„Pandemiei” i s-ar putea adăuga o pană de curent catastrofală, Doamne ferește

10 min


Duminică, 31 octombrie 2021. INSP (Institutul Național de Sănătate Publică), raport Covid de azi: 427 decese asociate Covid (din care 31 vaccinați) și 1874 internați (din care 421 sunt minori, 390 internați în secții și 31 la terapie intensivă). Cifre dramatice, care se repetă zilnic aproape. Mie îmi atrage atenția de fiecare dată în aceste rapoarte INSP legate de Covid faptul că mor zilnic în jur de cel puțin 30 de vaccinați (ieri au murit 41 de vaccinați antiCovid) și mă întreb cui vine rândul dintre cei vaccinați antiCovid să moară de aici înainte (în condițiile în care imunitatea asigurată de vaccin nu durează mai mult de șase luni; depinde de om, de comorbiditățile sale, imunitatea poate dura mult mai puțin). Nu se face caz de moartea zecilor de vaccinați nicăieri în mass-media (plătită de guvernanți să tacă).

Ștefan Pelmuș

Azi, prim-vicepreședintele Uniunii Scriitorilor, Varujan Vosganian pe contul lui Facebook observa, onest: Cât de absurde să fie autoritățile ca, după atâtea dovezi împotrivă, să încerce să ne legene în iluzia că leacurile (unii le zic vaccinuri) descoperite la începutul anului folosesc la imunizarea de COVID? Cât de răuvoitoare să fie hăituind pe cei nevaccinați și aruncând anatema asupra lor?

Iată cum se „vindecă” în ultimele zile popoare cu adulții vaccinați în proporție de 70 – 90 %: Singapore a atins recordul absolut de infectări și decese, Belgia, Olanda, Austria, Grecia au reintrat în zona roșie, SUA, Marea Britanie și Irlanda rămân în zona roșie, Cehia, Danemarca, Ungaria, Elveția și Germania ies din zona verde și intră în zona galbenă.

Faceți o comparație între lunile de început ale campaniei de vaccinare (ianuarie-februarie) când aveam zero vaccinați și lunile august – octombrie, când avem miliarde de vaccinați, și o să trageți singuri concluzia privind folosul acestor așa-numite vaccinuri.

Ștefan Câlția

Nu mai are nici un rost să comentez nenorocirea prin care trece România pe plan sanitar (cu spitale total depășite), politic (având guvern interimar, după ce Guvernul PNL-UDMR-USR-PLUS condus de Florin Câțu a fost dat jos prin moțiune de cenzură; cu un închipuit Guvern USR-PLUS condus de Dacian Cioloș aruncat la coș de Parlament; cu un al doilea închipuit Guvern PNL-UDMR condus de „generalul de armată” N. Ciucă fără speranțe de a găsi o majoritate parlamentară care să-l voteze săptămâna viitoare; cu un președinte de țară, Klaus Iohannis, nul de drept; datorită lipsei lui de clarviziune, dacă nu de rea-credință, România arată cum arată, prost din toate punctele de vedere, punând în pericol securitatea națională) și economic (toată lumea se așteaptă la o iarnă insuportabilă din cauza creșterilor de prețuri în energie și combustibili). Fiecare român trebuie să se salveze prin propriile forțe, nu mai trebuie să aștepte nimic bun de la „stat”, guvernanții noștri sunt iresponsabili.

Îi scriam unei colege pe WhatsApp (care mă întreba ce părere am de situația actuală): Sărut mâinile. Daca vă referiți la explozia de „pandemie”, cred că totul se trage de la frigul îndurat de populație, care a răcit, s-a gripat, a făcut pneumonie și apoi complicații. Normal ar fi să se dea medicamente (valabile la gripă și la complicațiile ei, legate și de Covid) și să se trateze lumea acasă, spitalele sunt o sursa de infectare. Cei vaccinați în urmă cu șase luni nu mai au imunitate, ei sunt cei mai vulnerabili, e o mare eroare că sunt lăsați „liberi”. Cei nevaccinați se bazează pe imunitatea naturală, care trebuie îngrijită de fiecare, pe cât posibil (cu vitamine, fructe, capsule Echinacea). Fiecare azi e pe cont propriu, supraviețuiește intuitiv. E teribil că vin scumpirile la energie și că vom avea o iarnă greu de suportat – pe fondul unui regim politic de joasă speță, iresponsabil, un ghinion in plus pe capul românilor. Sănătate! Trebuie sa strângem din dinți și sa rezistam. Cu protecție de Sus!

Ștefan Câlția

            Altfel, transcriu mai jos sfaturi (primite pe WhatsApp, eu le-am trimis mai departe, dar poate citește acest blog și vreun necunoscut al meu): *INFORMATII CRUCIALE despre COVID-19*

◉ Din cauza prăbușirii sistemului de sănătate, noi, cadrele medicale, am pregătit acest mesaj pentru oameni, în cazul în care nu doriți să riscați să mergeți imediat la spital.

◉ Simptomele apar din a treia zi după infecție (simptome virale).

➙ Prima fază.

   ◉ Durere corporală

   ◉ Durere de ochi

   ◉ Cefalee

   ◉ vărsături

   ◉ Diaree

   ◉ Nasul care curge sau congestie nazală

   ◉ Descompunere

   ◉ Ochi arzători

   ◉ Arsură la urinare

   ◉ Senzație de febră

   ◉ Gât zdrobit (durere în gât)

➙ Este foarte important să se numere zilele simptomelor: 1, 2, 3.

   ◉ Luați măsuri înainte de apariția febrei.

   ◉ Aveți grijă, este foarte important să beți multe lichide, în special apă purificată. Beți multă apă pentru a vă menține gâtul umed și pentru a vă ajuta să vă curățați plămânii.

Ștefan Pelmuș

➙ Faza a doua (de la 4 la 8 zile) inflamarea

   ◉ Pierderea gustului și/sau a mirosului

   ◉ Oboseala cu efort minim

   ◉ Durere toracică (cutia toracică)

   ◉ Strângerea pieptului

   ◉ Durere la nivelul spatelui inferior (în zona rinichilor)

➙ Virusul atacă terminațiile nervoase

   ◉ Diferența dintre oboseală și dificultăți de respirație:

   • Lipsa aerului este atunci când persoana stă – fără a depune niciun efort – și are respirație;

   • Oboseala este atunci când persoana se deplasează pentru a face ceva simplu și se simte obosită.

➙ Este nevoie de multă hidratare și vitamina C.

Covid-19 leagă oxigenul, deci calitatea sângelui este slabă, cu mai puțin oxigen.

Sorin Dumitrescu

➙ Faza a treia – vindecarea

   ◉ În ziua 9 începe faza de vindecare, care poate dura până în ziua 14 (convalescență).

   ◉ Nu amânați tratamentul, cu cât mai devreme, cu atât mai bine!

➙ Sănătate și noroc, tuturor!

Este mai bine să păstrați aceste recomandări, prevenirea nu este niciodată prea mare!

   • Stai la soare 15-20 de minute

   • Odihnește-te și dormi cel puțin 7-8 ore

   • Bea 1 litru și jumătate de apă pe zi

   • Toate alimentele trebuie să fie fierbinți, nu reci.

➙ Rețineți că pH-ul *Coronavirus* variază între 5,5 și 8,5.

Deci, tot ce trebuie să facem pentru a elimina virusul este să consumăm mai multe alimente alcaline, peste nivelul de acid al virusului.

   ◉ Banane, Lime → pH 9,9

   ◉ Lămâie galbenă → pH 8,2

   ◉ Avocado – pH 15,6

   ◉ Usturoi – pH 13,2

   ◉ Mango – pH 8,7

   ◉ Mandarină – pH 8,5

   ◉ Ananas – 12,7 pH

   ◉ Nasturel – 22,7 pH

   ◉ Portocale – 9,2 pH

Georgeta Năpăruș

➙ De unde știi că ai Covid-19?!

   ◉ Gât – mâncărime

   ◉ Gât uscat

   ◉ Tuse uscată

   ◉ Temperatură ridicată

   ◉ Dificultate la respirație

   ◉ Pierderea mirosului și a gustului

*Mesaj important pentru toți*

Apa fierbinte pe care o bei este bună pentru gât. Dar, acest *virus corona este ascuns în spatele sinusului paranasal* al nasului timp de 3 până la 4 zile. Apa fierbinte pe care o bem nu ajunge acolo. După 4 până la 5 zile acest virus care a fost ascuns în spatele sinusului paranasal ajunge la plămâni. Atunci ai probleme cu respirația.

De aceea, este foarte *important să inhalați abur*, care ajunge în partea din spate a sinusului paranasal. Trebuie să ucizi acest virus din nas cu abur.

La 50°C, acest virus devine dezactivat, adică paralizat. La 60°C acest virus devine atât de slab încât orice sistem imunitar uman poate lupta împotriva lui. La 70°C acest virus moare complet. Asta face aburul. 

_Întregul departament de sănătate publică știe acest lucru. Dar, toată lumea vrea să profite de această pandemie și nu se împărtășesc aceste informații în mod deschis._

Unul care rămâne acasă ar trebui să ia abur o dată pe zi. Daca mergi la piata sa cumperi legume, ia-l de două ori pe zi.

Oricine întâlnește unii oameni sau merge la birou ar trebui să ia abur de 3 ori pe zi.

*Steam Week*

Potrivit medicilor, *Covid-19 poate fi ucis* inhalând abur prin nas și pe gură, eliminând coronavirusul.

_Dacă noi toți începem o campanie Steam Drive timp de o săptămână, pandemia se va încheia în curând*.

Iată o *sugestie*: începeți procesul pentru o săptămână, dimineața și seara, doar 5 minute de fiecare dată, pentru a inhala aburul.

Ion Iancuț
  •  

Mai mult, vă invit să citiți și un text intitulat COVID-19: Opțiuni terapeutice pentru fiecare stadiu al bolii cu subtitlurile Antivirale, Antiinflamatorii, Anticoagulante, Antibiotice, Antiinflamatorii naturale, Suport vitamine și minerale, Probiotice, Prebiotice, Absorbante intestinale, Antitusive, Diaree sau alte afecțiuni digestive, Protector hepatic, Alte sfaturi, Semnele inflamației – dați click pe https://www.imuno-medica.ro/cercetare-articole/COVID-19-Optiuni-terapeutice-pentru-fiecare-stadiu-al-bolii-18

***

Apropo de criza economică. Transcriu mai jos un text apărut pe DCNews – ne așteaptă o apocalipsă a civilizației, dacă se confirmă. Titlu:

Austria, AVERTISMENT: Urmează un „Blackout”, o pană de curent catastrofală la nivel european. Plănuiți-vă să petreceți acasă un concediu de 14 zile

Viena atrage atenția asupra unui risc, neglijat la București, și-și informează populația asupra unui Blackout, care ar afecta aprovizionarea, traficul, comunicațiile, mass-media și siguranța publică.

„Luăm în calcul o întrerupere de curent în viitorul apropiat”, avertizează Klaudia Tanner, ministrul apărării din Austria.

În acest context, forțele armate din Austria desfășoară de câteva săptămâni o campanie masivă de conștientizare a opiniei publice prin intermediul mass-mediei despre „blackout“, adică o pană de curent de dimensiuni mari, catastrofale.

Vassily Kandinsky

Autoritățile din Austria nu-și pun problema dacă va fi acest „Blackout”, ci când se va întâmpla. 

Nu ar fi prima dată când armata austriacă prezice corect o criză de proporții

Pe 9 ianuarie 2021 a existat un deficit masiv de acoperire cu energie electrică și astfel o scădere a frecvenței în toată Europa Centrală, scenariul blackout-ului fiind evitat doar prin oprirea imediată a unor mari consumatori din rețeaua electrică europeană, relatează diepresse.com.

Nu ar fi prima dată când armata austriacă prezice corect o criză de proporții. Campania de publicitate stradală, numită „Blackout – ce să faci atunci când totul s-a oprit?” cuprinde 6.300 de afișe explicative trimise celor 2.095 de municipii din Austria. Scopul este de a oferi populației sfaturi, campania de informare cuprinde și inserții publicitare în presa audio-vizuală și scrisă cu titlul: „Blackout! Plănuiți-vă să petreceți acasă un concediu ca la camping pentru 14 zile“! 

Potrivit recomandărilor experților militari austrieci, este de așteptat ca în cazul unei întreruperi de curent în Austria să nu existe curent electric pentru cel puțin o zi, iar pentru întreaga Europă sunt așteptate întreruperi de… o săptămână. Conform aceleași surse, probabilitatea unui blackout în următorii 5 ani este de 100%.

Telefoanele mobile, rețelele fixe și internetul vor fi paralizate. Vor înceta să funcționeze automatele bancare, stațiile de benzină, majoritatea mijloacelor de transport în comun, lifturile, sistemele de încălzire și răcire, vor fi probleme semnificative în aprovizionarea cu apă și în funcționarea canalizării. Principala problemă în gospodării este că dispozitivele de răcire sau sistemele de încălzire se defectează odată cu lipsa energiei electrice, ceea ce poate avea efecte diferite și dramatice în funcție de anotimp. Procurarea hranei va fi dificilă, citează b1.ro

Ce să ai mereu lângă tine, în cazul unei pene de curent

Va fi „ca o campare între patru pereți”, spun austriecii.

Forțele armate austriece informează, pe pagina ministerului federal al apărării, bundesheer.at despre obiectele pe care fiecare dintre noi ar trebui să le avem la îndemână.

„Procurați-vă un radiou cu baterii, alternativ asigurați-vă că aveți acces la radioul unui automobil. Păstrați astfel în permanență rezervorul automobilului pe jumătate plin, lămpi portabile pe baterii, lumânări, extinctoare și sisteme de atenționare privind concentrația de monoxid de carbon.

Depozitați în gospodărie apă de băut, 2 l de persoană pe zi, pentru 3-5 zile, rezerve de hrană pentru 3–5 zile, medicamentele necesare pentru două săptămâni, bani în numerar”.

– Radio cu baterii (radio auto!)
– Lanterne sau faruri (inclusiv suficiente baterii de rezervă)
– Lumânari, aprinderi, stingătoare, alarme de monoxid de carbon
– Apă (2 litri de persoană pe zi; 3-5 zile), băuturi, ceai, cafea
– Mâncare durabilă timp de 2 săptămâni (paște, orez, conserve…)
– Medicație esențială timp de 2 săptămâni, trusă de prim ajutor
– Articole de toaletă, saci de gunoi, benzi adezive, fermoar
– Aragaz, grătar, pastă de combustibil
– Încasați în bancnote și monede mici
– Saci de dormit, pături, haine calde
– Jocuri, blocuri, pixuri
– Mașina să aibă rezervorul măcar pe jumătate plin. 

Ce ar trebui să faci imediat?

Împreună cu familia și prietenii, gândiți-vă ce probleme apar și ce posibile soluții pot fi pregătite încă de acum.
– Asigură stocuri pentru 2 săptămâni

– Completați trusa de prim ajutor

– Stabiliți un punct de întâlnire unde să vă întâlniți atunci când telefoanele nu vor mai funcționa (de exemplu, cu copiii care sunt la școală sau în altă parte departe de casă)

Ministrul austriac de Interne spune că: „Planurile noastre prevăd că poliția va putea rezista timp de 72 de ore și va putea garanta operațiuni de urgență încă patru zile”.

Se pregătesc în 100 de cazărmi așa-zise „insule de siguranță”, care să permită armatei să funcționeze și să comunice autarhic în blackout. Se instituie un centru integrat de comandă la nivel federal.

Pentru a sensibiliza populația, televiziunea austriacă de stat ORF va difuza în curând un serial denumit ”Totul în beznă“. 

Oare ce se întâmplă? Sunt de vină exploziile solare? Sau suntem în plin război mondial (al globalismului), prin care sabotarea sistemului energetic e o armă digitală de distrugere în masă?

La titlu, lucrare de Zamfir Dumitrescu


0 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.