Miercuri, 11 aprilie 2012. A reapărut cifra fatidică 11. Azi e în 11 și a fost cutremur de 8,7 și de 8,6 și 8,2 în Indonezia. „Fiecare cifră are vibraţia ei şi vibraţia influenţează ziua respectivă, dar întotdeauna există două feţe ale unei medalii, există o parte pozitivă şi una negativă. Multe dezastre s-au întâmplat pe data de 11, întrucât în numerologie, 11 este considerat număr maestru, 11 înseamnă o amplificare a cifrei 1”, explică astrologul Oana Hanganu. Iar Mihai Voropchievici, specialist în arte divinitorii, susţine că cifra 11 are o conotaţie nefastă. Cifra 11 ar putea fi considerata un blestem, din cauza ca aminteste de evenimente tragice care au ravasit miliarde de oameni. Un cutremur devastator, de 8,9 grade pe scara Richter, a avut loc vineri dimineata, 11 martie 2011 in Japonia (rememorați, acest coșmar se poate repeta oricând, dați click pe: http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=ceym2c18OQM). Un alt incident tragic, care ar putea certifica teoria ca cifra de 11 este blestemata, este atacul terorist de la metroul din Bombay, din 2006. Pe 11 iulie 200 de persoane au murit, 700 au fost ranite grav in urma a sapte explozii de la o statie de metrou, aminteste cotidianul italian La Stampa. Una dintre cele mai mari tragedii din istorie, care i-a schimbat chiar si cursul, au fost atacurile teroriste de pe 11 septembrie 2001, din SUA. Aproximativ 3.000 de persoane au fost ucise in atacurile de la Turnurile Gemene din New York si de la Pentagon. Sau: pe 11 septembrie 1973 fostul presedinte al Chile, Salvador Allende, moare in urma unei lovituri de stat. Puterea este preluata de generalul Augusto Pinochet. E o cifră blestemată 11? Curios, azi, 11 aprilie, deși a avut loc un cutremur cu magnitudinea de 8,7 în provincia Aceh, nu s-a întâmplat nimic, n-a fost anunțat oficial nici un mort, nici o clădire dărâmată, nici un val tsunami! E de domeniul fantasticului. S-au tot căutat explicații, că plăcile tectonice s-au mișcat paralel (orizontal), nu s-au încălecat (vertical). Tot azi au avut loc alte două cutremure, succesive, de 8,6 și 8,2 în Sumatra – și nimic, slavă cerului, nu s-au anunțat nenorociri. Îmi fac admirativ cruce. În aceste locuri în 2004 s-a dat semnalul seismelor fenomenale (însoțite de tsunami), care se apropie de 9 pe scara Richter, au murit la cutremur 230.000 de persoane (rememorați, dați click pe http://www.youtube.com/watch?v=RDOuwMj7Xzo&feature=player_embedded )! De altfel, e teribil: în 2004, în 26 decembrie (de Crăciun) a fost apocalipsa în Sumatra, iar anul acesta, în 11 aprilie (observați, de Paști) cutremurul de magnitudine 8,7 a fost doar o sperietură. Puteți trage vreo concluzie? Repet, în Sumatra, în 2004 a fost cutremurul funest de Crăciun și azi, în 2012, a avut loc de Paști (las la o parte faptul că în Indonezia numai 12 la sută sunt creștini, restul sunt islamiști).
***
Am primit de la Viorel Tocan „Mesaj în Săptămâna Mare”. Viorel Tocan conduce Mișcarea Națională de Rezistență (MNR) – cine e? Găsiți date personale despre Viorel Tocan pe http://www.adevarul.ro/locale/brasov/Brasov-_Vrea_cu_orice_pret_sa_afle_adevarul_Revolutiei_0_191380947.html#
La finalul acestui mesaj public documentele legate de MNR…
„Mesaj în Săptămâna Mare”
România,
„Precum în Cer, asa si pre Pamânt”
Ne aflăm, după numărătoarea Istoriei, în anul 2012 de la Naşterea Mântuitorului, la 1978 de ani de la Patimile Lui, în sfânta zi a Floriilor.
După răbojul nefericirii Românilor, suntem la 68 de ani de la bolşevizarea Ţării, la 23 de la neocomunizarea ei şi în cel de-al 8-lea an de preşedinţie a Băsescului.
Dar ca să rămânem la cele sfinte, întrucât suntem un Neam creştin, să ne amintim ce ne învaţă Sfânta Scriptură:
În anul 34 al Epocii crestine, în ziua de 13 Martie, Iisus Hristos intra în Ierusalim însotit de o mare multime de iudei ce purtau în mâinile lor crengi de salcii si de palmieri, iar cu revarsaari de bucurie strigau: „ Osanna! Fie binecuvântat Regele care vine întru numele Domnului!, Osanna întru cei de sus”.
Pe noi, Românii, cine să ne mai însufleţească acum, pe cine să întâmpinăm şi să însoţim în urale izbucnite din inimă, câtă vreme de mai bine de 7 decenii nu mai avem un adevărat Conducător ?
Până la cea de-a doua venire a Mântuitorului pe Pământ avem nevoie de un Conducător creştin, de nezdruncinat în credinţa lui, care să-şi iubească Poporul şi să ne scape de ateii care ne conduc acum.
Fariseii urmau cortegiul cu ura în inima, pricinuita de teama pierderii influentei asupra poporului iudeu, pornit acum sa-L încoroneze pe Mesia. De aceea, ei îi cer Lui Iisus : „Învatatorule, spune ucenicilor si multimii sa taca”.
Iisus raspunde cu o maretie fulgeratoare: „Când voi face sa taca gurile acestea, pietrele vor striga”.
Fariseii de astăzi ai Neamului Românesc, având sprijinul mentorului şi stăpânului lor Întunecat, ne-au redus la tăcere. Strigătul pietrelor, care ar trebui să se ridice din tăria semeţilor noştri munţi, este doar un ecou al geamătului purtat de vânt şi înălţat spre Cer. Este geamătul neputinţei şi al nimicniciei noastre, pentru că ne-am lăsat aduşi pe ultima treaptă a decăderii, a umilinţei, dincolo de care se întinde hăul tăcerii absolute.
Pentru noi, Românii, hăul acesta nu este altceva decât ieşirea din Istorie.
După binecuvântata Duminică a Floriilor urmează pentru noi Săptămâna patimilor, în zilele căreia, prin post şi rugăciuni venite din inimile noastre şi înălţate spre Cer, ne vom întări Credinţa şi vom întrezări din nou Speranţa.
Îl vom ruga pe Tatăl Ceresc să-şi întoarcă Faţa către noi pentru credinţa neînfrântă şi jertfa moşilor şi a strămoşilor noştri, pentru sfinţenia martirilor prigoanei comuniste şi pentru rugăciunile preacuvioşilor părinţi, încă trăitori.
Tatal nostru carele esti în Ceruri
Sfinteasca-se numele Tau
Vie Împaratia Ta, faca-se voia Ta
Precum în Cer asa si pre Pamant!
În ziua a 7-a trăi-vom Minunea Învierii care, de ne vom arăta vrednici, va putea însemna şi Ziua Izbăvirii noastre, începutul recâştigării demnităţii şi onoarei, a regăsirii Identităţii ca Neam şi Ţară.
Atâta doar că, cele 7 zile pot fi 7 săptămâni sau chiar 7 luni, ceea ce ar duce la prelungirea Calvarului. Dar asta depinde doar de noi, de voinţa şi de hotărârea noastră.
Cu noi este Dumnezeu
Întelegeti Neamuri si va plecati!
Vă transmitem cu drag cele de mai sus, înspre o creştinească cugetare, împreună cu caldele şi sincerele noastre urări, prilejuite de Sfintele Sărbători în care prăznuim Învierea Mântuitorului
Bunul Dumnezeu să vă dăruiască ani mulţi, cu Sănătate
şi să-i ocrotească pe Români !
Hristos a Înviat!
Iar anul acesta, în cea de-a opta zi de la Învierea Domnului, şi prin milostivirea Lui vom putea vedea o geană de lumină ce va străpunge întunericul. Va fi strălucirea sabiei Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de Biruinţă, Călăuzitorul spiritual al Mişcării noastre şi Patronul Oştirii Române.
Braşov – 10 aprilie 2012
In numele Conducerii MISCARII NATIONALE DE REZISTENTA
Preşedinte executiv M.N.R., Lt. Col. (rez.) Viorel Tocan Grigore
Presedinte Senat, ILIE TUDOR – Podari, Craiova
*
Sper să aveți răbdare să deschideți și să citiți aceste Documente și Anexe legate de Mișcarea Națională de Rezistență. Așadar, dați click pe fiecare titlu activat (și iar click pe dreptunghiul apărut): Catre Dictatorul sec.XXI ; Anexa 16-Scrisoare catre USL ; Dec.89-O rana inca sangeranda ; MNR dupa dec.89 ; Anexa 2-Rezolutia MNR ; Anexa 7-Apelul MNR catre Natiune ; Anexa 12-Chemarea MNR ; Anexa 14-Scris.catre membrii fil. AFDP ; Anexa 15-Cuvant la Mitingul din 24 ian.2011.
Semn, ori Întîmplare: de la Braşov ne-au venit multe bune, inclusiv Româna Cultă. Prin diaconul Coresi, din Şchei. Ori Povestea Vorbei şi multe cîntice de lume. Prin diaconul Pann. Din Şchei.
Deşi un burg săsesc, şvab ori ce a fost la temelie, Braşovul e-n inima Bîrsei. Iar Ţara Bîrsei e în Inima Ţării.
Dar, să fiu iertat: eu nu mai pot fi convins că tot binele ne poate veni de la militari. Nu detaliez, fiindcă fiecine poate decela ce s-a petrecut cu armata, din decembrie 1989, pînă acum.
Nu mă leg şi de acea armie pornită cu bune intenţii de Cuza (ori de un anterior Ghika?), dar evoluînd aşa cum a evoluat şi remarcîndu-se aşa cum şi istoria a menţionat. Cel mai elocvent, prin memorialişti militari de carieră.
Dacă Domnul T nu-şi etala gradele miltare, tot l-aş fi ghicit. Nu agreez tonul marţial, Sunt un civil care vreau (măcar cînd nu voi mai fi) să se ajungă ca în România, Ţara mea, să se trăiască apolitic, demn, cinstit, brav într-o Societate Civilă Normală, Neelitistă.
Atît!
„Dacă Domnul T nu-şi etala gradele miltare, tot l-aş fi ghicit. Nu agreez tonul marţial, Sunt un civil care vreau (măcar cînd nu voi mai fi) să se ajungă ca în România, Ţara mea, să se trăiască apolitic, demn, cinstit, brav într-o Societate Civilă Normală, Neelitistă.
Atît!”
Și încă-i prea mult, aș zice eu !
Dar nu la cele cu mult bun simț și onoare care reies din Apelul domnului Viorel Tocan, ci la cele aparent inexplicabile cujetări ale
domnului Culai 🙄
Căruia presupun atunci că-i plac discursurile lui Basescu , dar mai ales ale lui MRU, deloc „elitiste, apolitice, demne, cinstite și brave”, dar mai ales fără a-și „etala gradele militare ” ! 🙂
NU, Domnule Humor: sunt, dar n-aţi reţinut (printre altele, şi) Apolitic.
Fiindcă scîrbit.
Vă rog să mă iertaţi, dacă atitudinea mea civilă V-a lezat!