De la apocalipsa literară din anul 2000 la apocalipsa literară din 2012, mediocritatea morală merge înainte. Ne așezăm la coadă, de Mircea Petean

5 min


Sâmbătă, 16 iunie 2012. Departe de actualitatea de acasă. Vă reamintesc, nu mai am la dispoziție un laptop performant (anul trecut îl aveam pe cel al fiului, dar acum lucrează pe acest laptop performant prietena lui; în speranța unui câștig), să-mi stau la dispoziție zilnic „și când nu sunt acasă”. Închei azi Administratorii puterii literare (text publicat de miercuri încoace, aici; ieri am publicat o parte a treia a lui), observând în timp schimbările naturale de la apocalipsa neîntâmplată din anul 2000 (când am scris acest text) la apocalipsa anunțată pentru acest an, 2012 (care sper să rămână numai apocalipsă literară, cum a rămas cea din 2000). Că sunt nuanțe de destin la mijloc:

Nu pun la socoteală perpetuarea mai vechiului (de dinainte de Revoluţie) Salon literar Dragosloveni (Vrancea), neieşit din anonimat (Nota LIS-2012: acest Salon literar de la Focșani a dispărut după ce directorul Direcției de cultură, Puiu Siru a murit, după ce s-a politizat funcția și PDL a ocupat „desconcentratele”. A existat o vreme și o manifestare dedicată lui Duiliu Zamfirescu, în ultimii 12 ani, organizată de Gh. Neagu. Anul trecut s-a deschis la Adjud Festivalul de poezie „Emil Botta”, organizat de Paul Spirescu. În schimb, în Vrancea apar în ultimii 12 ani trei reviste: ”Salonul literar”, acum condusă de Culiță Ion Ușurelu, care organizează și manifestări literare la Odobești, inclusiv una dedicată unui poet vrâncean, Dumitru Pricop, nu demult dispărut, apoi „Oglinda literară” condusă de Gh. Neagu și „Pro Saeculum”, fondată de Al. Deșliu, azi condusă de Mircea Dinutz). După cum cred că merită să subliniez şi eforturile unor animatori anonimi, precum Constantin Carbarău (redactor şef al revistei “Sud”, angajat al Ministerului Culturii), care anual organizează la Bolintin Vale “Festivalul Dimitrie Bolintineanu”, cunoscut mie, cu premii credibile pentru debutanţi (Nota LIS-2012: Între timp, Constantin Carbarău a murit și revista „Sud” și-a încetat apariția, o dată cu concursul și festivalul „Dimitrie Bolintineanu”). Apoi, Galele APLER (Asociaţia Publicaţiilor Literare şi Editorilor), ajunse la a doua ediţie, la Câmpina, cu premii de uz intern (Nota LIS-2012: Chiar în acest an, 2012, APLER s-a divizat, fondatorul ei, Ion Tomescu s-a retras sau a fost înlăturat, Asociația are acum doi președinți „aleși”: Dan Mircea Cipariu și Cassian Maria Spiridon, puși pe baricade adverse)… Nu am habar de ceea ce se întâmplă la inspectoratele pentru cultură din sudul ţării, pe ce-or fi cheltuind ele banii publici alocaţi, ce manifestări literare organizează sau ce reviste literare editează (Nota LIS-2012: la Ialomiţa-Slobozia a apărut revista „Helis”, la Călăraşi, nu știu, la Giurgiu, nu știu, apăreau suplimente ale ziarelor locale, la Teleorman-Alexandria a apărut revista „Meandre”, la Olt-Slatina nu știu, la Gorj-Târgu Jiu a apărut o vreme revista „Columna”, dar la Vâlcea? La Caraș-Severin apărea revista „Caligraf”, la  Brăila, suplimente ale ziarelor locale)… N-are rost să mai continui: rămâne o enigmă faptul că sunt atâţia consilieri şefi fără vocaţie, care nu fac nimic pentru a sprijini literatura şi scriitorimea română şi nu-şi justifică în nici un fel “pâinea” câştigată cu atâta nesimţire (deşi sunt plătiţi special şi pentru asta; e adevărat, nici nu mai dă bani Ministerul Culturii pentru manifestări culturale, dar există sponsori particulari sau autorități publice locale dispuse să ajute nu numai reviste, ci și manifestări)…

Cum spuneam, mediocritatea morală (dacă nu amatorismul sau profesionalismul mimat) e o caracteristică a premierilor făcute în cadrul acestor manifestări literare, în primul şi în ultimul rând. Sigur, sunt de admirat eforturile unor organizatori (unii, excelenţi manageri), care ţin să asigure un climat favorabil întâlnirilor scriitoriceşti şi să susţină o solidaritate de breaslă mai mult decât onorabile – într-o vreme când scriitorul român e marginalizat de “marea societate postcomunistă, precapitalistă”. O participare la o asemenea manifestare e o sărbătoare pentru scriitorul de rând (fără funcţii; dacă e invitat). Din păcate, dacă luăm lista participanţilor, vom descoperi că se perindă (şi sunt premiaţi) peste tot, la festivaluri, colocvii, simpozioane, zile ale revistelor sau mai ştiu eu cum, cam aceiaşi scriitori “din noua nomenclatură literară locală şi centrală”: care se cred îndreptăţiţi să primească la nesfârşit premii peste premii (premii de o complezență strigătoare la ceruri, în fapt), care se cred în vogă, valori “redescoperite”, dar care nu sunt decât nişte trăgători de sfori fără caracter, oportunişti care au dat de gustul puterii, bieţi administratori de bloc ai literaturii române de azi. Aştept ziua trezirii la realitate a celor ce vor pierde puterea literară. (19 octombrie 2000. Bucureşti)

Liviu Ioan Stoiciu

***

La Festivalul Internațional de Poezie al Revistei Antares (26-29 mai 2012), organizat la Galați și Brăila de Corneliu Antoniu, am primit două volume de versuri abia apărute, cu autograf. Unul, de la poetul optzecist Mircea Petean (prezent la Târgul de carte Axis Libri cu editura lui, Limes din Cluj-Napoca). Mircea Petean (2 februarie 1952, Jucu de Mijloc, judeţul Cluj; localitate devenită celebră și datorită cărților dedicate ei) este poet, prozator şi eseist. Din 1972 devine student la Facultatea de Filologie, secţia română-franceză, a Universităţii „Babeş-Bolyai”. Frecventează cenaclul literar al revistei „Echinox”, fiind şi redactor al acesteia. După licenţă (1976) lucrează ca profesor de limbile română şi franceză la Moisei şi Borşa, în Maramureş. În cadrul activităţii didactice, iniţiază experimente creative, îndrumă activitatea cenaclului literar „Metamorfoze” de la Casa Pionierilor din Borşa (1985-1989). În 1990, timp de câteva luni, este inspector şcolar şi redactor la revista „Măiastră” (Baia Mare), apoi, întors la Cluj Napoca, e angajat redactor la Editura Dacia, unde rămâne până în 1998, când trece secretar de redacţie la Editura Cartimpex, ulterior fiind director al Editurii Limes. Cu numai o carte tipărită înainte de 1989, Un munte, o zi, şi, în compensaţie, cu câte o culegere aproape în fiecare an din 1990, Petean recuperează etapele amânate editorial ale scrisului său. În strânsă succesiune, volumele Cartea de la Jucu Nobil (1990), S-au produs modificări (1991), Călător de profesie (1992), Zi după zi (1993), Lasă-mi, Doamne, zăbava! (1995) şi antologia de autor Dincolo de marginea marginii (1996) marchează calea afirmării unui poet „rând pe rând grav, autoironie, ireverenţios, melancolic, îndrăgostit perpetuu, dar şi sarcastic şi ludic” (Mircea Zaciu) – citez din Crispedia.ro. Public un poem din noul său volum:

XXX

ne aşezăm la coadă

în aeroportul din Bergamo

înaintăm împreună cu cetele de români

uşor de recunoscut după aerul lor umil //

pe cât de aroganţi sunt occidentalii

pe cât de impasibili asiaticii

şi de distraţi negrii

pe-atât de umili suntem noi //

în fruntea cozii

înălţat pe verticală

triumfă sicriul în care zace violoncelul

artistului necunoscut pierdut în mulţimea pestriţă //

prilej pentru mine să-i rezum lui Luca

povestea omului din San Francisco

istorisită de Bunin într-o nuvelă celebră //

suntem mai puţin decât o portocală stoarsă

suntem o cutie de chibrituri goală –

zice el completând astfel un final de poem

pe care i-l citisem în prima dimineaţă ligură

când mă trezisem foarte devreme şi umblam prin casă

ca un somnambul –

da

da

somnambulismul e pentru lirism dispoziţia perfectă

Mircea Petean

Catedrala din auz (Poeme ligure)

Editura Limes, Cluj-Napoca, 2012.

PS. Închei azi publicarea din ilustratorul talentat rus Vladimir Manyuhina. Noua sa idee ilustrata este intitulata „Daca exista Apocalipsa”.


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

15 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Revin cu obsesia asta de ieri, cand a avut loc un scenariu legionaro-comunist. Iata dusmanii comunis si ai legionarilor si ai comunistilor sunt anglo-americanii, adica sectarii. Dar nu a fost sectar ala de la omorat pe jidanul ala marxist popa Tudor Marin si l-a ofticat pe sindicalistul ala din cica sindicatul legii, de ginerele lui Tudor Marin, adica Vasile Marica ala ( daca este vasile inseamna ca face referire la lepra lui Aaron si a sorei lui Moise Miriam, dar face referire si la preotia lui Aaron, alt jidan marxist ( pai eu cred ca l-au ucis si este vizat si Vasile Marica, pentru ca ei se afla in totala neoranduiala, ca nu respecta nimic, nici macar taina faradelegii asta din randuiala Sinagogii Luceafarului ). Pai legionarii le-au imputat ce fel de lege pretind ei ca fac daca nu respecta ordinea in Sinagoga Luceafarului, ca de ce uzurpa caracterul de extrema dreapta al celor patru fii de imparat etiopian, si incearca sa faca din ei o reprezentare a extremei stangi ?, cum face Alexis Tsipras, agravand ceea ce a facut Ioan Marina, caci si ordinea in Sinagoga aceasta a Luceafarului a oranduit-o tot Dumnezeu.

 2. Domnule Octavian Mihaescu, daca cititi vreau sa aflat cum m-a oplosit pe mine Satana chiar folosindu-se de asa-zisi PNTCD-isti, adica prin cei fata de care eu am zis ca este bine sa se faca doua mile cu ei, din cauza sotiei lui Ion Diaconescu care a trecut la PCR, dar si din cauza altor iudei din PNTCD care au trecut de partea lui Justinian Marina, si acum o sa va dati seama ce oplosire imi face mie Satana prin acestia, adica in contra canonului meu cu fiinta vie de la tronul lui Dumnezeu care are chip de Leu. Care este treaba, am explicat ca m-a oplosit cu acest surogat de popa cu viciul binecunoscut, care se numeste Vasile Vasile, insa in 1986, pe cand eu deplangeam caterisirea Parintelui Gheorghe Calciu Dumitreasa, acest popa a facut un semn de la Satana care s-a adeverit acum, el a zis ca vor veni taranisti ( nu manisti, ca astia sunt cu anglo-americanii, cu IPS Nathanael, si cu asa numitii sectari, adica cu cei care dau cu sec la modul tare alora care serpuiesc degenerat ) care vor favoriza Sinagoga Satanei asta de pe langa imparatul lumesc care reprezinta chipul de bou de la tronul lumesc. Si asa a fost ! Sa va spun cum a fost, si care este arhitectura lor Teheranista, care favorizeaza pe iudei din Sinagoga Satanei, pentru ca ceva asemanator sunt si ei, sau sunt pe acest calapod. Se stie ca comunistii si fascistii, in speta la noi legionarii, sunt anti-anglo-americani, pretinzand ca acestia ar fi sectari si nu ortodocsi, insa nici comunistii, nici fascistii nu sunt ortodocsi, si nici imparatul acela cu chip de bou nu prea reuseste sa fie, pentru ca este foarte greu sa fii pustnic in lume, insa marea majoritate din lume nu doreste asta, ci mai toti doresc ca daca sunt in lume sa profite de ea, si nu sa nu profite de ea si sa fie niste pustnici in ea, si repet sa nu profite de lume. Se pare ca pe acest principiu Justinian Marina si alti iudei din PNT au convertit multi taranisti manisti si pro-anglo-americani la comunism si au favorizat apropierea de fascism in vederea ecumenismului fascisto-comunist, asta pe sest sest sest, ca sa nu se prinda te miri cine de serpuirea asta degenerata si sa se compromita planul lor diabolic si imposibil de realizat, pentru ca se lipesc ca nuca de perete cele doua orientari, fascista si comunista, desi in casa asta a lor a Luceafarului in principal nu trebuie sa fie dezbinare si sa se compromita unii pe altii, ca sa le dainuie casa Luceafarului, desi in aceasta casa tocmai principiul dezbinarii este fundamentul ei, nu !. nu il fac eu, pentru ca eu nu sunt din casa lor, si nu doresc sa ii favorizeze, sa le favorizez principiul, dar nici nu doresc sa ii unesc, pentru ca la ei nu exista un asa principiul, si pentru ca eu sunt din partea adversa, si este scris ca lumina nu se pune sub obroc ci se pune in candela ca sa lumineze casa, atentie casa si nu casa adversa care nu o primeste. Deci in 1986 popa surogat de Vasile Vasile a anticipat ca toti cei care sunt taranisti pro-greci, adica pro-imparatul cu chip de bou ii vor favoriza pe comunistii din care face el parte, dar si pe legionari zic eu. De ce ? Pai acel Imparat trebuie sa faca din lumea asta un pustiu, dar un pustiu cu gust, si nu unul de geniu pustiu cum spunea Mihai Eminescu, deci un pustiu lamurit ca aurul in foc, sau ca uraniul. Ori asta le vine ca o manusa comunistilor si legionarilor, caci ei sunt la scoala Ribentrop si Molotov si practic asta fac, ciopartesc cu geniul lor pustiu Romania, ca sa profite de acel imparat care reprezinta chipul de bou la tronul lui Dumnezeu si sa il spolieze. Acestia au mai multe moduri, se cunoaste din istoria martirologiei crestine, intai fascistii si comunistii le promite aur si argint, parai si marafeti si pistari multi ca sa treaca de partea legionarilor si a comunistilor, si apoi daca nu vor comunistii acum si apoi legionarii incep cu caznele si dezasamblarile de geniu pustiu, ca macar asa sa treaca la comunisto-fascism, iar daca nu reusesc nici asa apoi il omoara, stiti de ce din martirologia crestina. Dar de ce Iuliu Maniu si Ion Mihalache si apoi si Corneliu Coposu si Ion Diaconescu au urmat linia anglo-americana protestand impotriva Antonescului si a legionarilor ca au scos Tara din alianta naturala cu Puterile Aliate si au bagat-o in alianta antinaturala cu Puterile Axei ?, pentru ca Puterile Aliate au promovat o tactica de tatonare fata de regimurile marxiste ofensate de fascisti, pentru ca fascistii incercau o dezbinare si o confiscare a registrului marxist ca lumea sa fie smintita daca ar fi reusit aceasta confiscare care nu era o reglare de conturi normala intre cei din Sinagoga Luceafarului. Iata ca pentru aceasta orientare anglo-americana, comunistii i-au ucis pe Iuliu Maniu, pe Ion Mihalache si pe Corneliu Coposu si Ion Diaconescu, acuzandu-i ca ar fi favorizat regimul legionar si ar fi persecutat pe comunisti. Asfel a intrat Ioan Marina in comunism, si multi dintre taranistii care erau in ipostaza acelui imparat care reprezinta chipul de bou la tronul lui Dumnezeu, Insa se stie, cum a spus si Eminescu ca: „Dintre sute de catarge/ care lasa malurile/ cate oare le vor sparge/ vanturile valurile”. Si iata acest lucru ma avertizeaza si pe mine, pentru ca patronul meu, Sfantul episcop Ciprian era de neam din Cartagina, iar si eu sunt in registrul catargelor, asa cum a fost si Ioan Marina, si iata ca dupa botezul calugaresc a trecut din registrul Leului ( girat de Nicolae Tiulescu ) in registrul vulturului, ah ce bestie domne, ca a facut prapad marxist in ambele registre, si al Leului si al Vulturului. Dumneavostra Domnule Octavian Mihaescu, care sunteti si in registrul Vulturului, judecati si Dumneavoastra din inaltimile pe care vi le-a dat de sus cineva ca sa va fie revelate integral, ca la Sfantul Ioan Gura de Aur, sau ca la Grigorie Teologul, ce fel de orientare este aceea a acelora care adauga mai multe registre, ba chiar pe „toate trei” si pe cel de Bour, si pe cel de Vultur si pe cel de Leu, si apoi si pe cel de sardina, desi este anti-monarhist si deci anti-sardina, si vrea sa profite la maximum de lumea acesta, excluzandu-o pe cealalata, adica vrea sa castige lumea si restul ? Este cumva un registru de sifiilitic de trebuie sa vina iudeul ala marxist de colorant de la Caracal ? Pai asa era si Justinian Marina, un sifilitic ca Lenin din Sinagoga Satanei, si era un sifilitic trecut la registrul de mama surogat dar pe care l-a falsificat pana la urma si pe acesta. Ei bine in toamna lui 1988, cam pe la mijlocul lui octombrie, am plecat cu un atobuz 22 pe ruta Navodari-Peninsula-Lumina-Ovidiu-Constanta ( venisem de la Bucuresti de la Facultate intr-un week-end ) si aflu asa ca un traznet cand ajung in dreptul Pe4ninsulei, unde a fost si Ion Diaconescu, aflu ca va veni un card de taranisti din astia anti-anglo-americani, care pretind ca sunt ortodocsi, dar care sunt in registrul sotiei lui Ion Diaconescu, adica in registrul PCR, asa cum a profetit satana ala de Vasile Vasile in 1986. Si iata ca bestiile astea taraniste au ceva comun cu ecumenismul comunisto-fascist impotriva caruia ne avertiza Parintele Arsenie Boca. Atunci v-am anuntat in duh de acest lucru, de acolo, dupa ce am sesizat ca de fapt acesta orientare lupta in contra crucii taranist maniste si a lui Ion Diaconescu intr-un fel de fraticid mascat, ca si cum ar fi vase comunicante, desi sunt frati mincinosi si tradatori, ba mai mult serpuiesc degenerat, si mai mici fiind si urmarit sa castige lumea vor sa uzurpe si ce este mai mare, crucea, inchisorile si sa profite de pe urjma acestei cruci ca sa dobandeasca ce credeti ?, aoleu lumea cu ea, ca sunt de fapt iude iscarioteanu, sunt vanzatori de frati si frati mincinosi. Vedeti cum m-a oplosit pe mine Dumnezeu si cu asta, de nu stiu de ce m-a oplosit ca eu am fost si sunt de partea celor care au patimit in inchisori, si iata si eu mi-am luat crucea mea si am urmat lor. A venit deci din Pitesti, cu izmene pe calator un grup de pitesteni de pe langa acea groapa de la nord de Trivale, si astia se fac stapani aici, desi aici sunt par-veniti, adica veniti pentru ceva, caci nu sunt de aici. Va dati seama ce oplosire a dracului domne, cu ce tupeu serpuielesc din asta de antichrist pretind ei ca sunt stapani aici, si din astia lumesti, vai Doamne ce blasfemie trebuie sa le implinesc in hula lor ! Grupul este asistat de o familie de iudei dar in registrul sotiei lui Ion Diaconescu si al lui Justinian Marina, adica impotriva mea si a PNTCD. Iata ca ati anticipat si ati zis sa mergeti pe alta formula, pe cea Wolf-Coposu parca, ma rog sunt confuz putin acum cand scriu aceste randuri pentru ca sunt bulversat de multimea de draci din astia leprosi care serpuiesc degenarat aici intr-un Babilon mare. V-am spus sa stiti si Dumneavostra de belele mele, pe care eu nu le-am cerut, si Dumneavostra stiti ca atunci cand am socotit si eu ca Ion Diaconescu sa nu va predea Dumneavostra sefia PNTCD am zis ca este mai bine ca el sa isi duca crucea familiala, aceea de a rabda pana la sfarsit, de a ierta de 70 de ori cate 7, adica tot pacatul denaturat din familia sa PCR-ista, ma rog !, am spus asta ca pentru toti taranistii manisti care indura aceste lucruri, ca ei sa faca acest canon de 70 de ori cate 7 si sa nu piara, ci sa mantuiasca PNTCD de fratii mincinosi din el. Dar eu nu am dorit belele acestor frati mincinosi, si sa vedeti ca acestia au creierul mort si sa vedeti ce PNT fals apare, asa ca cica eu ma pis in contra vantului si nu ei, si cica suntem vase comunicante si nu in parti si registre opuse, ca sa vad ca un martir este mai mic decat unul care vrea sa castige lumea, ba mai mult cica martirul trebuie sa asigure pe cel care trebuie sa castige lumea ca sa o castige ca singur nu poate ca este rupt in cur. Domne ce beleaua dracului le spui si ei nu tin cont ca nesimtitii, de parca ai vorbi in vant sau in pustiu, si apoi gasesc cu cale alta cale schizofrenica ca sa faca acelasi lucru, ba cred ca vor ajunge si la paranoia, ca acolo merge treaba asta cu pustiirea lumii ca sa ajunga ori aur lamurit in foc si o piatra de uraniu lamurita in foc, ori pierzare vesnica. Si acum ma intreb ce rost sa fie oare in aceasta oplosire care repet nu este in ba chiar este impotriva canonului si orientarii mea. Oare nu este clar ca cine nu este cu mine este impotriva mea si cine nu aduna cu mine risipeste ? De ce nu o fi clar lucrul asta, si cand se va clarifica ?

 3. Mai transcrieti versuri, Domnule Stoiciu…Merita.

  ,,Suntem mai putin decat o portocala stoarsa…”
  Eu zic asa: inca mai avem vitalitate!
  Suntem …storsi din toate partile, dar nu vom fi invinsi niciodata!
  E adevarat, dezamagiri sunt destule…Insa, ar tebui sa ne consolam: fiecare natie are dezamagirile ei!
  Se zice doar: voia buna… ingrasa si deformeaza!
  Noi, din cauza nevoilor de tot felul, inca ne pastram zvelti si …verticali!

  Oricum, poemul e superb…L-ati ales bine.
  Insusi titlul – ,,Catedrala din auz” – e remarcabil.

 4. Mai intervin Domnule Octavian Mihaescu ( poate mai aveti adresa mea de e-mail si daca vreti sa imi mai spuneti ceva puteti sa imi transmiteti privat pe acea adresa ) ca sa spun ca am in plan sa cumpar de pe amazon.co.uk doua DVD-uri, unul american despre mama surogat, se numeste Misconception, si altul arab, islamist despre cum trateaza islamul evitarea misconceptiilor, adica a mamelor surogat, in speta a unor popi din preotia leproasa a lui Aaron, caci asa cum ati spus Dumneavostra islamul cel de pe langa Arabia Saudita este centura de siguranta a crestinismului, Vulturul cel bun. Insa cum Imparatul care va fi instalat peste cca 15 ani liturgici, dupa ce Biserica autentica va intra in catacombe, cititi in Ocne, in Saline, este totusi in registrul lui Vasile cel Mare, si la el Biserica, de altfel Basilica vine chiar de la cuvantul Basilica, care inseamna Vasilica, este cum a vazut Sfantul Efrem Sirul pe Vasile cel Mare, un stalp de foc, de pustiu chiar in lume. Dar pentru aceasta acel imparat ocnas, care cu sarea lui care nu se strica din catacombe da gust de pustie buna ( unde se retrage in catacombe Maica Domnului cu sfintii ei fiind protejata de pamant atunci cand Balaurul legionaro-comunist si secularist lumesc o prigoneste ) chiar in lume, deci pentru aceasta trebuie sa treaca si sa calce aspida si vasiliscul ( asipda este comunismul si vasiliscul este fascismul, ambele seculariste si lumesti ) si sa le inchida. Dar in perioada aceasta, caci 1989-2012 a fost o perioada de extinctie a Leului, deci in perioada 2012 si 2027, adica in urmatorii 15 ani, dupa esecul ideologic si falimentul comunismului, asta dupa ce in 1945 a avut esec si faliment fascismul, va fi o perioada de revizionism si iredentism si fascist si comunist in prima faza, si apoi si comunism si fascist in a doua faza, cand acestia vor reusi iarasi sa pustiasca lumea, ca la sfarsitul anului 1989. Aceste doua doctrine practic cer sa vamuiasca prin misconceptii in principal pe Imparatul cu chip de Bour, dar si pe cel cu chip de Vultur si pe cel cu chip de Leu, si pe cel cu chip de sardina ( Om ). De aceea si comunismul si legionarismul pe de-o parte in ordinea aceasta in rasarit si fascismul si comunistul pe de alta parte in ordinea aceasta in apus incearca sa foloseasca pana la refuz mamele surogat pentru a vamui acel Imparat care reprezinta chipul de Bour, si care se pare ca trebuie sa ispaseasca pentru preotia leproasa a lui Aaron. Deci exista ideea, ca preotia Noului Testament ar fi o continuare a preotiei Vechiului Testament, dar nu in felul cum sunt oficiate tainele ci in caracter. In Vechiul Testament tainele preotesti erau asigurate de levitii din Aaron, si pentru ca acestia erau mame surogat, preotia lor nu era mostenita ereditar, pentru ca cei din Aaron nu puteau asigura perpetuarea ereditara, acest lucru il faceau doar profetii din Moise, caci calitatea de profet era ereditara, dar mai era asigurata si de profetii din Iuda, care aveau tot pe cale ereditara transmiterea acestie calitati. Iata de ce exista ideea cum ca acea preotie care parea sa fie tot una ca a lui Melchisedec, adica fara tata fara mama, fara caracterul ereditar, iata de ce si preotii din Aaron erau leprosi si ii spoliau pe profetii din Moise si David ( Iuda ) de caracterul ereditar. Iata ca si in Noul testament, unde este clar din punct de vedere canonic ca preotia nu se mosteneste pe cale ereditara, pentru ca este una dupa randuiala lui Melchisedec clara, iata ca si preotia Noului Testament face tot ca cea din Vechiul Testament, adica foloseste mamele surogat, adica spoliaza pe profetii din Moise si David trecuti la crestinism si nu numai, astia au pretentii sa ii spolieze pe toti daca sunt legionari sau comunisti, pentru ca sunt totalitari, vor sa spolieze orice transmitere ereditara de valoare randuita de Dumnezeu la orice neam. Iata de ce arabii refuza sa bea vinul, perntru ca ei au ca sa zic asa un fel de apoplexie buna ca vinul nu trebuie varsat, si de aceea ei preiau preotia lui Melchisedec din darul care contine si vinul nefermentat si nevarsat. Shalom Alecu sau Selam Alecu doresc tuturor celor care au intentii bune de concretizat. Sigur ca si preotia lui Aarom se poate mantui, cum s-a mantuit si Miriam, sora lui Moise, dar pentru asta trebuie sa stea in tarcul leprosilor, sau in ocna, ca sa le fie cu dreptate, si parafrazandu-l pe Mihai Eminescu, sper ca de acolo din Cer unde este nu se supara ca ma refer si la lucrul acesta din cuvintele lui, deci parafrazandu-l pe Mihai Eminescu zic eu: Dintre sute de persoane care trebuie sa o sfecleasca ( ca dreptul Zaharia ), atunci cand lasa malurile si trebuie sa o sfecleasca, pe cate oare le vor sparge ( ca pe o curva, au fost cazuri in Istoria Israelului cand curvele au folosit spionii Israelului si si-au mantuit sufletul ) la pasarica sau cocosel Vanturile sau Valurile. Ca punem cazul ca nu toate curvele isi mantuiasca sufletul pana la urma, sunt unele care nu si-l mantuiesc, majoritatea asta legionaro-comunista, pentru ca la ei misconceptiile sunt ca sa profite de lumea asta ca sa se imbuibe pana fac pleosc ca Iuda Iscarioteanu ( am povestit legatura pe baza de opozitie dintre Nazaretului lui Antichrist si scaunul planetei Uranus si Constantinopolul Imparatului care reprezinta chipul de Bour ) si sa isi piarda sufletul castigand o lume curva fara sa isi mantuiasca sufletul, dar exista si cazuri de curvie care duc la amputari de astfel de madulare care sunt ca curvele descrise mai inainte de esenta fascisto-comunista.

 5. Ah !, vroiam sa spun ca in documentarul asta sub forma de kitch al legionarilor si extremei drepte despre jidanii, cum spun ei ca se numesc, care conduc Romania, sunt trecuti intentionat numai o parte din jidani, De exemplu jidanii afiliati jidanului colorant de la Caracal de Dan Diaconescu, care este o imbarligatura de vaca surogat cu jidan fara samanta, adica debarcat, din Sinagoga Satanei, si sifilitic pe deasupra, deci acesti jidani sifilitici si vacile surogat sifilitico-leproase nu au fost trecute pe lista. Iata pe ce mizeaza vasilisc-ii astia de legionari. Pai acesti jidani care l-au ucis pe Ceausescul si au exterminat regimul lui, sunt jidani de contrafacere de leu, si erau porniti sa extermine Leul ca sa obtina o extinctie favorabila pentru ei, ca ei sunt din Sinagoga Satanei si prefera o extinctie favorabila. Numai ca ei s-au speriat de marea pofta turbata a colorantului de la Caracal si a acolitilor lui, care vroia sa le faca extinctie, si asa i-au facut si ei extinctie regimului Ceausescu, mai ales ca erau disperati ca cica Ceausescul care era o contrafacere Vultureasca ( si care vroia sa faca extinctie Vulturilor autentici ca sa aiba si Sinagoga lui a Satanei o exticntie favorabila ) si care a dat de ortul popii la esecul lui Brejnev cu Afganistanul in 1982, cica ar fi ajuns singur paranoic din 1982 pana in 1989 si nu a facut aceasta cu colaborarea acestor lei vampiri TBC-isti ( cum dracul ? ) care l-au casapit in 1989. Daca isi aduc insa aminte toti, din 1982 cand au vazut caderea lamentabila a lui Brejnev, de speriati, toti oligarhii care au dat Lovitura de Stat din 1989, aui zis sa puna umarul la biruinta comunismului, ca sa nu fie dezbinare si sa nu mai reuseasca deloc comunismul, si au pus mana, ca Dinu Patriciu si Sorin Ovidiu Vantu si alti securisti oligarhi, pai au pus mana pe avere si au constituit burghezia rosie, ca Ceausescul de contrafacere de vultur era falit, si asa au tot pus mana pana in 1989, cand Ceausescul spera in amicitia lor, dar de fapt cine a flamanzit boborul ca apoi sa redistribuie niste ramasite ?, oligarhii care au scos diferite bogatii din vinderea fabricilor pe la turci, etc. sau falitul de Ceausescul care era si a murit de prost ca un mascarici, si a jucat pe mascariciul de frica oligarhilor, ca a vazut ce a patit Brejnev si Cernenko si Andropov de la oligarhii lui Putin. Ce mascarada de proces cu un mascarici ce nu se poate inchipui vreodata chiar daca vezi, iata vezi si nu iti vine sa crezi ce mascarici fals si cat a mizat el pe falsitate, mai ceva decat Brejnev, care a zis sa faca afacere din ea daca o da in vileag, si uite cu ce s-a ales. Ei bine, jidanii legionari stiu ca tartorele jidanesc va fi cororantul de la Caracal, sifilitic, si pun de la mana, sa zica ca jidanii astia de astazi care sunt contrafaceri de lei sunt rfaliti si asteapta cu spaima sa fie eliminati de viitorul regim sifilitic, asa cum acesti jidani lei falsi din Sinagoga Satanei au eliminat prin lovitura de stat marxista vulturul contrafacut de Sinagoga a Satanei de Ceausescul. La asta se asteapta si au spasme cum am spus uranice, ca vor fi iradiati in aceasta extinctie, si daca totusi nu vor fi eliminati de legionarii care vor sa colaboreze cu colorantul de la Caracal, ei vor muri in sifilis, exact cum au murit in labagism si vulturii contrafacuti din Sinagoga Satanei ai lui Ceausescul.

 6. Marele filosof Patapievici, ala cu falusurile de la expozitii, cu poneiul roz, cu celebrele lui a…e si cu bidoanele cu palinca pare lovit de streche, cica si-a adunat toti prietenii ICR la o miscare de protest cu papion la git, organizata pe trotuarul din fata institutiei, nu de alta dar era oricum Ponta l-a facut pieton, i-a luat zecile de mii de euro cistigate anual din sudoarea poporului pentru niste laude exagerate si desarte la adresa lui Basescu.

 7. Apropos de Apocalipsa. Am zis cum din punct de vedere economic incearca bolsevicii romani sa faca rost de noi averi pentru Babilonul lor, cum incearca sa saboteze economia burghezo-mosiereasca ca negustorii acesteia sa ramana deserti, si apoi marxistii sa ii ia la intrebari ca de ce sunt pomi care nu aduc roade, si sa treaca la rechzitonarea pe nimic a acestor averi considerate din dreptul care trebuie ispasit pentru Babilon. Am spus cum creaza iluzii regimul bolsevic actual ca cei rupti in cur de saracie sa viseze cel mai mare lux babilonic pe care l-ar lua pe nimic, nu-i asa ?, pentru ca banii si bogatia nu au miros si nico o vina, de vina este numai cel care a administrat prost ( dar pe burghezo-mosieri nu au de gand ca sa ii primeasca in casele lor ca pe iconomii lor nedrepti bolsevici, ci au de gand sa ii spolieze si sa ii uzurpe lepros ). Asta este din punct de vedere economic, dar mai este si o inginerie a puterii politice si religioase, si sociale, cum va fi deci trecerea de la regimul politico-social si religios actual, la urmatorul. Iata ce scrie la Apocalipsa Sfantului Ioan despre aceasta, care are legatura cu demonii securisti, cu acesti demoni zburatori instalati in casa unui vecin cu mine, demoni dintre care unul joaca sub identitatea unui securist idiot, si altul sub identitatea unei femei prozelit a acestui securist idiot, care a fost facuta prozelit in 1989 cam pe vremea asta, si care ar fi trebuit sa urmeze un ritual initiatic pentru perioada care va urma, cand demonul zburator al acelei femei bolsevice va trebui sa asigure puterea politico-sociala si religioasa a noului regim in care va domni sifiliticul colorant de la Caracal. Iata textul apocaliptic cu pricina, citez:

  Capitolul 17
  1. Şi a venit unul din cei şapte îngeri, care aveau cele şapte cupe, şi a grăit către mine, zicând: Vino să-ţi arăt judecata desfrânatei celei mari, care şade pe ape multe,
  2. Cu care s-au desfrânat împăraţii pământului şi cei ce locuiesc pe pământ s-au îmbătat de vinul desfrânării ei.
  3. Şi m-a dus, în duh, în pustie. Şi am văzut o femeie şezând pe o fiară roşie, plină de nume de hulă, având şapte capete şi zece coarne.
  4. Şi femeia era îmbrăcată în purpură şi în stofă stacojie şi împodobită cu aur şi cu pietre scumpe şi cu mărgăritare, având în mână un pahar de aur, plin de urâciunile şi de necurăţiile desfrânării ei.
  5. Iar pe fruntea ei scris nume tainic: Babilonul cel mare, mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului.
  6. Şi am văzut o femeie, beată de sângele sfinţilor şi de sângele mucenicilor lui Iisus, şi văzând-o, m-am mirat cu mirare mare.
  7. Şi îngerul mi-a zis: De ce te miri? Eu îţi voi spune taina femeii şi a fiarei care o poartă şi care are cele şapte capete şi cele zece coarne.
  8. Fiara pe care ai văzut-o era şi nu este şi va să se ridice din adânc şi să meargă spre pieire. Şi se vor mira cei ce locuiesc pe pământ ale căror nume nu sunt scrise de la întemeierea lumii în cartea vieţii, văzând pe fiară că era şi nu este, dar se va arăta.
  9. Aici trebuie minte care are înţelepciune. Cele şapte capete sunt şapte munţi deasupra cărora şade femeia.
  10. Dar sunt şi şapte împăraţi: cinci au căzut, unul mai este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme.
  11. Şi fiara care era şi nu mai este – este al optulea împărat şi este dintre cei şapte şi merge spre pieire.
  12. Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împăraţi, care încă n-au luat împărăţia, dar care vor lua stăpânire de împăraţi, un ceas, împreună cu fiara.
  13. Aceştia au un singur cuget şi puterea şi stăpânirea lor o dau fiarei.
  14. Ei vor porni război împotriva Mielului, dar Mielul îi va birui, pentru că este Domnul domnilor şi Împăratul împăraţilor şi vor birui şi cei împreună cu El – chemaţi şi aleşi şi credincioşi.
  15. Şi mi-a zis: Apele pe care le-ai văzut şi deasupra cărora şade desfrânata, sunt popoare şi gloate şi neamuri şi limbi.
  16. Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut şi fiara vor urî pe desfrânată şi o vor face pustie şi goală şi carnea ei o vor mânca şi pe ea o vor arde în foc.
  17. Căci Dumnezeu a pus în inimile lor să facă voia Lui şi să se întâlnească într-un gând şi să dea fiarei împărăţia lor, până se vor împlini cuvintele lui Dumnezeu.
  18. Iar femeia pe care ai văzut-o este cetatea cea mare care are stăpânire peste împăraţii pământului.

  Incheiat citatul apocaliptic. Capitolul acesta 17 incepe cu revelatia pe care un inger i-o face Sfantului Ioan potrivit careia i se arata judecata desfranatei apocaliptice care se va instala anul acesta, sau la anul, versetele 1, 2 si o parte din 3, in care deci repet Dumnezeu arata ca aceasta cum desfranata si toti cei care au desfranat la Focsani cu ea vor fi judecati. Apoi incepe sa descrie cum este inginerizata din punct de vedere doctrinar, acel institutio chemat ca sa fie implinit de catre imparatia babilonica, iata, repet:

  Şi am văzut o femeie şezând pe o fiară roşie, plină de nume de hulă, având şapte capete şi zece coarne.
  4. Şi femeia era îmbrăcată în purpură şi în stofă stacojie şi împodobită cu aur şi cu pietre scumpe şi cu mărgăritare, având în mână un pahar de aur, plin de urâciunile şi de necurăţiile desfrânării ei.
  5. Iar pe fruntea ei scris nume tainic: Babilonul cel mare, mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului.
  6. Şi am văzut o femeie, beată de sângele sfinţilor şi de sângele mucenicilor lui Iisus, şi văzând-o, m-am mirat cu mirare mare.

  Incheiata repetarea citatului. Iata cum va arata Potirul acestei perioade, un pahar de aur plin de toate uraciunile si necuratiile desfranarii ei. Iar sfintii lui Dumnezeu vor trebui sa bea acest pahar al otravei fasciste si al ciumei comuniste, in timp ce desfranata va colecta in Potirul ei sangele acestor sfinti pe care il va suge nu pentru ca are ceva comun cu el, ci in schimbul faptului ca le da acea uraciune si necuratie a desfranarii ei ca sa o bea. Dar atentie, desfranata va voi sa aiba o extinctie buna, exact ca acesti Sinagogisti ai Satanei care isi incheie regimul anul acesta sau la anul. Acum stiti cum trebuie facut semnul lui Iona, al dreptului Iov si al lui Sava si Dedan and Co., caci fara sa fie calcata aceasta desfranata in sensul ca ea sa inghita ca un Iad pe Maica Domnului si pe sfintii ei, si apoi de atata muncire si epuizata sa o scuipe pe Maica Domnului si pe Sfintii ei, nu va exista o resurectie care sa invinga acest rau reprezentat de acesta desfranata. Cei mai multi, de frica mortii, si fiind cum zice in acest capitol al apocalipsei, se vor pleca desfranatei si vor face uraciuni si necuratii si desfranare coto la cot cu desfranata, ca sa il dea sfintilor sa il bea si sa bea si ei in schimb sangele sfintilor, deci cei mai multi vor face liturghia satanica a desfranatei, cum credea si Corneliu Zelea Codreanu cand a fost judecat la Focsani. Apoi urmeaza o precizare din partea ingerului care il intreaba pe Sfantul Apostol Ioan ca de ce se mira, ca ii va spune taina acestei desfranate care sade pe fiara, si va spune si taina fiarei, si de ce sade pe ape multe, pe pofte de ape diabolice multe, cum scria Mircea Eliade: Izabel, apele Diavolului. Si spune ca Fiara, pe care aceste nulitati de oameni produsi de fascisti si comunisti – care cica sunt omul nou, cu sindromul Down, adica oameni ale caror nume nu sunt scrise de la intemeierea lumii in Cartea Vietii – nu ar stii de aceasta Fiara care culmea este de a lor, din aceeasi casa cu a lor, adica tot o nulitate. deci scrie care este psihologia acestor nulitati, citez: „Şi se vor mira cei ce locuiesc pe pământ ale căror nume nu sunt scrise de la întemeierea lumii în cartea vieţii, văzând pe fiară că era şi nu este, dar se va arăta.”. dar mai spune ca Fiara despre care aceste nulitati nu stiau, are sapte capete si zece coarne, iar cele sapte capete ar fi sapte multi pe care ar sta aceasta desfranata, si acei munti ar fi muntii Luceafarului dintre cele sapte planete extraterestre care sunt impotriva celor sapte Biserici Apocaliptice, respectiv Luna la Teheran, Mercur la Bagdad, Venus la Alexandria, Soarele la Istambul, Marte la Tesalonic, Jupiter la Roma si Saturn la Berlin-DDR. Unii zic ca Babilonul s-ar concentra pe cetatea cu sapte coline care este la Roma, dar este fals, ele nu se concentreaza la Roma, ci pe cetatea de pe sapte coline care este Constantinopolul. Cele zece coarne sunt imparatii, cum scrie in textul apocaliptic descrisi de mine mai inainte, deci si cei de la Nazaret-Uranus, Beijing- Pluto si Moscova-Neptun. Dar zice, repet citarea: „9. Aici trebuie minte care are înţelepciune. Cele şapte capete sunt şapte munţi deasupra cărora şade femeia.
  10. Dar sunt şi şapte împăraţi: cinci au căzut, unul mai este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme.” Despre cei cinci care au cazut nu mai discut, in URSS a existat o incercare riguroasa de a merge pe acest fir, si au fost deci: Lenin, Stalin, Hrusciov, Brejnev si Cernenko, insa in momentul in care a murit si Cernenko sovieticii si-au dat seama ca au gresit si in contabilizarea acestei taine a faradelegii, si au fost niste profeti falsi si fata de ea, si l-au psu pe Andropov, care a murit ca profet fals imediat, si apoi l-au pus pe Gorbaciov ( un nobil rus trecut la comunism ), care a cazut dupa lovitura de Stat de la Bucuresti care nu a respectat acordul o tara doua sisteme stabilit de Gorbaciov cu Bush la Malta. In Romania cu atat mai mult nu a existat o contabilizare a acestei taine a faradelegii, practic aici sunt nulitati revizioniste, ceva mult mai grav. De altfel din cauza comunistilor revizionisti si nihilisti din China si Rusia si sfera lor de influenta nu a putut fi contabilizata la nivel mondial acesta taina a faradelegii, si ea este cunoscuta de fiecare regiune in parte, cat a putut sa o priveasca pe aceasta parte. Sigur ca exista si o siguranta globala insa mai mult in taina legii, iar in taina faradelegii este multa insecuritate si sunt multe neintelegeri imprevizibile oarecum in sanul acestei taine si a celor care se ocupa de ea. deci nu mai discut de cei cinci imparati care au cazut si nu mai sunt, chestia este ca al saselea este la putere, adica cei patru fii ai imparatului etiopian, si al saptelea, adica celalalt inca nu a venit, si aceasta este desfranata de la Berlin-DDR, si cand va veni va avea putin de stat. Si zice ca si Fiara care era si nu mai este este al optulea imparat, adica conform profetiei Profetului Daniel care a vazut o Fiara cu 11 coarne, deci 11 Imparati care domnesc la Constantinopol dintre care trei sunt buni, deci la Daniel al optulea rau este Antichrist, care va spun eu domneste la Nazaret pe scaunul lui Uranus in principal, si iata ca conduce pe toti imparatii rai. Nu mai stau la discutie mult, dar in apocalipsa spune ca vor fi 10 imparati, dupa cate planete extraterestre sunt, care inca nu au luat stapanirea dar care vor lua stapanire odata cu Fiara, cu Antichrist, vreme de un ceas. Si mai zice apocalipsa, citez: „12. Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împăraţi, care încă n-au luat împărăţia, dar care vor lua stăpânire de împăraţi, un ceas, împreună cu fiara.
  13. Aceştia au un singur cuget şi puterea şi stăpânirea lor o dau fiarei.” Deci iata ca se unesc la rau si ca sa produca dezbinare si uzurpare. Si zice ce vor face: „14. Ei vor porni război împotriva Mielului, dar Mielul îi va birui, pentru că este Domnul domnilor şi Împăratul împăraţilor şi vor birui şi cei împreună cu El – chemaţi şi aleşi şi credincioşi.”. Adica vor face acel Potir al desfranatei Berlin-DDR in principal si vor face liturghia diabolica de care am vorbit, si textul zice ca Mielul ii va birui, si va fi un fel de Miel care este ca Leul, cand acesta ii va birui si va primi un inel cu piatra rosie de la un urmas al Sfantului Petru la Bari, langa Marea Adriatica. Si mai zice textul, talcuind ca apele cele multe pe care sta desfranata in principal din Berlin-DDR inseamna popoare si gloate si neamuri si limbi pentru care s-a ostoit Honecker si STASI mult. Si textul scrie ca cele zece coarne si fiara o urasc de fapt pe aceasta desfranata de la Berlin-DDR in principal, dar ea are prototip de Domnie nu la Berlin ci la Istambul in realitate, si are prototip in toata imparatia Fiarei descrisa in aceasta apocalipsa, deci cornele si Fiara o urasc si o vor face in timpul acestei liturghii diabolice pustie si goala si carnea ei o vor manca cele zece coarne si Fiara si pe ea o vor arde in foc la Focsani si in Tara Focului din sudul Argentinei si al Chile-ului, si unde mai sunt locuri cu aceasta semnificatie. Si mai spune ca acesta femeie desfranata ar fi cetatea cea mare care are stapanire peste imparatii pamantului, care i-a fatat ca sa zic asa, pentru cei 10 imparati descrisi aici, pentru ca profetia lui Daniel are loc altfel. Aici este descrisa evolutia tainei faradelegii doar.

 8. Bag seama ca regimul Ceausescul a avut o teama ciudata fata de aceasta desfranata Berlin-DDR-ista, din motiv ca Romania si Bulgaria erau cele mai apropiate de Imperiul Bizantin, odata componente ale acestui imperiu roman de rasarit, si Ceausescu se temea ca trebuie sa o alimenteze pe desfranata Berlin-DDr-ista in chestia asta, cand desfranata maximala de tipul celei Berlin-DDr-iste se afla la Istambul in mod real, ca si sculamentistul ala de Honecker si sculamentista aia de STASI in care erau multi nazisti de ai lui Hitler integrati bine-mersi in structura Partidului Comunist German din DDR. Ce a facut blenoragistul asta de Ceausescul in cazul asta, ca sa nu se puna rau cu aceasta desfranata apocaliptica si ea sa nu il considere de sdfant si sa ii bea sangele si sa ii dea uraciunea si necuratiile desfranarii ei, ca mai apoi Fiara antichristica sa o execute si Ceausescul sa ramana fara sange si inbalsamat ca sifiliticul de Lenin acolo unde este si Diavolul ala de Dej, in mausoleul bestiilor bolsevice romanesti ? Deci ce a facut Ceausescul ? Pai lui i-a fost frica de jidanul colorant de la Caracal, asa ca a abatut asupra acestui sifilitic totul, dar cum. Am spun, pana la caderea lui Brejnev in 1982, tezaurul comunist romanesc se ducea cu totul la Moscova, chiar daca Ceausescul poza din 1968 in independent fata de Moscova, iar de la Moscova primeau si ei, dupa ce se saturau fiii oligarhici vulturesti contrafacuti ai lui Ceausescul, primeau si romanii ca niste prunci de caini sau catelusi d’astia lisiti de barbatie, primeau faramiturile. Cam asta era arhitectura ingineriei politico-sociale si religioase pana in 1982 la caderea lui Brejnev. Insa nu imediat dupa caderea lui Brejnev lucrurile au luat o intorsatura, nu!, nu imediat, a mai trebuit erodata si directia lui Moscova, pana sa se slabeasca catre directia ca sa se descurce fiecare stat bolsevic cum poate de la Moscova, ca sa apere comunismul in ceea ce se numea scopul scuza mijloacele in varianta comunista. Pai a mai trebuit sa se mai iroseasca si cu Cernenlo ceva, fara ca URSS sa ajunga sa poata sa faca o recapitulare a celor cinci imparati rai de la Teheran, Bagdad, Alexandria, Istambul si Tesalonic ( in unele profetii bizantine imparatul Etiopian apare cu trei fii, iar in altele cu patru, si iata ca este vorba de doua variante de Fiare, o pentru cea descrisa de apostolul Ioan in apocalipsa sunt trei, pentru cea descrisa de profetul Daniel sunt patru. ), ca sa poata sa ia in stapanire prin realizare aceasta taina a faradelegii. Daca suntem atenti cum s-a extins sfera de influenta sovietica, vedem ca nu a putut cuprinde nici aceasta taina a faradelegii ca sa poata sa o nasca mai apoi. Se pare ca aceasta taina a faradelegii va fi realizata doar o data la timpul ei profetit in Biblie. Deci lui Ceausescul ii era teama de turcii fascisti si marxisti si de arabii marxisti din Iran si Irak, dar si de arabii marxisti din Fratiile Musulmane, caci cu gherila marxista din Etiopia lucrurile au incetat imediat dupa instalarea acesteia. Dar lui Ceausescul ii era teama si de marxistii din Grecia, adica Tesalonic, si mai ales de partera adversa ii era teama, de partea adversa, adica de Imparatia buna din toata lumea. Cu Israelul nu avea prea mari legaturi, cu atat mai mult cu cat in Romania avusese loc un proces de secularizare maxista a cultului mozaic, care a dus catre pauperizare, regimul comunist roman persecuatse evreii din scaunul lui Moise religiosi si ii taxase de sume fabuloase in schimbul plecarii lor din Romania in Israel sau in Occident. Ceausescul avea mai multa aderenta la Palestinienii marxisti condusi de Yaser Arafat, pentru ca stia erau rupti in cur de saraci si cu ifose fara acoperire fata de taina faradelegii din care faceau si ei parte. Ceausescu spera in ceva simonie, sa le dea bani palestinienilor lui yaser Arafat in schimbul influentei politice, dar asta a durat din 1982 pana in 1984 cand evreii marxisti si secularisti din Romania au realizat contradictia, cum ca practic iau de la unul de al lor din taina faradelegii si cotizeaza catre palestinienii lui Arafat apoi si resurse materiale, asa ca din prostia necesara evreii marxisti si secularisti, care erau vinovati de toate persecutiile impotriva evreilor religiosi, au simulat in 1984, pare-mi-se imediat dupa moartea lui Cernenko, nu mai stiu exact cum a fost cu moartea lui Cernenko si cum s-a sincronizat fata de evenimentul provocat de comunistii romani, dar de Pasti, in saptamana patimilor este si o slujba a Patriarhului Ierusalimului de binecuvantare a Iordanului la care atunci participau foarte multi palestinieni, chiar si dintre aceia care mosteneau uciderea Patriarhului Ierusalimului in 1923. Ei bine, bolsevicii romani au simulat ca acolo s-ar petrece niste vraji la acea binecuvantare a Iordanului, caci ceausescul era vultur contrafacut ca Brejnev, si aceasta inscenare era pusa pe tapet de evreii marxisti din Romania care o garantau in numele aluia de va face sa se pogoare si foc din Cer ca sa insle, sau sa se mute munti in mare, dar de fapt ei faceau referire la razbunarea cica a evenimentelor din 1923, tot prin acelasi tip de liturghie otomana anticrestina, dar pentru faptul ca Brejnev murise si vroiau niste compensatii revizioniste ca sa le reuseasca comunismul, Dar atunci Ceausescul se gandea numai la el, nu ii implica nici pe actualii oligarhi nici pe sifilitic, care stateau sa il ajute de o parte. Insa dupa moartea lui Andropov lucrurile in Romania, cand tarile comuniste erau trimise la plimbare ca sa se descurce fiecare dupa socotelile lui in asa fel incat regimul comunist sa nu cada, deci lucrurile in Romania au luat o intorsatura radicala, caci comunistii romani nu mai cotizau nici catre Moscova nici catre Berlin DDR si STASI, ci incercau sa cotizeze catre Nazaret cu scaunul aluia cu Uranus. Si asa Ceausescul a sabotat si pe sifiliticul colorat de la Caracal, dar cum l-a sabotat, l-a determinat sa faca ce scrie acolo ca face Fiara cu necvasta sifiliticului. Ei sperau sa faca atac la vulpi, ca odinioara otomanii si palestinienii la Patriarhul Ierusalimului in 1923, si sa readuca apoi comunismul. Asta a fost scenariul care a fost la baza Loviturii de Stat, desi initial scenariul nu se indrepta in contra sistemului, ci a fost modificat si el pe parcurs si nu de stabii regimului Ceausescul, ci de esalonul 2 al PCR, adica actualii oligarhi ( acestia aveau in calcului marxist al teoriei loviturii de sistem si aceasta varianta, dar nu o construisera ). dar in situatia asta cu schimbarea de directie, care a fost realizata cu ingaduinta Israelului religios, care avea pe carca pe evreii secularisti in general si pe cei marxisti din Romania in particular, acest Israel religios, care se simtea santajat si de secularistii marxisti si de palestinienii marxisti in sensuri diferite ca la hotii de cai, a preferat ca sa iasa din criza sa faca o pace cu palestinienii marxisti ai lui Yaser Arafat, si aceasta dorinta a fost exploatata la maximum si neloial de regimul Ceausescu care a organizat acordul de pace la Predeal, sau Sinaia parca ( ah ce au incercat sa faca, sa puna la punct ca sa le iasa pasesnta in contra celui de al doilea Ierusalim din Romania Moderna cu sediul la Palatul regal de la Sinaia ! ). Pacea a fost insa facuta fraudulos, si iata ca pe alta parte si Honecker se simtea tradat si pustiit si golit de orice imbracaminte si mancat de carnea lui si pe el dat la foc in crematoriu, iar acest lucru il resimtea pe de-o parte si coloratul de la Caracal, dar atentie, asta era bagat in registrul de a manca aceasta tradare, de a manca aceasta pustiire din registrul lui si de a fi pustiit, de a dezgoli propriul registru si de a se dezgoli in defavoarea lui si de a aruinca in foc registrul lui si de a fi aruncat in foc el insusi. Ca de asta, pe ultima suta de metri Ceausescul a marjat doar pe actualii oligarhi, iar fiind constient ca nu poate schimba nimic in registrul coloratului de la Caracal, si pentru cat rau ii facuse, avea sa zica la procesul de lichidare realizat de cei care au dat lovitura de stat ca si agenturile aliate comuniste sunt in contra regimului lui, dar asta era cu doua fete, pentru ca in sistem fiind el avea tot interesul ca sa provoace o reactie favorabila doar remanierii comuniste. Curva au fost insa, si foarte mult acest esalon numarul doi care a dat Lovitura de Stat, dar ce curve, sa il ajuti pe Ceausescul sa pauperizeze o tara intreaga intrucat lor trebuia sa li se urce ratiunea la cap, ratiunea aia de lei contrafacuti la capul ala de vultur contrafacut al lui Ceausescul, dar intrucat s-au straduit din rasputeri sa nu ajunga falit, si pentru ca a ajuns falit, pe ultima suta de metri a organizat lovitura de stat si circul ca Ceausescul a fost vinovat de dezastru, cand in realitate dezastrul il facusera si ei cot la cot cu ceausescul, inafara de sifiliticul ala care a facut dezastru la pofte sifilitice in contra lor si pentru acestia. Actualii oligarhi, din disperare ca sa nu cada si ei odata cu regimul ceausist desi venea o vreme si pentru ei, s-au apucat de au dat lovitura de stat si au inscenat tot circul, sprijinit de oculta marxisto-fascista din Occident, si pentru ca sa nu se vada ce au lucrat ei, au uzurpat si principiul o tara doua sisteme, ca sa faca un capitalism salbatic si sa nu se vada inscenarea lor. cam asta este, asa ca vom avea ce este mai rau, un sifilitic avortat insa pe relatia condusa de Fiara, ma rog de desfranata pe care sta Fiara si ce urmeaza.

 9. Lăudabil efortul domnului Ciprian Hangan de a ne introduce în tainele ce pentrl el se pare că au încetat a fi !
  Nu m-aș mira prea tare dacă una dintre actualele ipoteze vehiculate s-ar putea materializa la noi în scurt timp !

  P.S. E adevărat că un alt nea Oș va fi uns în locul lui Patapievici ?!

 10. Ah am lalait-o in explicatii de tot felul de intrigi, desi au fost cu mult mai multe decat ceea ce spun eu aici, si am omis un lucru important care i-a adus acuzatia Ceausescului la procesul lui de lichidare de catre cei care i-au dat Lovitura de Stat, cum ca este paranoic si ca a facut genocid cu aplicarea decretului privind realizarea demografiei comuniste din Romania, niste acuzatii bombastice ca formulare, dar care tradeaza o complicitate grava si o dorinta la fel de surmontare a oranduirii mondiale a Fiarei apocaliptice, si cum ? Pai comunistii, adica si Ceausescul si actualii oligarhi si sifiliticul colorant de la Caracal au inceput dupa moartea lui cernenko in razbunare sa darame cladiri de patrimoniu, aruncand vina pe sifilitic, dar de fapt vroiau sa organizeze ceea ce am zis eu cu Fiara aia de la Nazaret-Uranus. Si au daramat Manastirea Vacaresti si au inceput cristalizarea nasterii in Romania a prototipului acelei Fiare, pe motivul ca in sfera de influenta sovietica si datorita faptului ca romanii sunt cre(s)tini imperiali bizantini falsi, am putea sa cream noi romanii cel mai performant prototip al acelei Fiare. asa prin 1986, dar Herta Muller si germanii din Romania, in special Transilvania, partea de Banat cel mai mult stiau asta de mai inainte, cand s-a hotarat si daramarea Bisericii Sfanta Vineri din Bucuresti ( tot Biserica de patrimoniu ), situatia era esuata, pentru ca in 1985 parca murise si Andropov, cel care era profetul fals, vulpe falsa, si deja DDR luase o masura anti-Romania. Pe acest fond in 1986 lucrurile s-au agravat, iar bolsevicii romani impreuna cu sifiliticul de la Caracal concerteaza o presiune asupra germanilor din Transilvania sa consimta planul marxist. Atunci se sesizeaza RFG-istii si germanii din Romania cer emigratia in RFG. Ceausescul si sifiliticul de la Caracal decid, pentru ca era in registrul sifiliticului, intrucat le era frica sa dezbine sfera de influenta sovietica daca ar fi presat situatia, pentru ca nu aveau sprijin de la DDR-isti in special, dar prin DDR-isti nu aveau sprijin de la intregul sistem al sferei de influenta sovietica, deci ei decid ca germanii sa poata sa plece daca achita o nu stiu ce suma fabuloasa in marci RFG-iste. Asa cade si proiectul realizarii Fiarei, dar a ramas talentul care i-a chinuit pana in ultima clipa si dupa aceea si ii chinuie si acum si ii va chinui totdeauna. Deci in programul lor de nastere a prototipului de Fiara din Istambul via Nazaret-Uranus au fortat populatia sa o nasca, si au inceput mari controale asupra doctorilor si spitalelor, daca ar fi facut avorturi, pentru ca din cauza acestei Fiare odata cu venirea sovieticilor in Romania in 1944 romanii au inceput un vast program anticonceptional care cuprindea avorturi de Fiara. In timpul lui Gheorghiu Dej avorturile au fost cele mai liberalizate, iar in timpul Ceausescului din 1967 au mai fost restranse, ca prin 1985 parca, sau chiar odata cu instalarea lui Andropov in 1984 eele sa se restranga si mai mult si sa apara pedepse mari pentru doctorii care ar fi continuat sa faca ilicit avorturi, pentru ca acum ei doreau sa produca Fiara si sa nu o mai avorteze. Orice era prins ca face un avort ilicit era aspru pedepsit cu foarte multe si grele cazne, ca acea desfranata apocaliptica, caci acum era invers aplicata ingineria politico-sociala si religioasa comunista. ca sa zic asa la acest lucru se referea acuzatia de genocid adusa la procesul lui Ceausescu de catre Iliescu, si apoi au fost iarasi liberalizate avorturile, dupa ce regimul Fiarei international fusese implorat sa moara pentru Faraonii bolsevici care murisera de propriile maini din Romania, si iata cercul vicios, iarasi bolsevicii romani se considerau buricul acestui sistem insa acum pentru ca cica suferise „enorm” ( vreau sa spun ca si acest lucru este la dosar ca sa fie aplicata o corectie impotriva acestor inadaptati bolsevici din Romania de catre iarasi aginturile straine ). dar acea Fiara a fost realizata, si acum, in aceasta perioada premergatoare venirii desfranatei bolsevicii romani marseaza pe acelasi scenariu, sa creeze Fiaram mai intai strofocand desfranata aia apocaliptica prin serpuiri din astea leproase. Nu stiu exact ce consecinte va avea repetarea celuiasi scenariu, dar stiu ca aginturile straine vor zice ca: Iarasi ma faceti aceleasi lucruri ?, ca d’aia apar ca semne invadarea Romaniei de catre Bulgaria, Ungaria si Rusia, sa nu fie de fapt ceva premeditat, nu este exclus, dar muica ce circaria dracului ! Se stie de fapt o aorecare colaborare a aginturilor amintite la acest scenariu din motive de solidaritate bolsevica, ca sa tie din scurt situatia, ca nu-i un lucru nestiut, totul este planificat, ca „lucratorii” sa fie vrednici de plata lor.

 11. Domnule Radu Humor, eu nu am spus lucruri care nu sunt cunoscute de intelectualii autentici ( avea dreptate David ben Gurion cand spunea in perspectiva acestor ani ca intelighentia rrusa isi va castiga libertatea in aceste vremuri, si aici ma refer la acei iudei rusi cu care Domnul Alexandri Solomon a colaborat la filmul formidabil „Adio, Tovarasi !” ), si nu le-am spus celor care nu stiu si care nu au numele scrise in cartea vietii lui Dumnezeu pe care ii manipuleaza jidanii ( cum spun legionarii, vedeti acesti jidani marxisti incearca varianta cu 5 imparati apocaliptici, al saselea care ar fi acum si al saptelea desfranata saturnica care ar veni, adica cea care cuprinde trei fii ai imparatului etiopian care ar fi toti in rasarit si toti de factura comunista ) marxisti. Stiti de ce ? pentru ca eu am mai contrat pe acesti jidani marxisti de-a lungul unei perioade indelungate, chiar de cand a inceput Danieliuc scenariul cu filmul lui Vanatoarea de vulpi, din 1980, si pentru ca trebuia sa raspund la provocarile lor, vorba Hertei Muller, ca de la inceput vulpea a fost vanatorul, ei au cumulat si au zis ca pentru ca eu folosesc varianta cu patru fii ai imparatului etiopian care ar fi toti de factura extremei drepte, adica varianta Profetuluyi Daniel care era iudeu, sa ma prinda si sa ma incarcereze psihiatric unde credeti la un spital de psihiatrie intitulat Palazu, pe locul unde a fost o comunitate germana langa Constanta, Palazu Mare, si am impresia ca si cladirea cu pricina a spitalului bolsevic indreptat in contra variantei cu patru folosita de multi germani din cei care sunt nobili ai Germaniei, au facut bolsevici acest spital bolsevic unde m-au incarcerat si pe mine, pe motiv ca am spus o profetie falsa cu patru, si nu pe cea cu trei, si desi am fost internat cu diagnosticul sindrom discordant mi s-a facut tratament pentru schizofrenie cu medicamente care provoaca boala parkinson ( asta cica pedeapsa pentru anarhie, deci nu este de joaca executarea mea, ei merg absolut pe varianta cu trei, care este o interpretare gresita a apocalipsei, si care se refera la fenomene separate in est pe de-o parte si in vest pe de alta, dar varianta corecta este cu patru cum sustin si eu ), lucru care conform normelor internationale in domeniul eticii psihiatrice este mal-praxis, un abuz medical, abuz care in 2000, la interventia Iliescului a fost oficiat, pentru ca m-au arestat si mi-au psu diagnosticul de schizofrenie paranoida. Vreau sa spun ca eu pentru ce am afirmat am si suferit, si iata astazi iarasi afirm, mai mult, nu ca sa educ pe cineva acum, pentru ca daca as incerca asta acum m-ar upgrada la Socola, ca nu cred ca m-ar upgrada la Gheorghe Marinescu, ca acolo se trateaza bolile psihice ale caiilor pe care merg bolnavii psihic si tot acolo se fac abuzuri psihiatrice pentru pentru a uzurpa caile bune, nici la Poiana Marului, ca cred ca pana la urma daca m-au incarcerat pentru a primi din potirul depravatei saturnice Berlin-DDR-iste la Palazu, este greu acum sa schimbe registrul fara niste motive puternice, nu zic ca este imposibil, de aceea cred ca nu voi mai spune o vreme ceva, nu pentru ca nu as dorri sa spun, ci pe de o parte pentru ca aici toti stiu, unii mai bine decat mine despre ce vorbesc, sau variante complet necunoscute mie despre acelasi subiect, pentru ca nimeni nu poate sa cunoasca chiar totul si de el sa depinda si restul, nu!, nu se poate lucrul acesta, pentru ca pana la cel de care ar depinde, daca ar fi asa, cum si-ar rezolva problemele apocaliptice cel care le are daca nu stie, dar Dumnezeu nu procedeaza asa, ci descopera fiecaruia de al Lui ce trebuie asa incat sa nu se incurce cele ale lui intre ele. Pe de alta parte am vazut ca jidanimea asta marxista, care a orchestrat deci provocarea mea si apoi intoacerea oamenilor impotriva mea ca sa calce ce am raspuns eu la provocare si sa calce si apoi sa ma sfasie ca sa uzurpe oligofren ce am spus eu, deci am vazut ca repeta schema acum, ca si cum eu as educa profani sa afle nu stiu ce inginerie politico-sociala si religioasa cu acesti profani care nu numai ca au pus umarul la incarcerarea mea, dar o fac incontinuu acum, cand ma silesc sa faca aceasta injectie din Danemarca care provoaca boala parkinson adica moartea creierului. Va dati seama ce abjetc, ca nu este deloc logic ca eu as educa pe vrajmasii mei care ma calca in picioare cu lucruri care tin de ale mele si de casa Dumnezeului meu, ba mai mult sa ii educ cu elemuente ce priveste taina administrata de jidanimea marxista care m-a incarcerat psihiatric. Sigur ca la acesti alienati, unde nu exista logica, matematica, spirit critic, aceast aberatie poate avea loc, pentru ca astia sunt niste morminte varuite pline de toata putoarea hrapirii pe dinauntru, de toata lepra, si oamenii nu mai au nici judecata, nici ratiune nici discernamant. de aceea din motive de siguranta, voi inceta sa mai comentez depsre felul in care va decurge apocalipsa, pentru ca mai sunt destule pe foaia lor de parcurs. Pare ilogic, dar vrajmasii acestia ai mei cica ar fi jniste caini carora le-as da cele sfinte si niste porci carora le-as arunca margaritarele mele pentru ca cica as incerca sa ii educ cu ceva, si ei urmaresc iarasi sa serpuiasca ca Fiara si sa se intoarca spre jidanii marxisti, sa caldce ce inseala ca le-as fi dar vreodata si iarasi sa ma sfasie ca sa ma spolieze in mod oligofren cu o noua incarcerare din care iarasi sa faca nu stiu ce parai, marafeti si pistari de la mine pentru stabilitatea sistemului lor diabolic. Inca nu au terminat bine cu Potirul asta al lor cu uraciuni si necuratiile desfranarii lor, ca pun de alta incarcerare acum, dar acum de cea cu Fiara, si mai intai cica sa o produca pe racnelile mele de acum care ar invata dobitocii si dobitoacele lor, deci vor sa ma upgradeze de la Saturn la Uranus. Ce debili si dezacsati !, Doamne fereste !

 12. Dle Hangan,

  io nu eram (si nici azi nu mis), apt ptr o pozitie publica, cu atât mai putin la sefia PNT, in care formula Wolf-Coposu exista si liderul pregatit din pruncie ptr aceasta pozitie. A fost salbatic distrus orce efort transpune in viata aceasta formula de salvare a PNT.

  In privinta Apocalipsei … eu am spus nu odata pozitia mea, semnele ce le tot jelim sunt semne care preced plagile, noii nu traim in zilele apocalipsei care va implica insasi Divinitatea pedepsi pâna si firul de iarba. Mi se pare normal sa nu se împlineasca nici-o „profetie” nimeni nu mai poate profeti in zilele noastre ptr ca nu mai este ce sa se profeteasca.

 13. Da !, asa am zis si eu atunci, chiar asta am zis ca PNTCD-istii, pentru ca Corneliu Coposu inscrisese deja PNTCD in internationala crestin-democrata, deci am crezut din perspectiva mea, in 2008 cand s-a prefigurat accentuarea planului cu trei fii de imparat etiopian caracteristic lui Gog si Magog, care ducea la accentuarea fraticidului inter-taranist, ca astia din Gog si Magog nu stiu decat de trei din rasarit: Uranus, Pluto si Neptun, si atunci stiu tot de trei fii de imparat etiopian care ar fi marxisti, ei nu stiu de patru, deci repet asa am zis, dar am zis din perspectiva mea, eu insumi nu va cunosteam cum va cunosc acum, am zis ca probabil PNTCD-istii nu va cunosc atat de bine pe cat ii cunosc pe apropiatii lui Corneliu Coposu si Ion Diaconescu, dar eu vorbeam din perespectiva mea si nu voiam sa am initiatiative care sa duca la instalarea a nu stiu ce ordine in PNTCD asa dupa capul meu si fara a fi in tema, dar chiar nu doream sa aibe loc ca sa zic asa schimbari de oranduiala in PNTCD, si chiar daca ar fi fost nu vroiam sa fiu eu mijlocul prin care acestea sa aiba loc, si de aceea, cand Dumneavostra erati probabil proiectat sa detineti acesta functie si eu nu stiam, nici nu am putut sa va sustin, eu am vorbit din punctul meu de vedere. Dumneavoastra trebuia sa plecati in exil, sa purtati crucea exilului, iar eu trebuia sa imi iau crucea si sa urmez celor care un patimit incarcerare in Romania. Sigur ca ar fi fost mai bine sa va sustin, dar atunci m-am rugat Domnului Ion Diaconescu ( un profet mai mare care nu a gresit cu apocalipsa 2000 ) sa aiba Domnia Sa grija de acea predare de stafeta pentru care erati destinat, si cred si am de ce sa cred ca asa a si facut ,mai ales Corneliu Coposu, marele Senior al nostru. Stiu ca nu apuc apocalipsa cu antichrist, dar nu o sa o apuc nici pe cea cu Imparatul din Etiopia care este in dreptul registrului meu, poate o sa apuc doar nasterea lui, la putina vreme dupa ce se va naste cel din Medina ( daca nu cumva va fi cu un an mai mic cel din Medina decat cel din Etiopia ), dar daca da Dumnezeu pana in 2035 este ceva plan pe baza leatului meu sa o mai duc ca atunci leatul meu din 1962 isi incheie in raport cu comunistii ( ah !, atunci cred ca Occidentul indemnat de Germania va veni la acea Ortodoxie apuseana, asta s-ar putea sa fie peste cam 15 ani sau ceva mai mult dar nu cu mult de acum ) destinul de leat, si daca o voi duce pana in 2035 cred ca voi apuca si opt ani din imparatia Imparatului care reprezinta chipul de Bour la Tronul lui Dumnezeu. Restul cum o da Dumnezeu, ca si pe lumea cealalta tot ostoiala pentru planul lui Dumnezeu este.

  Iata ca Grecia respinge planul cu trei fii de imparat etiopian propus de Alexis Tsipras si Syriza, dar nu il respinge ca sa zic asa vehement, ci foarte precaut, pentru ca se pare ca Noua Democratie a fost votata cu 128 de locuri in Parlament, in timp de Syriza are 72, iar PASOK 33, etc., si astfel pentru a conduce Grecia, pentru a forma Guvernul coalitia imperiala bizantina bazata pe Megalo Idea dintre Noua Dermocratie si PASOK are o majoritate confortabila oarecum, ii trebuiau o majoritate de 151 de voturi in Parlament, si ea are 161. Doamne ajuta, deocamdata s-au risipit temerile ca va fi dezastru care va provoca iesirea Greciei din zona euro, prin acest extremist Alexis Tsipras si Syriza lui. Eu cred ca ingineria apocaliptica in taina faradelegii va continua, in variante nebanuite, chiar daca Dumnezeu a stopat o parte importanta din ea prin votul magnific din Grecia. Poate ca dracul nu este asa de negru, si poate ca nu va reusi pana la urma sa realizeze o inginerie politico-sociala si religioasa in taina faradelegii care sa faca dezastre incalculabile si comparabile cu apocalipsa finala, nu !, nu ma gandesc la acest lucru ca sa ma menajez, pentru ca oricum nici in Cer daca voi ajunge inainte nu va trebui sa nu imi mai duc crucea pana la sfarsit, ci ma gandesc la faptul totusi ca Dumnezeu nu va ingadui o pedeapsa de acelasi fel de doua ori pentru acelasi lucru, si iata de aceea nici nu ingaduie o inginerie din asta dezastruoasa politica si sociala si religioasa globala care sa duca la dezastre apocaliptice ce ar putea fi repetate de doua ori pentru acelasi lucru de la o inginerie la alta.

 14. Nu stiu de ce am batut la taste 2008 in loc de 1988, pentru ca era 1988 cand am afirmat ca din perpectiva mea conservativa stafeta PNTCD sa o hotareasca cui sa o dea Domnul Ion Diaconescu care era in registrul meu oriental ( scaunul lui Moise, iudaism ortodox ), ca atunci am trecut pe langa Peninsula, unde a fost si el, si m-a trasnit o viziune cu fraticidul taranist si apoi Duhul Sfant a avansat niste remedii de proba ca sa imi cerce inima si rarunchii iar eu nu am vrut sa se schimbe prin mine o iota sau o cirta din ordinea si destinul PNTCD-ului, desi nu stiam prea multe.