Țineți-vă bine: Sfârșitul Lumii e provocat de Pentagon și un agent CIA lucrează din 2004 pentru Băsescu, fură alegerile

18 min


Miercuri, 7 septembrie 2011. Apocalipsa rămâne o temă literară aici. Eu, cel puțin, nu pot fi atât de nebun încât să accept distrugerea planetei și a omenirii – deși, la nivel cosmic, și Pământul și omenirea sunt frunze în vânt și o apocalipsă e oricând posibilă (am văzut apocalipsa din Japonia din 11 martie 2011; teribil, săptămâna trecută Japonia a fost măturată de un taifun devastator, trecând alți peste sută de morți pe răbojul catastrofelor naturale), dar trebuie să punem bază pe alarmele oficiale. Nu sunt atât de prăpăstios pe cât crede poetul Viorel Padina. Îmi place însă să pun pe tapet aici teme care să provoace. Se subînțelege, să provoace inspirație, nu teamă, păstrând fiecare temă pe teritoriul literar (literatura fantastică dă credibilitate oricărei trăsnăi publice, îi dă chiar măsură artistică). Altfel, să fim sobri: dacă nici un stat nu se teme de posibilitatea producerii unei apocalipse pe termen scurt, atunci e în regulă. Apocalipticul 2012 rămâne o poveste. Totuși, am datoria să vă avertizez că sunt în continuare aruncate pe piață baloane de încercare, trimise de oameni de știință, care pregătesc parcă lumea pentru o apocalipsă. Neapărat, citiți-l iar pe vizionarul Octavian Mihăescu cu noul comentariu de ieri, de aici, domnia sa crede în continuare că în această lună ar putea să nu mai apară soarele pentru trei zile (conform Bibliei, semn apocaliptic; se pare că vor urma șapte ani de foc, în care Antihristul își va face de cap). Asta e partea teoretică, dacă pot să spun așa. Să vedem cum stăm cu partea practică. Vă voi reda mai jos un text care unifică toate pericolele venite dinspre anul 2012 (de care am mai scris aici) și care schimbă perspectiva, nu sunt detalii dintr-o apocalipsă naturală, ci una artificială, creată de cercetătorii de la Pentagon (ei au scăpat, eventual, de sub control experimentele făcute). Sigur, mi se pare a fi prea de tot că inclusiv terminarea timpului poate fi provocată de om, nu numai schimbarea polilor planetei… Totuși, merită să rețineți și acest scenariu (nu știu de cine scris și de unde preluat prin Agenția.org) – are în el ceva furibund. Voi continua mâine un pic pe această temă. «Pentagonul are un proiect „Apocalypse” pentru Sfarsitul Lumii:

Un fost angajat al Pentagonului, care a lucrat la Proiectul secret HAARP a dezvaluit pentru Washington Post (WP) ca exista si un proiect la fel de secret numit „Apocalypse” in care sunt structurate diverse „actiuni si reactiuni cu privire la un sfarsit biblic al lumii”, relateaza cel ce si-a dat doar un nume de cod pentru ziaristii americani – Marcus Aurelius, dar al carui nume real, jurnalistii de la WP spun ca il detin dar nu il divulga din motive de securitate. Pentru a-si dovedi expertiza, Marcus Aurelius a dat si cateva date despre HAARP.

Un proiect finantat de Pentagon, numit HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), poate trimite in ionosfera peste un miliard de wati de unde radio. Aceasta statie controversata s-ar afla in Alaska, iar recent a fost tinta unor acuzatii destul de grave: se pare ca acest HAARP ar fi responsabil de mai multe cutremure, si moartea in masa a pasarilor, a pestilor din mari, de dezastrul din Japonia, de cel din Noua Zeelanda etc. Se pare ca HAARP nu numai ca lanseaza in ionosdera unde radio de frecventa si putere uriase, dar controleaza si radiatii produse de exploziile solare si le amplifica, dupa cum spune insiderul WP.

Acesta mai sustine ca testele din ionosfera ale HAARP ar putea duce la inversarea polilor magnetici ai Pamantului, o actiune care ar fi si inceput deja, iar in final va face „cerul sa arda”. Dar cel mai important este faptul ca pe undele transmise de HAARP, nu numai in ionosfera, dar si in univers se poate transmite informatie subliminala. Se presupune ca si revoltele din nordul Africii, ca si acum, cele din lumea musulmana, au fost declansate de centura de radiatii HAARP. Potrivit The Telegraph: „Tensiunile din Orientul Mijlociu si Asia ar putea duce la o escaladare a cursei inarmarilor, care ar avea un potential de incepere a unui razboi nuclear”.

Tot aceasta arma apocaliptica este privita ca responsabila de schimbarea frecventei Pamantului (numita Oscilatia Schumann) si de perceptia ca zilele sunt mai scurte, ca viata trece mai repede, cu viteza accentuata. Fenomen care a inceput sa se petreaca cu incepere in 1986, apoi cu un alt prag in 1998, iar din 2001, de la atentatele WTC, a inceput sa fie tot mai accentuat.

Conform specialistilor, in 2012, accelerarea acestei frecvente va atinge apogeul, cand va interveni o schimbare pe care unii o asimileaza ca Sfarsitul Lumii. Pentru a fi si mai convingatori, cei care au lansat aceasta teorie a conspiratiei au interpretat si textele Sfintei Scripturi: „Si daca zilele acelea n-ar fi fost scurtate, nimeni n-ar scapa; dar, din pricina celor alesi, zilele acelea vor fi scurtate”. – Matei 24:22.

Lovitura de teatru in Teoria Conspiratiei e ca se afla, iata, ca HAARP este un proiect mai mic, inglobat in altul cu mult mai mare care poarta numele de „APOCALYPSE” si, ceea ce e mai ciudat, ca face ca aceste etape biblice sa fie parcurse, sa se petreaca la fel ca in Apocalipsa Biblica. Inclusiv proiectul de incipuire a populatiei planetei, care va fi catalogata in codul de bare numeric hexa, in care datele personale se vor afla in limitele celor trei bare – 666.

„E ca si cum Pentagonul lucreaza ca Apocalipsa prevazuta in Biblie sa se petreaca aidoma, ca si razboiul nuclear ce urmeaza sa vina dupa incidentele dintre cele doua mari religii, cea crestina si cea musulmana, dar nu se stie, iata, de data asta, unde, de ce parte, si cine e, Anticristul”, mai spune sursa Marcus Aurelius».

***

În contul acestui scenariu incredibil, vă redau mai jos un text care m-a năucit de-a binelea (mi l-a trimis poetul Marin Ifrim, îi mulțumesc, mie mi-a scăpat), apărut în Romanialeaks.org – să fiu iertat că mă lungesc într-atât, dar e chiar semnificativ ce se dă de gol în el. Trăim într-o Românie cu viitorul pus sub obroc, nimic nu mai e ce pare a fi. Condamnabil, stăm la cheremul puternicilor zilei. Jurnalista Adriana Duțulescu scrie pe Realitateamea.ro, sub titlul Exploziv: Cine este agentul CIA care lucreaza pentru Basescu?: Extrem de interesant, explica modul in care CIA l-ar fi ajutat pe Traian Basescu sa castige alegerile, si il identifica chiar pe agentul CIA care s-a ocupat de aceasta operatiune. Acesta ar fi Harry Giknavorian, atasatul in Romania al Agentiei Antidrog. Am dat un search pe google si omul chiar exista, la Ambasada Americii la Bucuresti. Il vedeti si in foto, via site-ul Ambasadei”. Judecați singuri, vă rog: «Dezvăluiri: Cum se fură alegerile în România!

NOTĂ SPECIALĂ. Maşinăria PDL de fraudare a alegerilor a folosit toate mecanismele posibile: Poliţie, Jandarmerie, SRI, SIE, Prefecturi, servicii deconcentrate şi agenţi economici de stat. Şi, nu în ultimul rînd, ambasade străine. În campania prezidenţială, Traian Băsescu a folosit Centrul SECI şi proiectul militar MONSAT pentru a-şi vedea visul cu ochii.

Achiziţionarea şi instalarea echipamentelor speciale pentru reţeaua MONSAT s-au făcut şi cu sprijinul National Security Agency (NSA). Actul de naştere a sistemului MONSAT este Hotărîrea 045/2005 a CSAT. Reţeaua de sateliţi MONSAT de joasă altitudine, la care SRI şi SIE au acces, nu e lansată de Statul Român, ci de SUA, în colaborare cu o serie de ţări europene. România „închiriază“ accesul la aceşti sateliţi, pe baza unor înţelegeri între Serviciile Secrete ale ţărilor NATO. Ei sînt folosiţi pentru pedepsirea dizidenţilor, în mod ilegal, prin urmărirea, monitorizarea şi hărţuirea sau tortura aplicată persoanei vizate.

Reţeaua de sute de sateliţi care acoperă Europa nu numai că receptează, dar e capabilă să şi transmită, în mod egal. Dispozitive radar, bazate pe unde milimetrice, au posibilitatea de a urmări o persoană, după caracteristicile biometrice, oriunde pe pămînt şi, mai mult de atît, de a vedea omul prin acoperişurile clădirilor în care se află acesta. Cu ajutorul agentului special secret al DEA, din zona Balcani (Drug Enforcement Administration), Harry Giknavorian, Traian Băsescu are acces direct la Centrul SECI.

Acest Harry Giknavorian este, în fapt, agentul acoperit al CIA, delegat de SUA pe lîngă Traian Băsescu, încă din anul 2004. Este singura persoană din România care nu are numere de identificare la maşina cu care se deplasează prin Bucureşti. El conduce un SUV Ford Explorer blindat, de culoare verde. Agentul american are relaţii strînse cu autorităţile Statului Român, în special cu Traian Băsescu şi cu consilierul prezidenţial pe probleme de Securitate, Iulian Fota. Este căsătorit, are 2 copii, băiat şi fată, şi locuieşte în Băneasa, în Complexul ZODIAC; are un cîine labrador. America, prin rezidenţii CIA şi prin Harry Giknavorian, a aservit conducerea structurilor din MAI: DGCCO, SIPI şi DIICOT. Pentru a-şi pune planul în aplicare, a trebuit să-l schimbe pe Dan Nica de la conducerea Ministerului de Interne. Astfel, americanii au putut să utilizeze aplicaţii ale softului de la RASIROM, folosit de Institutul Naţional de Statistică şi agreat de BEJ şi BEC. Agentul CIA din România şi omul său sub acoperire de agent DEA, de la Centrul SECI, au putut să supravegheze, să controleze, să influenţeze şi să centralizeze datele din secţiile de votare în timp real. Totul s-a petrecut cu sprijinul SIE şi STS, deoarece aplicaţii ale acestui soft de la RASIROM sînt folosite şi în lupta împotriva terorismului şi a crimei organizate din Europa. Astfel, Traian Băsescu, prin acoliţii săi şi cu sprijinul guvernului american, foloseşte independent şi fără control parlamentar Sistemul Naţional de Monitorizare a Comunicaţiilor prin Satelit-MONSAT. Acest sistem are la bază o serie de proiecte realizate în ultimele decenii în Statele Unite şi în Europa, iar sateliţii lansaţi în spaţiu sînt de provenienţă americană şi operează la joasă altitudine. Pentru a intra, cît de cît, în legalitate şi a-şi pune planul în aplicare, SUA au impus Guvernului Tăriceanu adoptarea unui cadru legislativ astfel încît românilor să le fie monitorizate toate convorbirile telefonice şi toate e-mailurile. Aşa a apărut subit Legea nr. 298/2008, promulgată rapid de Traian Băsescu, privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului sau de reţelele publice de comunicaţii. Legea se referă atît la persoanele fizice, cît şi la cele juridice. MAI, Parchetul General, SRI şi SIE au, astfel, oricînd acces la date pe baza unei simple ordonanţe semnate de orice procuror, fără a mai exista un mandat emis de judecător. Acest sistem MONSAT permite interceptarea poştei electronice utilizate de oameni de afaceri sau politicieni. În timpul campaniilor electorale, mesajele transmise prin Internet pot fi interceptate neautorizat şi folosite de adversarii politici.

Pregătirea pentru fraudarea alegerilor prezidenţiale din 2009 s-a făcut în timpul campaniei europarlamentare. Apoi, terminale mobile ale STS au fost amplasate la sediul central SECI de la Bucureşti şi au fost folosite la monitorizarea comunicaţiilor şi a transmisiilor de date-voce tip SMS. Acest lucru a fost posibil pentru că RASIROM (regie aflată în subordinea Serviciului Român de Informaţii) a proiectat un sistem care a putut fi folosit de către prefecţii PDL şi de către membri ai acestui partid, care ştiau numerele de telefon ale fiecărei secţii de votare, transmiţînd date în timp real la Bucureşti. Dispozitivul de ascultare a telefoanelor mobile are un sistem de funcţionare destul de simplu şi poate fi introdus, cu uşurinţă, într-o valiză de voiaj. Agentul trebuie să scaneze codul personal al telefonului care urmează să fie ascultat. Pentru acest lucru, el se apropie de posesorul telefonului mobil, la o distanţă mai mică de 25 de metri, în timp ce acesta are o convorbire. Fiecare celular are un mod de identificare, denumit IMEI, care poate fi aflat tastînd pe telefon steluţă diez 06 diez (*#06#). Rezultă un cod format din 15 cifre. Acesta este personalizat pentru fiecare telefon celular în parte şi nu poate fi acelaşi pentru două aparate. La sediul central al PDL, în noaptea alegerilor, a fost instalat un dulap cu routere. Numărul posturilor ocupate a fost de aproximativ 500; acestea au fost instalate pentru conexiuni interne cu secţiile de votare din ţară, iar la secţiile din afara României nu au fost distribuite terminale STS, deoarece nici măcar Băsescu şi acoliţii săi nu pot transporta aceste terminale fără a atrage atenţia autorităţilor din Uniunea Europeană.

În ţară, STS, împreună cu prefecţii şi subprefecţii, ajutaţi de membrii PDL, au fost cei care au condus operaţiunile de centralizare a alegerilor (întrucît cele 500 de aparate telefonice mobile ale STS au fost în custodia membrilor PDL), iar aceştia au trimis SMS-uri cu mesaje electorale pe telefoanele speciale. SMS-urile au fost expediate de pe cartele preplătite doar de la nivel judeţean spre centrul din Aleea Modrogan. De altfel, euroalegerile şi Referendumul pentru introducerea votului uninominal au permis Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, să monitorizeze, prin intermediul telefoanelor mobile şi al cartelelor prepaid pe care le-a pus la dispoziţia Biroului Electoral Central şi preşedinţilor secţiilor de votare, întreg procesul de transmitere a rezultatelor şi a prezenţei la vot.

Conducerea PDL şi Traian Băsescu au avut timpul necesar să întoarcă rezultatul alegerilor cu voturi fictive din străinătate. Aceste voturi nu au putut fi niciodată numărate. Generalii numiţi de Traian Băsescu la conducerea STS au primit sarcina să rezolve această problemă. Este vorba de 3 generali care s-au ocupat de monitorizarea alegerilor: Marcel Opriş (director STS), Corneliu Grigore (prim-adjunct al directorului STS, managerul liniei de urgenţă 112) şi Ioan Balaure (directorul adjunct pe probleme economice al STS). După executarea ordinelor primite de la Cotroceni, generalul cu două stele Corneliu Grigore a mai primit o stea şi a fost trecut în rezervă.

Au fost concepute planurile de protecţie contrainformativă prin care Traian Băsescu a dispus demararea operaţiunilor de bruiaj online, pe bani publici, încă din luna septembrie a anului 2008. Consilierii loiali au fost însărcinaţi cu crearea unui departament secret pentru protejarea imaginii miniştrilor PDL şi a preşedintelui, pe Internet. Angajaţii acestui serviciu privat, plătit din banii Ministerului Turismului şi Dezvoltării Regionale, trebuie să pornească o campanie agresivă împotriva celor ce îl blamează pe Traian Băsescu, sau să posteze pe Internet tot felul de comentarii, care să schimbe sensul informaţiilor negative despre acesta din articolele de presă. Sînt vizate în principal marile ziare cu domenii de Internet, agenţiile de presă, blogurile de atitudine care înregistrează trafic etc. Serviciul nu se află în clădirea Ministerului Turismului şi Dezvoltării Regionale, dar de el se ocupă direct unul dintre consilierii personali ai Elenei Udrea, respectiv Ana Maria Topoliceanu.

În 2009, am asistat la o fraudă prefabricată, cu CNP-uri inventate, cu voturi ale morţilor, cu semnături în fals, cu Procese Verbale falsificate, cu rezultate inversate, cu mită în sediile electorale şi un proces electoral dirijat. Agenţii STS, SRI şi SIE ai lui Băsescu, ajutaţi de americani şi de agenţii SISROM din afara ţării, au cumpărat, au furat şi dirijat sute de mii de voturi, pentru ca rezultatele să corespundă cu cele din softul comandat de Traian Băsescu, cu 4 minute înainte de exit-poll-uri, live, în faţa naţiunii. Autoritatea Electorală Permanentă, din obedienţă faţă de stăpîn, a muşamalizat informaţia că au fost aproape 14.000 de votanţi multipli, sau că au existat numeroase Procese Verbale măsluite, cu rezultate inversate în favoarea lui Traian Băsescu.

Referitor la agentul american Harry Giknavorian, acesta are relaţii strînse cu Mafia ţigănească şi cu Serviciul Secret al romilor, pe care îl finanţează din fondurile de stat americane ale CIA. Serviciul de Informaţii şi Siguranţă al Romilor – SISROM este un serviciu secret, protejat şi de către Traian Băsescu şi camarila sa din SRI. Acesta este folosit la controlarea clanurilor şi a grupărilor infracţionale, prin regizarea unor scandaluri între bande. SISROM-ul îl ajută pe Traian Băsescu să cumpere voturi în cadrul etniei (vezi Clanul Bercea Mondialul).

Serviciul Secret al ţiganilor are, în principal, menirea „să apere interesele şi drepturile etniei romilor, precum şi dezvoltarea unei reţele de informare şi comunicaţii interne şi externe“. El colaborează cu toate Serviciile Secrete clasice, respectiv: Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe, structurile de informaţii ale Ministerului de Interne, INTERPOL şi EUROPOL. SISROM, avînd centrul la Bucureşti, funcţionează după reţeta clasică a structurilor de informaţii. Îşi desfăşoară activităţile „în paralel cu serviciile secrete existente şi dă raportul către U.M. 0215 (Serviciul de informaţii şi protecţie a cadrelor din Ministerul de Interne)”. Ca structură informativă, SISROM se ocupă de culegerea de informaţii din domeniile social, politic, cultural şi economic, cu accent pe următoarele problematici: emanciparea socială şi formele de dialog cu organizaţiile non-guvernamentale. Are constituite reţele de informatori, care culeg date şi informaţii din teritoriu. Acestea sînt transmise, apoi, sub formă de Note informative, dar şi de informaţii brute, direct lui Traian Băsescu. ,,Părinţii” acestui sistem sînt Virgil Măgureanu şi Ioan Talpeş, care au înţeles rostul SISROM, permiţînd înfiinţarea lui fără a-i crea probleme. Administraţia Prezidenţială a lui Traian Băsescu a acordat girul membrilor acestei structuri.

Spionajul Rrom SISROM – Serviciul de Informaţii şi Siguranţă al Romilor din România este o structură particulară, iniţiată şi condusă discret de acelaşi Virgil Măgureanu. Acest Serviciu Secret ilegal, care funcţionează sub protecţia lui Traian Băsescu, a camarilei din SRI şi cu ajutorul oamenilor SIE de la Ambasadele României din marile capitale europene, a schimbat rezultatul alegerilor din exteriorul României, prin implicarea sa activă în direcţionarea voturilor etniei rome din Spania, Italia şi Franţa către candidatul Traian Băsescu.

Tot agentul Harry Giknavorian este cel ce controlează SIPI – Serviciul de Supraveghere Operativă din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

SIPI, Serviciul Independent de Protecţie Internă din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, folosit şi de către americani, şi de către Traian Băsescu, este beneficiarul unor informaţii ale sistemului MONSAT. Acest serviciu captează ilegal informaţii, operaţiuni care se pot realiza fără probleme de către unii angajaţi politici ai sistemului, dar şi de către beneficiarii legali ai acestuia. Interceptările ilegale se pot efectua de către operatorii MONSAT, care au libertatea aproape totală de a accesa pachete de date transmise prin zecile de sateliţi ce asigură comunicaţiile dintre utilizatorii serviciilor specifice. Acest lucru se datorează tehnologiei avansate şi posibilităţilor reduse de exercitare a unui control pertinent asupra sistemului. El funcţionează după principiile de interceptare a comunicaţiilor clasice, precum telefonia în sistemul naţional. Astfel, operatorii MONSAT pot interveni pentru captarea unor informaţii, imediat după emiterea semnalului antenei de emisie, sau pot să capteze semnalele satelitului de comunicaţii folosit de operatorii de astfel de servicii din România ori din ţara de origine a utilizatorului.

Cei aproape 2.000 de angajaţi ai SIPI răspund instituţional numai în faţa ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.

Sistemul MONSAT are aprobarea CSAT şi utilizează informaţii şi aplicaţii americane KOFAX, Microsoft şi XEROX.

Sateliţii americani sînt rezervaţi pentru situaţiile în care victima iese din raza în care acţionează grupările criminale, deplasîndu-se în afara oraşelor, în campinguri, la ţară etc.

Reţeaua de sateliţi la care SRI şi SIE au acces este folosită, într-adevăr, în mod ilegal, de către personalul Administraţiei Prezidenţiale, cu acordul deplin şi sub îndrumarea Serviciilor Secrete româneşti, aflate sub comanda serviciilor străine care le-au pus la dispoziţie tehnologia. Elemente corupte din conducerea acestor Servicii Secrete româneşti şi din fruntea Statului Român utilizează, de cîţiva ani buni, în mod ilegal, această tehnologie împotriva propriilor cetăţeni.

Comunitatea Naţională de Informaţii, din cadrul Administraţiei Prezidenţiale, deci şi Traian Băsescu, are acces la un Sistem Informatic Integrat, racordat la toate Serviciile Speciale, şi unde sînt stocate informaţiile secrete de importanţă strategică, inclusiv cele obţinute în urma interceptărilor legale sau ilegale pe care le efectuează Serviciile de Informaţii din România.

Această bază de date, care este permanent actualizată, este pusă la dispoziţia preşedintelui României, iar serverele în care sînt stocate datele se află într-un Centru de Management al Sistemului Informatic Integrat, care, potrivit celor stabilite printr-un document secret (Hotărîrea nr. 0216/27.10.2004, emisă de CSAT), ocupă două spaţii: unul principal, aflat în Bucureşti, şi altul de rezervă. Potrivit unor informaţii neoficiale, Centrul de Management al Sistemului Informatic Integrat este administrat de Serviciul Român de Informaţii.

Această bază de date în format electronic, aflată în serverele Centrului de Management al Sistemului Informatic Integrat, permite Serviciilor Secrete din România să obţină, în timp real, orice informaţie despre o persoană fizică sau juridică, în funcţie de interesele urmărite.

Funcţionarea Centrului de Management al Sistemului Informatic a fost reglementată prin Hotărîrea de Guvern nr. 952 din 14/08/2003, contrasemnată de directorul SRI. Accesul operatorilor la date este permis în funcţie de Certificatul de securitate (eliberat de Oficiul Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat). Centrul de Management al Sistemului Informatic Integrat este stabilit, printr-un document secret (Hotărîrea 0216/27.10.2004, emisă de CSAT) în două sedii: unul principal, aflat în Bucureşti – Centrul SECI, şi cel de rezervă, în cadrul Biroului de Informaţii Militare (BIM) din cadrul DGIA (o structură departamentală formată din Direcţia de Informaţii Militare şi Direcţia Siguranţă Militară, din cadrul MApN). Brigada de Informaţii Militare (BIM) reuneşte, sub comandament unic, cele trei batalioane care funcţionaseră şi pînă acum, respectiv HUMINT, IMINT şi SIGINT.

Brigada de Informaţii Militare a fost constituită în urma unei Hotărîri a CSAT, din 31 martie 2010, şi este subordonată direct ministrului Apărării, Gabriel Oprea. Serviciile Secrete ale Armatei au primit undă verde pentru înfiinţarea Brigăzii de Informaţii Militare de la directorul Comunităţii de Informaţii a Statelor Unite ale Americii (DNI), James R. Clapper. Beneficiarii acestui Serviciu Secret al Armatei Române sînt: fostul ministru al Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, actualul ministru al aceleiaşi structuri, Traian Igaş, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Ialomiţianu, ministrul Muncii, Ioan Nelu Botiş, consilierul prezidenţial pe probleme de Securitate, Iulian Fota, preşedintele României, Traian Băsescu, precum şi ambasadorul SUA, Mark Gittenstein. Chiar dacă, oficial, singura autoritate naţională în domeniul interceptărilor este Serviciul Român de Informaţii (SRI), se ştie că Statul Român, printr-o Hotărîre strict secretă, a autorizat Serviciul de Informaţii Externe (SIE) să îşi procure şi să folosească cele mai sofisticate echipamente pentru ascultarea telefoanelor românilor şi a tuturor comunicaţiilor pe Internet, prin sistemul MONSAT.

Serviciul de Informaţii Externe face parte din Sistemul Naţional de Apărare al României şi funcţionează în baza Legii nr.l din 6 ianuarie 1998. La 15 aprilie 2004, Consiliul Suprem de Apărare a Ţării a adoptat Hotărîrea nr. 0063, clasificată STRICT SECRET, prin care autoriza Serviciul de Informaţii Externe să desfăşoare activităţi de tip SIGINT (SIGINT – SIGnal INTelligence reprezintă informaţii obţinute din surse care acţionează în spectrul electromagnetic şi constau din mai multe subdomenii), pentru interceptarea comunicaţiilor efectuate prin satelit. Din acest moment, SIE dispune de baza legală pentru a-şi procura cele mai performante dispozitive necesare interceptărilor de voce şi date transmise prin mijloace electromagnetice (telefoane, calculatoare sau orice alt tip de radioemiţător).

SIE se ascunde în spatele unor legi care îi permit să asculte pe oricine şi oricînd, chiar şi fără mandat.

DGIA şi DGIPI îşi prezintă rapoartele doar miniştrilor de resort şi nu sînt controlate de Parlament.

Atît SRI, SIE, cît şi STS, prin Marcel Opriş, au folosit în campania electorală baza sistemului MONSAT, aflat la Centrala Regională SECI de la Bucureşti, condusă din umbră de agentul Harry Giknavorian. MONSAT poate monitoriza orice convorbire telefonică sau transmisie de date-voce care se realizează printr-un terminal cu acces la satelit. Acelaşi lucru este valabil şi pentru telefonia fixă sau tehnologia GSM. Datele centralizate la sediul de campanie din Aleea Modogran au fost, astfel, operate şi trimise, cu ajutorul STS, din Centrala SECI.

Softul folosit de BEC include o aplicaţie KOFAX, tip vierme sau tip buclă, care are drept scop redistribuirea voturilor în favoarea unui candidat prestabilit. De aceea, toate sondajele de la ieşirea din secţiile de votare care dădeau cîştigătoare PRM sau alte partide din Opoziţie nu au corespuns, deoarece au fost făcute prin luarea în calcul a unei opţiuni reale de vot, de 70%, a populaţiei, cînd în fapt aceasta nu a depăşit cota de 20%.

Net-Consulting, în colaborare cu firma americană KOFAX (o filială CIA), împreună cu firmele Asesoft şi ASSECO, au construit, pe baza programului de la RASIROM (fosta UM 05099, în fapt, o societate patronată de SRI), un soft folosit în ultimele două campanii ale alegerilor, care conţine o cheie-buclă conspirată, pentru direcţionarea voturilor nule şi a celor de pe listele suplimentare, în favoarea lui Traian Băsescu, la ordinul SUA. Programul dirijează voturile dintre BEJ si BEC la orice candidat ales.

NOTE:

* Drug Enforcement Administration (DEA) este o agenţie federală de aplicare a legii în Statele Unite, din cadrul Departamentului de Justiţie American, însărcinată cu combaterea traficului şi consumului de droguri în Statele Unite. De asemenea, DEA, împreună cu alte agenţii americane de investigaţii, are ca responsabilitate exclusivă coordonarea şi urmărirea de către SUA a investigaţiilor legate de droguri – şi nu numai – în străinătate.

* DGIA- Direcţia Generală de Informaţii a Armatei, se ocupă cu culegerea de date şi informaţii în vederea informării factorilor de decizie asupra fenomenului militar şi politico-militar din zonele de interes pentru România. Totodată, are ca obiect extinderea cooperării cu celelalte structuri cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale, precum şi cu Serviciile de Informaţii militare ale statelor membre NATO. Se ocupă şi de îmbunătăţirea reprezentării militare externe (este vorba despre ataşaţii militari) şi de identificarea acţiunilor care ar putea aduce atingere capacităţilor operaţionale, personalului şi patrimoniului Armatei. Are ca sarcină şi descoperirea şi prevenirea actelor de corupţie şi altor activităţi ilegale în care ar fi putut fi implicat personalul Armatei.

* MONSAT – Sistemul Naţional de Monitorizare a Comunicaţiilor prin Satelit.

* RASIROM – Regie autonomă aflată în subordinea Serviciului Român de Informaţii, avînd ca principal obiect de activitate proiectarea, realizarea şi instalarea sistemelor de pază şi de alarmare la efracţie şi început de incendiu, stingerea automată a acestuia, controlul accesului persoanelor şi autovehiculelor, controlul biometric şi autentificarea identităţii, TVCI, CATV. Firma mai oferă instalaţii şi echipamente de protecţie fizică şi electronică a incintelor şi a perimetrelor, cu centralizarea informaţiilor în dispecerate specializate, precum şi reţele de comunicaţii voce-date. RASIROM deţine o tipografie proprie».

PS. Public fotografii (în afara aceleia a agentului CIA al lui Băsescu) de la mare, de la Neptun, făcute la Casa Scriitorilor (cu scaune de plastic unite într-o lucrare de artă, cu flori și cățel) și pe plaja din preajmă, care se închide la Vila lui Ceaușescu-Băsescu, în zilele de 11, 12, 13 august 2011 (pentru albumul serviciilor secrete românești, că nu se știe niciodată la ce pot fi de folos).


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Adevar graita-ti dle LIS, tare ciudat Dumnezeu mai trebuie exista de ne-a facut doar ptr a ne distruge si vesnic… acu ne da viata si planeta in labe acu tot el ne-o buleste cica din prea mare iubire fata de noi… halal dragoste si dumnezeu mai este si acesta, care se tot lauda ca s-a dat pe Sine ptr mânutirea noastra… acu ramânem in ograda noastra crestina.

  Toata aceasta tarasenie este sugerata de fiul mai mare (vezi pilda risipitorului), cel care la zugravit pe Tatal ca pe unul nemilos, un dictator, inca de atunci acest „frate mai mare” ne tot sugereaza cum ca acest Tata este o bestie ci nu un parinte iubitor, vai si iarasi vai, ditamai teologi, sfinti nostri au redat un astfel de dumnezeu controversat, mai degraba sângeros decât iubitor, care se imbata de fericire privind la durerea noastra, care apara pe ucigasu Cain nu pe dreptu Abel, ce sa mai zicem de Iov, iar exemple gasim si in zilele noastre cu duiumul. Reticienta oamenilor fata de Dumnezeu este justificata din aceasta perspectiva destul de apropiata de realitate.

  Eu am tipat mereu pe acilea faptul ca Apocalipsa nu trebuie sa ne ingrozeasca, ea este izbavire ptr om, condamnare, anihilare a dracilor, a pacatului care ne-a distrus, de Apoc se tem doar draci si slujitori lui. Si am mai spus nu odata, ca toate relele , catastrofele le declanseaza dracu si prin laba dobitocului cu chip de om, nu Dumnezeu este acela care vatama pamântul ci mânia Lui va fi contra spurcatului in partea a doua a Apoc, când normal ar trebui ca omul sa fie iesit de aici unde va fi judecat diavolul cu totii slujitori lui, pacatele, patimile de care vorbeam ieri când dadeam exemplu muieri lu Lot ce se uita indarat si sare se facu ptr asta, ptr ca risca lua cu ea acele duhuri din cetate ce trebuiau distruse. Exemplu asta ne vorbeste deslusit de iesirea noastra ce o vorbeste raspicat totii profeti si chiar Apoclipsa ne-o zice raspicat, numa ca lumea teologica a zbârict-o cu talmacirea de dupa poftele lor (dogmatice), ca de-aia nu mai avem nici un Dumnezeu.

  In vremurile mâniei lui Dumnezeu , cele descrise in Apoc, partea a doua, vor fi foarte putini oameni pe pamânt, doar câteva sute de milioane din 7 miliarde cât suntem azi,, cei ce vor fi , sunt cei legati de spurcat, indraciti la culme. Sfinti parinti ne -a profetit cum vor fi atunci oameni, in acele peceti rupte din Apoc, de dupa aparitia calului alb se zice destul de clar.

  Aparitia calului alb nu poate avea loc in contextul actual, deci a antihristului, care va fi primit ca un salvator, mesia asteptat de ovrei. Motiv ptr care slujitori diavolului pun in aplicare tot felu de dracoveni care sa par fi apocaliptice, crize economice, social, poltic, spirituale, razboi, foamete, nedreptate, cutremure, uragane, de-aia este cal alb ca sa aduca pace si prosperitate dobitocilor ce vor trai atunci. Este greu de crezut ca in mai putin de 25 de zile vor reusi declansa atât de multe evenimente la nivel mondial, totusi, lumea buna- rea cum este ea, este inca stabila. Cel mai important aspect nu s-a petrecut decât partial, este vorba de lepadarea biserici de Hristos, oficial, optând ptr acea târfa, este greu de crezut ca vor putea pâna in 28 septembrie savârsi toate vrajitorile ptr a da declaratia cu pricina, fara aceasta declaratie oficiala nu intra târfa in schena si nici calu alb nu poate intra. Daca in adevar va exista intuneric, atunci înseamna ca in cel mai scurt timp trebuie avea loc cele mai spectaculoase evenimente printre care si iesirea. Nu, nu trebuie luat ca reper întunericul ci doar aparitia spurcatului, calul alb, din ziua apritiei lui 7 ani de groaza se se numere.

  Prin urmare, aici urmeaza juca partida finala, nu împotriva omului ci a diavolului, atât pamântul cât si omul au mare importanta, trebuie salvat. Dupa care pamântul cu omul restaurat, eliberat de pacat-diavol va mai avea viata lunga si buna.

 2. D-le Mihăescu: Cu paragraful: „Eu am ţipat mereu pe acilea…” – m-aţi dat pe spate. Nu în sensul hazliu! Sunt redus la tăcere în faţa insistenţelor dvs. cu privire asupra unui aspect (pentru mine cam la 100000 de ani distanţă). Asta, nu înseamnă că nu vă iau în serios. Nici nu ştii, dacă e literatură, profeţie ori viziune! Am mai stat înt-o seară pînă după miezul nopţii să văd o a doua lună pe cer cum ni s-a profeţit. Am mai stat şi când ni s-au tot profeţit multe altele. Te pomeneşti, că tocmai acum, când vom pleca la culcare cu toţii, ni se va arăta ADEVĂRUL, cel dinaintea căruia Pillat a rămas pe vecie, scurtcircuitat. Vă citim ca şi cum am urmări un scenariu a la Hitchcock.

 3. Nu e nevoie să verifici de 10 ori, ca să-ţi dai seama că cineva e nu doar un fals profet, ci doar un biet dement or zmecheros cu ghivent, care scrie ori vbeşte ca şi cum s-ar afla în faţa unui auditoriu sărit de pe fix or debil la ment ; e suficient doar să constaţi că „profetu” e un scribăieţ or vorbăreţ banal sau cam halalfabet, halal… Dacă îşi închipuie careva că un profet ce-ar putea interpreta Biblia or Apocalipsa va scrie profeţia sa ca o cizmă sau ca savanta Mama Omida, atunci ce dreq mai poţi să zici altceva, decât vai mama mea, Românica…? 😳 Şi precizez, spre a nu se naşte nicio confuzie or supălare, că io n-am niciodată răbdare să cetesc profetiile dlui @O.Mihaescu cel bisericos, iar de LIS, din contra, îmi place cum scrie – şi o spun f.serios -, chiar şi atunci când pare prea de tot prăpăstios… 🙂

  O zi bună pe-aci, în ciuda apocalipsei de zi cu zi, my friends.

 4. Domnule Cicu, degraba se naste profetie implinita din leteratura decât de la preaiubita a-lu AVP, mama-omida , cu toate ca tigani au daru ghichitului, vrajitorilor fie ca crede AVP-urile rumânesti fie ca nu cred ei, tot îi va lovi blestemele astora dar mai ales al divolilor bolsevici, atunci o sa-i vedem noi pe viteji astia, mai corect , recenti lu patapipi. Dealtfel eu nu odata am subliniat faptul ca nu sunt profet, nu am fost mandatat de Dumnezeu profeti absolut nimic, iar cine are cunostinte de patristica, a scripturilor, filologi musai sa le aibe, dibuie lejer ca mai degraba eu tâlcui profetile scripturilor, ori na sa fim corecti politic cu avp-urile, perspectiva mea, am drept la propria perspectiva fie ca le place ori ba recentilor patapipisati de bolsevici, de sectele din USA… In esenta ce varsai io nu este nimci altceva decât sperarea Apocalipsei, respins temerile, speculatile sectarilor recenti.

 5. cred ca H.G. este un om bun in sensul profund al cuvantului,cred ca este printre cei incoruptibili,de aceea nu poate fi acceptat de majoritatea,coruptibila
  bine ca ne ajuta Dumnezeu si ne timite din America un om care iubeste Romania si vrea sa ne ajute …trebuie sa vrem si noi sa redevenim un popor demn,muncitor sa ne recunoastem minusurile