Pe fondul alinierii planetelor: un cutremur devastator va lovi Pământul pe 22 martie. La 22 de ani distanță: protestatarii, în a 52-a zi. Ce vă spune Catrinel Pleșu

5 min


Luni, 5 martie 2012. Alinierea planetară din luna martie nu sperie pe nimeni – în schimb alinierea din decembrie 2012 (care anunță Apocalipsa pe 20.12.2012; observați doi de 2012) ne face să ne stea mintea. Ce nu e în regulă cu noi? Suntem asigurați: Spectacolul ceresc se dezlantuie si in luna martie, alinierea planetelor fiind fascinanta si misterioasa in acelasi timp. Dansul planetelor Mercur, Venus, Marte, Jupiter si Saturn, impreuna cu Luna, pe cerul noptii, poate fi o reprezentatie de vis pentru locuitorii Pamantului. Oriunde ati locui, luna martie reprezinta o mare oportunitate pentru a admira cerul noptii. Mercur, Venus, Marte, Jupiter si Saturn, toate apar intr-un spectacol uimitor pe cer, potrivit SEN. Un simplu spectacol ceresc, va să zică… Pomeneam ieri de atracția dintre planetele aliniate și apropiate, de Marte și Terra și mă întrebam dacă nu pot provoca stricăciuni: ieri a fost cutremur în Grecia, în Marea Egee, azi am aflat că a fost cutremur în Argentina și în India, între 5 și 6 grade pe scara Richter, nimica toată. De ce ne sperie alinierea planetelor și apropierea dintre planete (mai ales apropierea planetelor de Pământ)? Totuși, luna martie abia e la început, cine știe ce ne mai poate aștepta cu alinierea asta a planetelor (care durează toată luna). O variantă ar fi că pe 22 martie ar putea să aibă loc un cutremur devastator. Octavian Mihăescu plusează ieri, la Comentarii, aici, crede că va avea loc în România acest cutremur: „Inseamna ca Murmureanu-ala stie ca diavolu programa o zguduiala puternica in Ro ptr acest an, sa fie prin 22 martie ori 4-5 Iunie… sa fie înaintea marelui întuneric de trei zile care pare-se a avea loc in acest an, zic pare”. Probabil că întunericul celor trei zile (care ar fi trebuit să aibă loc anul trecut) va veni în decembrie, la următoarea aliniere a planetelor. Altfel, Gh. Mărmureanu a dat înapoi azi, a spus că numai de gura presei a pronunțat 7 grade pe scara Richter (nu mai mare de 7) cutremur în România în acest an, dar nu poate ghici nimeni… Interesant că Octavian Mihăescu aduce în discuție data de 22 martie (înseamnă că-i e cunoscută știrea pe care eu o voi publica mai jos; e adevărat, am publicat-o de câteva zile pe Jurnalul de Vrancea) și… 4-5 iunie. Ce-ar putea fi pe 4-5 iunie, nu vrea să ne spună? La ce se referă? Iată știrea despre 22 martie (aflată în luna alinierii planetelor, să nu uităm), care te pune pe gânduri – vă rog să observați din start că nu e vizată România în principal, ci planeta:

Un cutremur devastator va lovi Pamantul pe 22 martie, prevestesc autorii unui filmulet postat pe You Tube in aceste zile.

Prognozele pesimiste se bazeaza pe un calcul care implica periodicitatea ultimelor cutremure puternice care au lovit planeta noastra.

S-a dovedit ca, la fiecare 188-189 zile, pe Pamant are loc un cutremur cu magnitudinea de 7 grade Richter sau peste aceasta valoare. La fiecare 377 de zile, in schimb, axa Pamantului se inclina. Iata ce calcule au facut autorii clipurilor:

– 27 februarie 2010: cutremur cu magnitudinea de 8,8 grade Richter in Chile (axa Pamantului s-a inclinat cu 7,62 cm).

– 3 septembrie 2010: cutremur cu magnitudinea de 7 grade Richter in Noua Zeelanda.

– 11 martie 2011: cutremur cu magnitudinea de 9 grade Richter in Japonia (inclinarea axei Pamantului cu 10-25,4 cm).

– 15 septembrie 2011: cutremur cu magnitudinea de 7,3 grade pe Richter in Insulele Fiji.

– 22 martie 2012: ??

Autorii terifiantelor clipuri sustin ca toti cei care locuiesc in zone cu potential seismic puternic au de ce sa se teama.

Video: http://www.youtube.com/watch?v=vSHJIzgle8k&feature=player_embedded#!

Seismologul Măgureanu recunoaște că există o ciclicitate (periodicitate) a cutremurelor, dar nu-și poate imagina de ce anume e legată. Așa că pregătiți-vă sufletește pentru orice. România, trezește-te! Apropo, aceasta e strigătura din Piața Universității care enervează cel mai tare. Astăzi protestatarii au împlinit cele 52 de zile consecutive de ieșire în Piața Universității – astfel, au egalat protestul non-stop din 24 aprilie-13 iunie 1990 (dacă vor ieși și mâine, îl vor depăși). Cei ce vorbesc de rău acest protest de 52 de zile din Piața Universității din acest an să observe că el a avut succes (a demisionat Guvernul Boc, după ce a fost demis ministrul de Externe Teodor Baconschi, care i-a jignit pe protestatari; s-a întors Raed Arafat-SMURD în minister și Legea Sănătății a fost amânată, la fel au fost amânate legea taxei auto și reglementarea ACTA sau vinderea Roșiei Montana unor investitori străini; în plus, senatorul care i-a jignit pe protestatari, Iulian Urban, și-a dat demisia din PDL), deci a fost credibil. Pe când protestul non-stop din 1990 a fost înăbușit în sânge, fără să i se facă pe plac. Repet, nu se pot compara cele două proteste de 52 de zile, la distanță de 22 de ani unul de altul, azi avem alte pretenții democratice. Sigur, protestatarii din acest an speră în continuare să demisioneze și Băsescu și să avem alegeri parlamentare și prezidențiale anticipate, vom vedea care va fi evoluția…

***

Azi vă invit să citiți un scandalos caz de director la Institutul Cultural Român (ICR) nelustrat (instalat acolo din vremea lui Augustin Buzura, perpetuat până azi, fără probleme, bineînțeles), fost colaborator al Securității (la Externe, mai exact la DIE). Vă reamintesc, ICR ia bani de la SIE, de la Președinția țării și de la Ministerul de Externe – toate, cuiburi de nebunii moștenite de la Securitate. Dați click pe Dovezile colaborarii cu Securitatea a directoarei ICR Catrinel PLESU, alias “MARIA”, alias “LENA”. Nota de Constatare a Directiei de Investigatii a CNSAS. In atentia doamnei Herta Muller si a opiniei publice “din tara si strainatate”. DOC Mi-a fost trimis acest link să-l citesc neapărat, să înțeleg mai bine „politica de cadre” și mecanismul perpetuării în funcții-cheie a „foștilor tovarăși” (care reprezintă elita imorală). Pe mine nu mă mai miră nimic, îmi e silă să mai plusez.

PS. Poate aveți mâine drum prin centrul Bucureștilor, poate vă inspiră și intrați, am primit pe e-mail de la Gabriela Mareș (Sef Departament Relatii Publice, Muzeul National al Literaturii Romane, Bdul. Dacia nr. 12, sector 1, 010412 – Bucuresti, Tel/Fax: 021.212.58.46) următorul anunț:

Marţi, 6 martie, ora 15.00

Rotonda Muzeului Naţional al Literaturii Române,

Bd. Dacia nr. 12

Lansare: Aurel Dumitraşcu, Carnete maro I și IIJurnal 1982-1990, Editura Conta

Prezintă: Mircea Martin, Dinu Flămând, Liviu Ioan Stoiciu, Ion Mircea şi Adrian Alui Gheorghe (editor şi îngrijitor al ediţiei).


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

10 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Pâna una alta ma uimeste o alta fateta acestui 22.. Gauck incepe cu candidaturile pe sistem demcoratic (prima), la 18 martie 1990, tot la 18 martie 2012 va fi uns presedintele Germaniei reunificate , exact la 22 de ani! istoricul lui Gauck din ani 60-70 este foarte interesant fiind posibil repeta la scara mai mare daca nu chiar europeana in urmatoarea perioada, cea ce va insemna ca Germania va fi ferita de multe rele ce se vor abate peste alte lumi, jucând un rol major in salvarea multora nu doar materiala ci mai ales sprituala, dupa care din nou va inebuni (ingâmfa), si va cadea rau de tot, cea ce este specific acestei nati.

  Si România a avut o sansa la acest 22 (ani), tot raul incepe in Ianuarie 1990, dupa toate aparentele se reediteaza taman in Ianuarie 2012, care nu poate sfârsi decât intr-un cataclism de proporti majore, ptr ca-a sosit nota de plata! Daca pt Germania Martie va aduce benefici majore mai ales pe plan spiritual, ptr Ro Martie va aduce inceputul unui sfârsit de mari proporti inceput in Ian 1990 si reactivat cu stampila in Ian 2012, cutremurul va fi doar semnul acestui sfârsit asa cum a fost si cel din 40 ptr monarhie si dezmembrarea tari, cel din 77 ptr stabilitatea socio-politica a tari, acest ultim cutremur din seria de 3 va aduce mare pustiire in Ro. Nu, nu este de la Dumnezeu ci de la diavol, fortele raului au reputat un suces rasunator in România, pe când in Germania … ciudat, tare ciudat! O luna ffff rea ptr Ro este August, daca scapa de aceasta luna.. posibil sa nu iasa atât de rau cum prevad. In cel mai bun caz ptr Ro, sa se adânceasca in saracie si mai mare generata si de catastrofele aduse de spurcat dar sa traisca mai departe in sângele ei, cel mai rau caz; dezmembrarea Ro dupa luna August 2012, ocuparea tari de o armata diabolica ce se va stabili in Ro, acel neam, care va face prapad, adica; genocid nemaiîntâlnit pe fata pamântului ajutat fiind si de tehnologie. Kurzi europei este posibil sa ajunga fff curând români. Ritualul dracesc in acest sens a fost savârsit.

  Timp repara cât de cât ceva ar mai fi pâna prin 4-5 iunie a.c, dupa care nimic nu mai poate fi schimbat culminând cu sfârsitu anului care de aduce si intunericul, absolut totul va fi schimbat, multe legi fizice isi vor schimba mersul, din acel moment omenirea sa se astepte la adevaratele dezastre trimise de insusi Dumnezeu, pâna atunci NU, in prezent absolut toate sunt declansate de diavol. Iar de la întuneric (cine va trai, vai de ei), sa mai numere 7 ani si va sti cu precizie sfârsitul-sfârsitului!

  Diavolul programase ptr Ro un cutremur devastator in Noiembrie 2011, dar neavând ritualu Dumnezeu i-a stricat facatura, deacia s-a si grabit face ritualul parându-se ca de asta data-i va reusi. Diavolului îi este stringent necesar un cutremur devastator in Ro ca sa deschida portile adâncului de unde sa-si readuca slujitori dinainte de potop, scrie si-n apocalipsa de ei. Dar nu doar Ro, Grecia, Italia , Turcia au un soi de draci legati sub pamântul lor, astia au legatura cu cei din vremea lui Noe, fiind legati in asa fel incât sa nu mai iasa de acolo si materializeze, insa, spiritele lor bântuie, asa cum zice si Enoh in cartea lui. Fara aceasta armata materializata diavolul nu poate face nimic, nu-l poate aduce pe spurcat si pune pe tron care si el trebuie scos din pamânt odata cu aceste sprucaciuni, deaceia si incepe mânia lui Dumnezeu manifesta plenar, impotriva acestor draci nu-a omului care trebuie intra in corabie la urgenta ca sa fie ferit de mânia lui Dumnezeu.

  Si totusi, paraca nu-mi vine crede ca am apucat trai vremuri de asa mare importanta istorica , de schimbari atât de radicale. Nu-mi vine crede ca mai sunt douo-trei luni pâna la inceputul sfârsitului, cu toate ca vad elementele complectate ptr acest pas major, parca am indoieli. Ferice de cine nu va trece in trup peste acest salt, vai de cei ce vor fi ramas aici in trup, mai ales dupa întuneric. Adica; ferice de români va fi, ptr ca pe teritoriu lor vor ramâne dusmani si draci ca sa fie judecati ci nu români iubitori de Dumnezeu, calcati in picioare de nemernici lumi acesteia. Adica, români in majoritatea lor se mântuie, nu sunt lasati aici ptr a fi judecati impreuna cu draci. Alta ciudatenie… Cine va cauta scape viata o va pierde! Poate de-aia si-l tine in viata pe Iliescu ca sa-si ia rasplata aici si, tare, tare multe besti vor trai sa guste din cupa mâniei lui Dumnezeu, nici moartea nu-i va mai lua, cu toate ca o vor cere… ah, atentie, o astfel de profetie (semn vadit), lasa si Teochtist cu ocazia inhumari lui….

 2. Si inca un amanunt important; orce se va petrece in acest an, repet, declansat de diavol NU are absolut nici o relevanta daca nu au loc douo mari evenimente concrete, de fapt trei, ba patru as zice, pe ultimul nu am voie vorbi, este o taina pe care o stiu doar cei ce au duhul Domnului peste ei.

  1) Trebuie sa-si faca aparitia calartul alb din Apocalipsa, respectiv „marele prin” al masonilor, antihristul ce va veni intotit si de oastea iesita din pamânt, atentie mare, intelctuali vor gusta cu placere amagirile acestei osti ce infinal va duce la lepadarea in masa de Hristos.

  2) Intunericul de trei zile pe muchie pe timpul caruia au loc celelata douo evenimente, il zic doar pe al treilea

  3) Sosirea lui Ilie si Enoh pe pamânt ptr as sfârsi lucrarea si incheia pe pamânt calatoria din care au fost luati,ei trebuie sa moara in trup.

  Cele necesare mântuiri din acele zile le va spune Ilie si Enoh cu subiect si predicat si, multi se vor mântui si atunci, dar ca prin foc.

  Pe al patrulea il veti vedea cu totii ptr ca el va fi punctul cel mai greu care va ajuta pe multi trezevi si urma pe Dumnezeu cu riscul vieti. Acesta nu trebuie spus ptr ca cine-l va huli in veci nu va mai capata iertare ci facut cunoscut doar la vremea potrivita când absolut nimeni nu-l va mai contesta, nici macar antihrsitul nu-l va contesta. Dupa acest eveniment se vor desparti caprele de oi, indraciti se vor duce dupa spurcat si minciunile lui ceilanti dupa Ilie si Enoh si la martiraj odata cu ei.

 3. Domnule Octavian Mihaescu
  N-am sa incerc macar a comenta cele de mai sus din ,otive lesne de inteles, dar am sa ma intorc la postarea dinainte unde afirmati unele teme cu care nu pot fi de acord :
  „Io l-am bestelit pe Basescu si ai lui nemernici de mi s-a acrit, absolut totii sareau pe mine ca si azi, dupa ce câstiga alegerile, am facut ciocu mic si asa il tin pâna ce isi termina mandatu, ah, ca-i mai trag câte-o urecheiala.. eh… sa-i fie primit ca tare mai merita, dar de diabolizat excesiv niet!”
  Aceasta stare de lucruri ar fi valabila in cazul in care ar fi fost ales in mod democratic, cu o majoritate confortabila si fara suspiciuni in ce priveste rezultatul alegerilor !
  Dar cand Basescu a fost (s-a !) ales printr-o uriasa frauda, cu un procent de doar 50, 01 % ( si ala dintr-un numar destul de redus al populatiei iesite la vot), ba mai mult in RO a avut mai putine voturi decat Opozitia, nu cred ca mai functioneaza acest principiu al lui „taci si inghite!” :mrgreen:
  Asta ca sa nu mai spun de masurile criminale ce au fost luate in acest al doilea mandat ( chiar si cele care nu au mai fost luate in urma presiunii massmedia si a unui numar redus de protestatari) si de indatorarea dementa a tarii pentru vreo 2-3 generatii viitoare.
  Indemnul dvs la noncombat , pare cu atat mai surprinzator cu cat vad ca va pricepeti la mult mai multe domenii decat cel politic si atunci de unde atata intelegere/clementa pentru ceva atat de daunator Romaniei ?!
  Dar mai ales ranchiuna aceasta nefireasca indreptata impotriva lui Crin Antonescu, singurul in stare, datorita actualei conjucturi sa ocupe Cotroceniul cu mijloace democratice .
  Daca stiti ceva mai multe despre el va rugam sa ne spuneti si noua, pentru a „nu muri prosti” (mai ales ca acest fapt s-ar putea chiar sa fie periculos de aproape, dupa cum reiese din viziunile dvs si sa murim oricum :mrgreen: ).

 4. @Radu Humor, ranchiuna impotriva lui Crin Antonescu este explicabila, le sta ca un os in gat orice ar face, toti netrebnicii au preluat zisele betivului (porumbac, repetent, etc etc).

  Dar te intreb acum: observ ca de cateva mesaje bune ti s-a pus pata pe Dorin Tudoran. Este o ranchiuna din orgoliu sau ce vrea sa fie ? Dorin Tudoran a ramas acelasi dintotdeauna. Sigur ca nu ti-a inghitit repetatele aluzii / concluzii vizavi de „rasa aleasa”. Pentru ca sunt exagerate, si bat spre cele mai nefaste teorii conspirationiste. Nu ai devenit excesiv de subiectiv ?

 5. Nu prea a-ti înteles dle Humor un aspect de care eu ma feresc si anume;

  practica bolsevica spune ca a prelua puterea trebuie genera masa critica prin orce metode, de preferat diabolizarea excesiva a puteri. Fenomen pe care-l observam lejer in Ro care nu da semne potoli. Iliescu nu-i a facut fata, dar Basescu da! Teoretic ar fi trebuit exista masa critica alunga brutal pe Base de la putere, practic Basescu a iesit subit invigator.

  Absolut nici un analist politic care se respecta nu va lua in serios aceasta practica pe care o va bicui nemilos, asa ceva nu exista in România ptr ca nu are analisti si presa demna de incredere ci absolut totii si toate joaca in mecanismul asta diabolic. Motiv ptr care români voteaza acelasi PCR-FSN de mai bine de 22 de ani, in orgasm public se manifiesta iar dupa… se obosesc, scârbesc si asa sunt preluati de garnitura doi (opozitia simulata a PCR) si din nou bagati in calduri pâna la un nou orgasm.

  Daca mâine apare o persoanlitate marcanta , un trimis a lui Dumnezeu scoate tara din necaz, români nu -l vor sutine ptr ca privirea lor este atintita doar spre imaginea ce genereaza exictarea. Din acest motiv cârlanul Iliescu il concepu cu-o iapa bâtrân-liberala pe mânzu leberalo-bolsevic, Antonovicescu. Intr-e bolsevici leberali si Antonovici Nu exista absolut nici o divergenta, dar prea,prea multe si mari cu bratieni.

  Cine nu are habar de activitatea coanei vadeanu s-au cum o cheama pe consoarta antonovicescului care-si plimba curul pe la BXL sutinând mafia canadiana jefui aurul de la R.M, este neinformat. Cine nu.a priceput semnalu dat de Antonovici mafiei canadiene in urma cu douo zile… sa lase politica si apuce de alte sporturi mai liberale ptr minte.Analizând discursu lu A, vom observa lipsa viziuni politice, a unor strategi de protectie si progres ptr natie ci o continuitate a protectiei jafului ce se produce si in Ro. Ba.. nu de mult in nebunia lui si-a luat si alte angajamente publice devastatoare ptr Ro, care pâna si pe bolsevicul pur sânge Ponta il va speria si-l face pe la spate… halal lider liberal pe scaunul bratienilor…

  Basescu sa fie dat jos dupa alegeri, dar puneti macar unul ca lumea, nu mai sutienti jevrele bolsevice, samânta cârlanilor iliesti-nastasesti.

 6. @LaMinut

  sunt cu ochi de ceva vreme pe Tudoran /Dorin/, pare o figura interesanta doar ptr presedentie dar simbolica cum este in prezent, Tudoran este blocat in proiect, el mai mult a reprezenta Tara asemeni unui bibelou nu-i bun de nimic (in politica). In timp de criza, raboi ce va urma veni curând, Tudoran se caca pe el si Tara, el este nu bun ci fff bun in timp de pace si necriza. Nici Tudoran nu da semne avea viziune politica. Dar va repet; de cca doi ani il urmaresc atent ptr ca mi s-a parut ideal fi propulsat fiind una dintre putinele persoanlitati care isi mai merita minimu respect, cea ce este prea mult, cel putin ptr mine!.

 7. Si acu una mai fierbinte!

  Cu doi ani în urma spuneam cititorilor ca eu Nu voi mai scrie nimic, anunt facut intr-o festivitate onoranta ptr mine la Leipzig. Si-n adevar din acel moment nu am mai gândit asterne un cuvânt pe hârtie.

  Anul acesta este asezat ptr mine lua la revedere si tare ciudat tot cu Leipzigul incepe, acolo imi voi lua definitiv la revedere in urmatoarele zile fiind vb tot de-o festivitate la care sunt invitat. Nu stiu motivulptr care imi tot i.-au la revedere de la totii si toate, ba il stiu foarte bine ca altfel nu as fi atât de fericit ca va las balaci in mizeria asta numita pâmant! Nu, nu mor,ptr ca eu nu am moarte ci vesnica viata, crapa tarâna asta careia doresc duce pe pustie si in veci sa nu mai vie peste mine.

  Voi cei care ma cetiti ep acest blog râdeti in hohote de mine, auzi tu, si asta-i screetori.. nu mi-s dragi mei, dar una eu mis: si de asta veti mai auzi dupa a mea plecare:

  V-am dat cheia uniri limbilor, v-am adus la limba universala vorbita înainte de Babel, iar asta-i inscrisa de mine acolo unde trebuie. Si va-m mai lasat o istorie care si ea va fi de folos multora de dupa nebunie.

  Sunt fericit ca ma departez de asta mizeriabila lume! Regret ca am trecut pe aici si lasat ceva urme, dar asta mi-a fost misia asa ca.. adio regrete. daca ar fi fost dupa mine… as fi distrus totul numai sa nu las posteritati ceva,posteritate pe care o detest inca dinainte a se naste, ptr ca stiu cât de ticaloasa va fi.

  Ma pis pe nobelu vostru, pe toate criteriile voastre de preimiere, pisatul meu va da limba universala boilor, peste ani, se va zice,

  un rumân a pus bazele limbi unviersale a umanitati.

  Nu ma credeti, mi se fâlfie mai ales acu in pragul plecari mele de aici dintre voi… ce-a fatat mintea si labele mele… va ramâne pe veci.

 8. Hai, bre nea Octaviane!
  Mai intarzie putin pe aici ( chiar ce zici de el, Putin?!), macar pana-l vezi din nou reales pe Basescu, ca sa fii sigur si fericit ca ne-ai lasat in cel mai mare kkt 🙄
  Dar inainte de a decola sa-ti mai spun ceva :
  Uneori, pana nu esti sigur ca ai preluat puterea nu poti sa spui nici ca-i bagi la puscarie pe cei cu ochii albastri, nici ca inchizi robinetul prin care se scurg bogatiile tarii, nici ca vrei sa mai pui in posturi cheie si romani get-beget, nu numai de cei „facuti” in creuzet 🙄
  Ca dupa aia ai tot timpul, dar si obligatia de a rediscuta la nivel national si international, nu doar de clan mafiot, ce-i de facut sa fie bine si romanilor in tara lor, nu numai strainilor 😉
  Eu ti-am indragit si limba si felul cinstit si dur in care gandesti si vorbesti, dar n-am rezistat acestor atacuri furibunde asupra a ceea ce noi vedem a fi unica sansa de scapare din stransoarea iudeo-masonica !
  Asa ca daca-o fi sa scapam (din iadul asta portocaliu) ne-OM mai vedea, daca nu – Dumnezeu cu mila !
  In rest :
  Falfaire usoara ! 🙄

 9. @LaMinut:
  „Sigur ca nu ti-a inghitit repetatele aluzii / concluzii vizavi de “rasa aleasa”. Pentru ca sunt exagerate, si bat spre cele mai nefaste teorii conspirationiste. Nu ai devenit excesiv de subiectiv ?”

  Si crezi ca acele concluzii, daca nu le spun eu sau altii, inseamna ca ele nu exista 🙄
  Tampenia mare este ca massmedia e toata in genunchi si suge ca al nostru la marele licurici, astfel ca nu poate spune /scrie ceea ce gandeste, daca nu ea, macar ceilalti, care sunt direct afectati de toata aceasta cotropire, cumparare cu bani a constiintelor incepand de la cel mai inalt nivel :roll;
  O sa-ti dau un exemplu recent reiesit din discursul in jumatatea de parlament a lui Basescu :
  In 1992, prin tratatul de la Mastricht s-a obtinut tot ce se putea obtine politic atunci !!!
  Daca ar fi spus smecherii astia libidinosi tot ce au de gand sa faca ar fi primit inca de atunci niste suturi in coor de la sefii de atunci ai Germaniei, Frantei, Spaniei, Portugaliei,si a celorlalti sefi ai tarilor europene. Pentru ca nu cred ca macar unul ca Iliescu ar fi semnat atunci, ceva la care s-a ajuns astazi a se pretinde tarilor semnatare .
  Adica renuntarea la suveranitate, participarea cu sume enorme, constituite din impozite si taxe, rupte de la gura populatiei ( in schimbul unor fonduri europene care si daca sunt accesate de abia acopera contributiile varsate in oala comuna !) pentru a sustine un aparat birocratic inspaimantator de mare ( numai comisarul roman Orban avea in subordine 3700 de angajati la departamentul de multilingvism, un fel de birou, ceva mai mare, de copiat si tradus acte 🙄 )
  Intr-un cuvant s-au inlocuit comisarii sovietici de trista amintire, cu cei europeni si americani (tot un drac, cum se apune 😉 )la fel de hidosi ( unii chiar la propriu :mrgreen: ) si pusi pe acaparat si inselat pe cei mai slabi cazuti ca mustele in plasele intinse de ei ( pe care au avut grija sa le stranga pentru ca atunci cand cazi sa nu mai ai sanse de supravietuire nationala !).
  De acum e foarte clar ce vor astia sa faca ( o noua inrobire a popoarelor cum nu le-a reusit inaintasilor lor Marx, Engels, Lenin, Pauker si toti ai lor :mrgreen: ), dupa ce au avut grija ca intre timp ( din 1992 si pana acum) sa cumpere la varf toate tarile, punandu-si oameni de-ai lor, majoritatea, daca nu direct, cel putin cu legaturi in neamul ales, pe care-i doare in spitz de suveranitatea si specificul national al fiecarei tari pe care au bagat-o in tzarcul UE),
  Mai nou, si Basescu o spune clar, ca vorba aia, acum se cred prea puternici ca sa se mai ascunda, cei care vor taia si spanzura (deocamdata doar la figurat 😉 ) sunt cei de la Comisia Europeana, care nu prea mai au nimic nici cu tarile din care provin, nici cu corectitudinea politica pe care insa o pretind altora, devenind cu adevarat (si) „negustori de popoare”, ca de celelalte „ghesefturi” s-au saturat 🙄
  Despre Dorin Tudoran, care este si el incorsetat pana peste cap in obligatii de tot felul, fata de cei care-l platesc, n-are rost sa mai vorbesc eu care l-am citit si la propriu si la figurat, incercand pe parcurs sentimente din cele mai neasteptate !
  O sa incerc sa ma consolez cu gandul ca nu tot ce spune si crede, dar mai ales ca nu tot ce gandeste are voie sa spuna !
  Ca orice individ corect politic CP (initiale care mai au si un alt inteles, inca si mai corect:roll: )….

 10. Nu va fi niciun pericol in 21 dec 2012. Acest an va trece ca oricare altul. Alinierile planetelor nu au avut si nici nu au efecte asupra planetei noastre. Numai daca isi schimba orbita o planeta poate avea un efect. In rest, toate sunt asezate unde trebuie, in armonie perfecta. Mai vedeti calendare astronomice reale, sa va dati seama ca pe net circula numai povesti nefondate cu privire la decembrie 2012. http://astrofotografieluna.blogspot.ro/2011/10/calendarul-astronomic-2012-evenimente.html