Provocarea săracilor, azi. Echipa JosGuvernul.ro. Prorocirea cu viitorul de aur al României

5 min


Vineri, 21 mai 2010. Declaraţia directorului FMI, Dominique Strauss-Kahn, făcută oficial în Franţa, a năucit azi guvernanţii României, dându-le de gol reaua-credinţă, şi a bulversat mass-media, sindicatele şi opoziţia politică de la noi. Anume, Dominique Strauss-Kahn a subliniat că FMI nu a cerut în România reducerea veniturilor celor săraci (cum sunt în majoritate bugetarii, de la angajaţi la pensionari, şomeri, asistaţi social, cărora li se ia un sfert din salariu şi 15 la sută din indemnizaţie de la 1 iunie 2010, conform hotărârii unilaterale a preşedintelui-premier Băsescu; numai Ceuaşescu mai hotăra aşa, cu de la el putere), ci din contră, FMI a cerut să se mărească impozitele pentru cei bogaţi! Nu-mi vine în continuare să cred că Băsescu îi protejează pe cei bogaţi şi se răzbună pe populaţia de rând, pe pensionari îndeosebi (în majoritate, pensionarii reprezintă pătura săracă din societate), care l-au votat disciplinaţi. Ce scriu eu aici nu e un discurs de stânga, eu atrag atenţia asupra unei anomalii flagrante: bugetarii (angajaţi, pensionari, şomeri şi asistaţii social, repet), în majoritate pauperizaţi de regimurile postcomuniste, n-au nici o vină că România a ajuns, exclusiv pe mâna conducătorilor ei, a lui Băsescu şi a guvernanţilor lui, în faliment… Dihonia noii lupte de clasă atinge acum nu numai dimensiunea bugetar-privat, ci şi dimensiunea sărac-bogat! Culmea, cel privat şi cel bogat e protejat de actualul regim Băsescu! În numele acestei dihonii, celor ce li se taie un sfert din salariu şi 15 la sută din pensii li se cere să fie solidari cu Băsescu şi cu Boc (ei se confundă cu ţara!), adică să fie solidari cu protejarea privaţilor şi a bogaţilor! Că banii de sponsorizare, sponsorizare a lui Băsescu şi a actualei puteri PDL, vin de la privaţi şi bogaţi, nu? Mai ales privaţii (clientela Băsescu-PDL) se îmbogăţesc, primind porcoaie de bani publici pentru lucrările ce le fac statului… Demult se atrage atenţia că România calcă pe urmele regimurilor autoritare sud-americane (în care e aceeaşi luptă de clasă dintre bugetari şi privaţi, dintre săraci şi bogaţi) şi că România de azi nu are nici o legătură cu Europa, de fapt, că integrarea României în Uniunea Europeană a fost o greşeală. Pe an ce trece, după 20 de ani de postcomunism de sacrificare a proştilor, luăm seama că statul (acaparat de un Băsescu şi un PDL atoateimpotent) e ciumă pentru muritorii de rând şi mumă pentru cei bogaţi. Că, de fapt, clasa politică face în România diferenţa – poţi trece, dacă n-ai scrupule, din clasa săracilor în clasa bogaţilor peste noapte dacă faci politică, e o reţetă care funcţionează perfect de la Revoluţie încoace.

Azi am primit o invitaţie de la… Jos Guvernul! E ceva ca-n literatură: Buna ziua, Site-ul www.josguvernul.ro este in acest moment in constructie si are nevoie de ajutorul Dvs. Va rog sa postati pe blogul Dvs un link catre aceasta pagina online… Va multumim anticipat si sa speram ca eforturile noastre comune vor avea si un rezultat pozitiv, in scurt timp. Echipa JosGuvernul.ro 

Natural, vă invit să deschideţi… „Jos Guvernul!” Contact: haisadam@josguvernul.ro Ce să comentez? Că altă putere nu aveţi, cum nici eu nu am, că nu ne bagă nimeni în seamă. Greva generală anunţată pentru 31 mai (semn de neputinţă paşnică, muritorii de rând neavând alte soluţii de a protesta), adică peste nici zece zile, nu-i va afecta pe pensionari, nu? Că ei sunt în grevă generală până la moarte. Fără să vreau am surâs, amintindu-mi de un banc primit de la scriitorul Ion Lazu, care se potriveşte pe moştenirea pe care o vor lăsa pensionarii după ce vor primi cu 15 la sută indemnizaţie lunară mai puţin. Dacă vă mai arde de surâs:

Un bătrân are probleme cu auzul şi se duce la doctor, care îi dă un aparat auditiv.

Peste o lună se întoarce la cabinet pentru control.                                                                      

– Aparatul îşi face treaba, auzul dumneavoastră este perfect… Cred că familia este foarte bucuroasă că puteţi auzi din nou.

– A, nu le-am spus încă, doar stau şi ascult… mi-am schimbat testamentul de trei ori până acum.

 ***

Am promis să continui textul legat de viitorul luminos pe care-l are prorocit România (l-am primit pe Internet, circulă fără sursă). Nu ştie nimeni în ce zi începe acest viitor luminos, fiindcă el de 2010 ani (să mă refer numai la cei de la naşterea lui Hristos încoace) s-a tot amânat. Din câte înţeleg din prorociri, Apocalipsa la români a început-o Băsescu în 2010. Şi că anul viitor va fi un an al liniştii de dinaintea Apocalipsei. Urmăriţi logica viitorului (în continuarea celor citate acum două zile aici):  

Desigur, toţi cei care au prezis până acum sfârşitul lumii, fie
la anul 1000, fie în anul  2000, la eclipsă etc., s-au înşelat. Dar e
suficient ca ei să aibă dreptate o singură dată… Celebrul
astrolog român Stavrou ne-a explicat la ce ar trebui să ne
aşteptăm în anii 2010, 2011 şi 2012.

Anul viitor: liniştea de dinaintea furtunii

Anul acesta, 2010, este al Tigrului, după zodiacul chinezesc,

şi este unul al nesiguranţei,
al schimbărilor bruşte, al descărcărilor emoţionale violente.
Suntem abia la început şi au avut loc deja câteva cutremure
catastrofale, o tragedie aviatică în care a murit elita Poloniei
şi erupţia unui vulcan islandez ai cărui nori de cenuşă ameninţă
să provoace în Europa o iarnă vulcanică aşa cum a fost cea din
1816, numit şi anul fără vară. Răcirea puternică a climei a dus
atunci la distrugerea aproape totală a culturilor. Urmarea a
fost sinistră: 80.000 de europeni au murit de foame.

De-abia anul viitor, 2011, anul Iepurelui, va fi unul liniştit, un an al
păcii, al armoniei spirituale. Dar nu va fi decât liniştea de
dinaintea furtunii, pentru că 2012, anul Dragonului de Apă, este
unul al catastrofei. Din punct de vedere astrologic, deci, nu e bine.

România, centrul spiritual al omenirii

Aceste date se suprapun
peste prezicerile vechi, ale mayaşilor, ale chinezilor şi ale
lui Nostradamus, care dau cu exactitate data de 21 decembrie
2012 drept sfârşitul lumii sau sfârşitul modului de viaţă pe
care îl avem acum. Dincolo de preziceri, astronomii ştiu cu
certitudine că în 2012 planul sistemului nostru solar se va
alinia peste planul galaxiei Calea Lactee, din care facem parte.
Oamenii de ştiinţă spun că evenimentul ar putea modifica ADN-ul
uman. “Pentru România, anul 2012 arată, din punct de vedere
astrologic, un Soare în progresie suprapus peste Ascendent. Este
unul din cele mai importante puncte de realizare materială şi
spirituală. Asta înseamnă că, în timp ce pentru restul lumii
vine sfârşitul, pentru România vin vremuri bune. Foarte
interesant e faptul că aceste date se suprapun perfect peste

profeţiile indianului Sundar Singh. El a spus, cu o sută de ani în
urmă, că la sfârşitul lumii România va deveni cel mai
important centru spiritual al omenirii, iar Bucureştiul va
deveni «Noul Ierusalim». Oraşul va avea 7 kilometri, faţă de 22
de kilometri cât are acum. Astrologic, asta se poate întâmpla
doar în 2012”, ne-a spus astrologul Stavrou.
(Puteţi citi totul ca pe un poem)

Astrologul Stavrou să trăiască! Şi profetul Sundar Singh. E curios că lui Nostradamus i-a scăpat soarta României, care e atât de bătătoare la ochi. Ce spuneţi? România are viitor de aur?


8 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. „reducerea veniturilor celor săraci (cum sunt în majoritate bugetarii”
  Permiteti-mi sa am mari indoieli in acesta privinta!

 2. Probabil privaţii sunt cei săraci, după dumneavoastră, domnule Ovidiu, de la Băsescu la Videanu, Berceanu, Udrea şi toţi milionarii lor în euro (care mai sunt şi bugetari cu salarii mari). Sau vă referiţi la pensiile nesimţite şi salariile bugetare ale clientelei politice (care nu depăşesc miile) – dar e bine să ştiţi că în cifrele oficiale bugetarii (salariaţi şi pensionari, cu milioanele) sunt în majoritate săraci, trăiesc la limita salariului minim pe economie.

 3. Dl.Ovidiu este imaginea clara a reusitei lui Basescu:ne-a asmutit unii impotriva altora,pe noi,oamenii obisnuiti,asa cum din 1990 nu a mai reusit nici un om/partid politic.
  Altfel spus,Baselu,spre a -si mentine puterea,ceea ce inseamna ca sleahta lui trebuie sa prospere/sa fure in continuare,e in stare sa provoace indiferent ce nenorocire…
  Poate ca acum,pana pe la mijlocul toamnei,nu o sa se intample mare lucru-dar ma tem sincer de intrarea in iarna,si de iarna,cand saracia va musca altfel. Cine stie cum va arata primavara urmatoare ?
  Nu stiu daca o sa mai conteze cine e bugetat si cine nu.

 4. @Maria R.
  „Dl.Ovidiu este imaginea clara a reusitei lui Basescu”
  Trebuie sa detineti o mare capacitate de analiza daca reusiti sa aveti o imagine clara a persoanei mele din cele 8 (opt) cuvinte pe care le-am scris anterior.
  In alta ordine de idei: e usor sa simplifici. E confortabil pentru gandire si e usor in convingere. Sa te identifici cu albii sau cu negri si sa dai dovada de partizanat in stil de microbist de fotbal. Cand sefu’ de galerie striga : HOOO!!!, strigam cu totii, nu?!
  Impartind lumea in bugetari si nebugetari faceti o greseala fatala: anume ca munca e privita diferit. Munca e la fel, perceptia e alta. Cand acum un an jumatate se dadea pe capete afara in mediul privat bugetarii taceau ca c..tul! Acum descopera brusc valoarea muncii lor? Permiteti-mi sa am indoieli asupra onestitatii multor „sindicalisti”.
  E facil, de asemeni sa vezi efectele si sa le legi de ultimele cauze. E mai greu sa privesti in ansamblu. Jucand pinguinul in fata unei cladiri, crezand ca faci ceva esential pentru tine si pentru tara e penibil.
  Multimea are creier? Un vot pentru : „Doriti executarea lui Basescu, Boc, Udrea si Videanu pe scaunul electric?” ce rezultate ar avea? Pulimea luata gramada e proasta!!! asta e parerea mea!

 5. Ceia ce vad eu, sau am sentimentul ca se va intimpla, la fel cum am spus cu 4 luni inainte de revolutia din ’89… se va intimpla si acum. Va fii o vinatoare de oameni care au dat legi impotriva acestui popor, (PDL.,asa zisul UNPR, si UDMR.) Se vor dezice cu totii de Basescu, si se vor ascunde in caminele lor de teama furiei acestui popor. Basescu va fugii dimpreuna cu cei apropiati lui si nu va pleca spre Tirgoviste cum a facut-o predecesorul sau, ci spre Constanta unde se va ascunde in casa mamei sale, pentru ca stie ca nici un roman nu calca in picioare pricipiile unei case unde se afla o mama. Deci se va folosi de propria-i mama ca sa scape. Basescu, va da socoteala inaintea acestui popor iar Boc si toti cei care l-au ajutat pe acest om sa distruga tara acesta , vor fii vinati unul cite unul. Apoi, se va instaura pacea in aceasta tara, si toate lucrurile vor revenii la cele normale dar acest lucru va dura pentru ca vor mai ramine destui oameni care vor sa-l apere pe Basescu.