A trecut cu bine 11 a 11-a. Se amână cutremurul cel mare din România şi al treilea război mondial? Vanga n-a nimerit-o

5 min


Joi, 11.11.2010. A trecut cu bine „ziua însemnată cu 11 a 11-a”, pusă în calendar de superstiţioşi sub semnul unei nenorociri. Nu s-a potrivit cu nimic (în afara faptului că a fost şi azi, 11 a 11-a, zi de vară, cu totul nefiresc), nici cu marele cutremur anunţat (am verificat blogul „vizionarului” Ioan Istrate; mai nou anunţă că toţi cei ce fac mai departe cunoscute avertismentele lui, vor fi predaţi justiţiei; nimic mai penibil), nici al treilea război mondial profeţit de Nostradamus sau de bulgăroaica oarbă Vanga (a orbit la 12 ani, când a fost luată pe sus de o tornadă; a murit în 1996) să înceapă la acest final de an 2010. Sigur, mai avem multe pâini de mâncat până la 31 decembrie 2010, până când ar putea să se întâmple ce e mai rău. Deocamdată nu s-a întâmplat nimic deosebit, slavă cerului. Nici măcar variantele începerii celui de-al treilea război mondial nu pot fi întrevăzute – lumea priveşte exclusiv spre „jandarmul mondial” SUA, care ar putea să declanşeze un război asupra unor ţări bănuite că deţin arma nucleară, ţări aflate sub regimuri dictatoriale (regim politic, al comuniştilor maoişti, şi regim religios, islamic, al „gardienilor revoluţiei”): Coreea de Nord şi Iran. Sper să nu se repete tragedia irakiană, când G.W. Bush a ocupat o ţară aflată sub dictatură de tip asiatic, anunţând că are arme nucleare – un fals istoric, n-a fost nici urmă de armă nucleară (în acest război au murit sute de mii de irakieni civili nevinovaţi şi SUA nu au fost acuzate de genocid; ocupaţia americană în Irak nu s-a încheiat; SUA n-au avut nimic de câştigat din acest război, în schimb s-au îmbogăţit până la cer din bani publici americani cei ce au instrumentat acest război, aflaţi în spatele lui, inclusiv politicienii americani din barca lui G.W. Bush). Se mai vorbeşte că Israelul (cu spatele acoperit de SUA), duşmanul de moarte al Iranului (care nu recunoaşte statul Israel nici azi) ar putea începe acest al treilea război mondial, atacând Iranul (dar nu se mai aude nimic de pregătirile de război ale Israelului; ideea era să-i provoace pe iranieni, iranienii să riposteze şi Israel să aibă motiv de pornire a războiului). Chiar azi, 11 a 11-a, fostul dictator Fidel Castro al Cubei l-a avertizat pe Barack Obama să nu atace Coreea de Nord, că ar putea să declanşeze infernul. Castro fiind aflat sub influenţa zilei morţii lui Yasser Arafat (liderul Frontului de Eliberare a Palestinei, antiisraelian) de 11 a 11-a 2004.

Ştiţi ce e ciudat? Bulgăroaica vizionară, Vanga (care nu a avertizat asupra apocalipsei din 2012, dar a „ghicit” din 1989 doborârea celor două turnuri gemene americane pe 11 septembrie 2001!) afirma următoarele – mă voi referi numai la trei ani:

2008 – Asasinarea a patru sefi de state. Conflict in Indonezia. Acestea ar fi motivele pentru care ar urma sa inceapa Cel De-al Treilea Razboi Mondial.

2010 – Inceputul Celui De-al Treilea Razboi Mondial. Razboiul va incepe in luna noiembrie, si se va termina in octombrie 2014. Va incepe ca un razboi normal, insa va include folosirea armelor nucleare si chimice.

2011 – Din cauza „dusurilor” radioactive din Emisfera Nordica – niciun animal si nicio planta nu vor supravietui. Musulmanii vor incepe un razboi impotriva europenilor. (Citiţi prezicerile ei până în… 3797, pe http://www.agentia.org/monden/uluitoarele-preziceri-ale-babei-vanga-pana-in-3797-6808.html; e un viitor nenorocit, pe care eu oricum n-o să-l apuc).

Vanga n-a nimerit-o cu 2008, anul a trecut fără să fi avut parte de asasinarea a patru şefi de state, care ar fi trebuit să fie motivul începerii celui de-al treilea război mondial. Fără acest motiv (asasinatul a patru şefi de stat; o enormitate) nu poate să înceapă acest al treilea război mondial? Ar trebui eliminat din ecuaţie şi 2010, dacă n-a nimerit-o cu 2008… Ciudat e că pentru anul viitor, 2011, pune problema musulmanilor care vor ataca Europa – la fel a profeţit şi Nostradamus, Roma papală („păgână” pentru viitorii ocupanţi) şi Parisul (care a interzis vălul islamic, nu?) fiind primele victime. Bat în lemn, pentru orice eventualitate, e imposibil azi să accepţi o asemenea profeţie, pusă în practică – în condiţiile în care Europa stă sub scutul NATO supernuclear… Posibilitatea asasinării a patru lideri de stat nu ar putea avea loc decât la un summit la care ei ar fi prezenţi – n-a fost cazul? Interesant cu anunţul conflictului din… Indonezia: în 2010 Indonezia e terorizată de erupţii vulcanice, cutremure, tsunami şi inundaţii; ce trebuia să se întâmple în Indonezia în 2008 şi de ce nu s-a întâmplat, de fapt?

Mai trăsnită e interpretarea diplomaţiei româneşti reprezentate de Traian Băsescu – după ce a pus România la dispoziţia bazelor militare americano-isreliene (din Dobrogea vor pleca rachetele către Iran; motiv de îngrijorare maximă, riposta iraniană, a rachetelor iraniene, ne-ar lăsat totalmente descoperiţi), la care au loc antrenamente tot mai intense în secret, zilele acestea ne-am trezit în România cu preşedintele Siriei (cunoscut aliat al Iranului şi Palestinei) – ce poate să mai însemne şi asta? „România, grădina Maicii Domnului”… Iar facem pe negociatorii de tip ceauşist între Israel şi Palestina, acum între Israel şi Iran? E clar că tot ce face Băsescu, face cu acordul SUA (cum făcea şi Ceauşescu) şi al „licuriciului cel mare”. Pune Băsescu securitatea României în pericol? Da, marile puteri ale lumii îl folosesc din greu. România e pe lista experimentelor puse în aplicare de „Guvernul Mondial” (tăierea cu 25 la sută a salariilor bugetarilor şi sărăcirea programată a populaţiei majoritare stau mărturie). Nu credeţi în „Guvernul Mondial” malefic? Vă voi reda mâine, aici, o variantă şocantă a descoperirii existenţei lui.

PS. Vă invit să citiţi luările de atitudine de ieri, de aici, de la Comentarii – semnate de Ion Lazu şi Tudor Cicu (dar şi Octavian Mihăescu) legate de averea „poeţilor sociali” Adrian Păunescu şi Grigore Vieru: https://www.liviuioanstoiciu.ro/2010/11/nelinistit-din-cauza-acestor-zile-de-vara-din-noiembrie-iertarea-se-acorda-dupa-cainta-averea-lui-grigore-vieru/ Mi-am amintit că la moartea lui Adrian Păunescu am primit pe e-mail un poem din Galaţi, de la Ruxandra Anton (debutată editorial; foto):

ÎNSTRĂINAŢI DE POEZIE

azi dimineaţă a mai murit un poet

oamenii toţi se ridică în picioare

să-i facă loc între ei

numele lui este pe toate buzele

de parcă toţi ar iubi poezia

se întâmplă la fel

ca atunci când o nenorocire

le aduce aminte de Dumnezeu

e un pelerinaj la poet

nu şi la poezie

oamenii toţi se reculeg

pun doliu timpului pentru câteva momente

îşi iau la revedere de la poet

însufleţiţi de prea marea tristeţe

viaţa poetului a fost întoarsă pe toate feţele

împărţită bucată cu bucată

ca o halcă de carne sângerândă

bolile şi patimile poetului

într-o bătaie cu roşii stricate i-au împroşcat poezia

azi spoturile sunt doar pe cărţile lui

şi oamenii s-au mai îmblânzit

după ce îl vor conduce pe ultimul drum

tulburaţi de propria lor moarte

se vor întoarce la casele lor la fel de înstrăinaţi de poezie

doar poetul

şi-a scris moartea de la primele versuri

şi numai poezia umple golul.

Ruxandra Anton


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Eu am spsu si ma repet, tot ce va cadea rau peste noi este de la diavol ci nu Dumnezeu, asa ca; orce profetie supermediatizata este cu dus si întors, nici marele cutremur din Ro NU este de la Dumnezeu, sunt degajate energiile, ma refer la cutremure pe cale naturala. Pamântul Nu este vatamat de Dumnezeu ci protejat pâna-n ziua hotarâta pe care nu-i stie nimeni. De ce cauta dracu sa intoarca pamântul pe dos, pai, isi vrea tronul acoperit de pamânt dupa creatia lui si-a omului, de -aici si ura lui contra noastra.

  Pe de alta parte; exista posibilitatea ca o profetie sa fie reala si ea sa fie stopata de Dumnezeu, este vorba de profetiile strict venite din partea lui Dumnezeu, care in ultima perioada (cca 2000 ani), NU mai mandateaza pe absolut nimeni profetiza, ce a fost de spus, profetizat a fost incheiat, acele profeti trebuiesc dibuite prin Sfântul Duh, ele se descopera in raport cu vremurile, de fapt doar semnele ce trimit spre Ziua Z. Mai degraba se implinesc profetiile dracilor, deoarece ei stiu ce au de gând face, mai ales in România.

  Razboiul va incepe foarte curând, pregatirile lui sunt in toi, Iran-ul de azi este fosta Germanie nazista, asa cum al doilea razboi mondial a schimbat fata lumi (ordinea), la fel va schimba si razbelul asta cu Iranul, razboi stringent necesar diavolului, altfel nu va putea misca lejer antihristul,nici extraterestri nu vor putea coborâ, adica demoni ce bântuie vazduhul. Putini, foarte putini înteleg ca islamul cu toate pacatele lui este o centura de siguranta pentru crestinism dar si pentru evrei, pe ambi îi protejeaza cadea in pacatul de moarte, dar vor trebui sa se dea la-o parte si atunci va incepe cadea si raul adevarat pe tot pamântul, potirile mâniei lui Dumnezeu.

  Al treilea razbel este stringent necesar dracilor, daca ar avea liber de la Dumnezeu mintenasi la-r fi declansat, trebuie eliminat tot balastul, adica eu, dl LIS, majoritatea celor ancorati in valorile Sec 19-20, chiar si iluministi, si ei sunt balast, ba simai si, humanismul este un mare balast ce trebuie eliminat, drepturile si libertatile omului alt mare balast, unde generatia actuala este puternic ancorata in aceste valori. O alta are problema, in noua formula a NOM, religiile trebueisc abrogate ci doar una singura ridicata la rang înalt, in actualul context necesita inca câteva sute de ani abroga toate religiile, chair de cobora si extraterestri nu vor reusi abroga religile existente, deoarece aceste demni, extraterestri nu pot stationa aici , se dizolva foarte repede, nu au drept de la Dumnezeu materializa aici, o fac fraudulos, motiv pentru care nici nu pot arata deslusit, au noroc cu USA ca le-a tras aparatura, le-a pus femei la dispozitie… le-a facut amabasada, adica bordelul unde sa se materializeze acesti demoni. dar, in ziua care vor recupera tronul, atunci vor avea liber, isi vor relua locul aici pâna la anihilarea lor definitiva, ptr ca pe ei îi priveste si atinge mânia lui Dumnezeu ci nu pe om il vizeaza, de atins doar daca le va sluji dracilor in cunostina de cauza.

  Nostradamus .. sa fim seriosi, caterenele lui se implinesc doar dupa evenimente, niciodata inaintea lor, unde o profetie adevarata trebuie împlini cu precizie. Baba Vanga este alta categorie, pare-se fi un fel de medium excelent prelucrat-exploatat de KGB, rusnaci sunt superprofesionisti in chesti din astea… ocultism. Categoric putea prevedea 11 Sept, ii fusese sugerata deoarece era in plan de draci, fara 11 sept .. cu greu se realiza imensi pasi facuti de demoni neobolsevici. Si, este posbil si razboiul sa-i iasa vangi, este pe teava dracilor si razboiul

 2. Nici eu nu-s ahtiată după poezia de factură socială şi, mai ales, marca Păunescu, de asta şi poezia asta e mai mult o radiografie a momentului, destul de echidistantă. La mine se zugrăveşte şi toate-s claie peste grămadă aşa că dacă stau la computer am televizorul în spate şi aud vrând-nevrând ce se întâmplă. Pe de altă parte, nu judec omul, mai ales că-i datorez o oarecare stare de libertate pe care-o insufla în spectacolele cenaclului, când critica regimul ceauşist. Nu foarte tare, dar erau trimiteri cu adresă exactă. Pentru noi conta foarte mult şi cred că trăiam înzecit orice tentativă de revoltă, mascată mai mult sau mai puţin.
  Cât despre cutremure, războaie şi profeţii, mă feresc să am mai multe griji decât îmi oferă actualul regim şi toată nebunia lumii care se revarsă din vârful marilor puteri.
  Mulţumesc tare mult pentru publicare şi abia aştept să-ţi citesc cartea. Deocamdată n-am avut răgaz să fac rost de ea.

 3. Este interesant cazul “catastrofei” din Marea Neagra, unde este mentionat in mod expres hidrogenul sulfurat. Si asta pentru ca generalul Emil Strainu declara cu ani in urma ca “pe vremea razboiului rece, Uniunea Sovietica avea in vedere producerea unei explozii catastrofale, prin aprinderea hidrogenului sulfurat din Marea Neagra, in cazul unei agresiuni NATO dinspre sud, respectiv Turcia.” Ciudata treaba….:-? Cum se face ca acum suntem totalmente descoperiti?agresiune NATO?Armamente furate?Si pe deasupra Turcia impune conditii….Nu cumva sunt prea mari coincidente?Ce e scris sa fie …o sa fie….In fine…trebuie sa ne ducem viata pana in ultima clipa,ca si pana acum.Nu trebuie sa ne facem ganduri peste ganduri,sa incercam sa intoarcem lucrurle pe o parte si alta,bineinteles daca nu vrem sa o luam razna.

 4. This page appears to get a large ammount of visitors. How do you promote it? It offers a nice individual spin on things. I guess having something real or substantial to say is the most important factor.