mulţime de scuze în urma acestor dezvăluiri. Recent, Google, Yahoo, Facebook şi Microsoft au cerut în mod colectiv permisiunea autorităţilor de a face publice informaţii cu privire la cererile primite în acest sens din partea serviciilor secrete. – Capital – Milioane de utilizatori pleacă de pe Facebook

 21. Sa va spun eu: Snowden a facut publice relatiile initiale dintre organizatorii facebook si sfera de influenta ruseasca, s-a incercat si un al site de sociabilitate numit Diaspora, dar nu a reusit. Daca vedeti pe you tube, siteul ereziarh razboi intru cuvant arata, este un film intitulat: “How to start a revolution”, in care un profesor Gene Sharp, nu singur, ci ajutat de catre o echipa de scholari, au incercat sa ajute revolutiile din rasaritul unde erau instalate dictaturi. Proiectul era in colaborare cu Rusia lui Gorbaciov si cu toate forurile care stiau ce este dreapta si stanga lor si aveau capul pe umeri din rasarit si apus. Deci Facebook era inscris in aceasta proiectie de democratizare, care se pare ca a esuat. La noi scholarii au incercat sa fie un Mihaes, etc., nu ii mai tin minte acum, si vazand acest lucru, a intervenit pe fir si Iliescu, adica Iehu, care era altceva decat ce era programat la nivel international. Iliescu, si Brucan au zis ca poporul este: stupid people, si ca democratizarea lui e un pericol, exact varianta adversa, a loviturii de tip Iehu, si ca cel mai intemeiat scholar este grupul lui Iehu, care avea si date despre sistemul din Romania, desi in realitate era intentionata dizolvarea sistemului de atunci. Grupul acesta scholar american nu intentiona in schimb dizolvarea, si la el s-au raliat si alte organizatii din Europa batrana occidentala, indeosebi socialisti francezi, care ami apoi au sustinut aberatia din Romania a lui Iehu de Iliescu, pentru ca in Europa batrana, erau si seminarii la Institutul Cultural mai apoi Francez din Bucuresti pe aceasta teama, deci Europa intentiona prezervarea valorilor vechii Europe, si nu mergea pe atata modernism ca in SUA de pilda, bine acest modernism din SUA este temperat, exista o SUA cu valori de patrimoniu in civilizatia umana, deci acest modernism era legat de reforma din est. Dar se stie ca reforma din est a esuat datorita fortelor gen Iliescu si FSN, apoi Milosevici si Karadjici din Bosnia Hertzegovina, si apoi si restul de prin Belarus, si alte feluri de dictatori care s-au opus proiectului inceput de Bush si Gorbaciov. Iata ca Snowden vorbeste acum de razbunarea esuarii in contra valorilor de patrimoniu, si iata ca zice ca in aceasta colaborare dintre est si vest cele mai vulnerabile sunt tot ce tine de organizarea de reforma stabilita la Malta. De aceea americanii si britanicii parasesc acest Facebook si tot ce tine de reforma initiala, pentru ca vor sa prezerve valorile de patrimoniu si se simt inselati in asteptarile lor. Dar probabil ca fenomenul nu va fi exclusivist, incat parasirea sa fie in massa, adica in bloc, si este foarte scontat ca de fapt acele reforme initiate la inceputul anului 1988 sa fie pana la urma incununate si cu ceva realitate pasnica si sociala, asa cum au fost proiectate sa fie.

 22. Nu m-am exprimat suficient de clar, si refac comentariul, ca sa fie mai clar. Iata: “Am comentat pe acel blog cu privire la fenomenul pe care il provoaca Edward Snowden, cum trebuie interpretat corect in raport de cum au evoluat lucrurile mai inainte de 1989 si cum vor evolua dupa 2012. Iata comentariul: “Sa va spun eu: Snowden a facut publice relatiile initiale dintre organizatorii facebook si sfera de influenta ruseasca, a fost un plan de revolutie in sesnsul bun al ei, de remediere a ceea ce era rau pe cat se putea si de sociabilitate intre cele doua sfere care ar fi trebuit sa fie si aliate, de exemplu la un moment dat inainte, in 1988 s-a mers pe ideea ca trebuie organizat si un al site de sociabilitate numit Diaspora, dar acest proiect nu a reusit, Diaspora este un concept care s-a referit la Diaspora evreilor in lumea greco-romana, si la tot felul de Diaspora pentru orice natiune care are probleme cu razboi de tip fraticid cum au avut evreii si cum vom avea si noi. Si eu m-am exprimat atunci ca un astfel de site nu ar avea cine stie ce succes de izbanda, pentru ca in general psihologia celor fcare traiesc in mod psihopat din fraticid este ca ei gandesc doar mai pe urma, si eu estimam ca nimeni nu este dispus sa se expuna mai inainte in fata celor care gandesc eventual doar pe urma, daca mai apuca sa faca si acest lucru, si daca nu mai are sens acest lucru pentru ca adevarul spus prea tarziu creaza ceea ce este denumit Sindromul China ( e si un film care se intituleaza tot asa si care trateaza tema asta ). Daca vedeti pe you tube, siteul ereziarh razboi intru cuvant arata, este un film intitulat: “How to start a revolution”, in care un profesor Gene Sharp, nu singur, ci ajutat de catre o echipa de scholari, a incercat sa ajute revolutiile din rasaritul unde erau instalate dictaturi. Toti era de acord ca dictatura naste totalitarism, iar totalitarismul naste lipsa de respect fata de repartitia adunarii de stari. Deci americanii oferea si sprijin de know-how pentru cei care ar fi vrut reforme de democratizare cu respectarea adevarului de tip scholar. Proiectul era in colaborare cu Rusia lui Gorbaciov si cu toate forurile care stiau ce este dreapta si stanga lor si aveau capul pe umeri si din rasarit si din apus. Deci Facebook era inscris in aceasta proiectie de democratizare, de colaborare in sensul sociabilizarii, pentru intronarea pacii si civilizatiei in lume, dar se pare ca intr-un anumit fel acest proiect a esuat, asta in raport de anvergura la care era estimat ca va fi adoptat in lume. La noi scholarii au incercat sa fie un Mihaes, etc., nu ii mai tin minte acum, si vazand acest lucru, a intervenit pe fir si Iliescu, adica Iehu, care era altceva decat ce era programat la nivel international. Iliescu, si Brucan au zis ca poporul este: stupid people, si ca democratizarea lui e un pericol, exact varianta adversa, adica era exact varianta loviturii de tip Iehu, si acest grup avea pretentia neintemeiata ca cel mai intemeiat scholar grup din Romania este grupul lui Iehu, adica al lui Iehu, ba chiar venea cu aberatii de tip conservator, era un razboi cumplit de dezinformare si uzurpare,el acest grup pretindea ca are si date despre sistemul real din Romania, asta in mod organizat, si ca schimbarea pe care ar face-o el ar fi mai sigura, pentru ca pe de alta parte alte grupuri ar fi organizate si nu ar avea osatura comunista la dispozitie, desi in realitate acest grup al lui Iehu nu avea aceasta intentie, ci el era intentionat sa dizolve in mod mafiot sistemul de atunci, cica in interesul liturgic mentionat de mine ca face parte din masoneria comunista, respectiv recapitularea ancestorilor lui Antichrist. Grupul acesta scholar american nu intentiona in schimb dizolvarea vreunei parti de sistem, si la el s-au raliat si alte organizatii din Europa batrana occidentala, dar aceasta raliere punea problema unei modernitati si nu problema unei Europe profunde sau a unei SUA profunde, si astfel cel mai entuziasti au fost indeosebi socialisti francezi, tot ce inseamna socialism, Partidul Laburist si Marea Britanie, ceva mai prudent desi era aria lui de actiune, Partidul Likud ( al Muncii din Israel indeosebi a fost implicat ), dar de la gruparea moderna socialista franceza, adica de la niste socialisti mai reformatori chiar in sanul socialistilor, a plecat si ideea de gestionare a variantei Iehu, si apoi chiar Mitterand a luat decizia de viitor, de a se situa de partea factiunii Iehu din Romania, iar de exemplu Germania lui Helmuth Khol nu era de acord, pentru ca aceasta orientare punea probleme impotriva reunificarii Germaniei, apoi francezii, astia mai modernisti au sustinut aberatia din Romania a lui Iehu de Iliescu, pentru ca in Europa batrana, erau si seminarii la Institutul Cultural Francez din Bucuresti pe aceasta teama, deci Europa intentiona prezervarea valorilor vechii Europe, si nu mergea pe atata modernism ca in SUA de pilda, bine acest modernism din SUA este temperat, exista o SUA cu valori de patrimoniu in civilizatia umana, una profunda, deci acest modernism era legat de reforma din est. Dar se stie ca reforma din est a esuat datorita fortelor gen Iliescu si FSN, apoi Milosevici si Karadjici din Bosnia Hertzegovina, si apoi si restul de prin Belarus cu promovarea dictaturii cica pe fond democratic a sustinerii unui presedinte ca Alexander Lukashenko, si alte feluri de dictatori care s-au opus proiectului inceput de Bush si Gorbaciov, care adica au dat o tenta opusa reformelor in societate, in contra democratizarii ( vedeti ca acum Vladimir Putin zice ca poate candida si pentru un al patrulea mandat in 2018, asta e o problema in contra acsei lui Iehu, vazuta diferit in populatia de origine slava, ca adica o rezistenta in contra casei lui Iehu sa fie in patru generatii, pentru ca este stiut ca rusii marseaza pe ce scrie la Iezechiel 38 si 39, adica ei marseaza pe vechi, pe varianta lui Ilie Tesviteanu si a lui Ioan Botezatorul, si pentru ei este esential ca aceasta varianta sa nu fie falsificata ). Iata ca Snowden vorbeste acum de razbunarea esuarii in contra valorilor de patrimoniu, profunde, si iata ca zice ca in aceasta colaborare dintre est si vest cele mai vulnerabile sunt tot ce tine de organizarea de reforma stabilita la Malta. De aceea americanii si britanicii parasesc acest Facebook si tot ce tine de reforma initiala, pentru ca vor sa prezerve valorile de patrimoniu si se simt inselati in asteptarile lor. Dar probabil ca fenomenul nu va fi exclusivist, incat parasirea sa fie in massa, adica in bloc, si este foarte scontat ca de fapt acele reforme initiate la inceputul anului 1988 sa fie pana la urma incununate si cu ceva realitate pasnica si sociala, asa cum au fost proiectate sa fie. “.

 23. Cunoscutul jurnalist de știință Alexandru Mironov a descris, în revista Știință&Tehnică, ediția februarie 2012, o tehnologie de extracție a aurului nepoluantă, alternativă la metoda cu cianuri propusă de RMGC și contestă în cadrul protestelor de stradă, de la început de septembrie 2013. În contextul în care liderii politici ai principalelor partide s-au pronunțat împotriva proiectului de exploatare RMGC, iar acesta din urmă urmează a fi respins în Parlamentul României, republicăm aici articolul d-lui Mironov, invitând oficialii români și mass media să investigheze mai amănunțit cazul alternativei nepoluante propuse la Baia Mare.
  Am descris cu puțini ani în urmă – în revista „Esenţial” şi ziarul „Cronica Română”, într-o emisiune de televiziune şi în alta de radio – o tehnologie de extragere a aurului şi argintului din reziduuri miniere prin metode nepoluante, propusă de un grup de cercetare ştiinţifică numit SC Larechim (cercetători care lucraseră anterior la excelentul „Institut pentru metale neferoase” din Baia Mare pe care marea dezindurializare l-a suprimat pur şi simplu). Mediatiatizarea metodei a avut un efect neaşteptat, voi vorbi mai târziu despre dubioasa întâmplare de la Baia Mare, acum mă întorc la tehnologia descrisă de dr. ing. Vasile Coman, un manager cum puţini există în România şi un om în al cărui cuvânt te poţi încrede.
  Prietenul Vasile Coman mi-a spus, atunci, că ei lucrau, de ceva vreme, lao tehnologie care, se pare, avea meritul de a evita cumplitele cianuri. Cele pentru care, vă amintesc, Ungaria ne-a reclamat la Parlamentul European, atunci când am poluat criminal râul Tisa. Băimarenii din echipa SC Larechim-ului descoperiseră un activator, o substanţă care, într-un mediu alcalin amoniacal, permite o reacţie cu cheltuială rezonabilă de energie. Adăugaseră încă o invenţie privind extragerea arsenului din pirite aurifere (brevet RO 120980 / 28.08.2003). În laboratoarele şi atelierele răposatului Institut pentru Metale Neferoase au construit o instalaţie pilot pentru recuperarea aurului şi argintului din piritele de la Şuior. Odată instalaţia pusă la punct, şi după un şir lung de experimente (24 şarje de câte 200 kg pirite), ei ajunseseră să poată asigura un proces constant de recuperare. Pe care îl pot sintetiza în câteva propoziţii.
  Prin reactoare, vase de stocare şi uscătoarele instalaţiei s-au pompat 400 kg pirite aurifere (3 şarje au fost rebutate), tratate cu tiosulfat de sodiu în soluţie; în urma operaţiilor, chimiştii băimăreni au obţinut 43,97 g aur (cu un randament de 99,5% !) şi 165,7g argint (randament 91,4%), în 30 ore-manoperă, cu un consum de combustibili de 110 metri cubi de gaz metan, 500kwh energie electrică şi 3 metri cubi de apă. Dar din prelucrare rezultă şi un produs secundar de mare valoare, trisulfura de arsen. La o rejudecare a procesului tehnologic, iată ce rezultă: că din o tonă pirită auriferă se obţin 13,25 kg trisulfură de arsen, la un preţ de prelucrare de 1426,24 RON. Ceea ce înseamnă că această substanţă utilă în industria vopselurilor, pirotehnie, fibre optice, aliaje speciale, chiar în industria de armament s-a obţinut la SC Larechim cu doar 400 euro/kg (dar, atenţie, pe piaţa mondială se vinde la preţuri mult mai mari, între 5000 euro-8000 euro, după cum variază bursa materiilor prime!). Un calcul simplu ne arăta că din cele 500.000 tone aflate atunci în haldele de la Flotila centrală s-ar fi putut obţine, doar prin valorificarea acestui produs secundar, sume ameţitoare – preiau cifra din raportul băimărean: 341.890.000 euro!! Şi chiar dacă aurul şi argintul recuperate din haldele Maramureşului nu reprezintă decât 20% din această sumă, să recunoaştem că averea din deşeurile minelor aurifere este uriaşă, putând să acopere datoriile externe ale României – aşa cum s-a întâmplat, de pildă, cu celebrul zăcământ de la Comstock din Virginia City, Nevada, în a doua jumătate a sec. al XIX-lea, care a echilibrat, în acea vreme, balanţa comercială a SUA!
  Or, noi şi urmaşii noştri nu avem moştenire din istoria milenară a mineritului doar haldele maramureşene (cu 10-12 g aur per tonă şi 50 g argint per tonă), ci şi pe cele de la Certej – Deva (8-10 g aur şi 150 g argint per tonă) şi Roşia Montană (2 g aur şi 15 g argint per tonă). Adica: „Munţii noştri aur poartă, noi cerşim din poartă-n poartă.”
  Îi numesc pe eroii de atunci ai cercetării ştiinţifice din Maramureş: dr. ing. Jack Goldstein, ing. Gabriel Duda, dr. ing. Corneliu Pop, ec. Loredana Năftănăilă şi dr. ing. Vasile Coman, nu ştiu dacă ei mai lucrează şi acum la acel proiect, trebuie să vă spun că în 2009 ei adresaseră o scrisoare-manifest Academiei Române, preşedintelui ei, prof. univ. Ionel Haiduc, chimist cu largă recunoaştere internaţională, dar au fost sesizate şi ministerele de resort (ale Economiei şi Mediului).
  Fac fixarea temei – aşa cum am învăţat la cursurile de pedagogie – o fac pentru politicieni: pentru 1 kg aur şi 5 kg argint extrase din haldele de pirite prin metoda SC Larechim se consumă 0,7 t tiosulfat de sodiu, între 0,2 şi 0,9 t var, 0,02 t NaOH, 0,5 t sulfat de amoniu şi circa 0,03 t „activatori”. În total, de 1,5-2 ori mai mult cantitativ decât pentru tehnologiile pe bază de cianuri – dar la preţuri de 2,5 ori mai mici!
  Adăugaţi câştigul enorm pe care îl aduce trisulfura de arsen – şi aveţi în faţă una dintre posibilele mari lovituri economice ale României. Mai era atunci nevoie de doar o investiţie de circa 100.000 euro, care ar fi trebuit să ţină în viaţă grupul de chimişti băimăreni şi să contribuie la apărarea bogăţiilor ţării şi curăţeniei ei.
  Dar: la scurtă vreme după demersurile mele jurnalistice, laboratorul de la Baia Mare a fost vandalizat de indivizi rămaşi, fireşte, necunoscuţi. Este vorba, desigur, de o coincidenţă absolut întâmplătoare cu ofensiva mediatică din ultima vreme – ziare, posturi de radio, dar mai ales clipuri la diverse televiziuni – care vrea să ne convingă să ne aplecăm şi să culegem miliardele de dolari pe care vrea să ni le ofere o companie, desigur, mare prietenă a României. Generozitatea copleşitoare a căutătorilor de aur – „Nu vreţi 4 miliarde de dolari?” – vrea, desigur, să ne facă să privim cu mai multă bunăvoinţă aventura. Numai că, în ceea ce mă priveşte, eu sunt oltean-basarabean, şi în ambele ţinuturi româneşti bântuie ideea că atunci când cineva vrea neaparat să-ţi facă prea mult bine, trebuie să fii atent, foarte atent cu intenţiile lui…
  de Alexandru Mironov

 24. ADEVĂRUL DESPRE CONFLICTUL SIRIAN
  DEVESELUL O FALSĂ ŞI TRISTĂ BUCURIE

  “Războiul civil din Siria este parte a conflictului geopolitic strategic pentru câştigarea supremaţiei energetice, consideră Valentin Vasilescu, pilot de aviaţie, fost comandant adjunct al Aeroportului Militar Otopeni, licenţiat în ştiinţă militară la Academia de Înalte Studii Militare din Bucureşti-promoţia 1992.
  El este doar o chestiune legată de bani, neavând nimic comun cu religia, instaurarea democraţiei sau cu utilizarea armelor chimice. În acest război, SUA şi aliaţii săi, Arabia Saudită, Qatarul şi Turcia, sunt interesaţi de alungarea de la putere a regimului Assad, prin orice mijloace, pentru simplul motiv că interesele poporului sirian se suprapun oarecum cu cele ale Rusiei.
  Dislocarea de forţe militare americane în Balcani a fost obiectivul principal al Pentagonului încă din 1992, ca o garanţie a faptului că SUA îşi propusese scopuri politice şi economice strategice în zonă. Halliburton, Exxon-Mobil şi Chevron au finanţat compania Albanian-Macedonian-Bulgarian Oil (AMBO) cu sediul la New York pentru a proiecta şi construi conducta trans-balcanică care urma să transporte petrol din Marea Caspică până la terminalul de la Burgas (Bulgaria) şi apoi prin Macedonia până la portul albanez Vlore, de la Marea Adriatică. Scopul construirii acestei conducte fiind acela de a elimina Rusia, din lista furnizorilor de gaze din zona de sud, centru şi est a Europei.
  http://img247.imageshack.us/img247/9886/capture46fdmn5.jpg
  România nu avea nimic de câştigat de pe urma acestei combinaţii, întrucât traseul AMBO ocolea teritoriul românesc şi din partea americanilor nu exista nici o intenţie de a-i furniza gaze. Cu toate acestea, regimul Emil Constantinescu a cedat celor trei concerne americane, reprezentate de generalul Wesley Clark- comandantul forţelor NATO în timpul războiului din Kosovo, suveranitatea asupra spaţiului aerian al României, aşa cum a făcut-o şi cu aurul de la Roşia Montană, dat pe degeaba unei firme private, cu sediul într-o cutie poştală. Decizia lui Emil Constantinescu, în numele României, i-a permis lui Wesley Clark să bombardeze obiective civile şi economice iugoslave, din singura direcţie care nu era apărată antiaerian.
  În 1999, imediat după bombardamentele iniţiate de SUA în Iugoslavia, guvernul american a construit în partea de sud-est a regiunii Kosovo baza militară Bondsteel, una din cele mai mari baze militare din Europa. Ca o coincidenţă, Bondsteel se află plasat într-o poziţie cheie pe traseul propus de AMBO pentru conducta trans-balcanică şi pe traseul coridorului energetic nr. 8 care leagă Asia Centrală de Europa Occidentală.
  Între timp, atât construcţia conductei trans-balcanice AMBO cât şi a gazoductului Nabucco au fost abandonate de către SUA şi de statele sale satelit din Europa, întrucât zăcământul azer de la Shah Deniz are o capacitate de sub 12 miliarde metri cubi pe an, adică mai puţin de jumătate din volumul minim necesar pentru Nabucco. Baza militară Bondsteel din Kosovo a rămas însă activă, semn că obiectivele SUA în zonă au rămas neschimbate, planurile lor suferind doar anumite schimbări, în sensul desemnării altei surse de aprovizionare cu gaze naturale.
  OPEC (Organizaţia ţărilor exportatoare de petrol) a publicat un raport pe 2012 din care reiese că câştigurile realizate din exportul de petrol brut de ţările membre (mai puţin Iranul) au fost de 982 miliarde USD, Arabia Saudită realizând 1/3 din veniturile OPEC, adică 311 miliarde USD. Trebuie menţionat faptul că Arabia Saudită este de câteva decenii cel mai important jucător al OPEC, având cele mai mari rezerve de petrol din lume (265 miliarde barili), urmată de Venezuela (211 miliarde barili). Însă în topul ţărilor cu cele mai mari rezerve de gaze naturale conduce Rusia cu 25,02%, urmată de Iran (15,57%). Qatarul ocupă locul 3 (13,39%), Arabia Saudită locul 5 cu 3,92% iar Emiratele Arabe Unite locul 6 (3,19%). Împreună, Qatarul, Arabia Saudită şi Emiratele Arabe Unite, deţin 20,3% din rezervele de gaze naturale ale lumii, în timp ce Azerbaidjanul se află pe locul 25, cu 0,9 %.
  Prin urmare, în 2009, cu un an înainte de declanşarea „primăverii arabe” şi totodată anul invocat de fostul ministrul francez Dumas, potrivit căruia britanicii a început planificarea acţiunilor necesare dezagregării Siriei, șeicul Hamad bin Khalifa Al Thani, suveranul Qatarului, a avut o serie de consultări extrem de importante cu președintele turc, Abdullah Gul, și cu premierul Recep Tayyip Erdogan, în stațiunea turistică Bodrum din vestul Turciei. Ele s-au axat iniţial pe realizarea unei conducte de gaz din Qatar în Turcia.
  De la nodul de reţea din estul Turciei, gazoductul trebuind să furnizeze gazele necesare sudului, centrului şi estului Europei pe vechiul traseu al conductei Nabucco, scoţând astfel Gazpromul de pe piaţă. Primul tronson al acesteia ar fi trebuit să plece din Qatar, traversând Arabia Saudită, Iordania şi Siria (de la Deir Ali, la graniţa cu Iordania–Damasc, Homs, Baniyas, Idlib şi Aleppo, oraşele siriene unde rebelii islamişti au organizat cele mai puternice centre de rezistenţă) ajungând în Turcia.
  Anticipând în mod inexplicabil ceea ce urma să se declanşeze abia pe 25 ianuarie 2011 în Egipt şi pe 15 februarie 2011 în Libia, Qatarul a inclus în discuţie construcţia unei reţele suplimentare de alimentare pentru Nabucco, având ca sursă zăcămintele de gaze din Libia şi utilizând gazoductul existent Arab gas Pipeline (AGP) care alimenta Egiptul. În acelaşi an (2009), compania de stat Qatar Petroleum a demarat un program de investiţii la zăcământul de gaze din nordul ţării care vizează triplarea capacității de producție anuală de GNL, până la sfârşitul lui 2013.
  În acelaşi an 2009, Assad a refuzat să semneze acordul propus de Qatar, Turcia şi Arabia Saudită, de construcţie pe teritoriul Siriei a tronsonului gazoductului menit să aprovizioneze piețele europene. În anul 2010, Assad a continuat negocierile cu Iranul pentru o conductă de gaze alternativă prin Irak direct în Siria.
  La summit-ul NATO de la Lisabona din noiembrie 2010, preşedintele Traian Băsescu a acceptat în numele României, amplasarea la Deveselu a 3 baterii x 8 rampe de lansare de rachete RIM-161 Standard Missile (SM-3 bloc 1B) care distrug rachetele balistice inamice în faza lor de croazieră. Nu mai e nici un secret pentru nimeni că misiunea acestor rachete antibalistice nu este aceea de a apăra România, ci de a intercepta rachetele lansate din Rusia spre ţinte aflate la vest de ţara noastră.
  Tot la summit-ul NATO de la Lisabona, SUA au stabilit că două distrugătoare AEGIS din clasa Arleigh Burke, alocate Flotei a VI-a aflate în Mediterana să patruleze în Marea Adriatică, la sud de zona Balcanilor de vest. Ele fiind înarmate cu aceleaşi baterii RIM-161 Standard Missile 3 (SM-3) de la Deveselu. Nici un stat din Africa sau Orientul Apropiat nu dispune de rachete balistice care să lovească obiective din zona Balcanilor de vest. Submarinele de atac cu propulsie nucleară ruseşti, alocate flotei din Marea Mediterană, au această posibilitate.
  La acelaşi summit NATO de la Lisabona premierul Recep Erdogan a acceptat propunerea de găzduire pe teritoriul Turciei a unui radar AN/TPY-2 de dirijare a sistemului antibalistic american. El a fost amplasat la baza militară turcă Kürecik (situată la 600 km sud-est de Ankara) din Podişul Anatoliei. Din locul în care a fost amplasat, radarul n-are vizibilitate în direcţia Iranului şi a Irakului, nici spre bazinul mediteranean, ci doar într-un sector de observare de 40 de grade, delimitat de aliniamentul strâmtorilor Bosfor şi Dardanele, coasta Mării Adriatice, sud-estul Italiei şi respectiv litoralul românesc al Mării Negre, Slovacia şi Cehia. Rolul acestui radar fiind acela de a descoperi de la mare distanţă rachetele balistice ruseşti, astfel încât, lansate de pe cele două aliniamente (Deveselu şi coasta Mării Adriatice), rachetele SM-3 americane să le poată intercepta.
  Pentru ca SUA să nu aibă îndoieli referitoare la continuitatea influenţării deciziilor luate de România, odată ajuns premier în aprilie 2012, Victor Ponta l-a desemnat în calitate de consilier personal pe reprezentantul intereselor concernelor americane Halliburton, Exxon-Mobil şi Chevron, adică pe generalul Wesley Clark, în persoană.”

 25. Alexandru Mironov vine cu date implacabile si foarte fixe, fata de care reactia nu poate fi decat de recunostere, si asta dupa ce eu, in spirit l-am criticat cand prezenta emisiunea stiinta si tehnica de la TVR, ca vine cu date revolute, ca nu tine pasul cu revolutia stiintifica din vest si ca vorbeste deci stiintifico-fantastic, iar el atunci s-a referit la faptul ca prognozele de stiinta si tehnica par fantastice, insa a inceput sa redacteze si emisiuni atat cu continut stiintifico-fantastic cat si povestiri care aveau un caracter moral anticipativ fata de evolutia stiintei si tehnicii. Sa fie cum spune el, pare un procedeu foarte valoros, pentru ca obtine materii prime strategice foarte ieftin, si sa dea Dumnezeu sa fie cum zice el, pentru ca asa este, daca nu ajungem noi sa avem capacitati stiintifice si tehnice pentru noi insine, cum ne pot descurca altii ?, pe ce baza ? Eu cand l-am criticat, ma refeream la faptul ca procedeele tehnice si stintifice pe care le promova erau depasite atat moral cat si stiintific, dar atunci era la Editura Tehnica drogatul de Iliescu, si iata de ce incerca evitarea falsificarii, acum mi-am dat seama, atunci banuiam eu ceva, dar nu prea aveam pe ce sa banuiesc inca corect. Si credeam ca e normal sa tinem pasul cu civilizatia umana, si noi ca romani !

 26. Eu cred ca greseste in privinta aceasta Valentin Vasilescu, se pare ca greseste cu premeditare, ca incearca sa obtina foloase din aceasta eroare, si mai cred ca va fi foarte posibil ca eroarea pe care o sustine sa se intoarca asupra sa. Tema lui este ca balbcaniul este pravo-slavnic, ocupat de popoare slave, adica din Magog, si ca acestea au o organizare militare, cu fronturi strategice care s-ar cuveni de drept administrate de Magog. Este o teoria pan-slavista care nu tine cont de istoria veche a Europei si deci nu tine cont de antichitate, si iata deci eroarea, Dumnezeu sa il bata peste gura. Da slavii sunt din Magog si Americanii sunt din Gomer, iar Magog care este mai mic fiu al lui Iafet, mai greseste, si iata eroarea lui unde nu poate, daca se baga unde nu este de competenta lui, trebuie sa o restabileasca Gomer. Dar Iafet a avut mai multi fii, dintre care albanezii sunt Illirii din Tiras, al treilea fiu al lui Iafet, foarte inruditi cu Spartacus, regele arenei care era trac, dar si cu dinastia traca din timpul lui Ioan Gura de Aur. O mare parte din albanezi sunt islamisti pentru ca tin cu arabii, pentru ca adica nu sunt cu partea adversa adica cei din Magog, si iata de ce ei ii au ca adversari si pe croati, si pe sloveni, nu numai pe sarbi. Omul nobil isi dovedeste caracterul nobil cand sare in apararea celui napstuit de slavi care nu contenesc sa abuzeze chiar si de dreptul istoric si sa il uzurpe, desi nu il au. Si domnu’ Vasilescu greseste mai mult, dar ma opresc aici, pentru ca el vorbeste de regiuni si linii de aparare, strategice militare, formate dupa ce slavii au inceput ocuparea Balcanilor, cam dupa 650 dupa Christos, cand la Istambul nu mai erau cei din Dinastia Traca, ci dinastii de sorginte greaca. Slavii care au ocupat aceste zone trace au fost o opozitie la greci, asa cum dacii si popoarele germanice si turcice sunt o opozitie buna la romani, fie in Roma cea veche fie in Roma cea Noua ( popoarele turcice fac opozitie la Roma cea Noua ).

 27. S-ar putea sa fie Bandit Valentin Vasilescu asta, un fel de haiduc ! Eu cred ca trebuie sa isi vada lungul nasului si sa nu se mai amestece unde nu este de competenta lui, nu de alta, dar o sa calce stramb, si pana la urma e treaba lui daca calca, dar cel putin eu sa nu il am pe constiinta ca as fi fost solidar cu el.

 28. Aia cu cedarea Rosiei Montane de catre Constantinescu s-ar putea sa fie o eroare de la portughejul de Ion Diaconescu.

 29. Teorii poponare ridicate la rang de adevar universal promovate pe site-ul ereziarh razboi intru cuvant. Iata ce declare ei: “DUHOVNIC SI UCENIC. Repere pentru o lucrare esentiala a Bisericii/ A-TI CAUTA JUMATATEA: O MINCIUNA CU IMPACT DEZASTRUOS/ Un pacat grav: pariurile sportive si jocurile de noroc.”. Incheiat citatul. Pai Pavel spune un lucru esential, pe care il stie bine si Paul Goma, ca adevarul esential in Biserica, de temelie, este cuvantul ca: de aceea va lasa omul pe tatal sau si pe mama sa si se va uni cu femeia sa si vor fi amandoi un trup, iar Pavel spunea ca el zice in Christos si in Biserica, pentru ca acesta se poate spune tot asa si in afara lui Christos si a Bisericii, in casa potrivnicilor Lui si ai Bisericii, vrajmasi pe care Christos a zis sa ii iubim, pentru ca si ei fac exact ce fac cei din casa lui Christos si nu altceva. Iata deci cum se promoveaza fatis caderea Bisericii prin slujitorii ei ereziarhi de la razboi intru cuvant si Biserica apostata a lui Dej, Iliescu si cine o mai veni din neamul abject al acestora de banditi poponari ce sunt. Dupa cate vedeti, cand Pavel sustine acest adevar capital al omului, barbat si femeie, el sustine linia orizontala unde trebuie cerul sa se pogoare pe pamant, iar dupa cate vedeti, in aceasta erezie de la razboi intru cuvant cine a mai promovat-o in istoria Bisericii ? Montanistii, ca tot pe baza lor spunea Emil Cioran ca Bisericile cu caracter gotic, inclusiv cele ctitorite de Stefan cel Mare si Sfant, s-ar fi referit la Dumnezeul cel Preainalt care ar strivi sub zidurile lui inalte linia orizontala. Aceasta este o erezie abjecta, scarbele blestemate, iata ca eu le blestem deja, abia astept sa vad unde ajung eri cu aceste blestematii abjecte de denaturati ce sunt, si abia astept sa vad cand isi dau arama pe fata ca se scarbesc de cununie, si unii ca astia sunt anatemizati de Biserica autentica. Ati vazut ai dracului ce zic, ca omul care isi cauta jumatatea sa nu isi va gasi adevarul, pentru ca toti oamenii s-ar fi nascut din tirania pacatului si trebuie sa o aboleasca orice linie orizontala, prin papica de la duhovnicul poponar, care adica uzurpa cununia si tronul lui Dumnezeu peste oameni. Fara Mire si Mireasa nu exista Christos, adevarul asta e mentionat la Isaia, care profetea cam in perioada care se recapituleaza acum. Iata ce varianta la jocurile de noroc si ele o metoda de ati fura norocul ca relatia asta poponara dintre duhovnicul si ucenici pregatiti sa aboleasca linia orizontala ca sa existe doar una inalta. Si iata cum zic ei ca ar fi o contrapartida la varianta adversa a jocurilor de noroc, pai ori au noroc in dragoste, ori daca nu atunci la Loto, Bingo, Caritas sau la astfel de duhovnici care abolesc linia orizontala unde trebuie sa se pogoare cerul. Vedeti si Dumneavostra ca astfel de aberanti trebuie de acum eliminati cu forta majora, pentru ca in realitate varianta lor este foarte putin practica, pentru ca si ei zic ca roadele lor sunt putine, ca sa se opuna jocurilor de noroc, si in mod normal asemenea lupi inselatori care nu aduc roade, sau aduc roade ineficiente, lase in fata lunii banditesti, ma refer la luna ianuarie cand se naste din banditism Vasile cel Mare din 1 ianuarie, si se naste ca un avorton, fie in lipsa fie cu doage corupte mai multe, si cand banditismul are o apocalipsa pe 30 ianuarie. Vedeti, in istoria Bisericii de rasarit oamenii laudau pe mama lui Grigorie Teologul sau pe mama lui Ioan Gura de Aur, insa pe mama banditului de Vasile cel Mare, care e poponar nu o laudau. De ce unii laudau linia orizontala, adica mamele unor sfinti, si de altii nu o laudau si promovau abolirea liniei orizontale in favoarea celi banditesti cica “verticale”, dar de fapt inalte care striveste orizontalul ?, pentru ca vertical nu este decat ceea ce sfinteste orizontalul. Ereziarhii astia pregatesc intrarea in epoca lui Nan care uraste orizontalul, respectiv femeia ca reprezentare a lui, Nan care va fi Ioas, si uite cum o pregatesc, racordandu-se la o erezie care naste bastarzi.

  Iata ce aberatii mai sustin, care frizeaza absurdul in mod premeditat in contra normalului, care dezvolta lucruri care nu sunt terestre, care sunt adica extraterestre, zise de ei inalte. Iata deci: ““Omul care trăieşte prin raţiune încearcă să străbată marea vieţii înot. Dar mai devreme sau mai târziu puterile îl părăsesc pe înotător. Marea pe care încearcă acesta să o străbată nu are un ţărm orizontal, ci doar unul vertical. De aceea e plină de oameni epuizaţi şi disperaţi care se agaţă tot mai sălbatic unii de alţii încercând să rămână la suprafaţă şi nereuşind în final decât să se împovăreze reciproc şi să se înece împreună”.”. Uite deci teoria abolirii orizontalului, in mare parte de esenta nazista, fascista-franco-ista si legionara in partea ei asa zis de extrema dreapta, dar are un echivalent si in ancestorii Antichristului care tocmai asta fac si in extrema stanga, adica comunismul acestor ancestori ai lui Antichrist. Daca veti sa va mai provocati dureri de capt cu asemenea aberanti si aberatiile lor, ca acestia sunt oameni stricati care iubesc perisabilitatea si vor avea parte de ea, urmariti link-ul:
  http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/09/22/duhovnic-si-ucenic-repere-pentru-o-lucrare-esentiala-a-bisericii-a-ti-cauta-jumatatea-o-minciuna-cu-impact-dezastruos-un-pacat-grav-pariurile-sportive-si-jocurile-de-noroc/

 30. http://www.youtube.com/watch?v=tZjVlMvvsO8&feature=share&list=PLEC0F77DDA21F2112
  Fragmentarium Politic
  septembrie 21, 2013 la 5:04 pm
  Protestele anti-sistem: Ce pot face si de ce au nevoie?
  Pot aduce schimbarea niste proteste anti-sistem? Poate ca da, poate ca nu. Depinde de amploare, de forta motrice, de calea aleasa, de program. Nu in ultimul rand, de parametrii externi. Nu numai masa, ci si momentul trebuie sa fie critic.

  Dupa aproape doua saptamani de consumare aparent inutila, s-au spus multe lucruri contradictorii despre protestele din Piata Universitatii. Ca ar avea nevoie de muschi, ca ar trebui sa devina furioase, poate chiar sa se inspire din leninism sau, dimpotriva, ca ar trebui ignorate, minimalizate, interzise, cu trimiteri spre zone care sa scoata din cauza sistemul (hipsterism, votism etc.). Nu mi-a fost greu sa recunosc in dilatarea stangista o incercare de aprindere, nici in contractia dreptista o tentativa de stingere.

  Protestatarii nu sunt insa o mamaliga explodanta, care sa fie sau nu initializata, nu alcatuiesc o miscare vandala. De o miscare retro-comunista nu poate fi vorba, cine nu vede vanatoarea legii, expresia imi displace, dar e singura care descrie realitatea, impotriva fostilor tortionari securisti si penitenciaristi, cat si oprobriul societal care-i inconjoara, nu are nicio treaba cu realitatea romaneasca. Nu e formata nici din caldiceii si paturicii status-quo-isti, care stau pe pernele sus-puse ale sistemului si se invelesc cu plapuma de uzufruct a acestuia.

  Miscarea tinerilor nu este indreptata impotriva parintilor si bunicilor, pentru iesirea de sub influenta lor educationala sau de orientare profesionala, asa cum alunecos si eludant s-a sugerat, ci este una pro-inclusiva, si pentru parinti si bunici, pentru a-i scoate si pe ei din saracia, umilinta si nesiguranta in care i-a adus un sistem impus, la fel ca si cel comunist. Nu este un protest de tip segment sau secventa, in favoarea unei clase, categorii sau paturi sociale or socio-profesionale sau a unei revendicari inguste, nu este o moda independentista, in genul celor lansate spre a fragmenta, macina si abate atentia tineretului de la problemele si viciile de sistem. Mesajul Pietei Universitatii, pentru cine vrea sa-l priceapa, este de re-suveranizare a Romaniei si resurselor romanesti, pentru ca romanii sa redevina stapanii lor si bogatiilor lor, ca indivizi, ca popor si ca tara, in care statul roman, ca organizatie si organizare a tuturor locuitorilor acestui pamant strabun, sa le asigure protectia si sustinerea intereselor.

  Avutia natiunilor, de care vorbea Adam Smith, nu poate exista fara proprietatea natiunilor. Vom intelege mai bine acest lucru daca ne reamintim de istoria coloniala sau daca luam seama la tentativele actuale de reinstapanire coloniala, unele chiar reusite, o simtim si pe pielea noastra, prin patrunderile, mai mult sau mai putin insidioase, prin aceleasi deschideri ale popoarelor si natiunilor catre globalizare.

  Intr-o lume a proprietatii, nicio natiune nu poate supravietui fara suprematia proprietatii nationale si nu se poate propasi fara nationalizare si industrializare. Intr-o economie de piata mondiala, nicio natiune nu-si poate satisface nevoile de consum vitale in afara unei economii de piata nationale, in care piata producatorilor sa fie in echilibru cu piata consumatorilor, incluzand, aici, si excedentul absorbabil de catre piata externa, ca sursa de dezvoltare, ceea ce inseamna sa bagam bani, cum spune Puia intr-un cantec, in investitii si iar in investitii, inalt productive si competitive.

  Cred cu tarie, impreuna cu protestatarii, ca pentru a ne ridica ar trebui sa urmam calea inversa celei care ne-a dus la cadere, sa punem capat instrainarii romanilor si bogatiilor tarii, sa nu le mai dam tinerilor motive sa plece unde vad cu ochii, sa le regeneram tuturor sentimentul de a fi si a se simti acasa, unde pot avea un lacas al lor, un loc de munca, un salariu sau o pensie decenta, unde isi pot implini aspiratiile si visurile. Dez-instrainarea, o stim cu totii, o stiu si alte popoare, este punctul de pornire al oricarei creatii sau cresteri nationale, este inceputul drumului catre mult-jinduita dezvoltare durabila si echitabila. Stiu, ca si entuziastii din Piata, care nu sunt foarte numerosi, dar carora, intr-un maine generic, li se vor adauga cei mai multi dintre neincrezatorii de astazi, pentru ca niciodata nu este prea tarziu si intotdeauna exista un nou inceput, ca o ora astrala a Romaniei se apropie. Poate ca in apropierea de un astfel de viitor, profetit de multi, nu neaparat edenic ci necesarmente mai omenos, actualizarea unui vechi slogan national cu o conotatie sociala, „Prin noi insine, pentru noi insine”, s-ar putea dovedi un accelerator.

  Multi se intreaba care este acest sistem, daca este ceva identificabil si palpabil, pentru a fi siguri ca nu se confunda un detaliu politic sau altul cu esentialul, un regim politic sau altul cu sistemul insusi, cat si pentru a sti daca tintele propuse sau atinse sunt sau au fost anti-sistem. Daca vom analiza orice tara vestica sau, de ce nu, chiar pe a noastra, in care s-au produs alternante la putere de ideologii dihotomice, fara insa a critica stanga sau dreapta, pentru ca nu acesta este scopul, daca am face-o am intra, fara ca macar sa ne dam seama, in cea mai comuna capcana pe care ne-o intinde sistemul, vom constata ca acestea nu au adus dupa ele schimbari notabile (este ceea ce am numit votism, votul fara o schimbare reala, promisa de ideologii). De ce? Pentru ca nu le-a permis sistemul! Altfel spus, alternantele respective pot personaliza sau ideologiza, intr-o plaja foarte restransa, unele regimuri politice in cadrul aceluiasi sistem, inteles ca mod de organizare si functionare a structurilor de putere si de proprietate, in functie de care se face acumularea, distribuirea si redistribuirea avutiei nationale. Care este acest sistem? Fara nicio indoiala, cel capitalist!

  Revenind la prima intrebare din titlu, trebuie sa spun, clar si direct, ca protestele anti-sistem „Rosia Montana” nu pot schimba sistemul. Si nu este aici vorba despre absenta muschilor si furiei, un primitivism care oricum nu ar avea cum sa fie propriu unor protestatari cultivati, ci de ceva primordial, de lipsa oricarei legaturi a acestor proteste cu politica, implicit cu rolul si posibilitatile transformatoare ale politicii. Aceasta vacuitate politica a miscarii se constituie in principala sa limita. Ce pot face protestele acestor tineri, studiosi si conectati la circulatia de idei si de miscari alternative din lume, este sa sensibilizeze si sa constientizeze, prin semnale trimise catre planurile politic si social, starea de deriva a societatii romanesti si necesitatea alegerii unei directii, printr-o schimbare de sistem. Credibilitatea acestor protestatari, care reprezinta constiinta tanara si viitorul natiunii, este in afara de orice indoiala, fiind de presupus ca, mai devreme sau mai tarziu, personalitati incercate din politica, animate de patriotism, le vor receptiona si credita semnalele, dandu-le perspectiva politica pe care o merita.

  De ce au nevoie protestele anti-sistem? Categoric, nu de muschi si de furie, desi nu este exclus ca hormonii tineretii sa faca, sporadic, si astfel de valuri, care pot izvori din unele minti marginale ce nutresc falsa idee ca astfel de evenimente le pot impune mai usor miscarea in constiinta publica. Nu, miscarea are nevoie de ceva cu adevarat superior, de inteligenta, fara violenta si de fermitate, fara duritate! Capitalul de proiect al Binelui social, de inteligenta creatoare in slujba Renasterii nationale si de fermitate in sustinerea Dez-instrainarii economice ii poate atrage in mod convingator pe romani, pentru ca le este la indemana, fara dobanzi si clauze inrobitoare, si pentru ca poate inalta Romania, asa cum nimeni nu a putut si nu o va putea face in locul lor.

  Dar ceva inca lipseste, i se simte lipsa in mediul ideatic, pentru a deveni cu adevarat o miscare pentru vremuri noi. Marturisesc ca intotdeauna am privit cu admiratie spre alte miscari est-europene, care au zdruncinat din temelii vechi moduri de gandire si de organizare social-politica, de ale caror nazuinte lumea a luat cunostinta prin intermediul unor Charte. Probabil ca o astfel de referinta istorica pentru cautarile si innoirile din planul sistemelor politice, care confrunta in prezent Europa de Est si nu numai, ar deveni si miscarea romaneasca Rosia Montana, daca ar deveni o miscare chartista.

 31. Dar despre asta ce ziceţi, domnule Ciprian Hangan ?
  Papa Francisc, declaratie istorica:
  Biserica se poate prăbuşi dacă nu renunţă la obsesia pentru avorturi, homosexualitate şi contracepţie

  Biserica Catolică se poate prăbuşi „ca o casă de cărţi de joc” dacă nu renunţă la obsesia sa pentru avorturi, homosexualitate şi contracepţie, a avertizat Papa Francisc, într-un interviu-eveniment acordat unui număr de 16 publicaţii iezuite din lumea întreagă. Suveranul pontif şi-a reafirmat dorinţa de a reforma Biserica, transmite Daily Mail.

  Papa a a făcut aceste declaraţii în timpul unui interviu de 12.000 de cuvinte acordat după şase luni de activitate în fruntea Bisericii Catolice. „Nu este necesar să vorbim despre aceste probleme de fiecare dată. Nu putem insista pe problemele legate de avort, homosexualitate şi metodele contraceptive”, a declarat Papa, avertizând că Biserica pe care o păstoreşte are nevoie să găsească un nou echilibru.

  La fel ca în numeroase alte ocazii din ultimele luni, Francisc a demonstrat încă o dată că se abate de la tradiţia comportamentului şi limbajului pontifical, atingând o serie de teme considerate tabu de predecesorii săi. Mai mult, pontiful s-a declarat un păcătos, subliniind că „aceasta este cea mai bună definiţie” a tipului de om care este el. „Nu este o figură de stil. Sunt un păcătos”, a mai spus Francisc.

 32. Am comentat pe you tube la videoclipul: Gorbaciov in Romania – Mapa Speciala – Omul si Timpul, la linkul:
  http://youtu.be/mgD9SRd7rzw
  am comentat urmatoarele lucruri, cu specificatia ca banditii astia bastarzi, profetii astia falsi ca Silviu Brucan si mesia astia falsi au de gand sa falsifice mai mult decat au inceput cu acel Twilight Zone si toate cele privind casa lui Iehu inainte de 1989 in occident, totul prin furt si uzurpare, sunt niste abjecti cu totul. Deci am comentat:
  “Nici Roller nu mintea ca asta de comenteaza filmul de la TVR. In primul rand comentariul lui este contrafacut, adica nu a fost facut la vremea respectiva si pe fondul acelor imagini, si este o corectie, o contrafacere la ceea ce a fost atunci. In al doilea rand Gorbaciov nu intentiona inlaturarea lui Ceausescu, a venit timorat la Bucuresti in speranta ca va gasi o cale spre reforma, insa cand a vazut la Bucuresti in ochii oamenilor ca reforma propusa ducea spre dezastrul si disolutia FSN… Deci cand a vazut acest lucru in mai multe variante si adunari de stari, in mai multe trepte, mai intai dupa intampinarea la Otopeni a fost dus, plimbat ca sa vada ce putea fi naruit de FSN-istii Iehului lui Iliescu si casa lui, Iehohoaz de Basescu si Ioas de Dan Diaconescu, de unde si un bastard de Ieroboam II ca Gorbaciov, deci cand a vazut sa temut, apoi a mers la sala de consfatuire, iar acolo a vazut holocaustul usurparii unei case domnesti prin slujitori drogati, din casa lui Iehu si a FSN. Iar de acolo a plecat infricosat, apoi a plecat spre drumul spre Otopeni, de ramas bun, catre aeronava sovietica, ca sa duca sfatul Sovietului Suprem ( adica Sfatului celui mai inainte de veci ), si pe drum oamenii se uitau la el cu temere si tanguire mare, se temeau asteptand sa nu vina dezastrul pentru a isi lua ramas bun, la buna re-vedere, si teama lor era ca o constructie, doreau neaparat sa li se ofere garantia asta frateasca, iar Gorbaciov se induioseaza, lucru care culmineaza .. Deci induiosarea lui Gorbaciov se intrevede pana la aeroport, nu putea crede ca oamenii de omenie, erau atasati de Omri atat de mult, adica de Omenie ca stea de dimineata atat de mult, si atunci la aeroport spera ca se va aerisi de atata induiosare sufocanta, insa la aeroprt vede si deznodamantul, vede omul de omenie in factura lui de stea de dimineata cum se induioseaza si el pentru steaua de dimineata, iar Gorbaciov la ramasul bun trebuia sa duca mesajul sovietului suprem, iar in fata … Deci in fata acestui indubitabil gest de tandrete a laOmri,Gorbaciov nu poate contesta ca intradevar asta e scopul internationalei a treia socialiste,el nu avea cum,pentru ca acela era adevarul pe fata,si se inclina cutremurat,apoi intr-un gest de salutare frateasca ii saruta mana sotiei lui Omri fiul,adica Elenei Ceausescu.Acest gest avea sa fie ca turnarea vasului cu mir de narda de catre Maria Magdalena pe capul familiei lui Ceausescu,ca gest pentru ingroparea lor cu fastul unei case domnesti. Nu Gorbaciov a avut intentia uciderii casei lui Ceausescu si a genocidului primului esalon comunist,ca sa vina esalonul doi al casei drogate a lui Iehu(Iliescu si FSN).Iehu si ai lui,erau turbati ca la colaps ei nu aveau o baza materiala pentru redresare,mai ales Silviu Brucan si cu prostul de Gheorghe Apostol care ii era frica de TeoctistArapasu care a murit vanat de turbare uzurpatoare.Nu Ceausescu a tradat comunismul ci Iliescu si FSN,adica casa lui Iehu,companionul drogat al casei lui Stalin. Arapasu este numele arapilor de draci si lui Apostol ii era frica de el, ba chiar si Cornel Burtica a avut ceva spasme, desi el trebuia sa fie cel binecuvantat de burtica spanzurata pe lemn. Dar le-a fost teama si de Dej care era stalinul nostru, si care era programat sa dea pe antichristul sub forma de copil cu glas de balaur rosu. Lovitura pe care au dat-o nu a sprijinit-o Gorbaciov, care trebuia sa intervina la Bucuresti cand s-a dat lovitura de Stat, ca sa dovedeasca sfatul Sovietului Suprem. Dar caile lui Dumnezeu sunt nebanuite si imposibil de surmontat, probabil ca interventia sa manifestat in alt fel, pentru ca sa existe acea protectie a luminii de la rasarit, care este steaua de dimineata. Iliescu si FSN, casa lui Iehu au dat lovitura si au facut un spectacol care a socat o lume intreaga ( conform BBC Days that shocked the world – the road to revolution ) ca sa obtina un nou inceput in care sa fure ca in codru, si vedeti ca au furat totul. Bush senior si Gorbaciov s-au intalnit la Malta si au propus trecerea prin reforma de la centru unic de comanda la o repartitie democratica in adunarea de stari. Acest lucru a venit ca ajutor din partea echpei de scholari a lui Gene Sharp, pentru ca si estul sa ajunga la standardele din vest corespondente. Insa grupul lui Iliescu, care cu casa lui Baesa de Stalin este un grup de banditi si profeti falsi si mesia falsi ( “Bandits, Prophets and Messiahs: popular movements at the time of Jesus”… Deci grupul lui Iliescu, intre care se numara si Petre Roman, Patapievici si alti evrei moscoviti Baesisti, stalinisti, ca Brucan, au zis ca poporul roman este ignorant, Brucan zicea ca e Stupid People, si ca cei mai organizati scholari ar fi ei, insa ei nu sunt scholari, ei au uzurpat acest termen in cea mai crasa hula si batjocura tiganeasca, si astfel au confiscat cu un George Soros care e de teapa lor si a castigat din ceea ce au facut ei prin speculatii si jocuri de noroc la burse … Deci Soros asta a inceput sa castige la bursa cand colapsul provocat de casa lui Iehu in Romania,care s-a amplificat in Yugoslavia lui Milosevici si Karadjici din Bosnia Hertzegovina ( Iehu-isti si ei ),si cu castigul ala murdar a inceput sa faca fundatia aia de suiera vantul prin ea a pustiu, fara podea, fara use si stalpi, fara acoperis si catarg, numita societatea deschisa care este iehuista.Ei au furat,uzurpat ceea ce facea echipa lui Gene Sharp,caci ei din asta traiesc din taxa pe ticalosie. Ori taxa asta pe ticalosie inseamna uzurparea cuiva dintre scholari si apoi taxarea lui 666 pe spuza lui. Asta a fost procesul de disolutie si uzurpare si in est si invest inceput de Iliescu si de tembelizatori din astia ca comentatorul care falsifica istoria acestor imagini cu Ceausescu si Gorbaciov, ca cu tembelizatorul ( televizorul ) mintira-ti boborul ca sa ii faceti o casa de Banditi, profeti falsi si mesia, sau christosi falsi. Cartea cu Bandits e scrisa de Richard A Horsley si e scholar. Comentatorul la videoclipul de mai sus pe care l-a furat si apoi pe care l-au uzurpat cu vorbirea lui de Fogi is a bastard, fogii fiind ceata si fum in englea dar Frog inseamna sa glasul lui de broasca raioasa, deci comentatorul asta vrea sa fete banditi, profeti falsi si mesia falsi si in trecut, cand nu a facut, si pe baza asta si in prezent si in viitor, al dracului de bastard banditesc si marsav abject ce e !”.

 33. Asta Teoctist Arapasu a fost racolat de mult de oculta asta de banditi, profeti falsi si mesia falsi sau christosi falsi. Toti il stiau de drac ca un arap castrat in contra carturarilor, care buchisea semidoctismul si contrafacerea arapilor care trageau de talerul cuvenit dracilor de arapi ca sa cantareasca mai mult decat talerul celor scolarizati bine, care adica erau scholari si iata ce scrie la wikipedia ca inseamna metoda scholara: “Originally started to reconcile the philosophy of the ancient classical philosophers with medieval Christian theology, scholasticism is not a philosophy or theology in itself but a tool and method for learning which places emphasis on dialectical reasoning. The primary purpose of scholasticism is to find the answer to a question or to resolve a contradiction. It was once well known for its application in medieval theology, but was eventually applied to classical philosophy and many other fields of study.”. Ori Arapasu asta, din neamul lui de Arap, care inseamna drac castrat, sau spân, sau gîde din ala care taia capul la needucati si apoi le lua sufletul ( e ciudat, inainte de caderea lui Ceausescu la niste licee au fost gasite capete taiate de tineri adolescenti in curtea liceelor, mi se pare ca a fost o tentativa si la un liceu din Constanta de pe faleza spre Poarta 1 din Port ), sau chiar eunuc pus sa pazeasca haremul la islamisti, deci e ciudat, acest popa abject pleaca in 1989, mi se pare vara, la Roma, de fapt la Vatican, desi era un anti-scholar convins, pentru ca respingea si scolastica. Iata de ce casa asta a lui Dej si a lui iehu, cantand manele, s-a gandit ca poate sa falsifice credinta folosind acest Arap anti-scholar si anti-scolastic, exact ce le trebuia lor ca banditi, profeti falsi si mesia falsi sau hristosi falsi, ca sa aibe ce credinte sa acuze ca este falsa si un fake si sa profite de acest fake, adica de falsificarea scholarismului si a scolasticii, ca lor nu le trebuia altceva. Da !, au gasit in dracul asta arapesc de Arapasu modelul perfect al dracului castrat, ca un ginii rau, malefic. Asta le-a trebuit sa moteze si ortodocsii falsi, care sufera de boli spirituale si mistice, sa ii monteze in contra scholarismului si a scolasticii. Iata de ce au reusit banditii astia.

 34. Ah am uitat sa spun ca Teoctist Arapasu a fost bagat prin ciclare in mai toate eparhiile majore din Romania. Iata ce zice wikipedia: “In 1948, Justinian became Patriarch of Romania and in 1950, Arăpaşu became patriarchal bishop-vicar, being the secretary of the Holy Synod and the rector of the Theological Institute of Bucharest between 1950 and 1954.
  In 1962, Arăpaşu was named bishop of Arad. In 1963, an attempt to make him the leader of the Romanian Orthodox community of the United States failed after the U.S. authorities refused to grant him a visa. In 1973, he became the Archbishop of Craiova and Metropolitan of Oltenia and in 1977 the Metropolitan of Moldavia and Suceava.
  In 1986, he became the Patriarch of the Romanian Orthodox Church. He was accused of obedience to the Communist authorities, culminating with the approval of the demolition of 26 historic churches in Bucharest. He sent many congratulatory telegrams to Nicolae Ceauşescu, who also gave him many valuable old prints and other heritage objects.
  Between 1975 and 1989, he was also a member of Marea Adunare Naţională, the Romanian parliament. For instance, in the 1985 elections, he was elected to the Parliament, being the only candidate who ran in the 9th electoral district – Belceşti (Iaşi County), being nominated by Gheorghe Zaharia, the Juridical Secretary of the County People’s Council. He was also a delegate to the Socialist Unity and Democracy Front congresses and a member of Ceauşescu’s National Peace Committee.”. Acest drac a fost deci luat alaturi de el de Justinian Marina, adica o Maria pusa la marinat, ca un peste marinat ( Marin si Marina ca nume de familie asta semnifica ). Se pare ca sistemul a incercat sa il corupa punandu-l in functii si acordandu-i averi si distinctii, si se mai pare ca si el se considera dator sa intoarca ceea ce se investea in el, desi pana la urma el a pretins ca era persecutat si astfel a ajutat lovitura de Stat extraterestra a casei lui Iehu, FSN. Comunismul stia ca este ales sa faca asta, stiau mai inainte de 1940, cam prin 1938 stiau si monarhistii care l-au caterisit intr-o prima ipostaza si care apoi l-au repus in drepturi din cauza casei lui Stalin si Dej, si pentru ca regatul de nord sa il administreze cum doreste. Iata ca regatul de nord marxist a ales sa il puna in functii mari si sa ii dea avere si titluri si iata ce a facut canalia pana la urma, si ce a pretins ca face dupa, ca si el a falsificat istoria credintei. Si Ceausescu era scholar, el se credea alaturi de mari voievozi ai Romaniei. In 1986, Arapasu a dat o tidula cu acordul demolarii Bisericii Sfanta Vineri. Ceausescu era sacait de seminaristul asta de drac prin 1984, ca sa faca el daramarea Manastirii Vacaresti, si nu casa lui Iehu cum era programat ( asta era programata ca sa o darame ca sa construiasca alta si mai frumoasa, aia de ii zic astia acum Catedrala Neamului, cum zice cantecul: podul s-a daramat, vom contrui altul si mai frumos, pe rau in jos, asta in contra Mesterului manole si a lui Negru Voda, ca Ceausescu nu era de acord sa faca acest lucru, dar l-a sacait seminaristul asta cu legionarismul si Corneliu Zelea Codreanu si atunci Ceausescu ca sa se puna bine cu tipul asta de Arapasi l-a delegat pe Dinca Te Leaga sa se ocupe de seminarist si a daramat Manastirea Vacaresti, cica sa fie democrat cu casele banditilor astia de Dej si Iehu, cu profetii lor falsi si cu mesia lor falsi sau hristosii lor falsi. Deci Ceausescu darama Manastirea Vace=aresti desi doamna Cela Delavrancea incearca sa inlatura inselaciunea, insa acest voievod de Ceausescu nu isi da seama, Dinca Te Leaga se temea de seminarist cumva, si apoi seminaristul incearca sa vina cu o noua propunere, sa darame si Sfanta Vineri si in acelasi timp sa muite cuibul ca sa se duca toti reactionarii la mai multe Biserici din capitala. In acest moment a fost lansat cuvantul ca Capitala Romaniei este posibil sa o mute in alta parte, adica sa nu mai fie la Bucuresti, ei bateau apropoul de Curtea de Arges, insa eu am criticat tare acest proiect, nu numai eu, si apoi s-a zis ca de fapt s-ar muta la Targoviste, de unde vine tradarea. Ei spuneau de acel cutremur si de acea bombardare asupra capitalei, spunea de ineficienta Casei Boborului care trebuia sa fie Iehu-ista. De fapt Ceausescu a facut premeditat aceasta casa un kitch, premeditat a ales arhitect neinstruit, premeditar a facut-o cu dilibao, premeditat a comandat kitchurile in Romania, sa zica si Alexandru Mironescu de aceasta imorala poveste SF a FSN-istilor.

 35. Noi dovezi ce demonstrează mozeria morală în care se scaldă unii : Ar fi bine sa o faceti nu numai pentru ca sustine in fapt proiectul ci pentru ca o face mintind cu nerusinare. Ori in necunostinta de cauza ceea ce oricum denota incompetenta manageriala. Citez dintr-o pozitionare ARA (asociatia “arhitectura restaurare arheologie”):
  “1. Ministerul Culturii (MC) induce în eroare opinia publică.

  În „Precizări cu privire la situaţia patrimoniului din Roşia Montană” publicate pe site-ul Ministerului Culturii în 16 septembrie 2013 (infra „Precizări”) se afirmă: „Ministerul Culturii nu a semnat vreodată un «Acord cu compania» aşa cum se sugerează în unele luări de poziţie”.
  Or:
  Ministrul Daniel Barbu, personal, a făcut în data de 9.09.2013 următoarea declaraţie la postul B1 TV (Declaraţia Barbu-B1TV): „Ministerul Culturii a avut experți în comisia de lucru care a redactat acordul cu compania [s.n.], am avut observații câteva luni și în final pe textul pregătit de dl. Șova am dat aviz cu observații pe câteva pagini”.

  2. Ministrul Culturii induce în eroare cu privire la propunerea de înscriere a Roşiei Montane pe lista de aşteptare UNESCO, declarând că nu există în arhivele MC o asemenea solicitare şi că, personal, nu cunoaşte nimic despre existenţa acesteia (Declaraţia Barbu-Realitatea Tv[1] şi Declaraţia Barbu-Antena 3[2]). Pe site-ul Ministerului Culturii se poate citi: „Nu există în arhiva Ministerului Culturii un dosar de nominalizare redactat potrivit procedurilor recomandate de UNESCO. Din analiza proceselor verbale ale Comisiei Naţionale a Monumentelor Istorice nu reiese că un asemenea dosar ar fi fost vreodată supus avizării.”
  Or:
  – Asociaţia „Arhitectură. Restaurare. Arheologie” (ARA) a adresat în anul 2009 Ministrului Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional Theodor Paleologu şi Comisiei Naţionale a Monumentelor Istorice Cererea de înscriere a sitului Roşia Montană în Lista Indicativă a României pentru introducerea în Patrimoniul Mondial a UNESCO”, împreună cu nota de fundamentare necesară (nr. înregistrare 2810 / 11.06.2009)
  – Neprimind nici un răspuns din partea fostului ministru, Asociaţia ARA a reiterat în 27 aprilie 2010 Cererea de înscriere a peisajului minier Roşia Montană în Lista Indicativă a României a monumentelor istorice cu valoare excepţională propuse a fi înscrise pe Lista Patrimoniului cultural Mondial al UNESCO, împreună cu nota de fundamentare transpusă în forma necesară pentru Lista Indicativă a României şi tradusă în limba franceză. Această solicitare a fost adresată ministrului Culturii şi Patrimoniului Naţional Kelemen Hunor (nr. înregistrare 1637 / 27.09.2010).
  – Comisia Naţională a Monumentelor Istorice (CNMI) consemnează în 26 ianuarie 2011 opinia favorabilă a membrilor săi faţă de propunerea de înscriere a Roşiei Montane pe Lista Indicativă a României pentru Lista Patrimoniului Mondial UNESCO, adresată comisiei de către prof. Şerban Cantacuzino (preşedinte ProPatrimonio, FSA – Fellow of the Society of Antiquaries, membru RIBA – Royal Institute of British Architects), arh. Şerban Țigănaş (preşedinte al Ordinului Arhitecţilor din România), arh. Şerban Sturdza (vicepreşedinte ProPatrimonio, vicepreședinte OAR), arh. Peter Derer (Președinte Uniunea Arhitecţilor din România), prof. Sergiu Nistor (preşedinte ICOMOS România) (Procesul verbal cu nr. înregistrare 342/26.01.2011).

  3. Ministrul Culturii dezinformează (Declaraţia Barbu-Realitatea TV şi Declaraţia Barbu-Antena 3) cu privire la calitatea profesională a „dosarului” depus de asociaţia ARA pentru introducerea Roşiei Montane în Lista Indicativă României pentru înscrierea în Patrimoniul Mondial, calificându-l drept inoportun şi ilegitim.
  Or:
  – Nota de fundamentare necesară înscrierii Roşiei Montane pe Lista Indicativă a României pentru Patrimoniul Mondial, depusă la MC de către Asociaţia ARA în 2009 şi 2010, a fost întocmită respectând normele de aplicare a Convenţiei Patrimoniului Mondial (Operational Guidelines for the Implementation of the World Heritage Convention).[3] Sugerăm d-lui ministru Daniel Barbu să compare calitatea modului de întocmire a Notei de fundamentare depusă de ARA[4] pentru Roşia Montană cu superficialitatea notelor de fundamentare întocmite de MC, prin instituţiile sale, pentru introducerea pe lista indicativă a României a Culelor din Oltenia, a oraşelor Sibiu, Alba Iulia etc![5]”

  Ba, mai mult îngălatul ăsta de ministru declară acum că introducerea unui site ca Roşoa Montana în Patrimoniul UNESCO nu ne-ar aduce nici un câştig !( o fi şi ăsta ovrei, că numai ăştia judecă aşa 😆 ).
  Dar oare una din dovezile incontestabile a continuităţii poporului roman pe aceste meleaguri, nu merită păstrată cu orice preţ !
  Dar când eşti un venetic adus pe aici de vânturile Istoriei, e drept că nu te prea interesează cine şi ce a a fost aici,înaintea ta, ci doar cine va mai rămâne de acum înainte !
  Printre care ţii cu dinţii să te afli şi tu !
  Mozerabil(i) !

 36. Mai mult ca sigur ca imparatul grec nascut la Tesalonic care va fi pus de Ingeri Imparat la Constantinopol, dupa al treilea razboi mondial, va fi un Cantacuzino. Asta conform traditiei istorice si din Romania, cu atat mai mult cu cat la caderea Constanopolelui, familia imperiala Cantacuzino era privilegiata, copii acestui imparat care a fost sacrificat de sultan au fost privilegiati, iar turcii il numeau pe cel mai mare fiu Cantacuzino cu porecla Seitanoglu, adica fiul lui Satana, facand referire la renasterea Imperiului bizantin din propria cenusa, ca pasarea mitologica Phoenix, caci aceasta se va intampla, prin Cantacuzino care va fi pus ( la indicatia Ingerilor ) de Britanici si americani imparat la Constantinopol unde va fi instalat un Guvern Mondial, va renaste imperiul bizantin fondat de Constantin cel Mare. Acel Cantacuzino numit de turcii de rand Seitanoglu era al doilea om bogat in Imperiul Otoman dupa Sultan. Se pare ca Kemal Ataturk nu a placut aceasta varianta a sultanului de l-a inlaturat pe sultan, desi el era fondatorul regatului de nord turc.

 37. Este posibil ca acel Cantacuzino care va fi instalat de britanici si americani Imparat la Constantinopol la indicatia ingerului sa aiba si ceva origini anglo-americane, stiti !: teoria caselor regale Europene si a cununiilor intre persoane din ele ( sau cununia unei principese romane cu fiul lui Ruchard Nixon ), care sa le perpetueze. Recentele casatorii ale printesei din Suedia, a Principesei Margareta, a Printului Willian evoca un fapt notabil mentionat in cartea: “The Historical Jesus: The Life of a Mediterranean Jewish Peasant”, scrisa de John Dominic Crossan. Acel imparat pus de anglo-americani la indicatia Ingerilor va avea darul ca sa stie unde este aurul si argintul, iar pe vremnea lui aurul va fi intors cu lopata, si saracul va fi bogat ca boierul, iar pamantul va rodi foarte mult recoltele pe care le da.

 38. Eu cred ca nimeni din lumea asta nu ar fi prost cum spune calugarul Paisie Athonitul ca ar fi englezul si americanul ( pentru ca ar instala pe imparatul grec la Constantinopol doar ascultand de Ingeri, ma rog, in opinia lui popeasca cica ar lasa si ingadui sa fie imparat nu pentru ca anglo-americanii ar iubi de greci, ci dintr-un interes meschin, insa nu este asa, grecii nu ii iubesc pe anglo-americani, desi ei ii vor scapa de multe belele, ba chiar le vor darui si un imparat bun nu numai asa de forma, ca o ideea abstracta, ci si din punct de vedere genetic ), ca sa instaleze un imparat la Constantinopol doar asa de dragul unor Ingeri, daca nu ar fi acela si ceva legatura de spita imperiala si cu cei care il instaleaza, pentru ca Grecia nu va participa la cel de al treilea razboi mondial, stiti atat zidul numit Salamina, cat si problema Ciprului si a Imparatului Demetrios care nu se angaja in perioada ocupatiei Seleucide si a macabeilor in contra lor, pentru ca acest al treilea razboi mondial va fi declansat de macabei ca a treia revolta a evreilor, numita a lui Bar Kokhba, in care grecii nu au fost implicati. Ba chiar de-a lungul istoriei grecilor, ei nu au avut vreo miscare armata ca popor impotriva unui conflict care sa provoace o conflagratie de tipul celei de a treia revolte a iudeilor zisa a lui Bar Kokhba.

 39. SUA ar putea intra în faliment pe 17 octombrie

  http://romanian.ruvr.ru/news/2013_09_25/SUA-ar-putea-intra-in-faliment-pe-17-octombrie-5957/

  America ar putea intra în faliment pe 17 octombrie, dacă nu va fi adoptată urgent legea cu privire la ridicarea plafonul datoriei de stat.

  Avertismentul vine din partea secretarului american al Trezoreriei, Jacob Lew.

  Într-o scrisoare adresată liderilor Congresului, Lew afirmă că, de data aceasta, consecinţele pentru SUA vor fi mai grave decât în 2001, când o situaţie similară a provocat scăderea ratingului de credit.

  Lew mai menţionează că, peste trei săptămâni, în contul trezoreriei vor fi doar 30 de miliarde de dolari, în timp ce obligaţiile financiare americane în această perioadă ar putea fi de două ori mai mari.
  —————————————————————-

  Elefantul, adus de şoricel (Israel) pe marginea prăpastiei !

  Şi dacă reuşesc să-i mai prostească/cumpere încăodată pe aleşii americani, tot în fundul gropii ajung până la urmă !!

 40. Un protest primit de la un tanar care s-a saturat de clasa politica

  Protestez !

  NU ESTE NECESAR CA TOTI SA FITI DE ACORD CU CELE DE MAI JOS.
  (citeste si mai vorbim)

  Nu înţeleg de ce ţipă Ponta si Băsescu la mine. De ce mă ameninţă că
  intră România în colaps. În ceea ce mă priveşte, ţara mi se pare în
  colaps dintodeauna. De când m-am născut. Comuniştii, nu ştiu cum se făcea,
  dar nu se ajungeau fără să ne ia la contract porcul din coteţ. Erau
  stăpâni pe livada noastră, pe cazanul cu ţuică, pe orătăniile din
  bătătură.
  Pe capitalişti i-am primit cu bucurie generoasă, aproape
  nefirească.Trezirea din reverie m-a dus în primul colaps. În
  dificultate a fost ţara şi la mica privatizare, şi la
  marea privatizare, şi după ce am scăpat de primul FMI, şi când
  duduia economia, şi când căutam luminiţa de la capătul tunelului, pe
  care văd că n-am mai găsit-o. Va
  fi, probabil, lumânarea de la căpătâiul părinţilor şi bunilor noştri.
  Şi-acum aud că România se duce fix în faliment. Iar guvernantii mă
  solicită să fiu solidară nu ştiu cu cine, să dau 25% din leafa mea,
  15% din pensia mea.
  Mă uit la Băsescu, la Ponta si la cei ce se perinda zilnic la
  televizor şi nu seamănă a om aflat în criză. Nici Guvernul sau
  Parlamentul nu sunt în criză. Nici miile de hectare de vile nu-s
  crizate. Dar, defectul meu, am avut ochi de văzut şi urechi de auzit.
  – Da. Aparatul de Stat este uriaş. Dar nu populaţia l-a făcut uriaş.
  Voi, clasa politică, l-aţi transformat în monstru.
  – Dacă există un monstru care căpuşează mediul privat, acela nu este
  profesorul, doctorul, inginerul, funcţionarul public; monstrul care a
  încălecat ţara asta sunteţi voi, clasa politică. Şi pentru că sunteţi
  la putere peste tot, voi,
  PDL, PSD PNL si gascutele mai mici, PC, UDMR, Partida romilor,
  partidele minuscule cu tenta de reprezentant minoritati, sunteţi
  grasul care l-a încălecat pe slab !
  Aţi devastat România cum nici popoarele migratoare n-ar fi reuşit.
  Şi-apoi aţi călărit ţara, aţi luat-o sub asuprire. Nici nu mai poate
  respira, de câtă clientelă i-aţi vârât pe gât.
  – Aţi spart instituţiile Statului nu pentru că aşa era necesar, ci
  pentru că vă trebuiau posturi de conducere pentru clientela de
  partid.
  – Aţi creat instituţii noi nu pentru că nu funcţiona statul fără ele,
  ci pentru că aţi avut un mofturos căruia, fiindcă i s-a năzărit să fie
  mare director, mare preşedinte, i-aţi fabricat o instituţie.
  Şi nu v-a ajuns: an de an, legislatură de legislatură, aţi mai creat
  alte structuri; aţi adus directori noi, ceilalţi au rămas în
  sistem.Capuse lacome,corupte si fara control,ce fac ca legea si bunul
  simt sa nu se intalneasca nicicand.
  – Nu populaţia ocroteşte fărădelegea în ţara asta, ci voi, cu
  cercurile voastre de interese cu tot.
  – Nu populaţia a votat pensii de 370.000.000 lei vechi. Şi venituri de
  100.000 de euro pe an, de la stat.Voi, clasa politică, aţi făcut-o: în
  guvernele formate din partidele voastre, în parlamentul format din
  partidele voastre, iar legile le-a promulgat…
  instituţia preşedintelui României.
  – Nu mama-mare din pământ a distrus industria, a vândut petrolul şi
  rafinăriile, a tăiat pădurile şi a mânărit pământurile. Ministere
  conduse de voi, clasa politică, au făcut-o. Prefecturile voastre,
  Consiliile judeţene ale voastre, Primăriile voastre.
  – Nu populaţia a prăpădit banii statului – sute şi mii de miliarde de
  lei, munţi de bani, pe licitaţii trucate, pe lucrări proaste, inutile,
  pe şosele cu gropi, pe autostrăzi care înghit bani cu ghiotura, ci
  primarii voştri, ai clasei politice; consilierii voştri, ai clasei
  politice; miniştrii voştri, ai clasei politice.
  – Nu populaţia a organizat doi ani întregi de dănţuieli, de parcă venea
  sfârşitul lumii. Voi, clasa politică, aţi făcut-o. Pe banii cui ?! Pe
  ăştia pe care-i tăiaţi de la pensionari !
  – V-aţi construit un aparat uriaş de represiune: ministere, agenţii,
  deconcentrate conduse de voi şi clientela voastră politică. Prin ei,
  controlaţi tot, terorizaţi instituţiile mai ceva decât poliţia
  politică a lui Ceauşescu.
  – Nu populaţia se află în A.G.A. şi C.A. din Companiile şi Băncile de
  Stat, plătite, am văzut, regeşte, ci voi, clasa politică.
  – Nu populaţia a stricat ţara asta la fiecare patru ani, ci voi, clasa politică.
  Cum aţi venit, aţi distrus tot ceea ce a făcut guvernul de dinainte
  şi aţi luat-o iar de la zero. Şi-apoi, aţi rostogolit vinovăţii între
  voi, partidele politice, de parcă aţi fi jucat ping-pong cu România.
  Daţi-vă afară întâi pe voi şi clanurile voastre şi-apoi să v-atingeţi
  de părinţii noştri !
  Şi veniţi, acum, să mă trageţi de urechi pe mine. Să ne trageţi de
  urechi pe noi, că se duce România de râpă.
  Vreţi s-o scoateţi din criză pe spinarea şomerilor, a pensionarilor şi a
  bugetarilor de execuţie, cei care vă ţin în spate aleşii şi numiţii,
  în funcţiile de conducere.
  Cu ce curaj ? Cu ce moralitate ? Cata nesimtire ! …
  Până să vă atingeţi de pensionarul ăla slăbănog, de profesorul care
  v-a pus creionul în mână,de medical care se zbate sa salveze viata
  romanului, dar si a voastra, restructuraţi-vă întâi pe voi !
  Daţi-vă afară şi în şomaj pe voi, pe oamenii voştri, ai clasei
  politice, şi după aceea scuipaţi pe noi.După aceea umblaţi la
  salariile şi pensiile necăjite.
  După aceea să-l certaţi pe bătrân că mai are îndrăzneala să
  trăiască, să ducă România-n faliment, cu venitul lui gras, de 500,
  sau de 600 de lei.
  1.Dacă nu sunteţi capabili să comasaţi sau să desfiinţaţi instituţiile
  de pomană create de voi, clasa politică, măcar reduceţi numărul de
  directori. Aveţi o droaie de şefi. Aţi umplut ţara de şefi. Pe ei
  daţi-i afară întâi şi după aceea ajungeţi la pensionar. Sau la doctor.
  2. Trei sferturi dintre directorii voştri pe care i-aţi instalat,
  moţ, în instituţiile bugetare, au afaceri acasă. Fac afaceri cu banul
  public.
  Daţi-i pe aceştia afară! Nu ei să mănânce cu două guri, şi de la
  Firma lor grasă, şi de la buget, iar altul să crape de foame !
  3. Luaţi-vă clientela politică din toate A.G.A şi C.A. ale Companiilor
  de Stat, de pe lângă primării, consilii judeţene şi ministere. Aveţi
  deja directori acolo, există specialişti.
  4. Daţi-vă afară consilierii de la birourile demnitarului. De ce aţi
  crede că ei sunt mai puţin paraziţi pe buget decât profesorul ?
  5. Daţi-vă afară consilierii de pe lângă miniştri, secretari de stat,
  subsecretari de stat, primari, prefecţi, preşedinţi de consilii
  judeţene, căţel, purcel, directori generali, din
  Companiile de Stat, din parcurile industriale !
  6. Încetaţi să mai căpuşaţi ministerele / primăriile / consiliile
  judeţene cu clientela pe care o serviţi cu miliarde de euro.
  7. Voi, clasa politică, aţi creat şi întreţineţi evaziunea fiscală şi
  munca la negru.mita, spaguiala si incorectitudinea. Oamenii voştri, ai
  partidelor, protejează, feresc si indruma intretinerea situatiei
  confuze. Îi apără (cu implicarea organelor Statului), să nu-i
  descopere pe cei ce incalca legea. Spaguiala nu are frontiere
  partinice. Se ia si se imparte frateste. Aceasta reprezinta liantul
  incalcarilor legilor. Pe toti acestia ii
  apără de lege, prin incalcarea legilor, in detrimentul omului sincer,
  neprotejat si aflat in afara acestui cerc de protejati.
  8.După ce veţi face toate astea, abia atunci să aveţi îndrăzneala să
  vă legaţi de bătrânii acestei ţări, de oamenii cinstiti si (pana acum)
  rabdatori.Asta este România, domnule Băsescu !Asta este Romania,
  domnule Ponta !
  O ştiţi, o cunoaşteţi, dar nu îndrăzniţi să vă apropiaţi de
  clanuri.Dar vă este la îndemână să-i jupuiţi de vii pe bătrâni.Sunt
  inofensivi, ascultători, mult prea blajini, tăcuţi.Loviţi-i cu nădejde
  !Ei nu ţipă.

  Daţi mai departe la toţi prietenii şi cunoscuţii, poate aşa o să ne
  trezim şi o să le dăm ce merită acestei adunaturi mafiote de golani.

  Nu are dreptate acest tanar?

  Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
  Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
  Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele……
  Reinhold Niebuhr

 41. Mai vreti euro? Euroscepticismul este in crestere din cauza crizei

  Nivelul euroscepticismului este in crestere in Franta, Germania, Italia si Spania, in paralel cu o crestere a nivelului neincrederii fata de euro, potrivit unui sondaj efectuat in aceste patru tari pentru ziarul francez La Croix, relateaza Mediafax.
  pub Vino la ProVision Day! Conferinta dedicata securitatii informatiei
  O majoritate a persoanelor intervievate considera ca apartenenta la Uniunea Europeana (UE) este un lucru bun, potrivit acestui sondaj efectuat de catre institutul Ifop, dupa cinci ani de la falimentul Bancii Lehman Brothers, care a marcat inceputul crizei.
  Insa aceasta majoritate scade in favoarea euroscepticilor, care cred ca apartenenta la UE este un lucru rau,si anume 37% in Spania (fata de 26% in iunie 2012), 43% in Franta (fata de 38% in iunie 2012), 44% in Germania (36%) si 45% in Italia (39%).
  La fel, doar o minoritate doreste abandonarea euro in vederea revenirii la moneda nationala, dar aceasta minoritate este in crestere in trei dintre cele patru tari, si anume 43% in Germania (fata de 39% in iunie 2012), 38% in Spania (25%), 35% in Italia (28%), pe cand in Franta nivelul actual este de 33%, mai mic fata de cel de 35% inregistrat in iunie 2012.
  Persoanele chestionate in cele patru tari sunt masiv ingrijorate de nivelul deficitelor si datoriei publice (85% in Germania, 91% in Franta, 92% in Spania si 95% in Italia).
  In schimb, germanii, chemati la urne in cadrul unor alegeri generale duminica, se dovedesc a fi mai optimisti decat vecinii lor din sud.

  Doar 31% dintre germanii chestionati apreciaza ca tara lor ar putea sa se confrunte cu o situatie asemanatoare Greciei, in timp ce proportia francezilor este de 54%, a spaniolilor de 56%, iar a italienilor de 58%.
  Doar 37% dintre germani considera ca se afla “in continuare in plina” criza, fata de 66% dintre spanioli, 68% dintre italieni si 69% dintre francezi.
  De asemenea, 39% dintre cele aproximativ 1.000 de persoane intervievate in Germania considera ca criza le afecteaza “mult sau destul de mult viata personala”, mult mai putini ca in Franta (79%), Spania (84%) si Italia (89%).
  Studiul a fost realizat de catre Ifop, pentru La Croix, pe un esantion de 4006 persoane, reprezentativ pentru populatiile franceza, germana, italiana si spaniola, potrivit metodei cotelor conform stratificarii pe regiuni, cu 1.002 interviuri in Franta, 1.000 in Germania, 1.004 in Italia si 1.000 in Spania. Esantionul a fost chestionat online, in perioada 29 august-4 septembrie.

  Citeste mai mult: http://www.wall-street.ro/articol/International/154236/euroscepticismul-este-in-crestere-din-cauza-crizei.html#ixzz2gOdHO2O7
  Follow us: @WallStreetRo on Twitter | WallStreetRo on Facebook

 42. Se va forma o REPUBLICA RROMA pe teritoriul Romaniei?

  Posted in TIGANI by saccsiv on septembrie 30, 2013
  Sa ne amintim ca manelizarea a inceput cand CNN, trambita politicii corecte mondiale, a criticat autoritatile romane ca tiganii nu-si pot exprima “creatiile artistice“ in mass-media de la noi. Imediat PRO TV s-a aliniat si a inceput o intensa promovare a “artistilor“ si a subculturii lor.

  CNN, a fost fondat de catre Ted Turner, cel ce numea crestinismul ca fiind religia invinsilor iar pe opozantii avortului ii poreclea “bozos“(prosti, incompetenti, mascarici). În 1998, Ted Turner a făgăduit solemn că va da mai mult de 1 miliard pentru ONU ca să fie cheltuiţi în implementarea planurilor de reducere a populaţiei la scară planetară. Intr-un interviu în Audubon Magazine, acesta spunea:

  “O populaţie totală de 250-300 de milioane de oameni, o reducere de 95% din prezentul nivel, ar fi ideal.”

  Cititi va rog si articolul:

  EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

  Ca o paranteza, tot de numele lui se leaga indobitocirea prin anumite desene animate a copiilor. Nu intru in detalii, dar cred ca toti ati observat cam ce promoveaza ele … Ma refer la cele marca Cartoon Network.

  Interesant de studiat este si:

  TED TURNER’S REMARKS
  Presenting The Synergos Institute’s Annual Award for Outstanding Leadership in Bridging Divides to David Rockefeller

  Cat despre Pro tv, detalii despre stapanii acesteia gasiti la:

  Personalitati si organizatii : familia de evrei LAUDER, Estee LAUDER Companies si Pro TV

  Evident, cu timpul s-au raliat programului de manelizare a Romaniei aproape toate televiziunile.

  La ce ne putem astepta in viitor?

  Iata ce putem citi in articolul Harta Noii Ordini Europene: ARDEALUL revine Ungariei si OLTENIA, “Tara tiganilor”:

  La inceputul lunii decembrie 1989, presedintele Romaniei socialiste, Nicolae Ceausescu, a primit din partea lui Iulian Vlad un raport despre discutiile din Malta dintre celor doua mari super-puteri de la acea vreme, Statele Unite si URSS. Raportul vorbeste despre ”un nou echilibru pe continentul european”, respectiv ”redefinirea sferelor de influenta”. Documentul a fost facut public si nu insistam asupra lui. Ceea ce nu se stie, este faptul ca alaturi de informatiile mai sus amintite, spionii romani care s-au ocupat de operatiunea ”Malta” au mai adus si o harta. Acest document a produs pe plan intern, in timp, demisia unui sef de Mare Stat Major al Armatei Romane si o catastrofa aeronautica: cea de la Balotesti, din 1995. Pe plan extern, tot ceea ce continea la acel moment harta s-a produs sau este pe cale sa se produca. Va prezentam o reproducere a documentului care se afla la biblioteca din Bucuresti a Miscarii Legionare.

  Pe 31 octombrie 2000, generalul de corp de armata Mircea Chelaru, la vremea respectiva sef al Marelui Stat Major al Armatei, a anuntat o conferinta de presa ad-hoc, seara tarziu. El a declarat, spre uluirea asistentei, ca structuri de tip mafiot incearca sa destabilizeze Romania si sa enclavizeze sudul Olteniei. Adica sa constituie o veritabila ”Republica a Olteniei”. Generalul nu a dat alte amanunte. La cateva ore, in replica, a venit raspunsul Ministerului de Interne, prin generalul Mircea Muresan, care a spus ca ”se poate vorbi de elemente de crima organizata, generate de nivelul scazut de trai, de saracie. Este vorba despre recuperatori, traficanti de droguri si cei implicati in fenomenul prostitutiei. Daca nu tinem sub control fenomenul, in timp, e posibil sa devina un pericol”. A doua zi, pe 1 noiembrie 2000, Mircea Chelaru si-a dat demisia din functia de sef al Marelui Stat Major al Armatei. Despre ce era vorba? In 1992, William B. Wood, geograf sef al Departamentului de Stat american (fost ambasador SUA in Afganistan), dadea publicitatii o harta cu noile granite ale statelor Europei, granite care ar fi trebuit modificate in virtutea intereselor strategice de dupa caderea blocului comunist. Adica intelegerea de la Malta.

  Pe scurt, se preconiza ca: Scotia devine independenta; o parte a Irlandei de Nord se uneste cu Republica Irlanda; Bretania se desprinde de Franta; Tara Bascilor si Catalunia se desprind de Spania; Italia se divide in zona de nord si zona de sud; Belgia se divide in Flandra si Wallonia; Cehoslovacia se rupe in doua; Kaliningrad va fi o zona autonoma in cadrul Rusiei; Kosovo se alipeste Albaniei; Transilvania devine parte a Ungariei; actualele judete Dolj, Caras-Severin si Timis se desprind de Romania si devin o tara a tiganilor; partea vestica a Basarabiei revine Romaniei; partea estica a Basarabiei, inclusiv Transnistria, devin zona autonoma ”Dniester” in cadrul Ucrainei.

  Publicatia franceza ”L′evenement de Jeudi” arata harta mai sus mentionata, in octombrie 1992. Peste Romania de sud-vest scrie ”Tigani”. Un asemenea document primise Ceausescu si despre el vorbea si generalul Chelaru.

  a21

  Ce spune harta si ce s-a intamplat

  Iata paralele dintre datele hartii mai sus amintite si evenimentele de pe batranul continent, din 1990 pana astazi:

  – In 1993 Cehoslovacia a disparut de pe harta lumii si au aparut Cehia si Slovacia. Pasnic.

  – Divizarea Iugoslaviei, asa cum vorbea documentul, a fost efectul unui sir de conflicte armate incepand cu 1990, cand Germania recunoaste prima independenta Sloveniei si Croatiei. In 1991 incepe razboiul dintre sarbi si croati, iar in 1992 cel dintre sarbi si bosniaci.

  – In 1996 mafia albaneza preia controlul traficului de droguri din Balcani.

  – In 1999 au loc bombardamentele NATO din Serbia.

  – In februarie 2008 Kosovo isi declara independenta fata de Serbia, cu recunoasterea UE si SUA. Este foarte posibil sa se uneasca cu Albania in urmatoarea perioada.

  – In noiembrie 2007, premierul regional scotian Alex Salmond, seful Partidului National Scotian (SNP), a vorbit pentru prima oara despre un calendar de separare de Marea Britanie si a prezis ca Scotia va fi independenta peste 10 ani, respectiv in 2017. Salmond a promis organizarea unui referendum asupra independentei Scotiei inainte de alegerile regionale din 2011.

  – In noiembrie 2007 flamanzii din Belgia au aprins scanteia scindarii – deputatii flamanzi au votat o lege care vizeaza reducerea drepturilor de vot ale francofonilor. Acest lucru s-a intamplat pentru prima oara de la independenta Belgiei, in 1830.

  – In vara anului 2009, guvernul Berlusconi a fost zguduit de un scandal care a readus in actualitate ideea secesiunii dintre sudul si nordul Italiei.

  – “Eliberarea” bretonilor, considerati urmasi ai celtilor veniti din insulele britanice, de sub “opresiunea franceza” este sustinuta de Armata Revolutionara Bretona, care si-a inceput activitatea inca de la inceputul anilor 1970. Nascuta ca o copie fidela a Armatei Republicane Irlandeze (IRA), organizatia bretona apartine aripii extremiste a miscarii nationaliste Emgann, miscare al carei obiectiv este independenta Bretaniei fata de Franta.

  – In anul 2009 locuitorii din mai multe zone ale Cataloniei au participat la un referendum ”simbolic” privind independenta acestei regiuni fata de guvernul de la Madrid.

  – ”Situatia din Craiova a scapat de sub control si cred ca nu mai poate fi stapanita. Nu mai ai curaj sa iesi seara pe strada”. Afirmatia apartinea presedintelui Consiliului Judetean Dolj, Ion Preoteasa, si era legata de escaladarea luptelor de strada intre clanurile mafiote din Banie in ultimele luni ale anului 2007. Au urmat anii 2008 si 2009, cand razboaiele dintre clanurile de tigani din Craiova s-au derulat chiar in centrul orasului, langa Tribunalul Judetean, in plina zi.

  Chelaru: ” Oltenia urma sa se desprinda de Romania in decembrie 2000”

 43. Am câteodată impresia că oricât de inteligenţi ar fi unele/unii, mizeria politică ce a inundat România este atât de jegoasă încât orice fel de analiză, oricât de sclipitoare şi logică este supusă greşelii.
  Speranţa mea este că ceea ce vedem noi, bâlciul la care asistăm este atât de bine regizat încât fără o intervenţie din afară, chiar la limita înţelegerii şi împărţirii sferelor de influenţă, sau a unei mişcări naţionale de genul şi amploarea celei legionare ( de ce nu vrem să înţelegem că nu trebuie lăsaţi alţii să ne (re)scrie Istoria, dar mai ales că acum nu se mai pot repeta unele greşeli regretabile din trecut, deşi cei care le-au provocat nu s-au schimbat mai de loc 🙄 ?!), deci fără a exista ,ăcar una dintre premise, continuăm să orbecăim în noaptea politică românească, în timp ce unii beneficiază de acele infraroşii care le permit să întreprindă toate acţiunile criminale împotriva Statului Român, ba mai mult, să supravegheze la sânge toate mişcările ce le sunt defavorabile !
  Faptul că cineva-şi închipuie că fără BRICA, dar mai ales fără Rusia, vecinul nostru geografic şi însoţitoarea pe drumul credinţei ortodocse, vom putea scăpa din strânsoarea iudeo- masonică ce s-a încolăcit de zeci de ani, ca un boa constrictor, pe trupul din ce în mai vlăguit al acestui neam, este una din cele mai impardonabile greşeli .
  Făcute fie de frică, din lipsă de curaj sau viziune fie din naivitate politică sau chiar din perversa idee infiltrată şi indusă pe toate căile, că ruşii ne-au făcut cel mai mare rău, uitându-se sau scăpându-se din vedere că atunci când ni se întâmplau toate grozăviile cei care conduceau şi dictau Uniunea Sovietică erau de aceaşi etnie cu cei care conduc astăzi Uniunea Europeană 🙄
  Ce-i atât de greu de observat, când şi atunci şi astăzi peste 80% din cei care dictează sancţiuni, sărăcie sau războaie sunt aceiaşi pretutindenari a căror patrie este precum a cucului,şi a căror religie este doar banul :mrgreen:
  Dacă nu aderăm la BRICA, la cine mai avem speranţe să scăpăm din strânsoarea aceasta ce poate deveni mortală, în curând, pentru că spre ghinionul nostru am fost dăruiţi de Dumnezeu cu tot ce-şi poate dori un popor. Chiar şi cu oameni pe măsură, doar că în vârf s-au căţărat toate gunoaiele !
  Se pare că pe plan intern, fără Crin Antonescu, nu poate fi vorba de o redeşteptare naţională!
  Iar acest lucru se vede din felul în care este atacat de toate leprele , de toate culorile şi de toate orientările religioase în afară de Ortodoxie !
  De nu vom ştii să-l apărăm până la capăt, vina nu-i (doar) a lui !

 44. Ar fi penibilă, dacă n-ar fi oribilă, încercarea unui legionar ante şi mamut post, comunist de a condamna nişte evidenţe de care nimeni nu mai poate face abstracţie decât cu preţul căderii în ridicol şi a pierderii oricărei brume de credibilitate. Pentru Nicolae Manolescu, în calitatea sa de critic literar ( ce meserie parşivă şi inutilă de a încerca să bagi pe gât unora ceea ce-ţi place ţie şi să critici sau să ascunzi de ochii lumii, ceea ce nu-ţi place ţie, sau vremelnicei Puteri nu-i convine 🙄 ) aruncarea cu fumigene în direcţia în care se iveşte o încercare sinceră şi timidă de a compara “odiosul” comunism cu “binefăcătorul” capitalism, diferenţă ce se observă uşor şi cu ochiul liber, se transformă în atentat la bunele clişee, la apariţia cărora unii ca el au contribuit decisiv ! Una este să condamni capitalismul , cu grijă ascuns de ochii lumii în comunism, când Fata Morgana era imposibil de pipăit şi alta acum când formidabilul capitalism se dovedeşte o târfă de lux, ce-şi oferă, şi încă pe gratis, favorurile unor parveniţi sociali, culmea!, mai ales din rândurile fostului regim, atât de blamat astăzi de ei ! Că de condamnat, mai greu ! Că se ajunge la situaţii groteşti, în care fiul, Volodea, trebuie să-şi condamne babacul, bătrânul cominternist Tismeneţki, dacă nu pentru crime, măcar pentru faptul că el împreună cu şleahta lor ( Neulander, Patapievici, Oişteani, Pauker , ş.a., toţi de aceaşi etnie şi mânaţi de aceaşi ură împotriva acestui neam creştin) a contribuit decisiv la distrugerea elitelor româneşti, ucise , (la comanda lor !!!) de bestiile scoase la lumina judecăţii de abia acum, după un sfert de secol, în care şi unii (executanţii) şi ceilalţi ( ideologii) s-au bucurat de foloase necuvenite din partea unui popor prea blând şi credul ! Altfel cum puteau un Vişinescu să-şi trăiască liniştit bătrâneţile n libertate, cu pensii de 3-4 ori mai mari decât ale unor medici, profesori, ingineri sau chiar academicieni , iar un urmaş de tristă amintire al neamului ajuns în România pe tancurile sovietice, să condamne, de ochii lumii, dar pe bani grei opera de căpătâi a lui ta-su, sau altul să conducă Institutul Cultural ROMÂN :mrgreen: Încercarea de a-i mai păcăli pe oameni cu ororile comunismului şi binefacerile capitalismului, acum, când fiecare e liber să vadă şi să judece, dar mai ales să compare, cele întâmplate în România, aducând argumente, mai toate false, numai în favoarea capitalismului ăsta (de cumetrie, cum îl numeşte unul care a contribuit decisiv la naşterea lui!) nu poate fi nici reuşită, nici apreciată ! Şi dacă până mai ieri dădeam vina doar pe ai noştri cocoţaţi/aduşi la conducere, se observă din ce în ce mai clar şi-n lume acelaşi impas social internaţional în care s-a ajuns ! Mai mult, se observă acum, deloc voalat, cine esteîn spatele tuturor fărădelegilor : Jandarmul, de fapt mercenarul, trimis la luptă de către oculta iudeo-masonică ! Împotriva a tot ce nu acceptă o vasalitate, de o cruzime vecină cu nebunia ! Au încercat şi înainte să conducă prin concepte, dar acum s-a ajuns la fundul sacului. Fapt ce se dovedeşte cel mai clar, din păcate, în România, din care au dispărut toate condiţiile şi aşa modeste, de viaţă, dar mai grav şi toate bogăţiile ei, trecute cu cinism în mâini străine şi pline de valută, dar şi de sânge, uneori 🙄

 45. SA SPERAM CA LA NOI , EUROPENI ADEVARATI , NU SE VA AJUNGE CHIAR IN HALUL ASTA , CA-N KIRKIZTAN ……. !

  Guvernator kirkiz, luat ostatic pentru ca vinde aurul pe „nimic”

  2013-10-07 · 19:34:35 | Autor: Adina Mutar

  Un grup de protestatari kirkizi l-au luat ostatic pe guvernatorul regiunii Issyk-Kul, Emil Bek Kaptagaev, din cauza unui contract minier cu o companie canadiana.

  Protestatarii au blocat masina guvernatorului si l-au rapit

  Protestatrii au cerut guvernatorului sa reconsidere contractul cu compania canadiana Centera Gold Inc. in ceea ce priveste exploatarea minei de aur Kumtor, din Issyk-Kul. In urma cu cateva zile, reprezentantii companiei si ai Guvernului kirkiz au semnat un memo prin care se imparte profitul in jumatate. Insa protestatrii considera ca in interesul republicii este ca aceasta sa ia 70% din profit.

  Drept urmare, protestatarii au blocat masina guvernatorului si l-au luat ostatic. Autoritatile n-au reusit sa-l elibereze. Contractul anterior, semnat in urma cu patru ani, era mult mai pagubos decat cel semnat recent, de aceea a si fost blocat. Poporul kirkiz considera ca aurul este un tezaur national pe care nu vor sa-l imparta „la jumatate”.

 46. Bah, si la noi ar fi bine daca ar fi la fel, mai bine asiatic decat european de rahat, care nici macar nu are voie sa se adune si sa ii fie cerut consimtamantul pentru exploatarea gazelor de sist, asa ca drept de cetatean atat in impactul asupra naturii cat si in impactul social. Daca noi nu ne asumam dreptul de cetatean, atunci cine sa ni-l dea gratis ? Pe siteul carturesti este un documentar: “Tot ceea ce sclipeste/ All That Glitters” de Tomas Kudrna, probabil un kirghiz, editat sub auspiciul One World Romania, asociatie declarata impotriva abuzurilor capitalismului tiganesc cum am numit eu capitalismul casei lui Iehu, al lui Iliescu si FSN. Iata ce scrie ca review asociat acestui documentar kirghiz: “La prima vedere, pare că timpul s-a oprit în satul Barskon din Kârgâzstan. Nurbek, protagonistul acestui film, lucrează de 10 ani în mina locală de aur exploatată de o corporație internațională. În 1998, două tone de cianură de la această mină s-au scurs în râu, otrăvind sute de săteni. Mina de aur pare a fi parabola acestei combinații originale de capitalism și democrație, care s-a încetățenit într-o țară care, de altfel, arată ca un muzeu sovietic în aer liber.”. E unul Marincea care declara ca proiectul Rsoia Montana al jidanului corupt e de categoria unei tari ca Papua Guineea, dar eu zic ca e de rahat de fapt, unul cu mizerie de carater, adica cu mizerie iremediabila care reprezinta moartea cea de a doua.