Serverul acestui blog a rămas fără memorie. Hackerii de la Anonymous închid Internetul pe 31 martie. Frunzăverde e cal troian în USL. La Adjud, scandal

5 min


Joi, 29 martie 2012. Au fost azi iar probleme cu serverul care ține în viață acest blog, a dat eroare. Administratorul Laurențiu Barbu mi-a spus că serverul nu mai avea memorie și de aceea a căzut, dar că va pune memorie și blogul va intra în normal. A intrat în normal? Se pare că serverul a fost suprasolicitat. Le cer scuze celor ce au încercat în această după-amiază și seară să citească sau să comenteze pe blog și n-au reușit, nu m-aș mira să se găsească scuze să închid și acest blog, așa cum am închis și Jurnalul de Vrancea Online (după doi ani și jumătate de apariție non-stop). Aud, în aceeași ordine de idei, că pe 31 martie cei din grupa de hackeri Anonymous închid Internetul în toată lumea! Observați, nu dau vina pe serviciile secrete de peste tot din lume, exasperate că sunt sparte informațiile oficiale clasificate de către hackeri. Coincidență: Acest atac presupune suprasolicitarea unui server cu atât de multe file trimise încât acesta se blochează. Conform comunicatelor pe care le lansează pe internet cei de la Anonymous, atacul vrea să fie o formă de protest la adresa SOPA – Stop Online Privacy Act, a Wallstreet-ului şi a bancherilor sau liderilor politici iresponsabili din întreaga lume. Natural, nu crede nimeni că e posibil să fie blocată întreaga rețea de Internet. Se ia seama oficial că ar fi o catastrofă să se închidă Internetul, fiind pusă în pericol securitatea mondială (inclusiv la nivel militar): Teoria conform căreia întregul internet este o structură de tip arbore a rețelelor din întreaga lume, iar vârful arborelui s-ar afla 13 servere principale care dacă ar fi atacate întregul internet ar cădea, stă la baza conceperii acestui atac. Cine ar reuși să oprească chiar și o parte dintre cele 13 servere ar putea produce daune uriașe la nivelul întregii planete, dacă ne gândim că o mulțime de instituții se bazează pe utilizarea mediului online, de la bănci la sisteme electronice de sănătate. Azi a apărut un comunicat al celor de la Anonymous, care se dezice de un asemenea atac terorist global, „susținând că altcineva a lansat în numele lor aceste amenințări”. Ce e teribil, e că informația legată de faptul că „fundația” internetului se bazează pe doar 13 servere principale pare a fi adevărată. Oricum, o asemenea amenințare ar trebui să trezească autoritățile din întreaga lume și să găsească o alternativă la Internet, să nu depindă de el (dacă Internetul cade, să se prăbușească totul).

***

Aici avem o pagină online de opinii, pagina mea de jurnal propune subiecte și fiecare dintre cititori poate fi pro sau contra. În legătură cu plecarea lui Sorin Frunzăverde din PDL și intrarea în USL, la comentarii, alaltăieri, „Svetlana” scrie: Da, este clar : Frunzaverde va fi viitorul prim ministru al Romaniei. Felicit, deci, atit pnl-ul pentru strategia inteligenta pe care a facut-o, de a primi un tradator (dar cu grade -33?) in rindurile lor, dar si pdl-ul, care a reusit sa-si trimeata calul troian in tabara dusmana taman la tanc. Ce usor a fost!! În ultimele două zile s-au nuanțat opiniile și în interiorul USL, ținând cont că Frunzăverde a plecat de la putere (unde avea un statut de baron de neatins) și a intrat totuși în opoziție, periclitându-și poziția… E interesant ce a declarat azi și sociologul PSD (un fel de Sebastian Lăzăroiu al PDL, care continuă să scoată pe piață sondaje diversioniste), Vasile Dâncu – el crede că Frunzăverde e un cal troian pe care Băsescu îl infiltrează pentru a distruge USL! Deci e invers, nu va fi distrus PDL de plecarea lui Frunzăverde, ci va fi distrusă USL, Doamne ferește (fără USL românii nu vor mai avea o alternativă la actuala putere care a dus România de râpă)… Auziți: Controversatul Sorin Frunzăverde ar putea fi ”un cadou otrăvit”, scrie Inpolitics. ”În ceea ce privește plecarea lui Sorin Frunzăverde, avem de-a face cu două scenarii. În primul rând, este posibil ca Frunzăverde să fie un cal troian pe care Traian îl trimite în PNL pentru a destabiliza USL. Reacțiile PDL la plecarea lui Frunzăverde au fost destul de palide. Putem să privim această plecare și ca pe o posibilitate a unei mari diversiuni. Chiar și Frunzăverde a spus că USL este, din punctul său de vedere, o construcție conjuncturală și că el se va preocupa de construcția unei drepte europene. Nu este exclus ca Frunzăverde să aibă mandatul de a destructura USL și de a încerca să pună bazele unei viitoare coabitări PDL-PNL. Mi-e greu să cred că cel mai baron dintre baroni trece Dunărea spre opoziție. Este posibil ca să fie vorba despre un cadou otrăvit, un cal troian pe care Traian îl virează în rândurile inamicilor politici. Și motivația lui Sorin Frunzăverde este bizară. El se plânge de serviciile secrete. Păi el a fost în repetate rânduri ministru, a fost membru al CSAT. Știe foarte bine cum acționează aceste pârghii informative. Toată povestea lui Frunzăverde este cusută cu ață albă. În locul lui Victor Ponta nu aș fi deloc bucuros de acest cadou – a declarat Vasile Dâncu. Deștepte servicii secrete mai avem, dacă au trimis un mason să spargă USL (plină de masoni).

*

Poetul Paul Spirescu din Adjud (titular la Opiniile Jurnalului de Vrancea Online, până să-l închid, la rugămintea expresă a administratorului lui, Laurențiu Barbu) îmi scrie un e-mail trist, apropo de alegerile locale ce se apropie și care zguduie deja lumea politică – un nou exemplu:

Salut, Liviu!

Abia acum mă dumiresc în legătură cu lumea în care trăim şi despre care noi visam visuri optimiste: NU! Este o lume abulică, fără puncte cardinale, cu ierarhiile întoarse cu curul în sus (exact ca în chestia aia a tovarăşului Lenin, al cărei sens n-am putut niciodată să-l înţeleg: dialectica lui Hegel este bună, dar stă cu capul în jos!…). Cum dracu s-ar putea ca o Idee să stea cu fustele în cap?

Azi am auzit că pe la noi pe la Adjud „politicienii” din USL, nereuşind să se înţeleagă pe împărţirea caşcavalului, s-au hotărât să candideze pe liste separate.

Înţelegi? Liberalii mei, pentru o porţie de funcţie, ar fi în stare să se vândă până şi acestor derbedei portocalii.

Hotărât lucru: lumea aceasta în care trăiesc nu mai este lumea mea!

Regret, e trecut de ora 23.30, am venit prea târziu la computer să scriu aici, amân iar promisiunile de a scrie despre Nichita Danilov din 26 martie (premiant la București) și despre Brăila din 25 martie…

PS. Dacă aveți timp și chef, frunzăriți în format PDF, la zi, trei reviste de cultură fără difuzare: Banat din Lugoj (trimisă de Adriana Weimer) – Revista BANAT Lugoj – februarie 2012 – format PDF – AW și Helis din Slobozia (trimisă pe e-mail de Loredana Dănilă) – Helis_mar_2012; plus Zona literară din Iași (redactor-șef Paul Gorban) – Revista ZonaLiterara nr 3-4 2012 martie – aprilie Pe internet. Dați click pe titlurile activate și iar click pe dreptunghiurile apărute.


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Te-ai prins, Liviu? Jurnalul de Vrancea s-a închis tocmai acum când se pun în practică cele mai mari şi mai răsunătoare JAFURI ale ţării.
  Fă-mi , domnule, rost de o mitralieră!

 2. Apropo de fragilitatea internetului, se stie ca la baza majoritati componentelor este nisip (Silicon Valley). O cadere a linilor compiuterizate produce dezastre de neimaginat ce nu vor putea fi reparate mai devreme de minim un an in cele mai avansate (organizate), state. Se spune ca datele si din dintr-e cele mai sensibile introduse in compiutere (ex USA), nu ar avea si o dublura in clasic (dosare). Incredibil dar pare fi cât se poate de adevarat, insusi CIA si armata USA au toate datele bagate doar in nisip (masinaria asta). Aspect fff interesant ptr cei care pricep nitelusi profetia, care cred in Dumnezeu, ptr ca astia daca ar lua in serios ce avertizeaza Dumnezeu prin profeti ar trage dubluri pe care sa el ingroape in pamânt ci nu nisip care va fi luat de vânt spulberând intreaga constructie cum avertizeaza si profetul.

  Se pare ca la final prin acest nisip va fi spulberat imperiu sprucatului si inca intr-o fractiune de secunda ne lasa sa întelegem profetia. Iata ca nu este mare greutate sa se prabuseasca intreaga lume într-o fractiune de secunda doar ptr ca si-a construit casa pe nisip, neascultând de Hristos care le-o zice sa nu-o puna taman pe nisip ca nu-s atât de cretini.

  Ma tem ca diavolul bolsevic cauta impinge lumea in haos, o pregateste mental ptr ca in preajma lui IUnie si decembrie sa traga niste diversiuni.

 3. Tâmpiti masoni mai aveti in România… cea mai cretina, cea nai jegoasa masonerie este cea româna! A fost ceva de soi conu Alecu, dar acela era aristocrat nu jeg bolsevic, nitelusi mai de soi fusa si Pitis… in rest… poate Dijmarescu sa mai fie de nitel soi. Uita-te domne la mutra lu taie frunza la câini, seamna cu dracu leit… cum dracu l-a gasit masoni taman pe spurcatu asta, pe ala cu ouole, alt gainar ajuns calari rromania … via temutei masoneri bolsevice.

  Daca o fi si Basescu mason… cea ce este foarte posibil, la jegoasa masonerie româna nu ai ce cere decât jeguri penale.

 4. Domnule O.M. , ar trebui să înţeleg că există două categorii de diavoli? Unii bolşevici şi alţii…ce?

 5. Da, da dle Spirescu, diavoli bolsevici sunt aia stravechi si cei mai rai cu putinta, ceilanti.. suntem noi astia mai mici…

 6. Domnule Paul
  Aveti pretentii prea mari de la ei :roll;
  Sunt totusi niste bieti oameni 😉
  Fara functii ce-ar ramane din ei ?
  Ma refer la politicieni, care tzin cu tot dinadinsul sa demonstreze zilnic ca politica-i dama usoara, care pe langa cunoscute satisfactii produce si batai de cap pana te vezi vorba aia cu dansa-ntransa ( functia-n traista !).
  Nu le mai puneti la inima !
  Hai ca nu mai este mult si scapam !
  In ce, o sa vedem ?! :roll;