N-a fost ruptă pisica în aceste zile, dar previziunile astrale au avut sens. Aura Christi, curajoasă, şi braţul lung al CNSAS

8 min


Luni, 11 aprilie 2011. A fost şi azi (la exact o lună de la cutremurul catastrofal din 11 martie) cutremur de 7,1 grade pe scara Richter în Japonia (e ciudat, de la o vreme japonezii revin asupra gradelor cutremurelor ce au loc la ei acasă, le scad), dând iar dreptate „astroloagelor” noastre, care ne-au tot avertizat că aglomerarea de „planete” într-o zodie sau alta produce cutremure. N-or fi având şi japonezii „astroloage”, care să le atragă atenţia? Sigur, oamenii de ştiinţă (inclusiv cei japonezi, din nefericire) au alte păreri, în nici un caz nu cred în asemenea bazaconii ale hărţii astrale, cu tot felul de  horoscoape zilnice, săptămânale, lunare sau anuale. Interpretările de după evenimentele catastrofale datorate influenţelor astrale le rămân celor ce bat din buze. N-am să lungesc „pelteaua”, dar sunt obligat să revin la Urania, care pentru zilele de acum a pus titlul: „O săptămână cu uriaşă încărcătură cosmică”. N-am de gând să redau şi acum citate din ea, care au dreptate: încărcătura asta a produs cutremurul de azi din Japonia. Nu vă vine să credeţi? Aveţi altă explicaţie? Că oamenii de ştiinţă tac.

Se întâmplă lucruri grave în lume (SUA dau semne că intră în faliment; citiţi cu încredere http://www.dorintudoran.com/2011/04/11/idiocycongress-us/#more-8029; natural, preşedintele Barak Obama vrea un nou mandat, să-şi ducă la capăt proiectul; ca superputere, SUA se adaugă Japoniei, pusă la pământ de cutremurul catastrofal de acum o lună; e o noutate a acestui an al schimbărilor dramatice, credeţi că declinul superputerilor economice ale lumii n-are legătură cu harta astrală?). Altfel, se întâmplă lucruri caraghioase în ţară (unde PDL ocupă mass-media cu congresul lui de peste o lună; acelaşi PDL care a adus România în stare de faliment şi se laudă, prin candidaţii săi la preşedinţia PDL, Boc şi Blaga, că vor să rămână la guvernare şi după alegerile generale de anul viitor; norocul lor e că au între ei şi un bufon, în persoana lui Toader Paleologu, „fiul tatălui” şi mai înmoaie neruşinarea). Iar eu am chef să mă ţin de nimicuri? Adică să vă atrag atenţia că din 9 aprilie trebuia să se rupă pisica pe planetă, harta astrală fiind într-o asemenea situaţie, că trebuia să înceapă al treilea război mondial (conform prezicerilor astrologului Mariana Cojocaru; vă amintiţi, am făcut caz de ea aici, vedeţi la https://www.liviuioanstoiciu.ro/2011/03/ce-e-mai-rau-abia-urmeaza-pe-9-12-aprilie-se-aliniaza-planete-sunt-semne-ca-va-izbucni-al-treilea-razboi-mondial/) – şi n-a început? Mai aşteptăm un „tun” (sau un tur) al hărţii astrale? Mă bucur că s-a înşelat Mariana Cojocaru şi n-a început al treilea război mondial. În locul ei m-aş retrage la mănăstire. Batem în lemn, ce va mai fi?

***

Cazul „Breban, colaborator al Securităţii?” (voi păstra acest semn al întrebării; nu trebuie uitat că numai CNSAS a aruncat verdictul colaborării cu Securitatea, nu şi Curtea de Apel Bucureşti; adică ar trebui să funcţioneze prezumţia de nevinovăţie până la pronunţarea Curţii; părerea mea e că fac o mare greşeală cei ce-i pun deja eticheta de turnător lui Breban, trebuie aşteptat verdictul Curţii, care va avea probe puse la dispoziţie de către CNSAS; cunoaştem cazuri în care Curtea a anulat eticheta de colaborator al Securităţii pusă de către CNSAS; terfelirea lui Breban, care nu recunoaşte că a turnat, e de rău augur; reprezentanţii de frunte ai literaturii române sunt la ananghie, e prea de tot, compromiterea lor publică ar trebui într-adevăr să dea de gândit; poate e un plan de diabolizare a spiritului românesc; pe de altă parte, eu unul regret că scriitorul român a dat ocazia CNSAS să-l târască în noroi; Securitatea a speculat toate umorile şi frustrările scriitorilor; cu părere de rău observ că nu se mai poate face nimic, roata a pornit la vale; cei ce se ştiu cu musca pe căciulă ar trebui să se autoculpabilizeze, să-şi ceară scuze că n-au rezistat sistemului dictatorial, să se încheie toată această mizerie; e uşor de zis, în majoritate scriitorii speră, de fapt, să nu ajungă braţul lung al CNSAS la ei).

Am promis ieri să reiau aici comentariul lui Ion Lazu (el a fost publicat şi pe Cotidianul.ro, la un documentar trimis de Aura Christi cu ce s-a scris şi s-a declarat despre „Cazul Breban”; merită să citiţi comentariile cititorilor ziarului la http://www.cotidianul.ro/142268-Cazul-Nicolae-Breban). Aici, pe blogul meu, au apărut alte comentarii de soi, semnate de Tudor Cicu (comentariul lui e o „operă de artă”), Aurel Sibiceanu (care a promis că revine), Nicolae Ciobanu (jubilând) sau Octavian Mihăescu (el a fost primul care a deschis Cutia Pandorei, amintind şi de destinul lui Paul Goma). Îmi permit să public mai jos trei intervenţii de suflet ale Aurei Christi (admirabilă apărătoare principială a lui Breban; o salut, solidar cu lupta ei, Breban a făcut disidenţă de mare clasă în 1972; nu trebuie luată ca o chestiune personală; regret că Nicolae Breban nu iese la rampă, să pună la punct toată această „afacere de presă” – fiindcă e o afacere de presă scoaterea CNSAS cu „Breban, colaborator al Securităţii”; mă întreb ce va face această presă dacă verdictul Curţii va fi favorabil lui Breban), primite pe e-mail, să mă ierte că le dau de gol:

«multumesc, draga Liviu.

ne-a fost vandalizat site-ul; si acum se lucreaza la repararea lui. in acest context, esti unul dintre primii care a publicat textul meu.

citesc cu atentie interventiile calomnioase, cele drepte…

suntem senini. am fost avertizati din martie ca lui NB i se „fabrica” o porcarie.

atunci am avut cateva zile proaste. vestea am primit-o ca o lovitura in plex;, da, ma simt lovita. dar sunt senina. Este Postul Pastelui, Liviu. Tin post. Ma voi spovedi vineri. Iar duminica voi participa la sfintele taine ale Impartasaniei.

NB, pe care il cunosc si care imi este prieten apropiat de circa 20 de ani, este UNUL DINTRE CEI MAI CURATI OAMENI PE CARE I-AM CUNOSCUT VREODATA. este prolific, de aici, multiple invidii. in plus, este o personalitate incomoda. Actualul „dosar” i s-a fabricat pentru criticile la adresa GDS si CNSAS; nu uita mesele rotunde din Conte, interventiile mele polemice. In spatele acestei „masinarii” – mi s-a spus; am primit telefoane din provincie – „se vede din avion ca este Manolescu”. Am atins „sfanta sfintelor”: GDS-ul. Iar CNSAS este o arma de intimidare, manipulata de GDS. Nu uita ca l-am aparat pe Marino.

Vosganian am inteles ca va pune problema prezentei lui NB in consiliu, data fiind existenta „dosarului fabricat”. Interesant, vor merge pana acolo, incat sa-l excluda pe NB din consiliu. daca vor face aceasta neghiobie, e limpede ca se vor face de ras. Noi vom actiona in judecata CNSAS, cu clica lor de „fabricatori, bricoleuri de dosare”. Si vom castiga, Liviu. fiindca Nicolae Breban este nevinovat. „linsajul mediatic” insa, pus la cale de colegii de breasla ai autorului „Buneivestiri” va ramane o pata de nesters pe obrazul scriitorimii romane. rusine sa le fie. Rusine.

Da, ca si alti scriitori importanti, fiind anchetat, a cunoscut generali de securitate etc.

Dar nici o clipa nu-l poti acuza ca „a turnat”, tine cont, intrand in disidenta, Lis draga.

tu care ai fost anchetat, stii, pe pielea ta, ce este, ce reprezinta un aparat represiv.

scriind „Aventurierii politicii romanesti”, NB a intrat si pe terenul strict politic, analizand cele 5 dictaturi de care a avut parte Romania.

uite un citat din aceasta carte, din multele incomode.

inca o data, multumesc.

Cu Dumnezeu inainte,

aura»

Nicolae Breban

Aventurierii politicii româneşti

Grupul de Dialog Social şi corifeii săi, spirite de excepţie, indubitabil, unii dintre ei mi-au fost amici şi chiar prieteni apropiaţi, s-au lăsat atraşi, într-un mod sau altul de sirenele politicii efective. Înfiinţând organizaţii sau partide sau, cum o spuneam, pregătind un anumit grup politic pentru a prelua puterea. Nici acest lucru nu ne-ar fi supărat prea tare şi i-am fi lăsat să-şi epuizeze energia, ideile şi competenţa – care, trebuie s-o spunem, era uneori redutabilă pe terenul culturii, dar inexistentă pe cel al politicii! – lăsându-i pe ei înşişi să-şi trăiască şi să-şi exprime dezamăgirea (cum a făcut-o, după mai bine de un deceniu petrecut în agitaţie mărunt politică, importantul critic şi istoric literar, N. Manolescu), sau falsele succese, pipărate cu sfaturi date naţiunii şi acute, dacă nu ridcole, iritări morale, ale unor amici ai celui citat – dacă tot dânşii nu ar fi introdus în câmpul literelor române ideea politică în forme acute şi partizane, spărgându-ne unitatea, confuzionând grav conceptele şi ideile cu care lucram şi atacând nu puţine mari valori, vii sau moarte. În primul rând, folosind CNSAS, unde au activat trei membri importanţi ai GDS vreun deceniu şi mai bine, şi „politica dosarelor” pentru a macula nume mari a literelor române de după război şi aruncându-le ziarelor de tiraj, „înfometate” ca şi maselor de inşi dizlocaţi de Ceauşescu, grăbite de a ataca şi murdări valorile de vârf, elita, înainte de o decizie a instanţei juridice şi confortată de dovezi irefutabile. Începând cu „cazul Caraion”, poet de marcă, închis mai bine de un deceniu în cele mai dure puşcării staliniste. Iar lista se termină zilele acestea cu Adrian Marino, fost puşcăriaş politic şi el, unul dintre puţini creatori de sistem de clară anvergură al culturii noastre dintotdeauna, publicat pe mai multe continente, care i-a iritat pe unii inşi „influenţi” la organul şi „organele” de care vorbim şi care l-au „pedepsit” pe dată, expunându-l batjocurii şi oprobriului mulţimii, fără să ezite. Neştiind sau uitând că odată cu Caraion, Marino, dar şi cu Buzura sau Doinaş şi alţii, sunt târâte în noroi demnitatea şi prestigiul elitei, iar odată răul făcut – un rău care atinge întreaga stabilitate şi orgoliul naţiunii! – nimeni nu-l va mai putea repara.

Iată care sunt, în mare, elitele şi falsele elite. False nu atât întrucât ar fi populate de impostori, cât pentru că, după umila mea părere, au pus deasupra intereselor şi nevoilor propriei vocaţii – în cele mai multe cazuri încă ne-exprimate suficient şi convingător! – interesele oportuniste, prost ascunse de fraze arogante sau de chemări demagogic-morale la ordine de tipul „apel către lichele”.

(fragment din vol. „Aventurierii politicii româneşti. O istorie dramatică a prezentului, Editura MNLR, 2010”)

A doua intervenţie a Aurei Christi, intitulată „O întrebare”:

«de ce Manolescu le da dreptate mai tot timpul securistilor, acuzatorilor? cazul marino, grosan, doinas, uricaru etc.? a fost el, chiar el turnator si atunci recurge la diversiuni? e o intrebare; nimic mai mult. dar nici mai putin.

in loc sa apere scriitorii, fiind presedinte al acestora, el ii infunda. vrea sa ramana singurul „mare”, „curat” etc.?»

A treia intervenţie a Aurei Christi (vă reamintesc, e redactor-şef al revistei Contemporanul. Ideea Europeană), intitulată: „Le-am trimis lui Vosganian, Gârbea, Chifu următorul mesaj”:

«din tot ce se intampla in ultima vreme, o singura intrebare am, restul ticalosiilor nemaimirandu-ma:

de ce Manolescu le da dreptate mai tot timpul securistilor, acuzatorilor? cazul marino, grosan, doinas, uricaru etc.? a fost oare el, chiar el turnator si atunci recurge la diversiuni? e o intrebare; nimic mai mult. dar nici mai putin.

in loc sa apere scriitorii, fiind presedinte al acestora – nu instanta de judecata -, el ii infunda. vrea sa ramana singurul „mare”, „curat” etc.?

il veti exclude pe NB din consiliu? sper ca sunteti constienti de faptul ca… riscul e sa va faceti de ras, pur si simplu.

dam in judecata CNSAS-ul si „fabricatorii de dosare”, bricoleurii de biografii si destine. vom castiga, Varujan. Breban este nevinovat.

cei implicati vor plati insa pentru prejudiciile de imagine imense aduse unuia dintre cei mai mari scriitori romani in viata.

si vor plati sume serioase.

basta, s-a intrecut masura. este o informatie aceasta; nimic altceva.

istoria nu o face nici GDS-ul, nici CNSAS-ul.

punct».

Nu e nevoie să comentez aceste trei intervenţii – e bine să se ştie cum se duce o luptă dreaptă.

Bătălia Aurei Christi e abia la început, cine n-o cunoaşte, s-ar putea să aibă mari surprize. O rog însă şi pe această cale să nu se mai consume atât (şi-i amintesc de un alt caz de devotament dus la extrem, şi de malversaţiune publică: fiica adoptivă a lui Cezar Ivănescu, care se pare că trăieşte o mare dramă azi, după ce a văzut dosarul de la Securitate al lui Cezar Ivănescu; bat în lemn, sper să fie numai o falsă interpretare a faptul că a dispărut de pe Internet; mi-au atras atenţia aici comentatorii). Normal ar fi să se pregătească pentru orice, trăim într-o Românie care se scufundă moral zi de zi.


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Îl rog pe Dl LIS să facă o precizare: în ce direcţie crede d-sa că ar jubila Nicolae Ciobanu?… Îl crede (de ştiut, se vădeşte că nu-l ştie, mereu acuză-n scriere lacuna asta!) atât de netot încât să se cheptine, când ţara arde?
  Din puctul său de vedere, Culai (Nicolae Ciobanu) vă asigură: nu, dânsul nu jubilează, nici nu suferă şi nici nu tace când terţii cred sau vor asta. Dovadă: cronologic, printre primii a protestat contra linşajului mediatic fără HJDI (hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă). Precum şi contra altor practici grobiane ale odiosului de-acum sie(şi), cnpsas.
  Şi, mai roagă, să nu mai fie răstălmăcit!
  Dacă a putut să nu se manifeste pe blogguri până-n 13 dec. 2010, asigură că o va putea face şi de acum înainte. Nu de asta se moare (pe) la noi…

 2. Si mie mi-a placut foarte mult pamfletul dl Cicu, am renuntat gratula acolo pt a lasa liber comentariului dânsului, a nu-l acoperi as fi comis un pacat împotriva cuvântului expus cu atâta maestrie, dar si lipsa de respect fata de un autentic profesionist. A subliniat dl Cicu tot ce trebuia in cazul Breban, io asa cum am mai spus; Goma la ginit, trosnit de mult, totii au sarit la gâtul lui Goma, ba ca-i dificil, ba ca are agenda si multe alte inventi mioritice. Alt aspect ma pune pe gânduri in cazul Breban ca si in al tuturor celor cazuti pe bec, includ si clerul meu.

  Vad ca Dumnezeu îi da mare har, acela as spala pacatul, rusinea tinereti, har ce la dat din belsug si bestilor, unui Plesita, unui Nicolschy, Brucan, care asemeni Bre-banului nostru s-au incapâtânt si in loc sa -si faca canonul pocaintei, spalari cugetului înaintea lui Dumnezeu si semneilor, atentie; astia au produs rau direct semenilor carora este musai cere si optine iertarea din partea celor vatamati de ei, iertarea trebuie capata aici, ptr ca faptele neiertate se duc direct la judecata lui Dumnezeu. Mânadria-i joaca mari feste si bre-banului asta, taman in al 11-lea ceas, ei, iar io tot la teribilul 11 vream ajunge ca tot se bate mondeda pe el.

  In urma cu vreo 5 ani, Dumnezeu avertiza serios absolut toate natiunile pamântului trezevi, ce au facut aceste natiuni? Nici bine nu se retrasesera apele ca asemeni unor vite fara minte s-au dus praji mai departe pe plaja, continua conediu, sfidarea fata de Dumnezeu, nu întâmplator primul iesit pe plaja a fost un austriac, urmat de un neamt, dupa care plaja de unde fusesera curamte vietile a zeci de miii de suflete cu numai una.-cinci-zeci ore continua a se praj la soare in veselie. La scurt timp vine stirea aceia cutremuratoare din Austria cu fiara aceia de Fritz, interesant; cum se facu ca cel interviat (austriacul), care a fost dat pe toate postrurile tv din lume, tipul semana foarte tare cu bestia de Fritz. Amanunt care a scapat multor apostazi de azi. Sper ca teribilul 11 sa-l dibuim cum se cuvine.

  11, in ev mediu simboliza pacatul, trecea peste a zecea porunca. In ocultism este un numar preferat, ca zice diavolul; prin distrugere se ajunge la marele echilibru, la putere absoluta, in fine, nu pierd vremea vorbi de semnificatia numarului din perspectiva oculta, toata lumea stie bine ce semnifica cu adevarat. Acum; avem douo variante pe care trebuie dibui;

  1) Eu sutin in continuare cu ferma convingere faptul ca toate catastrofele naturale la care asistam sunt generate de diavol ci nu de Dumnezeu, ca aceste dezastre NU sunt cupele mâniei lui Dumnezeu din Apocalipsa. Doar faptul ca sunt legate de numarul 11 trebuie da de gândit, in primul rând asta arata ca diavolul si-a pierdut complect mintile, opereaza pe fata cu furie oarba contra omului, fara nici o nerusinare, fara absolut nici o consideratie fata de om.

  2) Cealta parte faorte numeroasa care este atrasa de prajiturelele otravite a spurcaciuni, pun toate aceste dezastre fie pe astre, fie pe marea schimbare, deci pe marele echilibru de care ne vorberste simbolul acestui teribil 11 ce ne terorizeaza de ani buni, iar în ultimi ani tot mai intens. De ce Japonia cade tot pe 11.03, (parca Spania tot pe 11.03, a fost lovita de teroristi),, de ce tot in zi de 11 la o luna , in timp de comemorare se mai da o lovitra Japoniei, ia sa vedem;

  Singura natiune care a lipsit (lista mortilor) de la acel dezastru, avertisment de la Dumnezeu catre toate natiunile (tzanuami din Indonezia), a fost Japonia, care nu este mai breaza la capitolul dezmatului (erotismului), nici mai religioasa decât alte natiuni. au fost si câtiva români pe lista mortilor. Japonia nu doar ca este singura tara care are împarat ci acesta este descendent din primul împarat, cca 660 î.n H , odata cu formarea acestei nati, aspect ffff important. Cât ar fi de imorala, de ateizata si Japonia, nu au putut fi distrusi piloni de baza ai natiei care nu prea da semne ca doreste ceda nici un milimetru diavolului din 11. Japonia nu s-a schimbat in structura asa cum a fost schimbata civilizatia crestina, Japonia si islamul sunt inca o grea piedica in instaurarea echilibrului, puteri absolute a sprucaciuni. Diavolul i-a trimis semn vadit Japoniei, al 11-lea ceas, ba a si inceput numara secundele pâna la al 12-lea ceas , in caz de nu cedeaza, Japonia va fi rasa de pe fata pamântului, cu putina munca veti dibui luna si ziua distrugeri totale a Japoniei.

  Dar asa cum diavolul arata ora ultima, incepând numara secundele Japoniei, la fel si Dumnezeu ne arata tuturor aceleasi lucru, prin labuta, prostia diavolului, mai degraba nebunia care la napadit mai asidu decât niciodata în istoria lumi.

  Se apropie mare confruntare, marea cernere, marea alipire ori despartire de Dumnezeu, care la rândul sau ne avertizeaza in ultimul ceas sa urcam in corabia lui înainte inchide usa asemeni lui Noe. Asa cum pe vremea lui Noe incepuse ploua, zagazurile râurilor se deschisesera, vedem deslusit aceleasi semne prevestitoare de rau ci nu de bine ptr om. Diferenta dintre cei care au murit in potop si cei de azi este una colosala. Aceia pierduti prin potop mai degraba au fost salvati decât pierduti ca si pamântul curatit de invatatori pacatului, tot extraterestri bântuia pe atunci care sau impreunat cu oameni, identic se petrece azi, ba mai rau; generatia de azi nu piere prin potop trimis de Dumnezeu, care este salvator ci piere-cade direct in moartea a doua. Asa cum in timpul lui Noe se impunea interventia lui Dumnezeu salva omul, planeta noastra, la fel se impune si azi; Japonia este semn vadit, ea are si alt simbol de l nasterea ei, ea s-a rupt din reptilieni (metaforic vorbind), a mers pe drumul ei cu al sau împarat ajuns in viata (ca prin minune), pâna în zilele noastre, este vorba de spita lui. Japonia nu vede razboiul nevazut asa cum nu vad miliarde de oameni, ea trebuie (Japonia), da puterea ei diavolului, pune total la dispozitia lui, se pare ca a uitat din cine se trage, din cine s-a rupt, motiv ptr care diavolul o plesneste peste bot. Dumnezeu nu poate înterveni deoarece este respins asa cum este si de civilizatia crestina de azi, care va cadea sub puterea spurcatului. Dumnezeu ne spune inca odata in al 11-lea ceas tuturora sa iesim din mijlocul lor ca sa nu luam parte la mânia lui Dumnezeu ce va cadea peste ei. Aici nu este vorba duce in munti, iesi din cetati ptr ca si de vom vrea tot nu avem unde sa ne ascundem ci este vorba iesi din plasa lor ideologica in care suntem atrasi si in care multi , tare multi cad, iar cei cazuti in aceasta plasa risca cadea direct in moartea a doua, ptr ca Hristos spune raspicat ca a sosit sfârsitul vremurilor , adica a satanei care va fi nimicit de Hristos ce va restabili ordinea stricata de diavol. Dumnezeu nu vrea nimici omul ci pe diavol care strica tot pamântul si pe om. Marea confruntare este la usi, ma tem ca Dumnezeu le ingaduie vrajitoria cu 2012, asta insemna ca s-a sfârsit, ptr om vine salvarea iar ptr diavol cu ai lui slujitori anihilarea. Pentruca diavolul nu mai are timp cauta prinde pe absolut totii in plasa lui, cine nu se supune este dur lovit asa cum a fost USA, acu Japonia, urmeaza ea si U.E ca si in ea mai sunt multe retineri ce trebuie extirpate de diavol, nu de Dumnezeu. Ferice de cine si-a luat uleiul in candela! In foarte scurt timp nu va mai fi de gasit si nici timp ajunge achizitiona. As mai atrage atentia asupra altui aspect spus de Dumnezeu;

  cautati-l pe Dumnezeu câta vreme se poate gasi, ce vrea sa zica asta, taman nouo carora ne-a batut al 11-lea ceas.

  Când va bate gongul orei O, Dumnezeu nu va mai putea fi gasit (liber), ptr ca va fi la razboi, adica se va razboi cu diavolul , va da batalia finala. Asta vrea sa ne spuna nouo Dumnezeu in al 11-lea ceas, chiar daca spurcatul este acela care a batut gongul, ca de nu-l batea nici Dumnezeu nu gândea declansa batalia fianala atât de curând. De ce grabeste spurcatul vremea;

  ptr ca stie; omul nu poate fi tinut la nesfârsit in intuneric, ateism, in razvratire fata de Dumnezeu, in acel vid, vidul trebuie rapid ocupat, spurcatul stie mai bine decât crestini; asa cum ploaia nu cade pe pamânt fara sa dea rod la fel si Cuvântul lui Dumnezeu pus in om ptr ca prin acest Cuvânt omul a luat fiinta. In cele din urma putem vedea deslusit si alt aspect; nu Dumnezeu aduce apocalipsa ci diavolul, cupele mâniei din apocalipsa pot a nu avea loc, ele nu sunt programate de Dumnezeu avea loc ci sunt delcansate de diavol peste care si sunt varsate, deacia ne spune Dumnezeu, sa iesim din mijlocul lor, a diavolului si ingerilor lui, extraterestri astia, acei demoni, reptile , serpi zburatori din vechime, adica diavolul, ca el este sarpele din vechime, are legatura cu reptilieni cum zic asta, dar asa au devenit dupa razvratire nu ca asa au fost facuti de Dumnezeu, deacia si urmasc de moarte pe om, plus ca ei stiu; planeta asta a fost a lor, omul este un fel de intrus aici, ca de-aia ne spune Dumnezeu ca nu aici este patria noastra, noi aici suntem un fel de prinsi de razboi ce trebuie eliberati de Dumnezeu, El va veni sa ne elibereze dupa batalia finala care pare-se incepe da curând, foarte curând. Cine nu iese din mijlocul lor , acestor demoni, risca fi folositi de acesti spurcati ca scut in batalia cu Dumnezeu, asa cum teroristi ia ostateci copii, femei la fel si diavolul ia pe om ptr al santaja pe Dumnezeu, stie ca isi iubeste copiii , adica pe noii, isi vrea recupera prinsi de razboi ca bun împarat ce este. Dumnezeu nu-l ataca pe diavol din cauza noastra, noi vom fi luati din calea razbunari lui, adica totii cei care iubesc, slujesc lui Dumnezeu, unul cu 30, altu cu 50 , altul cu 100, fiecare cu puterile lui. Acestor puteri se da cele mai teribile lovituri, cu cât ele sunt mai distruse, omul va risca face legamântu cu diavolul, ca asta urmeaza fff curând, asta-i rolul lui 2012, sa-i lege prin legamânt pe totii prinsi de razboi ptr ca sa nu mai returneze pe unul lui Dumnezeu, adica face din noii dezertori care se pun benevol, trup si suflet in slujba vrajmasului.

  Inchei cu o profetie a ce va fi sa fie; se vor înteti atacurile diavolului, va face minuni (le si face), incât va inseala pe multi alesi, aviz religiosilor inclusiv ptr mine este valabil, multi, foarte multi vor cadea, ma refer la religisi stridenti de azi, la cei care azi te asigur ca isi da viata ptr Hristos, mai bine de 50% vor cadea, asta va fi marea cernere si abia dupa, urmeaza ca Dumnezeu sa-si dovedeasca iubirea fata de om, puterea, iar atunci cine va indrazni sa huleasca va fi vai si vai de el, in acea vreme vor fi trimisi Enoh si Ilie, este fff posibil ca imediat dupa 2012 sa-i vedem deja pusi la treaba. Cine va trai si va vedea, auzi ce spun io acu, sa dea fuga la Dumnezeu, sa asculte ptr ca acelea sunt ultimile cinci minute înainte de ora O. Multi crestini din cei ce vor fi cazut se vor ridica atunci, dar vor trece prin mari incercari, teribil de grele pe care nimeni nu le poate suporta, ptr ca atunci Dumnezeu ca conducator de osti se duce in camera de lupta face planurile finale cu ingeri ce vor lupta alturi de El, deacia si mandateaza cu putere pe cei doi maslini, cu putere inchide si cerul, din acea clipa in orce ora, minut te poti astepta la atac, teribil atacuri se vor da, iar cei care nu vor fi de partea sprucatului vor avea mari probleme, asa cum au avut la inceput la fel vor fi si la final.

  Prin urmare, ne aüpropiem vertiginos de ora O, insusi diavolul da acest semnal de mai bine de 10 ani, iar mai nou ciudat de repetat in Japonia, cea ce indica ordinul dat trupelor sale, adica, incepe razboiul,marea confruntare. Din acest moment, orce este posibil, sa nu mire pe nimeni daca vor vedea cazând din cer legiuni de ozn-uri cu extraterestri dând navala, ori spurcaciuni (demoni) iesind din pamânt. In aceasta ultima ora multe vom trai si vedea, cei care vortrai, ca multi vom fi luati la Domnul, foarte multi, vedeti, populatia civila, prinsi de razboi, raniti nu participa la lupte, iar acestia suntem taman noi. Cine nu-i întreg la minte si se duce pe front asa beteag fara armura… o ia in ocarina pe barba lui.