Șantier deasupra capului meu, la bloc, nu era de ajuns că am cârciumă dedesubt. Începe războiul prorocit? Saltul cuantic

8 min


Vineri, 23 septembrie 2011. Au cam ajuns zilele să mă strângă de gât (vai de bietul Vărsător din mine, atins de aripa Peștilor, născut fiind pe granița dintre cele două zodii, mai rău nu se putea): deasupra apartamentului meu s-a deschis șantier, de luni, noul locatar dărâmă parcă tot ce a găsit. Ca un făcut, s-a vândut și apartamentul din stânga apartamentului meu, în care a locuit poetul Dan Laurențiu și e de așteptat să înceapă nebunia șantierului și acolo (nu știu ce urmași ai poetului și ai soției lui l-au vândut, la mulți ani de la moartea lor, căzând prețurile de vânzare). În condițiile în care am, dedesubtul apartamentului, cârciuma irlandeză (cu terasă acum, cu program practic nonstop, cu zgomote de la căratul meselor și scaunelor, cu urletele bețivilor și râsetele isterice ale pițipoancelor, cu muzică dată la maximum și mai ales cu miros infect de bucătărie, care ne obligă să ne închidem geamurile dimineața, îndeosebi, când îi e aerisită bucătăria și o ia de la capăt). Ca lucrurile să aibă paroxismul lor, peste drum de blocul în care stau s-a deschis un șantier la metrou, chiar în dreptul ferestrelor mele, pentru instalarea unui lift de persoane cu handicap – abia au început săpăturile și s-a turnat primul beton, au fost cărate cofrajele coloanelor uriașe ce vor fi instalate (dar pe acest șantier nu-l prea bag în seamă, e acoperit de zgomotul circulației rutiere, deocamdată). Cum spun, deasupra apartamentului, unde a locuit traducătorul Ion Covaci, e șantier agresiv cotidian, care va dura numai Dumnezeu știe cât. Altfel, e atât de ciudat ce s-a întâmplat cu acest apartament – după moartea lui Ion Covaci, apartamentul a fost pus drept gaj la un împrumut pe care l-a făcut soția lui (fostă Doina Florea Ciornei, editor la Junimea, azi profesor universitar la Sibiu), în numele fratelui ei, și nu l-a mai putut returna! Doina Covaci și fratele ei au deschis o afacere (cu editură, agenție de presă, publicație) care a dat faliment. Ați înțeles, fiindcă n-a putut returna împrumutul la timp (e vorba de peste o sută de mii de euro), a fost obligată să cedeze apartamentul – cel puțin așa susține ea. Moștenitorii din partea primei căsătorii a lui Ion Covaci (cu doi copii) nu mai pot avea acum pretenții, odată ce apartamentul a fost pus drept gaj la un împrumut neachitat, făcut cu știința lui Ion Covaci… Care e problema mea, legată de acest inconfort cotidian al apartamentului de deasupra, intrat în șantier? Vă reamintesc, eu nu prea dorm noaptea și în ultima perioadă s-au înmulțit zilele de insomnie. Nu e greu de înțeles că, din cauza șantierului de deasupra apartamentului meu nu mai pot să dorm. Și în curând mă voi simți epuizat. În aceeași situație e și fiul, Laurențiu (numai Doina doarme normal, noaptea).

***

Alaltăieri atrăgeam atenția aici asupra revenirii vizionarului Octavian Mihăescu din Germania cu noi date despre ceea ce ne mai așteaptă, de data asta la nivel global – legat de recunoașterea statului Palestina la ONU și de opoziția SUA și a Israelului. Între timp a vorbit și președintele SUA la ONU și a fost dezavuat: «Barack Obama a starnit furia palestinienilor, miercuri, la ONU, atunci cand le-a cerut acestora, de la tribuna Adunarii Generale, sa-si retraga cererea de aderare la organizatia mondiala in calitate de stat independent. Dupa discursul presedintelui american, Nabeel Shaath, consilier al presedintelui palestinian Mahmoud Abbas, a declarat ca „declararea independentei Palestinei la ONU este singura alternativa la violenta”, scrie The Daily Mail». Vizionarul Octavian Mihăescu știe mai multe: „Da, nu-i usoara daraveaua asta, indiferent ce pozitie vor lua americanii, fie pro fie anticrearii statului palestinian, tot rau va fi pentru ei, sunt prinsi intr-un joc malefic de la nasterea lor (a USA), care se va sfârsi azi, 21 sept. 2011 (se asteapta declaratia finala a lui Obama), o zi istorica pentru USA, zi din care li se va schimba traseul. Din aceasta perspectiva, tarile care se abtin (cazul Romania) la vot la ONU, vor avea o sansa imensa de a se salva. Din punct de vedere politic, uman, este necesar de a da drept palestinienilor, dar s-a taraganat prea, prea mult, acum

1) Vine prea târziu si într-un context nu tocmai optim.

2) Din pacate, fie ca se va recunoaste ori nu Palestina , tot razboi va iesi, motiv pentru care am enuntat ideea de la pct 1 si ziua istorica pentru USA, nefasta as zice, practic caderea USA va incepe din acesta clipa, se va vedea tot mai deslusit, existând posibilitatea dezmembrarii USA in fff scurt timp. Este si motivul pentru care s-a ales acest moment.

3) Israelul va trebui să plateasca daunele produse palestinienilor, vor trece prin sabie, existând riscul, si se va ajunge in acest punct fff curând, ca sa se ceara stergerea lui de pe harta, in acel moment va veni calaretul alb si va salva pe Israel… (mesia lor). Prin urmare, tot ce se face si desface in aceste zile are scop de a pregati terenul intrarii triumfale a calului alb in istorie! Daca Statul Palestinian era recunoscut in urma cu 10-15 ani, calul alb NU mai intra niciodata pe schema!

4) O mare eroare comit neamurile (goimii) si ovreii in aceste zile, ce au radacina fff adânca și care trebuia la timp udata, curatata de virusurile diavolului.

Schita mai sus expusa se va pricepe in mai putin de doi ani, când lumea va fi de nerecunoscut, mai mult nu mai spun ca si asa pe multi îi va irita. Mentionez: nu sunt antipalestinian, sunt solidar cu ei, cu suferinta lor, insa nici nu ma voi bucura, jubila cretineste, nici nu ma voi întrista la auzirea rezultatului, indiferent care va fi acesta, la fel ca si in cazul USA, tot rau va fi pentru ovrei si goimi, deoarece s-a întârziat nepermis rezolvarea situatiei, iar azi o rezolva alte forte ce sunt deasupra omului, na, sa fim corecti politic, extraterestri”.

Începe războiul mondial, ne asigură Octavian Mihăescu-O.M., pe fondul prăbușirii imperiului SUA, iar Israelul e în pericol să dispară – adică, exact predicțiile lui Nostradamus și ale Babei Vanga (care au văzut, în timp, că anul trecut trebuia să înceapă războiul, iar anul trecut s-au întrerupt negocierile palestinienilor cu Israelul; negocieri nereluate până azi, vedeți mai jos cum stau lucrurile la zi). Poate ați aflat, azi președintele Autorității Palestiniene a depus cererea de a fi recunoscută Palestina ca stat, împotriva avertismentelor SUA și Israel (fiind clar că SUA vor bloca recunoașterea Palestinei la Consiliul de Securitate al ONU)… Ce va urma? „Palestinienii vor sa le fie recunoscute teritoriile – Cisiordania, Fasia Gaza si Ierusalimul de Est”.  Probabil, Palestina va avea statut de stat fără drepturi depline (precum Vaticanul), de membru observator, printr-un vot dat în Adunarea Generală (127 de țări, membre ONU, și-au anunțat sprijinul pentru recunoașterea statului Palestina; România se va abține, O.M. crede că așa e mai bine pentru noi). «”Inainte de ultima runda de negocieri, blocata anul trecut, ajunsesem la o intelegere aproape finala cu precedentul guvern israelian condus de Ehud Olmert, care viza problema granitelor, chestiunea securitatii, a Ierusalimului si a refugiatilor. Din pacate, Olmert a fost nevoit sa demisioneze. Au venit apoi alegerile castigate de Benjamin Netanyahu. Problema legata de noul premier este ca acesta nu crede ca Cisiordania, Fasia Gaza si Ierusalimul de Est sunt teritorii palestiniene, ci evreiesti. Noi ne-am prezentat deja detaliat pozitia legata de viitoarele frontiere ale unui stat palestinian, Ierusalim, rezervele de apa, securitate, refugiati. El nu a raspuns nici pana acum pozitiei noastre”, declara azi ambasadorul Autorității Palestiniene în România, Ahmad Aqel. „Nu cerem decat 22 de procente din vechiul teritoriu al Palestinei, pentru noi acesta este un compromis pe care il facem pentru procesul de pace. Vrem ca viitoarele negocieri sa porneasca de la aceasta chestiune de baza: ca aceste teritorii ne apartin. Ca este un drept al nostru, nu un cadou pe care ni-l face Israelul”, a adaugat oficialul palestinian. Intrebat ce se va intampla daca Autoritatea Palestiniana nu va obtine toate voturile necesare, la ONU, ambasadorul a explicat ca Palestina va putea obtine statutul de membru observator. „Daca SUA voteaza impotriva, nu vom putea deveni membri cu drepturi depline. Atunci vom merge la Adunarea Generala unde putem obtine statutul de membru observator. Acest statut ne confera un alt statut, de membru cu drepturi depline in toate agentiile ONU, inclusiv Curtea Internationala de Justitie (CIJ). Aceasta perspectiva sperie Israelul cel mai mult”, mai spune ambasadorul Autoritatii Palestiniene in Romania». Vom trăi și vom vedea dacă începe războiul.

*

În privința „Apelul mondial urgent” pentru o rugăciune de 21 de zile, să putem „crea saltul cuantic necesar”, de care făceam caz, de asemenea, acum două zile aici (pus la dispoziție tot prin Doina, Crăița Alexandrescu și Editura For You; nu-i fac nici o publicitate acestei edituri, dragă Viorel Padina, pur și simplu ea trimite texte ezoterice în spațiu, care pot fi sau nu ignorate), auziți:

«APEL MONDIAL URGENT

Pentru toti cei care au dorinta si intentia suprema de a face sa domneasca, in permanenta si definitiv, IUBIREA, PACEA si BUCURIA:

Pentru a ajuta planeta noastră si toti locuitorii sai la nasterea noii lumi, noi facem apel la toti Lucratorii intru Lumina, care simt, ca si noi, nevoia sa se angajeze sa vibreze, in permanenta, la intensitate maxima. Acest lucru este urgent, pentru a crea saltul cuantic necesar, de care noi toti avem nevoie pentru renasterea noastra.

Pentru  manifestarea angajamentului, este suficient sa spuneti cu voce tare:

EU HOTARASC, AICI SI ACUM, SA FAC SA DOMNEASCA, IN PERMANENTA, IUBIREA, PACEA SI BUCURIA, IN MINE SI IN JURUL MEU, PENTRU BINELE MEU CEL MAI INALT SI AL TUTUROR. Apoi, trebuie sa simtiti emotia de a dori din inima ceea ce vreti sa obtineti, de a mentine aceasta frecventa, de o maniera aproape obsesiva si, bineinteles, de a initia actiuni in consecinta. Va rugam sa va faceti angajamentul pentru o perioada de minim 21 de zile pentru a crea si a activa circuitele neuronale si energetice necesare. In plus, in timpul celor 21 de zile, veti repeta: EU SUNT IUBIRE, PACE, BUCURIE, resimtind emotiile respective, apoi veti crea toate acestea, in voi si in jurul vostru. Rezultatele vor fi colosale.

Un individ care traieste si vibreaza in acord cu energia optimismului si dorinta de a nu judeca pe ceilalti va contrabalansa negativitatea a 90.000 de persoane aflate la cel mai jos nivel de energie. Un individ care traieste si vibreaza in acord cu energia iubirii si respectului pentru tot ceea ce este viu va contrabalansa negativitatea a 750.000 de persoane aflate la cel mai jos nivel de energie. Un individ care traieste si vibreaza in acord cu energia iluminarii, fericirii, pacii infinite va contrabalansa negativitatea a zece milioane de persoane aflate la cel mai jos nivel de energie.

Dr. Wayne W. Dyers».

Colosal! Ce să mai spun? Eu fac parte dintre persoanele aflate la cel mai jos nivel de energie. N-are rost să vă rog să vă rugați pentru mine. Vreau să cred că-mi ajung propriile rugăciuni – sau nu?

PS. Public tablouri de artă preluate de pe Rețeaualiterară.ning.com (din arhiva Cristinei Maria Vlașin).


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

10 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Pozitia USA mi-a lasat un gust amar, mi-a deschis usa spre o teribila sila, asta-mi demonstreaza ca nu m-am inselat in privinta clasei politice americane ce pare a fi angajata ruina aceasta minunata tara. Am sa merg mai departe cu o ideie; USA considera ca daca apara dreptul lui Israel se pune bine cu divinitatea , ca nu-o sa colapseze, se inseala amarnic. Se proteja prin divinitate daca urma exemplu Ro, aptinerea! Diversiunile ce se vor tese la nivel mondial impotriva USA vor fi de asa mare amploare încât daca le-asi povesti cu amanuntul nimeni nu ar da crezare. Este momentul culminant de imbecilitate al clasei politice americane, al crestinilor sionisti carora pare-se s-a vrut face pe plac, este doar perdeaua dupa care se ascund alti mai tari si diabolici ce au interes distruge USA. Din acest moment fiara apocalipitica are toate usile deschise atrage lumea de partea ei. In fine… se vor vedea roadele in foarte scurt timp, personal refuz a mai mai gândi la consecintele ce vor urma. Daca USA se aptinea dadea divinitati liber manifesta in aceasta chestiune atât de delicata, prin implicarea ei (USA), impotriva a peste 140 de state, USA isi atrage asupra ei intreaga raspundere, iar fiara tese de multa vreme strangularea americi, iata ca insusi USA i-a pus frângia in labe fiarei.

  Acum de ce si de de unde razboi, in primul rând Israelul se afla pe-o panta gresita in visurile sale religioase, de expansiune regional-mondiala, un Israel superînarmat ce are o suitnere a celei mai mari puteri militare din lume il va face ingâmfa si mai rau pâna la aplicarea solutiei finale, asa-numita solutie Samson, care o va si aplica fff curând. Pe acest fond toate tarile lumi se vor coaliza impotriva USA. Atrag atentia asupra unui asepct profetic fff interesant, Jerusalemul va fi un potir de ametire ptr popoare, zice profetul, iata ca incepem vedea deslusit ameteala nu doar a USA ci si multor altor popoare, mai putin Ro care s-a aptinut. Foarte mult conteaza aptinerea asta… desi aparent ar fi momentul paci in regiune, dreptati pentru bieti palestinieni, dar ma reept, trebuia si trebuie face acest pas politic, insa nu in forma asta de ameteala, cel ptuin USA nu trebuia sa se îmbete in acest moment. De ce, ptr ca asa cum spuneam, alte forte opereaza in prezent, sa le zicem extraterestri… ce au scop aduce calu alb in istorie, fiara aceia.

 2. Păi dacă-i pe-aşa, dragă LIS, deci dacă tu însuţi zici că eşti la un nivel de energie atât de gios – chit că io n-aş prea crede -, iar „un individ care traieste si vibreaza in acord cu energia iubirii si respectului pentru tot ceea ce este viu va contrabalansa negativitatea… ” etcetera, atunci pune-te bine cu mandea, care nu doar că respectă orice fiinţişoară ce-a fost, este şi-o să mai fie, dar a descoperit că-ntreaga „Planetă-Ou” este Vie şi mai muuult decât atât, olelie-lie… :

  Am mai spus-o cândva şi-o spun iacată şi-acu, dupa ce ani de zile am tăcut ca un pesce (fiindcă n-am avut unde să inscripţionez chestia asta în public, neavând libertatea pe care Mr Google mi-o dăruieşte, fireşte… ) : nu doar că locuim pe-o planetă cum nu se mai găseşte în a Domnului împărăţie, mey bădie, însă planeţica asta, care-n comparaţie cu gigantica metagalaxie este ca un fulg de păpădie, ca o (i)realitate ce ni se arată parcă doar mie/ ţie subt formă de lumen sau de trezie, ca o iluzie fistichie, ca o halucinaţie dintr-o felixită nebunie, ei bine, bucata asta de pământ e chiar fiul contemporanizat prin orişicare fiinţişoare-lucruşoare de subt soarele-clocitoare din ceru înalt, sau este – aşa-zicând – primordialu cuvânt preste mode şi timp întrupat, believe me, fratre luminat, ori de nu, ia-mă neîntârziat la scuipat…

  Nimic – dar absolut nimic – nu s-ar înţelege din ce se-ntâmplă cu viaţa ta sau a mea, cu şirul nesfârşit de vii ce încetează la un moment dat a mai fi, dispărând aiuritor în împărăţia morţii, decât dacă legăm făptura omului – exempli gratia – nu doar de taică-său ori maică-sa, de casa şi nevasta sa, de averea sau vatra sa, de neamu-i de dinaintea sa ori de patria sa, de Carpaţii înalţi sau de Balkania vlahilor fraţi, de Roma legionarilor gentili şi cognaţi, de Europa neanderthalienilor apropiaţi, de planeta înruditului animal, de-ntregul bestiar sau insectar, de regnu vegetal sau de supa aminoacizilor din oceanu originar, de sistemu solar sau de calea laptelui ce-o vedem noaptea brăzdând ceru ca un ştergar spuzit cu pilitură de mărgăritar, de roiu galaxiilor cuibar, de Metagalaxia ce ne-nconjoară ca o fântână cu fund globular, în care te-ai uita deodată-n toate părţile în adâncu-i circular, tu fiind chiar apa limpede din şestar, ci mai întâi şi-ntâi tre’ să legăm bucăţica de glod ccnar de pater noster primordial, de atomu cel primar, aşadar…

  Cât despre palestinieni – care desigur că au şi ei acelaşi drept de viaţă pe Planeta-Ou ca şi cei mai aleşi evrei – să facă bine şi să vină la negocieri directe cu Izraelul, în urma cărora să rezulte că ei, la rându-le, nu vor mai urî statul statul evreu şi nu vor mai dori ştergerea de pe faţa pământului a acestuia. Asta ca să stăm strâmb faţă de interesele unora dup-aciia, poate, dar să judecăm cu dreptate.

  Un WE senin la toată lumea.

 3. In privinta rugaciuni, idei aceleia, pai.. un crerstin sporit stie ptr ce trebuie ruga, o face de aprope 2000 de ani, fie si numai rugaciunea domeneasca ce cuprinde absolut toate necesitatile, ba as zice una ca sa-l imbolnavesc pe recentu ala de habarnuare dar da si el cu muci in fasolea preacuviosului-securist de-l vorbi nea Ifrim pe acest blog, rugaCIUNEA DOMENASCA te pune tare ghine cu divinitatea mai bine decât zeci de mii de vorbe premiate de nobelesti. Sigur, cei care nu au treaba cu crestinismul au ritualul lor, nu ma bag in fasolea lor. Vreau sa spun doar atât;

  Omul NU poate fi iubire, pace si nici bucurie, omului îi este data iluzia iubiri, paci si bucuriei ce tine doar o clipa, as zice doar o fractiune de secunda, restul este sudoare, desertaciune, gona dupa vânt. Sigur, daca te droghezi poti fi preafericit mai mult timp. Cum poate dl LIS avea pace, bucurie cu nemernici de la acea bodega, cum îi poate iubi pe acei descreierati. Cum poate veni în tine iubirea, pacea si bucuria când tu insusti esti bestie cu chip de om?!

  Inchei cu o alta ideie, un crestin se roaga in prezent ptr totii oameni, dar la instaurarea spurcatului, nici un crestin nu va avea voie ruga. Pentru Basescu, Obama, Merkel, na, Nikisor, sefu dl LIS, io crestinu ma pot si trebuie ruga, indiferent cât de besti ar fi ei, insa ptr antihrist NU! Este adevarat ca ptr un anumit segment nu ne rugam nici acum, dar asta-i taina care nu trebuie dezvaluita, cine este crestin sporit stie ptr cine si cum sa se roage, eu vorbeam doar de faptul ca in prezent crestini se roaga ptr autoritati si intreaga lume, iar in vremea spurcatului NU mai au voie a-se ruga. Dar va avea inchinatori si rugatori lui si antihrist pe care deja ii scoleste prin tot felu de lecti…

  Aceasta rugaciune de mai sus nu are spor înainte ca sa inceteze rugaciunile crestinilor, ele vor inceta fff curând, posibil anul acesta ori poate peste 1000 de ani, Dumnezeu stie, abia atunci rugaciunile de acest fel vor avea efect. Asadar; cauza ptr care lumea nu va intra in noua sa sfera , paradisul lui antihrist, sunt crestini, puneti joarda pe ei, eliminati crestini din jurul dvs si veti fi liberi ruga, avea iubirea, pacea, bucuria voastra, dar cu o singura conditie, sa nu mai existe picior de crestin pe pamânt, ca de ramâne unul singur si roaga va da peste cap ppe totii, deci un singur crestin ce se roaga poate tine in frâu 7 miliarde, nu un milion. Ce vreau sublinia, doar faptul ca in adevar crestini vor trebui scosi , adica iesirea de care vorbeam in alte mesaje, ori asta iesire o face doar Dumnezeu, in primul rând ca unul in naivitate ori manipularea preotilor sodomiti sa nu apuce ruga ptr spurcat, iar iesirea asta va trebui (teoretic), avea loc pe întuneric. Dupa aceasta iesire urmeaza ca sa-si faca efect rugaciunile crestinilor ptr semeni lor, ptr batjocoritori cum este recentu ala de tipa aiurea in tramvai, dar nu mai zic nimic, ajunge pe ziua de azi.. sa nu faca clabuci recenti lu pata….

 4. Strict meteorologic, va impartasesc ca ploua binecuvintat peste aceste paminturi iata de doua zile. Este prima ploaie de toamna dupa ultima parca din aprilie. Asa ca ne-am umflat narile si am tras adinc aer in piept. Copii au topait bucurosi prin ploaie si balti. Ploaia, desi blinda ne-a inviorat si curatat de praf maslinii din gradina, lamii, portocalii si rodiile care se uscasera, se chircisera putin. Adevarul este ca mai nou ne „zgircim” sa-i udam asa cum ar merita si se poate sa ne gindim ca incet sa mai renuntam la ei. Poate vom incepe cu portocalii. Desi ma doare sufletul pentru ca florile si mirosul lor sint minunate primavara, totusi trebuie sa recunosc ca ei sint cel mai putin rentabili. Pina la urma vom ajunge la vorbele soacrei. Mai bine plantam de la inceput numai maslini. Sint cei mai rezistenti, nu necesita tratament si apa. Numai eu in naivitatea mea doream sa aduc o pata ce culoare, de optimism, de viata…Da, a plouat in sfirsit, ne-am bucurat cu totii, animalic aproape, copilareste, sincer, instinctiv, prosteste. Dar este bine si linistitor sa simti ca a plouat si cu folos.

 5. Superb, Mara…! Da, aceasta e adevarata si sfanta rugaciune pe care un homuletz trecator poate s-o aduca Zeului verde & atoatetziitor, si anume cântarea pe care un suflet simtitor (caci vazator, auzitor, amirositor, gustător, pipaitor si ganditor, acolo, in locul si timpul in care el traieste temporar si local in numele Celui nemuritor si singular…) o aduce zilnic semenilor, copiilor, animalutzelor, pasarilor, insectelor, florilor, ierburilor, bulgarilor de tarina, vailor, apelor, padurilor, muntilor, norilor si stelelor, iar nu rugaciunea mortilor, muribunzilor, moastelor, savonarolilor, popilor, habotnicilor, fricosilor, railor, hiistericilor, fariseilor, fatarnicilor, mincinosilor, obscurantistilor, talibanilor si manipulatorilor… „Caramida noua, da Doamne sa ploua…”

 6. Cat de putin ii trebuie unui om sa fie fericit ?
  O ploaie venita sau oprita la timp poate face minuni si ma bucur si eu pentru bucuria lor ?
  Dar si cate mai poate indura bietul om cand se abat peste el atatea necazuri ( de sus, de la parter si de la santier :mrgreen: )
  Cumplit !

 7. Da, doamna Doina, dar te poate si intepeni, intr-o zi (Doamne fereste !), nu doar intari 😉
  Aveti o misiune nobila si grea !

 8. Te intăreşte 0 tv. Privesc , nu-mi vine să cred. Peste 100000 de mii de „PP-DD” işti la lansarea acestui partid.Ne meritam soarta.
  Am aşteptat aseară, toata noaptea satelitul. Nu avem noroc şi basta , iar ne-a ocolit. De ce doamne ?

 9. @ FIR
  Dupa ce am aflat de la tine, am vrut sa vad si sa aud si eu minunea . Sincer sa fiu m-au trecut si pe mine fiori !
  Cineva se joaca periculos si perfid cu sentimentele romanilor, as zice cu ce au ei (noi!) mai sfant :
  dragostea de neam si tara, de bucuria de a se distra cu cantecele, dansurile, jocurile si umorul care i-au insotit de-a lungul veacurilor si la bine si la rau.
  Pot spune ca am vazut romani fericiti, ceea ce in conditiile de astazi este un adevarat miracol. Si putini erau din cei care ar putea fi intalniti la orice paranghelie portocalie sau uslie. Am vazut oameni destinsi, fericiti de orele de s[pectacol pe care nu chiar toti marii artisti ai Romaniei ( cum anunta OTV), dar foarte multi, inimaginabil de multi, stransi la un singur spectacol reusesc sa-i faca pe participanti sa mai uite de necazuri .
  ce-i rau in asta ?
  Nimic, daca nu s-ar stii adevaratul scop si mai ales ca exista o mare doza de cinism si prefacatorie puse in slujba unui scop inca destul de neclar.
  Aceasta coarda intinsa cat trebuie face bine unor suflete de toate varstele, dar intinsa prea mult ii poate plesni peste ochi chiar pe cei ce se joaca cu asemenea sentimente pe marginea unei prapastii care face trecerea de la opulenta la saracie !